بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2861391&postcount=5
رضا جان ممنون داداش ، شهشهاني ياد بگير :10:نقل قول:
امیر جان Cda مثل ابرازهویت یا بارکد گوشی میمونه
Printable View
بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2861391&postcount=5
رضا جان ممنون داداش ، شهشهاني ياد بگير :10:نقل قول:
امیر جان Cda مثل ابرازهویت یا بارکد گوشی میمونه
چرا وقتي گوشي رو ميزنيم به شارژ وقتي كسي زنگ يا sms بزنه ويبره قطعه ...
براي شما هم همين مشكل هست ؟
با سلام خدمت دوستان
یه پى 990 دارم که وقتی مموری رو میزنی این ارور رو میده!:
Memory Card Corrupted
خاستم خاهش کنم که اگه میشه بگید که از کدوم قطعاتش میتونه باشه!
سوکت رم روی برد هم چک شده و قطعی نداره!
فوریه!
ممنونم.
به احتمال 80 درصد مشكل از مموريته ، اگه مي توني با يه مموري ديگه تست كننقل قول:
سلام به همه
اقا من چطوري ميتونم لنز دوربينم رو باز كنم . لنز چسبيده به برد و جدا نميشه يكي كمكم كنه :42:
ايا راهي براي بالا بردن كيفيت Ringtone هست منظورم ولوم صدا نيست
آره امیر جان برای منم همینطوریه شاید بپرسی آخه چرا من یادمه توی کلوپ p1 سر این موضوع خیلی شیر تو شیر بود آخرشم به این نتیجه رسیدیم که دیگه شرکتهای بزرگی مثل سونی اریکسون فهمیدن که وقتی ما ایرانی ها گوشیو میزنیم به شارژ یا روی شیکمون یا .... میزاریم و دو چشمی هم بهش نگاه میکنیم که یه وقت یک اس ام اس از زیر دستمون رد نشه ..نقل قول:
نتیجه میگیریم: در حالت شارژ گوشیهای جدید (سری p) دور بودن گوشی ویبره زدنش هیچ فایده ای نداره جز فشار روی باتری
ممنون رضا جان
من علاوه بر اين مشكل بعضي مواقع كه گوشي به شارژه آهنگ زنگش و اس ام اس هم به ديفالت تغيير پيدا ميكنه ، شما هم اين مشكل رو داريد ؟
نه داشی فقط در یک صورت اینجوری میشه که گوشیو به وسیله کابل, PcSoit وصل کرده باشم به PC حالا یادم نیست توی گزینه فون بود یا Transfer . گوشی یه حالت دیفالت به خودش میگیره و این مواردی رو که فرمودید به خصوص رینگتون همون آهنگ معروف سونی اریکسون میشه که اینم دلیل خاص خودشو دارهنقل قول:
سلام دوستان تا اونجا که من میدونم معمولا وقتی گوش رو میزاریم شارژ اونو میزاریم رو میز ، تاقچه ، ... و ویبره باعث حرکت گوشی میشه و ممکنه از اونجا بیوفته ، واسه همین ویبرش خود به خود قظع میشه .
با گوشي كه نميشه ولي تو ويندوز خيلي راحت تر ميشه كيفيتشو ببري بالا و يا بياري پاييننقل قول:
ايا راهي براي بالا بردن كيفيت ringtone هست منظورم ولوم صدا نيست
نه بابا اين ويبره 990 اونقدر قوي نيست كه بيوفته ، مگر بزاري لبه تاخچهنقل قول:
سلام دوستان تا اونجا که من میدونم معمولا وقتی گوش رو میزاریم شارژ اونو میزاریم رو میز ، تاقچه ، ... و ویبره باعث حرکت گوشی میشه و ممکنه از اونجا بیوفته ، واسه همین ویبرش خود به خود قظع میشه .