تراز من هم شد 5856
Printable View
تراز من هم شد 5856
سلام
بچه ها دانشگاه آزاد مهندسی نرم افزار تهران شما کیان , بگن که اگر سراسری (گوش شیطون کر خدا نکنه) قبول نشدیم , حداقل همدیگه رو اونجا ببینیم
سلام
ديدم اينجا خيلي بچه ها نا اميدند گفتم ماجراي كنكور دادن برادر خودما بنويسم.تا ببينيد هنوز وقت هست.
برادر من از 2 فروردين درس خوندن واسه كنكورا شروع كرد. ميپرسيد چرا؟؟؟
چون اوايل مدارس يعني مهرماه يه تصادف خيلي بد كرد. ديگه از اين بگذريم كه قرار بود تو ايران پاش قطع بشه.
خلاصه خدا را شكر پاش قطع نشد ولي تا اومد مثل اول بشه با عملايي كه كرد شد اواخر اسفند.وقتي تازه خونه اومده بود ميگفت كنكور مال سال ديگه.
ولي بابام بهش گفت بشين اين 3 ماها بخون بدون:31: توجه به نتيجه. اگه اوني كه ميخواي شدي چه بهتر ولي اگه هم نشدي اشكالي نداره.امسال واسه
3رقمي ميخوندي سال ديگه واسه 2 رقمي ميخوني چون هم 3ماه از همه رقيبات جلوتري هم سال ديگه نبايد مدرسه بري وتمام روز خونه هستي.
اونم همين كارا كرد و از فر وردين ماه نشت واقعا درس خوند.آخرش رتبش شد 1600 و صنايع علم و صنعت خوند.
از اين آدما كم نيستند دوست خودم پارسال از اسفند خوند و رتبش شد 3500 و الان مكانيك كاشان ميخونه.معلممون ميگفت برادرش بهمن ماه كه از سربازي برگشته شروع
كرده رتبش شده 309.
فقط بايد با تمام وجود بخوايم و اين 4 ماه مثل تراختور درس بخونيم.ارزش 1سال الاف نشدنا داره.مگه ما كل كتابا 1سال را هرسال توي 20 روز امتحان نميداديم.خب پس توي 60 روز از فرصت باقيمونده
درساي 3 سال را ميخونيم و توي 60 روز ديگه تست.سخته ولي ميشه.
شرمنده طولاني شد.
فعلا.
سلام ، من شركت كردم ولي نه اونطوري كه بخوام يكي از رشته هاش رو انتخاب كنم واسه ي ادامه ي تحصيل ، بيشتر واسه ي محك خودم شركت كردم ...نقل قول:
دوستان سلام !
احیانا کسی اینجا هست که کنکور زبان شرکت کرده باشه ؟ (به صورت جدی بیشتر منظورمه .)
من امسال میخوام شرکت کنم و تمرکز اصلی و هدف اصلیم واسه یکی از رشته های زبان انگلیسی هسش .(بیشتر مترجمی)
اگه کسی هست لطفا یه pm ی چیزی به من بزنه . شدیدا نیاز به راهنمایی دارم .... .
اگه در مورد منابع راهنمايي مي خواي ، من واسه ي Reading كتابهاي معروف Readers رو مي خونم ( كتابهاي كوچيكي كه معمولا داستان يا رمان يا ... معروف هستن و براي اهداف آموزشي چاپ ميشن ، مثلا رمان گلادياتور ! ) ...
براي آشنايي با نوع سئوالات هم كتاب آموزش زبان انتشارات سازمان سنجش خوبه ( هم واسه ي زبان عموميه و هم تخصصي ) ...
موفق باشي ...
سلامنقل قول:
من کنکور زبان بصورت جدی شرکت کردم که از دست آزاد در برم و میخوام ادبیات انگلیسی بخونم
چه سوالی داری؟
در مورد دوستانی که فکر میکنن وقت کمه در اشتباهن
فقط کافیه بدونید چی باید بخونید :
اولا: همه درسا که لازم نیست 100 بزنید و با میانگین 60 درصد تو همه درسا میشه تو تهران یه مهندسی خوب قبول شد
دوما: اگه بودجه بندی درسا رو گیر بیارید که از هر کدوم از بخشا و مبحثها چقدر میاد تو کنکور خیلی تو زمانتون صرفه جویی میشه و مباحث سخت تر یا وقت گیرتر رو میتونید کنار بزارید (من الان بودجه بندی رو ندارم ولی اگه یکی از دوستان لطف کنه ممنون میشم)
این نکته دوم مخصوصا تو دروس اختصاصی کولاک میکنه
سوما : فکر پشت کنکور موندن رو بزارید کنار که نمیدونید چه کوفتیه!!!!
دوستانی که موندن درک میکنن.....
موافقم ... دوستان اگه بخوان من چند تا کارنامه ی تراز بالاهای چند سال اخیر رو دارم و میتونم بزارمشون . دوستان کلا بدونن خط چها رقمی های خوب و سه رقمی ها و دو رقمی از این جا به بعد با بقیه دواطلب ها جدا میشه . یعنی اونها تو این فصل امیدوارانه به کارشون ادامه میدن و بقیه نا امید میشن و کم میارن .نقل قول:
600 مین پست رو افتتاح می کنم!:33:
به این می گن انگیزه.نقل قول:
عزیز صفحه 600نقل قول:
اینی که من زدم پست 5992
منظورم همون صفحه بود دیگه!!!:31:نقل قول: