ریموت واسه هندزفریه که باهاش می تونی آهنگ رو عقب جلو کنی یا صدا رو کم و زیاد کنینقل قول:
گوشی بدی نیست و نسبت به قیمتی که داره گوشیه خوبیه
شما بگو واسه چه استفاده ای می خوای ؟
Printable View
ریموت واسه هندزفریه که باهاش می تونی آهنگ رو عقب جلو کنی یا صدا رو کم و زیاد کنینقل قول:
گوشی بدی نیست و نسبت به قیمتی که داره گوشیه خوبیه
شما بگو واسه چه استفاده ای می خوای ؟
1- تو DigiKala.com نوشته 265 هزار تومن + ي كپك سي دي + تحويل رايگاننقل قول:
2- قرمز - سياه - لجني. نه تازه مي توني قاب رنگ خودتو بگيري و بزاري روش.
3- ولش كن
4-موبايل - هندزفري فابريك - هد فون - دفترچه عربي و فارسي - شارژر - مموري 1 گيگ كه توي موبايله - چند تا بروشور و ...
5-يكي جوي استيك بد - يكي نداشتن دكمه خروج در موزيك پلير
6- اين يك هندزفري هستش كه ميكروفون نداره. صداش استروي عاليه. ميري تو حس. تو پك هاي اروپا از اولش هست. يكي از خارج آورده بود. تو پايتخت خريدم 60 تومن. ولي محشره. محشر.
در كل فكر كنم N81 بگيري بهتر باشه. ولي باز به خودت ربط داره.
به نظر شماها چه رنگی شو بگیرم
دوستان توی چند 10 صفحه قبل گفته بودن قرمزش مشکلات روانی داره آره ؟
می گن کناراش سیاه می شه و ...
چی کار کنم ؟
اول اینکه بهترین فیلمبرداری و صدابرداری رو داره!دوم اینکه باتریش رو با تنظیمات میتونی تا 4 روز هم عمرشو افزایش بدی!چرخونکش برای من که یک ساله این گوشی رو دارم بی عیب ترین قسمتش بوده!کیفیت صداش هنوز جز بهترینهای بازاره!سیمبینش سریع و راحته!خود گوشی هم خوشتیپه!!18 بار هم از دستم افتاده زمین و اخ نگفته!!
به ترتیب اولویت : موزیک . دوربین . سرعت بالای گوشی و ...نقل قول:
n81 بگير. برو تو فرومش. تازه Wifi هم داره. الان 385000 تومنه
به نظر شما این نمی تونه یکی از معایب اصلی گوشی باشه ؟
اینو از نقد گوشی 5700 توی سایت gsm در آوردمنقل قول:
اگر در حین اجرای برنامه پخش موسیقی و مرور کردن چند صفحه وب بطور همزمان، ناگهان گوشی reset شد نگران نشوید چون این به دلیل سازماندهی پردازنده گوشی است.
آره بعضي موقع ها ريست مي شه
لق که نمیشه برادر؟؟!!نقل قول:
اما معایبش هم جوی استیکش خوب نیست ( بعد از یه مدت هم لق میشه )
قسمت چرخونش دوباره بعد از یه مدت یه کم ( کم البته ) لق میشه ولی از اون بیشتر نمیشه
واسه من که نشده
دوستانی که زیاد این گوشی رو دارن چی؟
یعنی خیلی وقته خریدن؟
یا حق (:
اون همون کنترلر روی آداپتور هندز فیری هستش .اونم نسبت به آداپتور دوام کمی داره .
البته دوربینش اصلا خوب نیست .متوسط و پایین میشه گفت
من بیشترین استفاده رو از قسمت پایین گوشی میکنم ولی هیچ مشکلی ندارم .شاید از سریهای اول بودنش هستش.
در مورد جوی استیک هم من مشکلی ندیدم .
به نظرم خوبه ولی اگه دوربین مهم باشه زیاد روش حساب نکن.
ولی سریع ترین و بهترین گوشی سیمبین ورژن9.1 ورژن 3 هستش .حتی منوهای متحرک داره و سی پی یو قوی و امکانات خیلی بالا.و باطری هم اندازه 2 تا 3 روز دوام داره من کاری که از این گوشی و 3250 کشیدم هیچ گوشی نمیتونست دوام بیاره حداقل تو روز 4-5 ساعت گوش دادن به موسیقی و حتی بعضی وقتا روزی 2-3 ساعت حرف زدن مداوم