planet:ADU2100نقل قول:
Printable View
planet:ADU2100نقل قول:
ببخشید هنوز اون باگ دانلود رایگان تا ساعت 6:55 هست؟
کسی تست کرده؟
آره من صبح گذاشتم بود !!نقل قول:
داره گند میزنه پارس آنلایننقل قول:
میگه تامل کنید یا تحمل؟
اولاش که اومده بود خوب بود
با 128 من 200 کیلو دان میکردم
ولی الان به جاییی که بهتر بشه با اون همه پولی که میگیره ولی داره بد تر میشه
من که دیروز داستانی داشتم باهاشون زنگ زدم بهشون گفتم که داستان از این قراره که سرعتم هنوز پایینه دلیلش چیه؟
گفت که دانلودت چقدره گفتم با دانلود منیجر 100 دارم گفت خوبه گفتم نه کی گفته کلی زر زد قانع نشدم آخر سر بعد از نیم ساعت گفت که teamwaver رو نصب کن وارد سیستم شد و خودش شروع کرد به تست کردن و پینگ گرفتن(فکر میکرد دروغ میگم) اونم یه نیم ساعتی ور رفت دید خبری نیست دست از پا درازتر گفت مشکل از نمایندگی ما تو شهرستان شماست صبر کنید تا همکارامون مشکل رو مرتفع کنن گفتم دیدی گفتم سرعتم عادی نیست و مشکل از شما ست و سرعتارو کم کردید گفت نه یه نموره هم سرعتتون بد نیست و خوبه و ... منم وسط حرفش گفتم خداحافظ خانم خداحافظ.
من سرعتم متغیره بین 7 تا 150 هستش قبل از عید 200 پایین تر نمیومد.
سلام
دوستان لطفا كمك كنيد.
اوايل كه گرفتم سرعتم بالا بود. ولي الان به 200 اصلا نميرسه ! و يه مشكل خيلي عجيب كه دارم اينه كه بعضي وقت ها قطع ميشه براي چند ثانيه و دانلود سرعتش روي 0 ميمونه بايد متوقف كرد و دوباره ادامه داد. لطفا بگين چي كنم كه مطمئن شم مشكل از من نيست .
فکر کنم پارس آنلاین این هدیه ای که عید داد رو داره پس میگیره .
سرعت ها افتضاح شده
یکی به ما نگفت سرعت دانلود 128 چنده؟
مثلا سرعت دانلود 128 شیراز با تهران فرقی هم داره؟!
برای من فعلا خیلی فرقی نکرده
يكي جواب منو بده !نقل قول:
كلا قطع نميشه ها ! حتي با ... پي ان هم اين مشكل هست. فقط تا فرمان رو دوباره نده چيزي انجام نميده. مثلا اول لود يك سايت اينجوري بشه تا دوباره اينتر نكني نميره تو