از اينجا بگير و كارهايي كه گفته انجام بدهنقل قول:
ولي يادت باشه بايد بازي رو از اول شروع كني
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از اينجا بگير و كارهايي كه گفته انجام بدهنقل قول:
ولي يادت باشه بايد بازي رو از اول شروع كني
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سیوم اگه بتونی سه تا مرحله و رد کنی که عالی میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی نقشه بعضی جاها به رنگ صورتی هست و بعضی جاها به رنگ سبزنقل قول:
به جاهایی که به رنگ بنفش هست برو و گانگستر هایی که لباس بنفش پوشیدن و کنار هم وایستادن و با هم حرف می زنن رو پیدا کن و اونا رو بکش بعدش 3 بار پشت سر هم گانگستر های جدید به شما حمله می کنند که باید اون ها رو هم بکشی بعد همون ناحیه به رنگ سبز در می آد
همین کار رو در جاهای دیگه انجام بده تا قسمت های زیادی به رنگ سبز دربیاد
دوستان لطف کنید اگه برای مراحل پاسخ میدین اول بازی رو تموم کنید.
مرحله ی به نام Riot توی بازی هست که به تا ازون مرحله تا اخرتوی لوس سنتوس آشوبه.
رمز زدي مگه از بعضي جا ها دود بلند نميشه؟:2:نقل قول:
اقا تو سان فيرو اولاش كه ميري تو سي جي ميري لباس يه كارمند هتل رو مي پوشي اوني كه ميره ماشين رو پارك كنه چكار كنم و يه سوال ديگه ايارمزي هست كه ماشين ها و هواپيماها منفجر نشن
نقل قول:
چرا اما رمز نزدم
نقل قول:
چرا دوست خوبم جز دو جا بقیه رو بازی کردم...
الان می خواستم برم اون دو جا رو هم سبز کنم ببینم چی میشه
ببین وقتی لباس رو پوشیدی برو توی پیاده رو کنار بقیه ی کارمنها واستا.نقل قول:
قا تو سان فيرو اولاش كه ميري تو سي جي ميري لباس يه كارمند هتل رو مي پوشي اوني كه ميره ماشين رو پارك كنه چكار كنم و يه سوال ديگه ايارمزي هست كه ماشين ها و هواپيماها منفجر نشن
وقتی ماشین مورد نظر اومد(یک ماشین آبیه که توی کات سنس هم نشونش میده. اگه کارمندی مونده باشه میگه که اون ماشین مورد نظره) سوارش شو و بدون اینکه حتی یک ستاره خلاف داشته باشی به سمت گاراژت برو تا دوستات توش مواد مخدر بذارن.
بعد با احتیاط بدون اینکه حتی یک خش به ماشین بیفته دوباره به سمت هتل حرکت کن.
بعد سی جی زنگ میزنه پلیس تا بیان و مواد مخدر رو ظبت کنن.
اصل سختش همون قسمت دومشه که نباید به ماشین آسیب برسه. از روی خط اتوبوس برقی حرکت کن.
بیا دوست عزیز. از هر مرحله یکی رد کردم. باز هم کمک خواستی بگو.:10:نقل قول:
امتحان نکردم ببینم خودشه یا نه . امتحان کردی بهم بگو.
باید بری و روی دوست های سبز رنگت نشونه بگیری و دکمه ی G رو بزنی تا بشن یارت. بعد برات یه S میاد که باید بری داخلش.هرج و مرج هم طبیعی هست.:21:نقل قول:
مخلص همه ي بچه هاي گل پي سي ورلد
من تو سن فيرو اولش تو سي جي وقتي ميري كارگر هاي ساختمان رو مي كشي و جعبه رو منفجر مي كني بعد ميرم سوار جر ثقيل مي شم و سنگ رو روي جعبه اي كه توش ادم هست مي اندازم ولي هيچي نميشه
pink panther جان از شما هم خيلي ممنونم
سیو تو آپلود کن تا برات ردش کنم.:27:
توی اون مرحله باید با لودر بری و اتاقکی رو که سرکارگر رفته توش بندازی توی یه گودال که همون نزدیکی هست ...نقل قول:
مخلص همه ي بچه هاي گل پي سي ورلد
من تو سن فيرو اولش تو سي جي وقتي ميري كارگر هاي ساختمان رو مي كشي و جعبه رو منفجر مي كني بعد ميرم سوار جر ثقيل مي شم و سنگ رو روي جعبه اي كه توش ادم هست مي اندازم ولي هيچي نميشه
بعد باید سوار ماشین سیمان ساز بشی و عقب عقب بیای بالا سر گودال تا روی گودال رو با سیمان پر بپوشونه و یارو بمیره ...
اين هم سيوم اگه بتوني از cj وz رد كني ممنونت مي شم تو z هم گير كردم ممنونتم
به روی چشم. الان دانلودش میکنم و برات مراحل رو رد میکنم.:40:
این هم سیوتgood-messi عزیز.
دو تا مرحله رو رد کردم و کنار مرحله ی گوشواره ی قرمز سیو کردم.:40:
a.salireza عزيز مال من با 4sheard مشكل داره مي توني يه جا ديگه اپلود كني خيلي ممنون
دوست من لینکی که گذاشتی مشکل داره . من خواستم واسه دوستمون آپلود کنم دیدم اصلا دانلود نمیشه .
من ميخام يه اهنگ از هاردم رو تو بازي اجرا كنم بايد چي كار كنم؟
دو صفحه قبل جوابت رو دادم.نقل قول:
من ميخام يه اهنگ از هاردم رو تو بازي اجرا كنم بايد چي كار كنم؟
نمیدونم مشکلش درست شد یا نه . اگه میتوی یه امتحان بکن. من که خودم برای امتحان دانلودش کردم و درست بود.:20:نقل قول:
با سوپر cj بودن که نمیشه همه ی مراحل رو یکدفعه رد کرد. اصلآ ربطی بهم ندارن.:19:نقل قول:
اگه يه كم وفقط يه كم فكر كني ميفهمي كه بدون كاركردن با اين مد نميشه الكي نظر دادنقل قول:
من هم نگفتم همه مراحل رو با هم رد ميكنه
ميتونيد مراحل رو تك تك رد كنيد
با این مد کار کردم. ولی اگه سوال چند صفحه پیش من رو بخونی متوجه میشی من چی گفته بودم.نقل قول:
سلام میگه همچین فایلی وجود نداره سرچ هم تو سایتش کردم اما فایلی که 16/07/2007آپلود شده باشه ندیدمنقل قول:
اگه بتونی بگی کی آپلود کردی پیداش میکنم ویا اینکه زحمت بکشی یه جادیگه مثل persiangigویا Updap.comویا parsasapceو یا یه جای خوب آپ کنی که بد جور حالم گرفته چون تو رقصوندن کلا ایراد دارم وایون مرحله مزخرف قطار هم نمیتونم رد کنم.
بد بختي جي تي اي من دوبله فارسه User Track رو نداره....ديگه هيچ راهي نيست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خودم این رو دانلود کردم دیدم درسته. امتحان کن اگه درست نبود بگو تا روباره دست به کار بشم. راستی ببین سیو خودته؟:10:
به به به سلامتی همه ی دوستان فکر کنم گوش شیطون کر ما هم این بازی و تموم کردیم !
مرحله ی END of the LINE رو که تموم کردم ! نوشته های بازی اومد ! فکر کنم تمومه دیگه نه ؟
نه! هنوز کامل تموم نشده.:20:نقل قول:
نقل قول:
منم امروز به همینجا رسیدم که نوشته های پایانی اومده.....
از خدامه تموم نشه اما شد
هنوز تموم نشده يه مراحل فرعي وجود
آره درسته حق با شماست ...
مثلا برای من مرحله ی دزدی از کازنیوی کارگیولاس مونده ... چون درصد رابطه با Gf اش کم بود و هنوز کلید کارتی رو
بهم نداده بود که الان داد !!!!
عزیز دل برادر با عرض تشکر ولی این یه فایله سه کیلوبایتی setهست و سیو نیست.نقل قول:
مرحله های داستانی تموم شده . ولی مرحله های فرعی مونده .نقل قول:
منم امروز به همینجا رسیدم که نوشته های پایانی اومده.....
از خدامه تموم نشه اما شد
نقل قول:
از کجا باید شروع کنم؟
باید بری شوفر بشی یا اتش نشان یا پلیس ماشین های هر کدوم رو باید سوار شی و 2 رو بزنی
برو چند صفحه پيش رو بخون ميفهمي
این هم سیوت::5:نقل قول:
هنوز که خبری نشده...
سلام ميشه بگي كه چه جور ميشه با اين دخترا دوست شد؟ مرسي:40: