ببخشید دوستان شاید این مطلب تکراری باشه ولی خیلی واجبه
کسی می تونه درایور دوربین K800 رو معرفی کنه و بطور کامل کامل آموزش نصبش رو بده ؟
بعد اینکه برای گوشی خطری داره یانه چو حس میکنم کیفیت عکس دوربینم توی روز یه کم پایینه!
Printable View
ببخشید دوستان شاید این مطلب تکراری باشه ولی خیلی واجبه
کسی می تونه درایور دوربین K800 رو معرفی کنه و بطور کامل کامل آموزش نصبش رو بده ؟
بعد اینکه برای گوشی خطری داره یانه چو حس میکنم کیفیت عکس دوربینم توی روز یه کم پایینه!
آره بلاخره خریدم :38::15::38:نقل قول:
مشکی :27:
250000 بدون گارانتی
چرا وقتی گوشی رو خاموش روشن می کنم شماره عکسها دوباره از DSC00001 شروع میشه :grrr::angry::grrr:
این طبیعیه یا گوشی من مورد داره :9:
سلام دوست خوبم ممنون از راهنماییتون
ولی من موبایلمو خراب کردم تورو خدا هرچه زود تر بهم کمک کن ممنون میشم
شما 3 فایلو گفتید باید داشته باشم
من این 2 فایلو داشتم
K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
K800_R8BA024_FS_EUROPE_5_RED52.fbn
و فایل mics نداشتم من این 2 فایلو ADD کردم به جز فایل سوم عمل اپدیت شروع کردم ولی الان موبالمو روشن میکنم یه پیغام میده Configuration error . please contact your network operetor or service center
و وقتی به موبایلم زنگ میزنم میگه خاموش است
و داخل منو نمیره البته به اونجا نمیرسه ولی تا روشن میکنم پیغام Flight Mode میاد بهدم همین
توروخدا کمک عکس این برنامه را گذاشتم ولی...
ببینید این فایلها درس هست یا نه؟ من این فایلها رو از سایت [PHP]
http://cybershot.4shared.com
[/PHP]
برداشتم ولی فایل MiCS نداشت لطفا اگه مشکلم همین فایل سوم بوده یه جارو معرفی کنید که دانلود کنم من تمام کارام با موبایل انجام میشه لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خودت زدی پدرش رو در آوردی.اونوقت میگن سری جدید کا800 مورد داره.نقل قول:
برو فلشش کن حل میشه
آقا کسی هست که بتونه اکولایزر رو طوری تنظیم کنه که کیفیت آهنگ تو هدفن بشه مثل کیفیت Mega Bass ؟
دمتون گرم یه اکولایزر توپ ارائه کنید...
عزيز من شما فايل CUstome رو در قسمت MISC FIle نذاشتي بخاطر همين شبكه ايران رو نمي شناسه پس برو تو اين سايتهاي مخصوص فايل و فايل CUstome رو براي گوشي K800 بگير البته شبكه مثل نيمه شرقي و شمال افريقانقل قول:
راستي اين frimware جديد رو يك جايي up كن ما هم استفاده كنيم نگا كمكت كردم يا فيل كاستم GEneric البته توجه داشته باش كه اگه فايل كاستومت با cda گوشيت يكي نبود اون فايل Customtse.xml رو دقيقا مثل cda گوشيت تغيير بده خودش درست ميشه
صفحه های قبل تاپیکو بخونید درباره لامپهای زنون توضیح کامل هست.این نوع لامپ ها داخلش گاز xenon هستش و برای روشن شدن انرژی زیادی لازم دارند.برای همین از دو تا خازن ( خازن عنصری الکترونیکی است که انرژی را به صورت ولتاژ تو خودش ذخیره میکنه و میتونه اونو یکدفعه در موقع نیاز تخلیه کنه روی بار) برای تامین انرژی استفاده میکنند .در کل مدت زمان روشن موندن لامپ زنون کمتر از یک ثانیه هست.چون خازنها سریعا دشارژ میشن.نقل قول:
آقا کسی هست که بتونه اکولایزر رو طوری تنظیم کنه که کیفیت آهنگ تو هندزفری بشه مثل کیفیت Mega Bass ؟
دمتون گرم یه اکولایزر توپ ارائه کنید...:9::9:
دوستان صدای هندزفریش چطوره؟بلندیش مثل k750 میشه؟
نقل قول:
:19::19::19::19::19::19::19:
منم همچین درخواستی دارمنقل قول:
دوستان Firmware گوشی من اینه "R1KG001" چه جوریه:5: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب اينكه كاري نداره واقعا عالي مي شه به ترتيبfull full null nul full اگه به اوچه كه ميخواستي نرسيدي اكولاتيزرو توي همين رنجي كه گفتم خودت يكم تغيير بده راستي براي اينكه صداي گوشيت تو هندزفري عالي بشه حتما اين اكوستيكارو باهم تو گوشيت بريز يعني قاطيشون كنXaero ma loud+jpx2 اونوقت هم صداي بلند داري هم يك باس خيلي عالي من خودم امتحان كردم ار مگا باس هم بيشتر اونقدر كه هندزفريات تو باس ديگه كم ميارن عالي حتما امتحان كن. البته اگه اين اكوستيكا رو نريزي صدا باس حتي با دستكاري اكولايزر خوب نميشه.
دوستان میشه بگین چطوری Firmware گوشی K800 رو آپدیت کنیم؟ البته بدون SEUS چون فایلهاش خیلی بزرگن.
فریمور گوشی من الان R1JG001 هست.
با تنظیم دستی اکولایزر میتونید تا حد خیلی زیادی به حالت مگاباس دست پیدا کنید...طبق دستور زیر تنظیم دستی کنید :نقل قول:
1st bar: Full
2nd bar: 5 points
3rd bar: 2 points
4th bar: 7 points
5ht bar: Full
باهندزفري
جدیدترین فریمور ارایه شده توسط سونی R1KG001 هست.نقل قول:
ولی در سایتای دیگه R8BA001
ممد اسمشو اشتباه گفتی.نقل قول:
ولی در سایتای دیگه R8ba001
اسم آخرین آپدیت تو امضام هست
سعید جون این آپدیتها چه تغییراتی رو روی گوشی اعمال میکنن؟نقل قول:
چطوری میشه نصب کرد و از کجا؟چقدر طول میکشه؟
والا این آپدیت که من دارم هیچ تغییری نسبت به فریمور قبلی نداشته. خودم یه بار خواستم آپدیت کنم گوشیم چون با دیال آپ کردم گوشیم خراب شد. به شما هم نصیحت میکنم اگه adsl نداری آپدیت نکن.
تو سایت سونی اریکسون برنامه آپدیت سرویسو دانلود میکنی. حتما باید آخرین ورژن فلش پلیر نصب باشه. بعد به اینترنت وصل میشی. بقیشم خودش میگه چیکار کنی
بی خیال کی حال داره بره این همه راه رونقل قول:
بچه ها همگي بريد و آكو استيك JPx2 را نصب كنيد به گوشي و از صداي بم در هندزفري لذت ببريد واقعا خيلي بم ميشه .همچنين صداي ايرفون و .. همه افزايش پيدا ميكنه
نحوه ريختن آكواستيك همه و همه در در تاپيك اشاره شده در امضاء من هست
هر كسي سوالي داشت تو همون تاپيك مطرح كنه
تایید میشه و اقعا صداش خیلی توپ میشه. من هم گوشی خودم و یه گوشی دیگه رو همین کار رو باهاش کردم.نقل قول:
اینجوری دیگه واقعا از گوشیتون لذت خواهی برد
فقط دوست عزیز تنظیمات مناسبت میخوام تا مثل مگاباس بشه شما بلدید؟
یه کمکی از دوستان داشتم میشه طریقه تبدیل فرمت فیلم برداری k800 که 3gp هستش به mp4 رو واسم توضیح بدین؟
میدونم تو کیفیت هیچ فرقی نداره ولی این برنامه Quick time خیلی سرعتش پایینه - تا یه فیلمو باز کنه پدر ادمو در میاره...
برای k800 نمیشه چون براش پچ نیومده.
نقل قول:میشه لینک این آکوستیکو بزارید تا ما هم استفاده کنیم؟نقل قول:
سعید جون توی همون تاپیک بهترین درایو هستش. فکر کنم دو صفحه مونده به آخر باشه.نقل قول:
اونيكه گفتم تست كردي بدك نيستانقل قول:
تست كن بعداً بگو بدرد ميخوره يا نه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91711&page=229
آپديت كردن بدون پهناي باند زياد:41::41::41::41::41::41:نقل قول:
من يه بار زياد با تنظيمات گوشيم ور رفتم(كارخانه) يه دفعه شروع كرد به باتري زياد مصرف كردن عرض 3 ساعت باتري خالي مي كرد مستر ريست هم كردم .بعضي دوستان گفتند كه بايد فلش بشه ولي من گوشيمو آپديت كردم باورتون نميشه شد مثل روز اول
دوستان عزيز اينقدر بچها را از آپديت كردن با اينترنت دايلاپ نترسونيد درست طول ميكشه 2-3 ساعت اما اگر وسط كار قطع بشه براي گوشي هيچ موشكلي پيش مي ياد چون درست شما در اول كار گوشيتونو وصل ميكنيد اما اين وصل كردن براي شناسايي گوشي است و هيچ چيزه ديگه اي نيست . خوب حالا اگر وسط كار اينترنت قطع بشه چي معلوم هيچكار نميشه چونكه Update service اول فايلهاي فريم وير جديد رو - رو كامپيوتر ذخيره ميكنه و وقتي كامل شد از روي سيستم به گوشي منتقل ميكنه و اگه اينترنت قطع بشه باز از اونجايي كه رو سيستم ريخته شروع به كار ميكنه پس ترسي نداره چون وقتي به اينترنت كانكت هستيد هيچ فايلي به گوشي شما منتقل نميشه
شايد بپورسيد پس اون پيغامي كه اول ميياد كه ميگه به هيچ عنوان گوشيتونو از كامپيوتر قطع نكنيد چي؟ اونم فقط براي شناسايي گوشي .
دوستان میشه بگید طریقه ی نصب نرم افزار بر روی کا800 چطوره؟من همون روز اول دادم کلی برام نرم افزار ریختن که محتاج نباشم اما الن میخوام چند تایی خودم اضافه کنم:11:
ميرزي تو other گوشيت(usb) بعد هم install مي كني (اگر منظورت اينه)نقل قول:
البته بايد پسوند نرم افزارت jar باشه نه rar يا sis يا ......
راستي روشي كه براي حال مگا باس(تقريبي) بودو تست كردي دوست عزيز آقا zimka يا فكر كنم آقا كاظم
همانطور كه ميدونيد اگر فرمت ضخيره سازي فيلم به MP4 تغيير كنه بازم فرقي تو كيفتش نميكنهنقل قول:
پس ارزش نداره كه اينكارو بكنيم
در ضمن اين پچ براي گوشيهاي پايينتر هست و براي كا800 نيومده
اما در مورد Quick time فكر كنم بدترين پليري كه تو عمرم ديدم همين هست ...
شما برو اينجا خودم درخواست كرده بودم و دو تا برنامه توپ براي باز كردن فايلهاي موبايل معرفي شده ميتوني استفاده كني كه فرمتهاي زيادي را پشتيباني ميكنند تقريبا همه فرمتهاي صوتي و تصويري ...
Gomplayer و K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=176420
اگر آكواستيكي را كه گفتم بريزي خود به خود مگا باس ميشه البته در هندز فرينقل قول:
يعني بيشتر از حد استاندارد بم داره
اما بازم اگر خواستي ميتوني اكولاايزر بدين صورت تنظيم كني تا مگاباستر بشه ...
1st bar: Full
2nd bar: 5 points
3rd bar: 2 points
4th bar: 7 points
5ht bar: Full
البته دوستمون همكار و بقيه دوستان قبلا اشاره كرده بودند
راستي چجوري فضاي smsها را زياد كنيم ؟
كسي بلده ؟
اونم به پچ نیاز داره
راستي من ميخواستم گوشي را آپديت كنم
Update Service را كه زدم كمي بعد شروع به دانلود كرد
بيشتر از 2 ساعت طول كشيد تا تموم بشه
حالا كه ميخوام بازش كنم اين پيغام را ميده :
Incompatible Macromedia version.
Required verision available from
.کد:http://www.macromedia.com
Application will terminate.
چيكار كنم ؟
باید آخرین ورژن فلش پلیر رو دانلود کنی. اون فلش پلیریو دانود کن که به براوزرت بخوره. مثلا اگه با Ie کار میکنی ماله همونو دانلود کن. زیاد نیست زود دانلود میشه
نه من فلش پلير را داشتم براي اطمينان دوباره از سايتش دانلود كرده بودم.نقل قول:
منم فكر مي كنم دوست عزيز همينطور باشه كه شما مي گيدنقل قول:
یه سوال از دوستان داشتم اونم این بود که وقتی من درایو دوربین گوشیم رو 30فریم کردم مشکلی نداشت و خیلی هم خوب شده بود ولی یه هفته ای میشه که به 35فریم تبدیلش کردم ولی متاسفانه اکثر اوقات در موقع فیلمبرداری هنگ میکنه ((یه طوری هنگ میکنه که هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنن حتی دکمه روشن/خاموش کردن گوشی نیز کار نمیکنه و مجبور میشم باتری رو در میارم)) حالا من چیکار باید بکنم؟