سلام
بعد از گذشت یک هفته وضعیت تمامی پورت ها و همچنین ------ و غیره به حالت عادی بازگشت.
موفق باشید.
Printable View
سلام
بعد از گذشت یک هفته وضعیت تمامی پورت ها و همچنین ------ و غیره به حالت عادی بازگشت.
موفق باشید.
سلام دوستاننقل قول:
واسه من پریشب(پنجشنبه) شبانه از ساعت 3.02 باز شد
از کی ساعت شبانه صبا 2 شده که ما خبر نداریم, البته من کرجم بالاخره ساعت 2 شده یا همون 3؟
سرعت امشب داغون :mellow: حدودا 20 ... :13:
نمیشه یه تنظیمی روی اربیت انجام داد سرعتش بره بالاتر ؟!
راستی یه بار تو همین تاپیک خوندم دیگه بعد از 1 ساعت اتومات قطع نمیشه ؟
دوستان صبا جشنواره بهاری نداره:20: مثلا مثل شاتل 3گیگ بخر ، 3 گیگ ببر.کسی نمی دونه؟؟؟؟
درود
می خوام نامحدود 128 رو بگیرم. تو سایت زده ماهی 12500. حالا میخواستم بدونم سرعت چجوریاس؟ سرعت باز کردن صفحات مثل همون محدوده یا نه اونم کم میشه؟ کسی اینجا استفاده می کنه؟
دیشب بعد از 1 ساعت و چند دقیقه اتومات قطع شد :13:نقل قول:
فکر نمیکنم داشته باشه :5:نقل قول:
فکر کنم اونی که توی سایت زده مربوط به قبلا هاست چون من هم چند روز پیش میخواستم نا محدود بگیرم و از قسمت تمدید آنلاین اون نامحدود رو نداشت زنگ زده بودم به پشتیبانی اونم گفت ندارند ، اگر احیانا شما خبر دار شدید که دارند حتما به من هم خبر بدین ....نقل قول:
در مورد سرعت هم آره .... شاید برای وبگردی مناسب باشه اما سرعت دانلود تا چند برابر کمتر میشه ....
میگم چون چیزی به جز این از صبا نمیشه انتظار داشت.
این صبا باید رمز موفقیت شرکتایی مثل شاتلو کشف کنه که هرسال برترین اپراتور میشه و جایزه میگیره.
شاتل وضعش از اینم خرابتره عزیز!من شاتل دارم و جدا ناراضیم ازش فقط حال تعویض ندارم!(از 6 عصر به بعد پینگ میترکه!)نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟:19:نقل قول:
بعضی از شهرها ساعت 2 شروع میشه:11:نقل قول: