عجب تاپیکی یه روز نتم مشکل داشت مجبور شدم 4 - 5 صفه برگردم تا بفهمم موضوع از چه قراره:27: :31: :27: .
عجب تاپیکی یه روز نتم مشکل داشت مجبور شدم 4 - 5 صفه برگردم تا بفهمم موضوع از چه قراره:27: :31: :27: .
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپراتورهای کشور ما هم عجب امکاناتی دارن آدم ابروش میره:20::41:
انشالله ایرانسلم به این لیست اضافه شه تا تو قسمت امکانات سرمون بالا باشه:11:
من نمیدونم این آقایونی که از ایرانسل ناراضی اند مگه موقع خرید سیم کارت باید ها و نباید های ایرانسل رو نخوندن.یکیش اینه که هر گونه تغییر در سیستم به ایرانسل مربوط نمی باشد.حالا اگه تعرفش بشه دقیقه ای یک میلیون چون شما سیم کارت خریدید و خرید سیم کارت از نظر ایرانسل به معنای قبولیه تمام شرایط شرکت ایرانسله نمیتونید اعتراض کنید.یاعلی
ایرانسل فقط میتونه 20% از تعرفه تمام شده اپراتور اول بالاتر حساب کنهنقل قول:
یعنی 625 ریال اخرین سقف شه
من منظورم اینه نمیتونیم اعتراض کنیم.بعضیا میگن اینترنتش گرونه-ام ام اس گرونه-تعرفه ها زیاد شده.منظورم اینه.ما به این چیزا نمیتونیم اعتراض کنیم چون شرایط رو قبول کردیمنقل قول:
من میگم یه مطلب آماده کنیم برای گرونی Mms و Gprs و اون مطلب رو به نشانه اعتراظ هر کسی با ایمیل خودش بفرسته... مثل یه اعتراض همگانیه... اگه کسی موافقه بگه! :5:
آقا من سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم
یه مدت زیادی یه که دلیور واسه ی مسیج هاش نمیده...
یعنی شانسی یه که مسیجت برسه یا نه و از هیچ طریقی نمیتونم بفهمم. آخه مسیج دلیور م هم روشنه...
روی ماله دوستم که اعتباری داره هم امتحان کردم بازم دلیور نمیده...
ولی روی ثابتش امتحان کردم دلیور داد!
امروز خمینی شهر ( اصفهان ) بودم !
خفن خط میداد هر چی گوشی رو اینور اونور می کردم خط کم نمی شد حتی تو حرف زدن !
آه اگه همه جای اصفهان اینجوری بود . . .
نقل قول:
هیچ کدوم از اینا که گفتی قابل قبول نیست ! شما اینجا با کسایی طرفی که همه ایرانسل دارن اونوقت میای مورد 4 را میگی که کاملا حرفه پوچیه!؟ در مورد 5 هم بگم اشکال از خود شماس که هیچیا رعایت نکردی ! نه طرز کندن برچسب نه محل خرید ! آخه کجا دنیا ملت میرن از روزنامه فروشی کارت شارژ موبایل میخرن !؟
یادمه خود شما چند صفحه قبل فحشا بستی به ایرانسل که چرا همه چیزش گرونه ! اما انگار چت کردن بت حال داده ها که الان طرفدار شدی !:27: ( قصد توهین نداشتما شوخی بود)نقل قول:
کاملا باهات موافقمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم :10: :10:نقل قول:
منم میخواستم یه همچین پستی بزنم که تو زحمتش و کشیدی:31: مرسی:46:نقل قول:
مثل اینکه قضیه رومینگ ایرانسل فعلا تعطیلعه حتی اون 77 کشور چون توی سایت ایرانسلم گزینه رومینگ غیر فعاله!نقل قول:
آقا من دوستم یه اعتباری داره هرچی ام ام اس میزنه نت میره از اعتبارش کم نمیکنه:18:
حتی به جای اینکه واسم اس ام اس بزنه که پول بیفته ام ام اس میزنه که پول نیفته:27:
شمام به همچین مسله ای برخوردین من که موندم تو کف:20:
ما مخلصه شماییم :46: :20:نقل قول:
آره مثله اینکه ولی به نظرم وقتی تو سایت اون قضینه ها روشن بشه فکر کنم بترکونهههههههههههههه:10:نقل قول:
درضمن الان تو ترکیه 3 تا اپراتور فعاله که ایرانسل الان تو سایت یکیشون معرفی شده:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !
Clickrast :شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !نقل قول:
Clickrast با اجازه ازت تقلب برداشتم:31:
این مشکل را دقیقا ایرانسل هم داره . من برای این فعلا تالیا استفاده می کنم که آنتن دهی ایرانسل توی محدوده شهر اصفهان درست نیست و فعلا تالیا بهتره تا بعدا ببینم چی میشه .نقل قول:
برای رفع این مشکل که عنوان کردم اگر کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه ؟؟ در شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟
پس چرا دیگه فحش به تالیا نمی دی اقا مسعود؟ میگم یه سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! شاید حل شه ! به تالیا که رسید درحد آزار دهندگی موند؟ اما ایرانسل یه مشت کلاه بردارو اینا بودن؟ برو سایت تالیا تلفن خدمات تالیا اونجا هست.ببین چی میگن.نقل قول:
منظورم ازین حرفا اینه که ادم همیشه باید درست قضاوت کنه:46:
ایشون احتمالا از عوامل tci بودن !!!!!!:31:نقل قول:
پس مشکل از شهره نه اپراتور !!!!!! حالا برو یه دولتی بخر فردا بگو اونم خرابه. شما که پول دادی خوب یه دونه اعتباری دولتی میخریدی که از تالیا 100 برابر بهتر بود .نقل قول:
من موندم اینا دوتا همشهرین تو یه آب و خاک ولی چرا نظرای متفاوتی دارن نسبت به ایرانسل:31:نقل قول:
من اگه طرفدار ایرنسل نبودم نمی رفتم وقتی هنوز پوشش شبکه نداره ایرانسل بخرم ... من به خاطر بدقولی های ایرانسل اون را فروختم ... کسی نمی دونه ایراد فنی این مشکل چی هست که از تلفن ثابت اینجا به سختی میشه تماس گرفت ... در شهرهای دیگه هم این مشکل هست با تالیا و ایرانسل ؟؟
پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بری سیمکاردتو پس بگیری وگرنه سرت کلاه میره چون داره آنتن دهیش در اصفهان عزیز کامل میشه و اونوقت قیمت میره بالا و شاید هم اصلا کمیاب بشه سیم کارت ایرانسل:20:نقل قول:
شما میگی بد قولی ایرانسل؟نقل قول:
چرا تالیا بعد از 2/3 سال هنوز مشکل داره؟
بعد اینجا برای ما مشخص شده چرا ایرانسل در اصفهان مشکل داره
حالا بازم ببین یه ایمیلی شماره پشتیبانی از تالیا پیدا میکنی زنگ بزن یا ایمیل بده ببین جواب میدن اگر جواب دادن مردونه بیا اینجا بگو این برای ما مهمه بدونیم چه جوابی به تو جواب میده تا پاسخ دهی تالیا رو مقایسه کنیم
بچه ها یه چیزی فهمیدم جدیدا اینکه... من با شماره های مبایل تی سی ای که در شهرستانها هستن صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی خرابه و پارازیت خیلی زیاده و واقعا گوش رو اذیت میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی متوجه این قضیه شده؟
یه زنگ بزن 0218173 بگو مشکلتا.نقل قول:
اقا من اصفهانو با لهجشو با جوکاش همشو دوست دارمنقل قول:
اگه وحید این (س) اخر کلمات رو هم بکار ببری خیلی باحال میشه
اصفهانی اس خیلی باحالس (شوخی)
چند ساعت نبودیم ها.... ببین این تاپیک چقدر جلو رفته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچهها اونایی که تهران هستین!!
از بعد عید تاحالا اطراف منطقه ما 2 دکل جدید راه افتاده!!!! اوایلش کیفیت نداشت و ام ام اس نمی فرستاد ولی الان خیلی عالی شده و کیفیتش واقعا فوق العاده هستش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که شهرشون هنوز تحت پوشش نیست!! اگه برین و سیم کارتتون را بفروشین واقعا ضرر کردین!! چون به محض اینکه شهرتون تحت پوشش کامل قرار گرفت متوجه میشین که ما چی میگیم و کیفیت صدا و آنتن دهی ینی چه؟؟؟
اینو دارین از زبون کسی می خونین!! که آنتن ایرانسل در چندصد متری خونشون هستش!!
اینم بگم که در محله ما سیم کارتای مخابرات واقعا از لحاظ آنتن دهی مشکل دارن و با اینکه پر هستن ولی کیفیت صدا ندارن
همینطوری خواهد شد بزودی به قول بعضی ها کامینگ زود عزیز:10:نقل قول:
حالا یه چیز دیگه هم بگم تا کف کنین!!!
میدونید که مخابرات هم یه سیستم اینترنت داره برای گوشی هاش!! ولی با جی پی آر اس کمی فرق داره
روش کار به این صورته که شما باید برین مخابرات و ثبت نام کنین!! بعدش ماهانه 10 هزار تومان بابت اشتراک می پردازین!
(دقت کنین که حتی اگه هم از اینترنت آن استفاده نکنین باز هم این حق اشتراک را باید بپردازین!!!)
بعد باید برین یه کارت اینترنت بخرین!!!
حالا با گوشی میتونین برین اینترنت!! که به صورت دیال آپ هستش!! ینی به صورت کیلو بایتی حساب نمیشه !!بر اساس مدت زمانی که تو اینترنت هستین براتون پول میاد!!!!
پس شما سه هزینه بابت اینترنت می پردازین!!!
1- ماهانه 10 هزار تومان
2- کارت اینترنت
3- بسته به میزان استفاده می بایست مبلغی هم بپردازین!!
حالا بازم بگین ایرانسل بده!! یا جی پی آر اس اون گرونه!
این مشخص که کیفیت صدای تی سی ای پایینهنقل قول:
و سمت ما هم دکلهایی نصب شده که عکسشو گذاشتم تو پستهای قبلی, و این برای مشهدی ها مشخص شده که بعد از پوشش کامل و در امدن از حالت ازمایشی وضعيت کاملا خوب شده
فرقی نیمیکوند جفتش دوتاس !!!!! :11:نقل قول:
تبریز فراموش نشه قربون:31: تبریز هم که پوشش کامله خیلی خیلی راضی هستیم از ایرانسل:20:نقل قول:
من الان پشیمون نیستم که چرا مخابرات بعدشم تالیا رو فروختم:10: :21:
این MCI خودمونم خیلی پیشرفته هست هاااا:13: :31:نقل قول:
ما شالله امکانات و ببین امکانات نیست که سر تا پا مکنده پوله جیبه:19:
والا ما که تو تهران هم راضی هستیمنقل قول:
در ضمن آقا علیرضا منم تو کف Rizr Z8 هستم !!!!
ماشاالله ......................... اين تاپيك با چه سرعتي داره پيش مي ره . چشم نخوره ايشا الله ..................... :20:
تهراني هاي عزيز منتظر اول خرداد باشند كه قراره سوييچينگ جديد انجام بشه من خودم تو منطقه خودمون
(منطقه 5 ) ، 6-7 تا BTS جديد از ايرانسل ديدم كه هنوزم غير فعاله ، مناطق ديگر و خبر ندارم ، البته مطمئنم مناطق
ديگه هم به همين صورته . alireza : head office هم كه از ايرانسل به من ميل زده بود وجواب ميلم رو داده بود تاريخ 21 may رو گفته
بود كه همون شب اول خرداد مي شه ، اميدوارم اول خرداد روز خوبي براي ايرانسلي هاي عزيز تهراني باشه :46:
همچنين قرار بود از اول خرداد به جاي #140* ، #1*140* رو قرار بدن ، فكر كنم اين دو مورد با هم در يك روز انجام
بشه :46: اميدوارم مشكلي پيش نياد و همه چي خوب پيش بره .البته براي شهرهاي ديگه هم همين
آرزو رو دارم :20:
--------------------------------------------------------
only MTNIrancell
اینو به دوست عزیزم CD-RW بگونقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی f700هم کف کردن داره هاااااااا