دوستان هر کی یه ایمیل مستقیم یا تلفن مستقیم از مدیریت شاتل یا مدیر بخش فروش پیدا کرد اینجا قرار بده ... باید مثل قبل کنند ... تا ما باشیم عیدی نخوایم ...
ولی خدایی همون جوری که عیدی گرفتیم این رو درست کنیم عالی میشه ... وگرنه من هم شاکی میشم ...
Printable View
دوستان هر کی یه ایمیل مستقیم یا تلفن مستقیم از مدیریت شاتل یا مدیر بخش فروش پیدا کرد اینجا قرار بده ... باید مثل قبل کنند ... تا ما باشیم عیدی نخوایم ...
ولی خدایی همون جوری که عیدی گرفتیم این رو درست کنیم عالی میشه ... وگرنه من هم شاکی میشم ...
اشكان الآن با چند داري دان ميكني؟ فكر كنم 24 باشه درسته؟
آخه بدبختي داتك هم پورتاش پره.
به نظر من هركي لايزر فعال هست بره لايزر. من كه فقط شاتل و داتك و پارس آنلاين (آخري كه پول خون باباش رو ميگيره) فعالم.
نظرتون در رابطه با جمع کردن امضا برای اعتراض چیه؟
---
رسیدگی نشد هم سرویس رو عوض میکنیم
اشكان neo_pc تو پرشين تولز تويي؟ :31: الآن ديدم neo_pc هم گفته سرعتش شده 24. :31:
آرتي هاي شهرستان هم سرعتشون كم شده؟ شايد دارن داغ اون يه هفته رايگان بيشتر رو به دل تهراني ها ميذارن!!! :31:
آره سیا جون اون منم :31:نقل قول:
آره من 24 شدم ... :41: خیلی حیف شد خدایی ... چرا اینجوری کردند ؟؟ اگه مشکل عید بود که خوب بود ... گفت واسه همیشه اینطوره ...
خونۀ جدید من نه لایزر داره نه داتک ... فقط پارس و شاتل و سپنتا ... داتک خیلی حال میده ...
اهریمن کجایی ؟؟؟ مگه تو پشتیبانی نیستی ؟؟؟ شاتل رو تا ازش تعریف کردم گند خورد که :19:... عجب زبونی دارم من :21:
منم آرت 3 هستم 256.
برا من عوض نشده downstream هنوز روی همون 320 هست که از اول بود.
اینم یه تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونهایی که سرعتشون کم شده، یعنی الان downstream شون روی سرعتی که خریدن تنظیم شده. مثلا آرت 2 روی 192؟
اگه اینطور باشه که برا من 64 تا الان اضافه تره که اگه حذفش کنن سرعتم 8 کیلوبایت کمتر میشه که !!! خیلی مسخرس یعنی از 35 میرسه به 27.
اینم با سرور باکو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوان حذف کنن که همه آرتی ها باید اعتراض کنن. این همه داریم پول بیشتر میدیم.
همین الان به مدیریت یه پیام شدید الحن فرستادم ... شاکی شدم اساسی ... 192 من الان شده 215 ... قبلاً 225 بود ...