به چه طریق داره انتقالی میگیره؟نقل قول:
باید برین تو شهرتون بگردین یه نفر رو که حاضره با ایشون جابجا بشه رو پیدا کنید به شرطی که هم پایه باشن
بعد از طریق نیروی انسانی یه درخواست مینوسیه که قصد جابجایی با فلانی را دارم و بقیه مراحل....
Printable View
به چه طریق داره انتقالی میگیره؟نقل قول:
باید برین تو شهرتون بگردین یه نفر رو که حاضره با ایشون جابجا بشه رو پیدا کنید به شرطی که هم پایه باشن
بعد از طریق نیروی انسانی یه درخواست مینوسیه که قصد جابجایی با فلانی را دارم و بقیه مراحل....
عزیزان من بارها گفتم انتقالی فقط ا طریق پیدا کردن جایگزین نیست.
میتونید یه استشهاد نامه درست کنید و درخواست انتقالی رو به شورای پادگان بدید و استشهاد هم بدید.تو کمیسیون بررسی میکنند و معمولا 50% افراد انتقالیشون جور میشه.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
آزاد نداریم که.نقل قول:
احتمالا نوشته مازاد.
یعنی نیروی که روز اعزام معلوم میشه کجا باید بری و خداخدا کن جای مناسبی بیوفتی.
یادش بخیر یادمه من هم سرباز مازاد بودمنقل قول:
وقتی رفتم نظام وظیفه ساعت 6 صبح همه رو که مشخص کردن به من و چند نفر که سرباز مازاد بودیم گفتن بریید ساعت 3 بعد از ظهر بیاین ما رو میگی همه شاکی شدیم گفتیم یعنی مگی ما مسخره شماییم که بریم ساعت 15 بیایم هیچی دیگه اون سروان شاکی شد هممون رو انداخت 05 کرمان :18: همیچی همه مات مبهوت مانده بودیم قراره تو 05 کرمان پدرمون در بیاد تا این که یکی پیداش که گفت دیگه اون 05 کرمان دیگه فرق کرده حسابی هتل شده
دیگه اونقدر سخت گیر نستن.
اما بدوون خدمت با تمام سختی هاش و کادری های عوضیش و نامردش اما باز هم شیرین ترین لحضات رو برات به ارمغان میاره فقط خودتو مجبور کن 2هفته اول آموزشی رو تحمل کن همین بقیش دیگه رفیق بازی هست و خنده.
سلام بچه ها
من سال 85 رفتم سربازی با مدرک دیپلم. بعد 8 ماه خدمت در نیروی انتظامی در یگان ویژه دانشگاه قبول شدم و الان کارشناسیمو گرفتم. میخواستم ببینم اگه دفترچه پست کنم باز هم میفتم نیرو انتظامی یگان ویژه یا مشخص نیست؟
و آیا دوباره باید برم آموزشی یانه؟
سلام
من اعزامی 9/19 هستم محل اموزشم امام رضا(ع) کازرون هست ولی برگ کفایت از اموزش دارم کسی می دونه ما را چند روز نگه می دارند؟راه پادگان چقدر است از شهر؟چطور جایی است؟
باتشکر
نقل قول:جدیدا یه قانون امده که میگن دقیقا همون یگان قبلی نمی افتی ولی هیچ تضمینی هم نیست که همون جا بیوفتی.خود من هم مثل شما بودم و به جای تهران افتادم جهنم بندرعباس.نقل قول:
------------------------------
شما هم که کفایتی(خدمت قبلی) بودید بستگی به نیروتون داره.ما که نیرو دریایی ارتش بودیم دیگه اموزشی نداشتیم و بعد از 20 روز یگانمون رو مشخص کردن که بریم.ولی ظاهرا نیرو انتظامی چند روزی دوباره کفایتی رو به اموزش میگیره.
[/COLOR][QUOTE=shazdeh23;6666120]نقل قول:
شما آموزشی دوباره رفتی؟
سلام
دوستان بالاخره ما هم در شرف سرباز شدن هستیم ، تازه دفترچه رو فرستادم و یه سوال داشتم ممنون میشم کمک کنید می خواستم بپرسم:
زمان اقدام برای گرفتن امریه بعد از آموزشی هست؟ یا قبل از آموزشی یا زمان دیگه ای باید اقدام کنم
[QUOTE=shazdeh23;6666120][/COLOR]خیر.20 روز به ما مرخصی دادند و بعدش یگانمون مشخص شد.نقل قول:
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------
هر چه زودتر برای امریه اقدام کنی بهتره.همین فردا بیوفت دنبالش تا دیر نشده.نقل قول:
اگر کد بخوری دیگه با بند پ هم به سختی بشه کاری کرد چه برسه به اموزشی که دیگه کن فیکون میشه برنامه زندگیت.
سلام دوستان،
من مشکل چاقی دارم و لباس به سختی اندازم میشه. امکان داره قبل از آموزشی لباس رو خودم تهیه کنم و ببرم پادگان؟ گیر نمیدن؟ لباس ارگانهای مختلف چه تفاوتهایی داره؟