Canon PowerShot SX30 IS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس به نظرتون چطور بود ؟
Canon PowerShot SX30 IS
این عکس به نظرتون چطور بود ؟
سلام داداش یه توضیح در مورد این دوربین میدی چون من دوربینم همینه میخواستم بدم یه مدل بالاترشو بگیرم که cmos باشه به نظرتون بکنم این کارو؟ و اینکه این دوربین کلا چطوره!نقل قول:
با ماکروش مشکل دارم!
سلام؛نقل قول:
به نظر من SX40 از نظر سرعت دوربین و وجود سنسور Cmos خیلی نسبت به این مدل پیشرفت کرده، ولی اگر میخوای این مدل رو بفروشی به نظرم بهتره دنبال یه دوربین پیشرفته باشی (حرفه ای)، من خودم به شخصه از دوربینم راضیم ولی اگر قرار باشه عوضش کنم دوباره پول برای یه دوربین نیمه حرفه ای حالا با چند امکان جزئی دیگه نمیدم و ترجیحا میرم و حرفه ای میخرم...
اگر دوربین نداری و اولین تجربه عکاسی شماست و بودجه زیاد نداری، برو دنبال SX40 یا HS10 ولی اگر پول داری، فقط و فقط برو دنبال حرفه ای....
ولی من ترجیح میدم توی عکاسی کمی بیشتر پیشرفت کنم و بعدا دنبال خرید دوربین دیگه ای بیوفتم، من SX30 رو دوست دارم! :31:
راستی یادم رفت بگم، کیفیت عکاسهای ماکرو و وجود قابیلیت فکوس 0 سانتیمتری این دوربین بی نظیره... انصافا توی عکاسی ماکرو از بقیه نیمه حرفه ای ها بهتره.
سلام؛ ادیت رنگی کارتو بهتر میکنه....نقل قول:
بازار سرشور ، مشهد
:40:
ایرادات و احیانا محاسن این عکس را بفرمایید :20:
Sony DSC-W530
داداش ممنون قبل اینکه ببینم پستتو رفتم جمهوری 170 اینطورا دادم sx40 رو گرفتم :D یه سری امکاناتش ارزششو داشت!نقل قول:
و اینکه صفحه قبلو نگاه کن 2تا عکس با sx30 گرفتم یه نظر راجبش بده ممنون یه عکس ماه هست با یه برگ درخت
عکس ماه میتونست خیلی بهتر باشه، اگر از سه پایه و فکوس و نورسنجی دستی استفاده میکردی...نقل قول:
داداش ممنون قبل اینکه ببینم پستتو رفتم جمهوری 170 اینطورا دادم sx40 رو گرفتم :D یه سری امکاناتش ارزششو داشت!
و اینکه صفحه قبلو نگاه کن 2تا عکس با sx30 گرفتم یه نظر راجبش بده ممنون یه عکس ماه هست با یه برگ درخت
عکس برگها هم خوب شده...
Canon PowerShot SX30 IS
اینم عکس ادیت شده :
ادیتش چطور بود ؟
:10:
My New Shot
8/8/1390...
HDR Photography