فکر کنم لود بالانس کرده باشهنقل قول:
فکر کنم لود بالانس کرده باشهنقل قول:
سرعت شبانه با چندين لينك همزمان به بالاي 1مگ در ثانيه هم ميرسه .نقل قول:
نقل قول:بله دوست عزيزم اين يه سيستم لود بالانسينگ از تركيب 6 تا اينترنت ADSL با هم هست كه به يه سرور وصل كردم و خودم راه اندازيش كردم و در يك ساختمان 4طبقه استفاده و راه اندازي كردم و سرور هم دست خودم هست . هر كدام از كاربرا سرعت پايينتري دارند . هر كدوم پهناي باند واقعي معادل 7مگ دارن و من ADMIN هستم و به نهايت پهناي باند دسترسي دارم . ولي يه خوبي اي كه داره اينه كه هزينه ماهيانه اين سرويس ها كه تقسيم بر 4 ميشه معادل هزينه يه اينترنت 2مگ معمولي براي هر كابر هست با سرعتي معادل 900 كيلو بايت در ثانيه هست . ولي هزينه راه اندازيش يكم بالا بود .نقل قول:
هزینه راه اندازی اولیش چقدر بود؟:n01:نقل قول:
روش انجام این کار راحته یا پیچیده؟
دوست عزيزم هزينش با تمام موارد جانبيش دستگاه و سيم و شبكه و نرم افزار و سخت افزار كلا 8 ميليون تومن شده .نقل قول:
راه اندازيش هم اگه شبكه بلد باشيد سخت نيست در غير اين صورت يكم مشكله مخصوصا قسمت نرم افزاريش براي مديريت پهناي باند .
البته اگه بخواهيد براي فقط 1كاربر استفاده بشه با 6 ميليون هم راه اندازي ميشه ولي هزينش ماهيانه خيلي ميشه و براي 1كابر اصلا به صرفه نيست مگر اينكه از نظر مالي مشكلي نداشته باشيد .
نقل قول:
پس عملا نتیجه میگیریم سرعت دانلود بالا توو سرویسای محدود روزانه هیچ توفیقی نداره...:n02:
حریف مطلبم::n19:
قدرشو بدن ... :n10:نقل قول:
این تست ها رو چه جوری می گیری؟نقل قول:
اگر ایفون داری بگم چجوری هست....نقل قول:
:n02: