سلام.ببخشیدیه راهنمایی میخواستم من سیستمم رو انتخاب کرده بودم که بگیرم ولی هر جا توشیراز می پرسم میگن نداریم.تازه اصلا نمیدونن چه مدلی هست
باندjbl p963
ساب سانداستریمt5
امپلی کنوود x41
اگه میشه یه مدل باند پیشنهاد بدید با یه مدل ساب. قیمتا.باند 150-200وساب حداکثر160-200باشه؟
خوب دوست عزیز شما که دارین ساب میخرین چرا کامپانت بر نمیداری که کیفیت و وضوح صدای بهتری داشته باشین
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
راستی سیستم رو برای سمندef7میخواستم.یه چیز باکیفیت وخوب باشه که بشه گیرش بیارم.حتی نمایندگی ساند استریم هم اون مدل ساب رو نداشت
بله این مدل ساب دیگه نیست ولی اگه طلبه این ساب هستی بگو میگردم اگه پیدا کردم بهت میگم اگه نه که چند مدل خوب هستش اونارو بهت میگم انتخاب کن خوشت اومد بردار
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
راستی یادم رفت یه مدل امپلی هم بگید که در حد150-160باشه که راحت صدای چهار تا باندی که میخواید بگید رو در بیاره
حدود 160 تومن امپ خوب گیرت نمیاد اگه تو این قیمت ها میخای میتونی تا 200تومن بدی یه مدل از ساند استریم هستش که میتونم برات ردیف کنم کیفیتشو قدرت نسبت به قیمتش خیلی خوب