یکی از بچه ها (اسمش یادم نیست) تو همین تایپیک گفته بود لینک دانلود خود cunter srike 1.6 رو می خوام منم رفتم و بالاخره پیداش کردم اینم لینکش.
حجم: 272 mbکد:http://downloads.netgames.lv/c/cblc5h/cs16full_v6.exe
>>>>>>> نظر یادتون نره <<<<<<<<
Printable View
یکی از بچه ها (اسمش یادم نیست) تو همین تایپیک گفته بود لینک دانلود خود cunter srike 1.6 رو می خوام منم رفتم و بالاخره پیداش کردم اینم لینکش.
حجم: 272 mbکد:http://downloads.netgames.lv/c/cblc5h/cs16full_v6.exe
>>>>>>> نظر یادتون نره <<<<<<<<
با این که لینک درست بد ولی تو دو تا جا آپلود کردمنقل قول:
کد:http://download319.mediafire.com/heczbz0zz9zg/d91ttbpmxvg/sXeInjectedClient3.8.rar
نظر یادتون نرهکد:http://rapidshare.com/files/47079596/sXeInjectedClient3.8.rar
کانتر 3هم اومده
به نظر من patch v29 و patch v27 از همه بهتر هستندنقل قول:
اينم يه مد كانتر استيريك كه همه دنبالشن.اين مد به شما اين امكان رو ميده كه هر جا بميريد از يه جاي ديگه زنده می شوید!!!!!!!!!
کد:http://ed-gaming.datadiri.com/DeathMatch%202.0.zip
منبع:
کد:http://only-cheat.blogfa.com
اینم تمامی سرور هایی که من دارم همشون هم online هستند به جز دو یا سه تا ( اسماشون یادم نیست)
85.185.167.212:27017
85.185.167.212:27016
85.185.167.212:27015
80.253.145.242:27015
80.253.145.242:27016
80.253.145.242:27017
85.198.20.21:27015
85.9.68.10:27010
85.9.68.10:27015
85.9.68.10:27016
اگه کسی مپ aim خواست بگه تا براش بزارم
sorry ببخشید من انقدر پشت سر هم پست میدم sorry
آقا من آخر نتونستم آنتي چيت نصب كنم .كمك كنيد
دوست من این مارمولک کوچولو توضیح دادند . البته من هنوز چک نکردم .
سلام Oracle جان. دستت درد نکنه هوای مارو داری:46:نقل قول:
راستی الان مشکل آنتی چیت نداری ؟:20:
خواهش میکنم قربان .ماکاری نکردیم.نقل قول:
شاید خیلی ها تو این تاپیک بیان و نیاز به این Patch ها داشته باشن.
شما مشکلتون چیه عزیز ؟؟نقل قول:
من تا تو rpgame میرم و می خوام را بیفتم یدفه از بازی میاد بیرون و ping میکنه .
کمک کنید
دوست من اون به اینترنت شما مربوط میشه . رپ گیم جدیدا یه قانونی گذاشته هر کس با Ping بالای 350 کیک میشه !نقل قول:
من تا تو rpgame میرم و می خوام را بیفتم یدفه از بازی میاد بیرون و ping میکنه .
کمک کنید
من باید چیکار کنم تا خوب شه
اگه میشه ساده تر بگید
یعنی سرعت اینترنتم پایینه؟
آقا من پچ 27 نصب كردم و آنتي چيت 3.8 دارم اون كارايي كه شما گفتينم كردم ولي مي خوام كانترو باز كنم ارور مي ده.بعدشم به صورت خودكار برنامه بسته مي شه و ري استارت ميشه من به زور اين عكس رو گرفتم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين سوتي هم به همين علت رخ داد (موس)
بابا این دیگه واسه ما اعصاب نذاشته ! بابا ما هرچی چیتر رو قبول داریم ! بیخیال این آنتی چیت.
بخدا من این کارهای زیر رو میکنم :
اجرای برنامه ی Sxe Injected
اجرای Czero و Change Game و کانتر استریک
بعد که میرم داخل سرور گیم زون کیک میکنه و میگه آنتی چیت نداری !:19::19::19::19:
بخدا اعصاب واسه ما نذاشتن . نمیدونم چطوری خودشون دارن بازی میکنند . فکر کنم میخوان سرور رو خلوت کنند .
اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه .
این هم بگم من آنتی چیت 3.8 دارم با پچ 27 .
سرورهای دیگه هم از کار افتادند .
tama gozine haye Option ro faal kon
بچه ها من صبح ها 64 kb هستم . ولی الان 128 kb .
البته من وایرلس دارم .
در حین بازی بعد از هر 20 ثانیه دقیقا 30 یا 40 ثانیه مکث داره . اینو چطور میشه خوبش کرد ؟
آیا مربوط به سرعت اینترنت هست یا بازی یا پچ ها یا هر چیز دیگه ای .؟؟؟؟
مارمولک جان دستت درد نکنه ... این یکی لینکش درست بود ...
آقا من آدرس ip سرور GameZone رو می خوام توسایتش پیدا نکردم ...
دوستان دیگه نمی خواد ... خودم پیداش کردم اول فکر کردم سایت Gamezone.com رو می گین تازه فهمیدم ir. باید میزدم
اقایان ببخشید من حالو حوصله برای خوندن این 232 صفحه ندارم اگر میشه شما به سوالات من پاسخ بدید ممنون میشم
1.من یک گیم نت دارم لتنسی کانتر من زیاد هست حدود 16 تا 23 و راههای کم کردن لتنسی رو به من بگید؟
2.چه طور میتونم با کانتر تو اینترنت به صورت انلاین بازی کنم؟
ما دیشب رفتیم تو سرور Game Zone بازی کردیم ولی نمیدونم چرا سی تی میشدم تو بیس ترورا بودم بعدش تفنگم معلوم نبود
مشکلش چیه ؟
تو رو خدا یکی کمک کنه .
من 2 مشکل دارم
1.بچه ها من صبح ها 64 kb هستم . ولی الان 128 kb .
البته من وایرلس دارم .
در حین بازی بعد از هر 20 ثانیه دقیقا 30 یا 40 ثانیه مکث داره . اینو چطور میشه خوبش کرد ؟
آیا مربوط به سرعت اینترنت هست یا بازی یا پچ ها یا هر چیز دیگه ای .؟؟؟؟
----------------------------------------
2. من anti cheat رو هم نصب کردم تو cstrike/maps و همه ی گزینه های option رو هم تیک زدم .
ولی خطا میده . دقیقا شبیه همون خطایی که یکی از دوستان تو صفحه ی قبلی گذاشته بود .
این 2 مشکل من رو حل کنید .
البته مشکل اولیم خیلی خیلی مهمتره . چون واقعا اعصابم رو خورد کرده
یه سوال دیگه .
توی این rapgame.ir باید چیکار کنیم که ما رو از بازی بیرون نکنه ؟؟؟
تا میرم تو بازی خود به خود از بازی خارج میشم .
کمک کنید تو رو خدا
برا چی مثلا من وقتی می خوام برم تو این سرور 213.168.185.209:27016 تا میخوام راه بیفتم خود به خود از بازی میام بیرون .
آیا مشکل از سیستممه یا از پچ؟
باید پچ خاصی رو نصب کنم؟؟؟
باید پچ anti cheat 1.5 رو نصب کنی.
اگه براتون مقدور هست لینک بدید .
ممنون
1.5 نه که بابا 3.8 لینکش هم تو صفحه قبل هست
سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
این کارو کردم ولی باز هم نمیشه .نقل قول:
tama gozine haye Option ro faal kon
بابا از وقتی این آنتی چیت رو راه انداختن همه چیش ریخته به هم .نقل قول:
ما دیشب رفتیم تو سرور Game Zone بازی کردیم ولی نمیدونم چرا سی تی میشدم تو بیس ترورا بودم بعدش تفنگم معلوم نبود
مشکلش چیه ؟
من چقدر اينجا غريبم هيچكس جواب سوال منو نميده:19:
کد interp و impuls چه بدرد می خورن ? به خصوص اولی یعنی به غیر از روی تفنگ که افکت می داره قدرتشم بالا می بره ...
كد impulse رو اگر يك 101 به ان اظافه كنيم يعني impulse 101 ميبينيم كه پولمان افزايش پيدا كرده و به بالاترين حد ميرسد و همچنين خشاب تفنگها هم پر ميشود در ضمن قبل از همه ي اين كارها باي كد sv_cheats 0 رو به sv_cheats 1 تغيير بديم تا همه ي اين كار ها انجام شودنقل قول:
کد interp و impuls چه بدرد می خورن ? به خصوص اولی یعنی به غیر از روی تفنگ که افکت می داره قدرتشم بالا می بره ...
اسکینم مگه داره کانر
بچه ها امروز توي شبكه arirang مسابقه كانتر نشون ميداد طرف اسنايپرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشونه گير داشت.يكي ميشه توضيح بده اين جز قوانين مسابقاته؟
سلاح به همه ی دوستان من بعد از مسافرت خدایی حال ندارم صفحات قبلی رو بخونم اما نمی دونم چرا آنتی چیتم ارور می ده (!!!!!!!!)و انگار نه انگار نصبه و من نمی تونم تو game zone بازی کنم
God of War 2 جان ممنون که بهم جواب دادی ولی کد اولی چی ... قدرت تفنگ رو هم بالا می بره ...
1731 ان من هم نصب کردم ولی Error می ده فکرکنم که Oracle جان هم همین مشکل رو داشته باشه ...
آره بابا . منم مشکل دارم . اعصاب واسه ما نزاشته . این رپ گیم هم انقدر Max Player زیاده همه هم با Dial Up میان و دیگه Ping سرور میره بالای 2000 !نقل قول:
1731 ان من هم نصب کردم ولی Error می ده فکرکنم که Oracle جان هم همین مشکل رو داشته باشه ...