سنسور اکسیژن روی منیفولد نصب شده و یک سیم وصاه و تک هست راحت پیدا می شه اما مواظب باشید چون حساسه و خراب بشهنقل قول:
باید ببینید چرا همچین چیزی به شما گفته
مشکلتون چی بوده
Printable View
سنسور اکسیژن روی منیفولد نصب شده و یک سیم وصاه و تک هست راحت پیدا می شه اما مواظب باشید چون حساسه و خراب بشهنقل قول:
باید ببینید چرا همچین چیزی به شما گفته
مشکلتون چی بوده
وقتی می گید برق نداشته یعنی برق رسانی به پمپ مشکل داره اول فیوز رو چک کنید ببینید سالمه یا نه بعد از اون رله هاشو چک کنید و کلید ایمنی قرمز یا مشکی کات آف رو که کنار موتور هست چک کنید چون معمولن اون می پرهنقل قول:
وقتی ماشینو روشن میکنم خوب کار نمیکنه و خاموش میکنه و تو دور موتور بالا کله میکنهنقل قول:
استپر هم تازه عوض کردم و دیاگ زدم خطای منیفولد دادش
دقیقا چه خطایی داد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
همچنين جناب اقاي paket
عرضم به حضورتون که واشر ايساکو بسته بندى ايساکو هست و کد فنى و همچنين هالوگرام روش خورده
که دو نمونه هست
اول مار مشهد واشر داخل بسته بندى ايساکو که به صورت فابريک رو ماشين نصبه
دومى اروجينال بسته بندى کاهى پژو سيترون با بر چسب ايساکو
در مورد واشر فلزى چون تقلبيش زياده به نظرم سمتش نريد قبلا ايساکو واشر فلزى داشت ولى الان ديگه نه
بله واشر اورجينال هم خوب کار ميده و گزينه ى مناسبى هستش چون فلزى تقلبيش زياده .
خير از اچار کشى نميتونه باشه چون اگه ار اچار کشى بود و پيچ ها شل اب يا روغن از قسمت بين سر سيلندر و بلوک سيلندر نشت مى کرد بيرون
بهتره که هر چه سريعتر به تعميرگاه مراجعه کنيد ولى اگه استفاده مى کنيد زياد فشار نياريد و مسافت طولانى باهاش نريد .
سلامنقل قول:
در مدل هاى 85 به پايين سنسور مانيفولد بر روى سينى فن ها دقيقا کنار رله ى دوبل نصب شده که معمولا يه شيلينگ ازش رفته به سمت مانيفولد و به مانيفولد وصل شده
دقيق تر بخوام بگيم ميشه سمت چپ بالا رادياتور
اگر مسیر بنزین سالمه و پیلتر رو عوض کردید پیشنهاد می کنم دو باک بینزین سوتر استفاده کنیدنقل قول:
سلام
شمع وایرشمع و کویل برا پراید انژکتوری مدل زیمنس چی خوبه؟
لطفا با قیمت
برا پراید شمع بوش دو الکترودنقل قول:
وایر شمع مرغوب فکر کنم دوگانه سوز فکر کنم خوب باشه
کویل هم که همون زیمنس
عزیز شمع های بوش تقلبیه× نمیدونم چرا اصرار دارید پیشنهاد بدید به بقیه...قبلا هم یک بار گفتم که من کلی تحقیق کردم در بازار...کل شمع های بوش بازار ایران تقلبی هست.