بابا مريم جون سخت نگير.
Printable View
بابا مريم جون سخت نگير.
سلام دوست منم یه کاربر ساده هستم مثل شما سخت گرفتنم دیگه چیه؟ در این تایپیک در مورد مشکلات این گوشی بحث میشه و اگه از این درخواستها کنی کسی بازهم ادرس اونجارو بهت میدن .باید در تایپیک برنامه و بازی درخواست کنی.نقل قول:
چرا واسه دانلود نرم افزار و بازي ان73 يه جاي مشخص نيست 200 صفحه اين تايپيك 2 صفحه مفيد داره
برای اینکه این تاپیک برای معرفی برنامه و درخواست بازی و دانلود نیست .....
این تاپیک برای کسانی هست که آشنایی کافی با این گوشی ندارن و میان اینجا تا از تجربیات دوستانی که از این گوشی استفاده کردن بهره ببرن ....
سلام
این stereo widenibg,loudness جه تاثیری رو صدا و کیفیت و شاژر دارد؟
سلام دوست عزیز صدارو کمی بیشتر و از کیفیت اهنگ کم میشه.نقل قول:
دوستمون راست میگن .اگه هر کی هر جا هر سوالی رو بپرسه نظم فروم بهم میخوره مگه اینکه برنامش به مشکل گوشی ربط داشته باشه ....نقل قول:
فکر کنم، البته مطمئن نیستم... عمر باتری گوشیم خیلی کم شده
مثلاً همین امروز با 4تا اس ام اس و 5 دقیقه صحبت در عرض 12 ساعت خاموش شد!
استانداردش همینه؟؟
فکر نمیکنم چون من گوشیمو وقتی شارژ میکنم زیاد موزیک گوش میکنم و 2 روز یه بار مجبور به شارژ دوباره میشم.نقل قول:
سلام
گوشی من هر روز حداقل یه بار شارژ خالی میکنه اونهم یه هوی.چطور؟
باطری کاملا ÷ر رو نشون میده اما تو نیم ساعت انگار سوراخ شده ازش زده بیرون میگه شارژ کمه بعد یه دقیقه خاموش میشه؟
باطری تقلبی بهم دادند؟
چطوری برم یقه طرف رو بچسبم؟
ممنون
میری تو مغازه و مستقیم میری روبروی طرف بعد دستت رو میبری جلو و یقه شو میگیری:دینقل قول:
سلام
گوشی من هر روز حداقل یه بار شارژ خالی میکنه اونهم یه هوی.چطور؟
باطری کاملا ÷ر رو نشون میده اما تو نیم ساعت انگار سوراخ شده ازش زده بیرون میگه شارژ کمه بعد یه دقیقه خاموش میشه؟
باطری تقلبی بهم دادند؟
چطوری برم یقه طرف رو بچسبم؟
ممنون
از شوخی گذشته باطری شما به احتمال زیاد تقلبیه و مشکل داره وگرنه ماله من حداقل یک روز نصف شارژ داره تازه اگه خیلی کار بکشم ازش.
کسی نیست که با این گوشی کنفرانس صوتی برگزار کرده باشه تا سه نفر جواب میده ولی نمیدونم چرا نفر چهارم صدا رو میشنوه ولی نمتونه چیزی بگه . کسی می دونه؟
منظورتون رو متوجه نشدم.
دوستمون سیستم کنفرانس رو از مخابراتشون فعال کردن و الان این مشکل رو دارن ....نقل قول:
عزیزم کمتر کسایی این سیستم رو فعال میکنن .حالا اگه کسی بلد باشه میگه .
راستی آبونمان این سیستم 2 ماه چنده ؟؟؟
نقل قول:
باطریو روی شیشه ای که بصورت افقی هست مثلا شیشه میز بچرخونید باطری نهاید باید نیم دور بزنه هر دو طرف =اگه بچرخه نشون میده باطری خرابه و باد داره و این باد هم با چشم معلوم نمیشه
آهان من فکر کردم از ppt استفاده میکنن ...
چه جالب، ممنون اط راهنماییتنقل قول:
راستی یه نفر بهم گفت که در اثر ضربه این طوری میشه، یعنی باطریش زود خالی میشه... نظر شما چیه؟
ممکنه اینطوری شه !نقل قول:
از شارژر اصلی خود گوشی استفاده میکنی ....؟نقل قول:
1. چطوری میشه اسکرین سور متحرک یا والپیپر متحر ک رو توی صفحه ان 73 گذاشت؟
2. چطور میشه عکس والپیپر رو به تمام صفحه گسترش داد؟ ( یعنی تصویر فقط وسط صفحه نباشه بلکه کل ال سی دی رو بگیره )
3. چطور میشه عکس اس ام اسی رو با این گوشی فرستاد ؟؟
نقل قول:
در مورد سوال دوم اینکه عکس روی تمام صفحه نمیوفته بهترین راهش اینه عکس مورد نظرت رو در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تایپیک به دوستان بدی تا از عکست برات تم بسازند اینطوری عکست کل ال سی دی رو میگیره.
یا اینکه با برنامه theme diy ایننقل قول:
کارو خودت رو گوشیت انجام بدی
نرم افزاره خیلی خوبیه .نقل قول:
شنیدم تو ورژن جدیدش میشه آیکونها رو هم عوض کرد درسته ؟
دوستان گوشي من ان73 هست وهر كاري ميكنم فايل هاي جار روش نصب نميشه چي كار كنم..........راهنماي كنيد..........!!!!!!!!!!!!!
امکان نداره حتی اگه سایزش ماله این گوشی نباشه هم نصب میشه ولی صفحش میزون در نمیاد !نقل قول:
اروری چیزی نمیده ؟؟ اگه میده بگو ...
راستی تو همه ی جاوا ها همینطوریه ؟؟
دوستان در گوشي n73 شمارنده sms وجود نداره؟
نه عزیز وجود نداره .ولی برنامش موجوده ...نقل قول:
میشه در مورد این دوتا هم کمک کنیدنقل قول:
1. چطوری میشه اسکرین سور متحرک یا والپیپر متحر ک رو توی صفحه ان 73 گذاشت؟
3. چطور میشه عکس اس ام اسی رو با این گوشی فرستاد ؟؟
در ضمن اسم برنامه برای شمردن اس ام اس چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اول باید بگم که نمیشه عکس متحرک رو به عنوان والپیپر متحرک بزاری ولی تمهایی هستن که با نرافزار کمکی متحرک میشن باید بگم با اون نرم افزار هم نمیتونی عکسی که خودت داری رو بزاری رو صفحه البته به صورت متحرک ...نقل قول:
اونم فکر کنم اسمش اس ام اس کنتور باشه ...
نقل قول:
من چه بازي-----------------چه برنامه--------(بيش از 50 تا)---------------هر كدوم رو نصب ميكنم (ميره واسه نصب تا اونجا كه بين حافظه گوشي و مموري بايد يكي رو انتخاب كني ميره و لودينگ نصب هم تا 70.80%ميره )يك دفعه پيام unable to instal رو ميده و نصب نميشه(فقط sis و sisx رو راحت نصب ميكنه).........:41:
اينم يك سري از مشخصات گوشيم(n73)با تصوير..............:18:
در ضمن فايل ها رو اينجوري نمايش ميده...:13:
عزیزم میشه یه زحمت بکشی و همین برنامه رو داشتی نصبش میکردی رو آپلود کنی و بزاری من تو گوشیه خودم تست کنم ببینم چه جوریه ؟؟
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.........حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد .........در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ..........اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
asfa جون ميشه بگي sw version گوشيت چند آخه من حتي گوشيم رو مستر رست هم كردم ولي بازم جواب نميده.......حتي تو همين سايت برنامه هايي رو كه بچه ها ميزاشتن وتست هم كرده بودن رو n73 بازم نصب نميكرد ......در ضمن فقط اين فايله نيست هيچ فايل جاري روش نصب نميشه ......اگر برنامه يا بازي با پسوند جار داري كه رو گوشيت تست كرده باشي و جواب داده بزار تا نتيجه رو برات بنويسم و ببينم مشكل چيه...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
در تایید حرف دوست خوبم آسفا ، تم متحرک رو گوشی های سیمبین جواب نمی ده ولی برنامه هایی واسه این کار هست که پیشنهاد می کنم استفاده نکنی چون سرعت گوشی میاد پایین.نقل قول:
برنامه های زیادی واسه شارش مسیج ها هست.یه سری به تاپیک برنامه های سری 60 ورژن 3 بزنی کلی پیدا می کنی...
شرمنده بچه ها يك لحظه سيستم قاطي كرد؟
برنامه anim spirit برای گذاشتن عکسهای متحرک به عنوان والپیپر و برنامه های مخصوصی تحت عنوان اسکرین سیور که sis هستن و نصب میشن و اسکرین سیورهای انیمیشن و سه بعدی هستن. مثل اسکرین سیور دلفین و ...
درسته این برنامه این کار رو انجام میده ولی با توجه به افت سرعت گوشی فکر نمیکنم بیارزه مخصوصا اونایی که زیاد با گوشی ور میرن اونم ان73 !!!نقل قول:
بالاخره دوستمون یه سوالی کرد و ما هم برحسب وظیفه جواب دادیم دیگه اونش به خودش مربوط میشه.