من خودم 128 با ترافیک 10 گیگ دارمنقل قول:
سرعت دانلود روزانش بین 180 تا 220 هست!
سرعت دانلود شبانش روی 50 هست
Printable View
من خودم 128 با ترافیک 10 گیگ دارمنقل قول:
سرعت دانلود روزانش بین 180 تا 220 هست!
سرعت دانلود شبانش روی 50 هست
اگه ممکنه یه اسکرین از speedtest بزارنقل قول:
سلام
دوستان شما بازی آنلاین چی انجام میدین؟
دوستان يه مدته كه اصلا نميتونم تنظيمات رو روي bridge بزارم چون سرعت به شكل وحشتناكي مياد پايين. از اسياتك ارمنت كازرون ميگيرم. عمدي اين كارو كردن؟
نه شرکت قاطی هست برا من هم بعضی وقتا میریزه هم یا رو بریج وصل میشه یا ppoe :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
من مشکلی ندارم همیشه بریج وصل میشم
سلام دوستان من شنيدم اكانت هاي محدود اين شركت (حداقل تو شهر ما) با هر سرعني چه 128 چه 512
و بچه ها كه تست زدن 128 و 512 هر دو حدود 100kbps سرعت دانلود دارن مخابرات منطقه ما هم بيشتر از 512 نميده واسه اكانت نا محدود هم بيشتر از 128 نميده حالا موندم چيكار كنم :|
محدود هم بگيرم سرعت دانلود ميگن نهايت 8 تا 10 كيلوبايته !
یه مسئله ای که چند روزه پیش اومده اینه که رنج آی پی من تغییر کرده و با 37 شروع میشه که توی اسپید تست هم نام آی اس پی خالیه و هیچی نمیزنه اسم isp رو
دوستان تهرانی همین مسئله رو دارند؟
رئوف جان اونایی که محدودیت حجمی دارن معمولا سرعتشون تو روز یکیه....نقل قول:
سلام دوستان من شنيدم اكانت هاي محدود اين شركت (حداقل تو شهر ما) با هر سرعني چه 128 چه 512
و بچه ها كه تست زدن 128 و 512 هر دو حدود 100kbps سرعت دانلود دارن مخابرات منطقه ما هم بيشتر از 512 نميده واسه اكانت نا محدود هم بيشتر از 128 نميده حالا موندم چيكار كنم :|
محدود هم بگيرم سرعت دانلود ميگن نهايت 8 تا 10 كيلوبايته !
چه 128 چه 1 مگ
معمولا روز رو روی 4 مگ میبندن که زود حجمت تموم شه.
و شب قاعدتا باید سرعت واقعی باشه
مثلا من که 512 دارم ، شب ها معمولا سرعتم روی 60 و روز ها تا 460 هم میره.
البته هستن بجه هایی که سرعت 128 شون هم تو شب بالای 40 (ولی اطمینانی به این مورد نیست یعنی اگر یه موقع سرعت واقعی بشه دستت به جایی بند نیست نمیتونی اعتراض کنی)
محدود که اصلا فکرش رو نکن شنیدم شیر می کنن اصلا نمیصرفه.
بله برای من هم همینطوره.نقل قول:
یه مسئله ای که چند روزه پیش اومده اینه که رنج آی پی من تغییر کرده و با 37 شروع میشه که توی اسپید تست هم نام آی اس پی خالیه و هیچی نمیزنه اسم isp رو
دوستان تهرانی همین مسئله رو دارند؟
دوستان دلیل کم شدن SNR چی میتونه باشه؟
دوستان میشه یه تست پینگ بذارید؟از 128 یا 256 محدود!
من کرجم میخوام شاتلو فسخ کنم بره موندم چی بگیرم؟!نمیدونم آسیاتک پینگش چطوره!(پینگ برام تو اولویته!)
بعدشم 256 به خونه ها میدن؟محدود