مدلش چیه؟(زیرش نوشته)نقل قول:کد:http://www.tp-link.com/support/download.asp
Printable View
مدلش چیه؟(زیرش نوشته)نقل قول:کد:http://www.tp-link.com/support/download.asp
من میخوام یه مودم وایرلس دار بگیرم فقط چندتا سوال...
میشه از یه سیستم به یه سیستم دیگه یا به یه مبایل یا ... فایل فرستاد؟
میشه چند تا سیستم رو از طریق وایرلس شبکه کرد و فایل شرینگ راه انداخت؟
میشه حداقل از یه سیستم که با کابل وصله (شبکه یا یو اس بی) فایل به گوشی یا دیوایس دیگه فرستاد؟
مودم فعلیم اسوس 602 هست و با این مودم تونستم 2 تا سیستم را شبکه کنم(یکی یو اس بی یکی لن)
سلام دوست عزیز:نقل قول:
1- درمورد سیستم ها ( لپ تاپ و PC ) بله ، ولی در مورد موبایل تاحالا به تبادل فایل فکر نکرده بودم. اگه به جوابی رسیدم بهت میگم.
2- بله ، حتی می تونید با یه سیستم مانیتور سیستم های دیگه رو هم ببینید و کنترل موس و ... اونها رو بدست بگیرید ( چه برسه به تبادل فایل) !! ( من خودم از طریق مودم وایرلس ، از طبقه پائین خونه با لپ تاپ ، PC مرکزی خونه رو کنترل میکنم و به تمامی اطلاعاتش دسترسی دارم)
3- منظورتون رو دقیق نفهمیدم ، ولی درحالت کلی تمام سیستم هائی که در یک شبکه هستن می تونن بهم فایل ارسال کنن . حالا میخواد سیستم ها به مودم با وایرلس وصل باشن یا لن یا USB . ( البته مودم حتما باید روتور داشته باشه )
سلام دوست مننقل قول:
من نمیدونم حفاظش چیه؟؟؟
فکر کنم wep باشه ولی مطمئن نیستم
از کجا میشه دقیقشو فهمید؟؟:20:
سلام دوست مننقل قول:
من نمیدونم حفاظش چیه؟؟؟
فکر کنم wep باشه ولی مطمئن نیستم
از کجا میشه دقیقشو فهمید؟؟:20:
نقل قول:
سلام ،
3:15 صبح تو نت چیکار میکنی بشر ؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینم که ، از بس سرعت اینترنت رو کم کردن ، دو سه بار دکمه Send رو زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! تو این روزا یه بار که دکمه رو زدی وایستا تا یا Error بده یا پاسخ Send شه. اندکی صبر سحر نزدیک است . . .
من دفترچه مودم شما رو از اینترنت دانلود کردم . (لینکش رو آخر واست گذاشتم)
تو صفحه 23 کامل توضیح داده. بعد از وارد شدن به 192.168.1.1 ، برو به قسمت wireless ، زیر شاخه ی Security :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع حفاظت رو انتخاب کن ،( پیشنهاد میکنم WAP2-Personal که قوی ترین و امن ترین حالته رو انتخاب کنی) :
بعد باید یه پسورد انتخاب کنی که فقط و فقط 13 کاراکتری باشه. میتونه شامل حرف ، علائم حتی فاصله هم باشه و حروف بزرگ و کوچیک هم مهمه.
واسه مابقی پارامترها هم سوال داشتی ، یه عکس واسم بذار . نمیدونم تو مودم شما چه پارامترهائی رو میخواد. ولی معمولا استاندارد مثل عکس زیره که مال مودم خودمه (Asus-Wl600g :
لینک دفترچه مودم شما که تو 4shared آپلودش کردم تا راحت تر دانلودش کنی:
کد:http://www.4shared.com/file/182984622/c74c4c8d/3Dwag54g_ug.html
با تشکر از شما ولی من سوئیچ کردن بین اونا رو بلد نیستم و همیشه اولی فعاله یا کلا" مودم کار نمیکنه و باید بقیه رو پاک کنم.نقل قول:
سلام بازم اومدمنقل قول:
آخه من با لن وصل میشم پس نمیتونم اونو disable کنم
در ضمن TCI وایرلس رو گذاشتم رو اتومات که بازم مشکل دارم
ولی TCi لن رو دستی دادم که مشکلی باهاش ندارم
الن مشکل من اینه که NO INTERNET ACCESS
اینجا نوشته ADSL همه درباره Wireless صحبت میکنند.
توی این لیست که اسم مودم ها رو نوشتید. اسم مودم من ( THYONET) نیست. یعنی مودم من آشغاله ؟ خودم که ازش خیلی راضی ام. خدا رو شکر مشکلی نداشته تا حالا
طریقه config کردن مودم رو میخواستم بدونم. ip دادن و اینا. چون امروز اینترنتم وصل نمیشه و ارور IP میداد. یادم رفت عکس بگیرم ازش. شماره ارور هم یادم رفته ( درباره پروتکل TCP/IP بود )
راستی بعضی سایت ها باز نمیشه. مثلا myfc.ir از هفته قبل فقط میتونستم با --- بازش کنم ( در حالی که فیلتر نبود ) . اما الان با --- هم باز نمیشه. جالبه که با دایال اپ باز میشد.( اینو از بقیه شنیدم ) . مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان . . .
راستش من خودم از این قابلیت استفاده نکردم ، چون سرویسم ART1 شاتله و تنظیمات جداگانهواسه شب و روز نداره. اما تو فروم خود Asus بهش پرداخته شده و زمانی که من میخواستم دانلودش کنم تو Review ها ازش صحبت شده بود.نقل قول:
----------------------------------
به به سلام ، دلمون تنگ شده بود واست ، گفتم نکنه گرفتنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- لزومی به Disable کردنش نیست. من واسه مصرف کمتر باطری مرخصش کردم.
2- شرمنده یه سوال ، واسه تست وایرلس ، LAN رو خارج میکنی؟
3- با وایرلس میتونی از مودم 192.168.1.1 بگیری؟
----------
سلام فرشاد خان ،نقل قول:
1- راستش دیگه همه دارن رو میآرن به wireless و تنورش داغ تر شده و این مودم و شبکه دوستان هر از چند گاهی ، فیوز می پرونن !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اون آمارگیری واسه جوونی های تاپیک بود ، الآن اینقدر مودم ریخته تو بازار که دوستان بیخیالش شدن . وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چشم شیطون کور ، گوشش کر ، ایشالله صد سال دیگه واست کار کنه ( البته با اون سرعتی که دلش میخواد ، نه این DSL ذغالی ایران ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- حالا مدل این آقا THYONET ما چیه؟ تو سایتش شونصد مدل ریخته کف زمین.
5- با LAN وصلش کردی یا USB یا wireless ؟
6- با توجه به error ای که میگی ، مشکل از ( Internet Protoco (TCP/IP سیستمه. تو پنجره Network Connection از آیکن شبکه یه Properties بگیر ( با راست کلیک) . تو پنجره جدید ، از ( Internet Protocol (TCP/IP Properties بگیر و مثل عکس زیر همه چیز رو بذار رو اتومات:
تنظیمات مودم رو هم باید بذاری رو اتومات تا هم رو بشناسن.