نقل قول:
همه خانم ها از بو دود خوششون نمیاد.ولی از بوهایی که حس دود رو بده در کنار نم بارون خوششون میاد.مثلا برا چی از لالیک
خوششون میاد؟چون اون تلخی که داره همراه با نم و خیسی اون حس رو بهشون میده.
Printable View
نقل قول:
همه خانم ها از بو دود خوششون نمیاد.ولی از بوهایی که حس دود رو بده در کنار نم بارون خوششون میاد.مثلا برا چی از لالیک
خوششون میاد؟چون اون تلخی که داره همراه با نم و خیسی اون حس رو بهشون میده.
سلام .
خواستم بپرسم همچین ادکلنی وجود داره؟
ZARA pour homme
چون رفتم مغازه و برای تست کرد و اسمش رو برام نوشت ولی هر چی تو اینترنت سرچ میکنم پیداش نمیکنم.
100ml رو هم میگفت 70
با تمام احترامی که برای دوست عزیز جناب صالح و نظرشون قایلم باید بگم که به نظرم نه توسکان لدر و نه هیچ یک از کارهای تام فورد هیچ گاه جزء 5 عطر و حتی 10 عطر برتر جهان قرار نمیگیرند...دلیلش هم نبود شخصیت هنری در این عطرها هست...دنیای عطر خیلی بزرگ هست و به این راحتی نمیشه عطری رو جزء برترین ها قرار داد...عطرهای زیادی آمده اند و رفته اند و گاها فروش خوبی داشته اند و در برهه ای پرطرفدار بوده اند ولی همیشه برترین عطرها پرطرفدارترین آنها نیستند...چیزی که مهم تر هست شخصیت هنری و خلاقیتی هست که پشت عطر هستش... تبلیغات بسیار زیادی برای عطرهای تام فورد صورت گرفته...خود تام فورد هم تا تونسته سعی کرده القا بکنه اینها بهترین عطرهایی دنیا هستند و برای اولین بار همچین چیزی ساخته شده..ولی به نظر اکثر افراد کارشناس و کسانی که بینی پخته ای دارند عطرهای تام فورد خیلی هم ارجینال نیستند و آلترنیتیو دیگر عطرها هستند با کمی تغییرات....در کیفیت ساخت شکی نیست ولی در بحث هنری هیچ گاه نمیتوان کارهای تام فورد رو (که البته ایشون اصلا عطار نیست ولی بخاطر رابطه طولانی مدت با عطاران و درگیر بودن در مراحل ساخت عطرها معمولا در ساخت عطرهای برند خودش نظرات خودش رو اعمال میکنه البته کار اصلی و حرفه ای به دوش عطاران دیگری هست ولی ایشون باز همیشه چوری القا میکنه که خودم تنهایی عطرو تو زیرزمین خونمون ساختم و معمولا هیچ اسمی از عطار نمیاره البته عطار هم این وسط کلی پول گیرش میاد و راضی هست ولی مسئله چیز دیگست ) با کارهای عطاران مشهور و بزرگ مقایسه کرد...عطرهای بسیار جالبی در دنیا هست که در ایران نیست و حتی در خارج از ایران هم مشهور نیست...عطرهای تام فورد شاید از بهترین ها در فروش و تبلیغات باشند ولی به نظر من اصلا در جایگاهی نیستند که بشه اونها رو با بهترین های جهان مقایسه کرد..نقل قول:
چشم فرید جان میگم واست بپرسه ولی کلا این مدل خیلی کمه. به اونایی که عاشق عطرای خاص هستن توصیه میکنم حتما واندروودرو امتحان کنن با موندگاری بالای 2 روز:40: راستی اقا محمد حسین گل گفتم اگه تونستبرام کولونیا اینتنسا رو بیاره به نظرت خوبه یا اون اسنزا مشکی ؟ از اکوا دی پارمانقل قول:
اره هست منم دیدمنقل قول:
نقل قول:
منظورم اینه که این عطر رو خانوما خیلی می پسندن و ازش تعریف میکنن. یکی این و یکی هم بلو شنل.
نقل قول:
بله منم دیدم و قیمتش هم در همین حدود بود
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
دوستان کسی آکوا کروم از آنتونیو پوینگ به چشمش خورده؟
دوستان کسی آکوا کروم از آنتونیو پوینگ به چشمش خورده؟
هستش .3 مدل داره پور هوم. اسپرت و بلو د زارا. ولی کیفیتش زیاد بالا نیست.نقل قول:
دوستی میگفت تمامه این عطرهایی که کاور مقوایی رو جعبشون دارن فیک هستن.من بلو د زارا که بویی مشابه بلو د شنل داره گرفتم .اولش بنظرم خوب اومد ولی بعد چند بار استفاده ازش زده شدم.
خلاصه حواست باشه. من 35 تومن گرفتم.عطراش خیلی غلط اندازه .مثه زیر آیکون قیمت پرت زیاد میگن ولی این قیمت اصلا نمی ارزه.
راستی توسکان لیدر رو هم تو تندیس بو کردم عطر خیلی خوبیه ولی دیگه نه اونقدر که آقای صالح تعریف میکنن.تو ایران اینقدر عطرای خوب و پر طرفدار جهان کمه یا اگر هم هست اصل نیست که عطرای تام فورد و شنل و دیور بنظر ماها خیلی عالین و بقولی آخر عطر و ادکلن هستن.
من لیست عطرای خودمو با پسرخالم که اتریش زندگی میکنه مقایسه میکنم اسم 14-15 تا از عطراشو اصلا نشنیده بودم!! وقتی هم شنیدم تو هیچ عطر فروشی ندیدم حتی تو هایلند .تندیس و ساغر توی بازار قائم که مشتریشم .
نقل قول:
عطر اصل ظرافتی توی بوش هست (حتی همین لالیک مشکی) که عمرا هیچکدوم از عطرها و اسپری های مشابهش اون رو ندارن.من خیلی خوب میتونم اینو تشخیص بدم.
:20: