سلام آقا کیا !!!نقل قول:
ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟
Printable View
سلام آقا کیا !!!نقل قول:
ممنون از بابت اطلاعات خوبی که بهم میدی . این پاور کالر چنده ؟
حالا که جواب پی ام تو یاهو رو نمیدی ....نقل قول:
کدوم برند رو پیشنهاد میدی ؟ با چه گارانتی ؟ نمایدگیش کجاست؟
3 سال؟؟!! البته شاید منظورت فقط اجرا بازی ها بوده؟ با کیفیت بالا فکر نمی کنم!!نقل قول:
عمر مفید یه قطعه برای کیفیت بالا 1 سال هست و در بهترین شرایط و با سایر قطعات مناسب کارت 4850 می تونه یک سال و نیم کیفیت بالا داشته باشه بعد از اون دیگه از رده خارج میشه تازه با این سرعت پیشرفت فناوری ساخت قطعات کامپیوتری و بازی ها اصلا معلوم نیست که 2-3 سال دیگه چه اتفاقی برای این صنعت بیفته و چه محصولات جدید و تکنولوزی های برتری وارد بشن!؟:13:
اینهایی که من میگم فقط حدس زدنه ولی کراس فایر کردن بعد از حداکثر دو سال می تونه بهترین کار باشه
:11:
کاملا درسته . من فقط اوردن بازی مد نظرم بود. راستی این پاورکلر اومده ایران یا نه ؟نقل قول:
به نظر من هرکسی که pc میخره و یه نیم نگاهی به بازی ها داره همیشه باید بدونه که بعد از یه مدتی باید سیستمشو tune کنه تا بتونه ازش لذت ببره!!!
مثل کنسول هل نیست که با بتونی با 1 کنسول 6-7 سالو سر کنی!!
مثلا اگه الان ول خرجی کنی و یه 9800gx2 بخری 2 اتفاق ممکنه بیفته:
2 سال اوی سیستمت high range باشه
2 سال دوم mid range باشه
بعدشم بیفته تو low range ها!!
ولی اصلا ممکنه که 2 سال دیگه directx 11 بیاد و مجبور بشی به خاطر بازی های جدید بازم خرج بیفته روی دستت!
ولی اگه خودتو تو mid range ثابت نگه داری هم کمتر خرج میکنی هم به خوبی از بازی ها لذ ت میبری !:10:
برند پاور کالر مطمئن نیستم الان تو بازار ما باشه یا نه؟؟نقل قول:
ولی قیمت جهانیش اینه:
Power Color 4850:177$-194$
Power Color 4870:245$-285$
شما تبدیلش کن به قیمت بازار ایران!!:31:
با شما موافق هستم.:10:البته فکر کردن به بیشتر از 2-3 سال غیر منطقی هست چون معلوم نیست چی پیش بیاد!نقل قول:
تبلیغات کنسول ممنوع!:31::27:
من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=zadis;2877249]من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
نه ، این برد قابلیت کراسفایر نداره.
[QUOTE=Professor Massoud;2877324]پس چرا دو تا جا برای کارت گرافیک داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
قابلیت ایمن مین چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SLI , کراس فایر . که میگی نیست . پس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز