این بحث شماره سریال مال بخش آنلاین بازی هاست ، که یک کد داره ، الانم یه سری بازی ها این کد رو دارن مثل فیفا ، که برای بازی آنلاین باید از اون کد استفاده بشه !
Printable View
این بحث شماره سریال مال بخش آنلاین بازی هاست ، که یک کد داره ، الانم یه سری بازی ها این کد رو دارن مثل فیفا ، که برای بازی آنلاین باید از اون کد استفاده بشه !
این با عقل جور در میاد ، اگر شما میخوای آنلاین بازی کنی باید بازی رو بخری و به یورنیم خودت توی PSN اضافش کنی .نقل قول:
ولی خود بازی اونهم اینجا - همه کنسول رو تحریم میکنند مهم ترین دلیلش هم اینه :
اروپایی ها الان Ps3 فت خریدند - پس فردا اسلیم میاد فت رو میندازند دور یک اسلیم میخریند - حتی آپدیت هم نمیکنند به اون صورت ، این یعنی اینکه اینها با هر کنسول باید بازیهاشونم عوض کنند !!! خوب بیخیال این کنسول میشند - 360 هم که داره میتازونه ، بیا و درستش کن .
ميتونيد برام آپ كنيد ؟؟ يا لينك بديد ؟نقل قول:
نقل قول:
از این به بعد هر بازی PS3 که تولید میشود دارای یک شماره سریال خاصی خواهد بود که جلوی کرایه بازی گرفته خواهد شد
محض اطلاع ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع این حرفت کجاست؟:31:
نقل قول:کد:http://www.console-spot.com/2011/01/21/rumor-sony-to-incorporate-ubisoft-style-drm-always-on-in-ps3/
ممنون ولی...نقل قول:
همون خط اول اگه توجه میکردین اینو نوشته ::31:
خیلی بعیده این اتفاقات بیفته!نقل قول:
....Rumor has it that Sony.
حتی شایعه هم شده که یوبی سافت قراره از DRMش برای بازیهای نسخه PS3 استفاده کنه!
همه اینها فعلا در حد یک شایعه هستن و تا چیزی از سوی سونی به طور رسمی اعلام نشه همه این اخبار پوچ هستن!
میگم اصلا گیریم که سونی این حماقت رو کرد !نقل قول:
مگه چند تا بازی انحصاری داره ؟ خوب همه Move میکنند روی کنسول های دیگه Ps3 هم میره ور دست DreamCast :27:
این لینک مال 3-5 هفته پیش هست و قدیمینقل قول:
جدیداً دوباره شایعه شده. و مسلماً شایعه هست و رسمی نیست .
و اینکه سونی اینکارو کنه کنسول های دیگه هست درسته ولی این راه حل نیست چون ما همه PS3 داریم
سلام به دوستان
ميخواستم بدونم فريمور 3.56 كي هك ميشه كسي خبري داره؟؟؟؟؟؟
دوستان یک سوال خیلی فوری داشتم من gt5 رو اجرا کردم با دانگل اما می خوام این بازی رو با فرمون G27 بازی کنم اما این بازی ازش پشتیبانی نمیکنه و اینکه شنیدم تو آخرین آپدیت این قابلیت بهش اضافه شده من اون آپدیت 600 مگابایتی رو دانلود کردم اما بعد از نصب بازم گزینه ای واسه فرمون G27 اضافه نشد چیکار کنم دوستان الان فقط فرمونش کار میکنه و گاز و ترمزش... دنده و کلاج کار نمیکنه ...یک راهنمایی میکنید ...ممنون