سلام دوستان
ماله منم درست شد، مثل پلنگ داره کار میکنه!!!
منم آی پیم دینامیک هست و توی مودم آی پی رو زدم که دستور ipconfig به من میده.
از شما دو دوست گرامی kod89 و zed2 تشکر میکنم که به من کمک کردین.
سلام دوستان
ماله منم درست شد، مثل پلنگ داره کار میکنه!!!
منم آی پیم دینامیک هست و توی مودم آی پی رو زدم که دستور ipconfig به من میده.
از شما دو دوست گرامی kod89 و zed2 تشکر میکنم که به من کمک کردین.
موفق باشی فقط سیدر خوبی باش چون تو سوابق ip ها ثبت میشه و اگر کم سید کنی به مرور میریم تو اولویت های پایین و سرعتمون حتی وقتی مشکلی نداریم کمتر از بقیه میشه...هم تو خصوصی هم تو عمومی...حواست باشه.( حداقل نسبت شیر دریافت و ارسال رو به 1 برسون.)نقل قول:
خوشحال شدم عزیز ایشالا بترکونی یه جور دان کن isp شاکی شه:31: به قول یه سایت تورنتنقل قول:
:10:show ur isp who is the boss :10:
با سلام خدمت تمامي عزيزان.دوستان من بارها و بارها اين واژه ي تورنت رو ديده و شنيدم اما هنوزم كه هنوزه چون جزو ديال آپياي بدبخت هستم نفهديم اين تورنت يعني چي؟
دانلود گروهي يعني؟
براي استفاده ازش بايد چيكار كرد؟
آيا با سرعت گند دانلود مثل 20-30 كيلوبايت بر ثانيه ميشه ازش استفاده كرد؟و اگه ميشه سرعتم چقدر بالا ميره؟
خواهش ميكنم خيلي ساده جواب بدين كه مام بفهميم.آخه بايد اندازه تفاوت adsl & --- با ديال آپ بين مغز ماها و خودتون تفاوت قاعل شين!
خيلي ممنون ميشم دوستان.
راستي من اصولا بازي دانلود ميكنم و بزرگترين شاهكار دانلودم يك گيگ در 10 ساعت بوده!!!
نقل قول:
سلام
با راهنمای های شما ودوستان
چراغ برنامهµTorrent من هم سبز شدسرعت دان من هم به30رسید اما فقط یک بار.
بعضی وقت ها 15وکم تر شدمتوسط تو15minروی8بود
جرا انقدر کم؟؟؟؟؟ا شکال کار از کجاست؟؟
تیکdht را نیز ورداشتم اما تفاوتی نکرد
تنظیمات برنامه را از قسمت مشکالات تورنت نگاه کرد م اما بازم حل نشد
ویک سئوال دیگر چرا ارسال اطلاعاتم بیشتر از دریافت هست بیشتر وقت ها ؟؟؟؟؟
از تنظیماتم عکس گرفتم تا اگر دوستان وقت داشتن یک نگاهی کنندومشکل را حل کنند
با تشکرکد:http://ifile.it/kfbmul0
الو!كسي نيست اينجا ما رو راهنمايي كنه؟
نقل قول:با adsl دانلود کردن چندین ساعت طول میکشه حالا شما میخواهین با dial up دانلود کنین؟؟؟؟نقل قول:
حالا اون زمانی که adsl نبود من خودم با دیال آپ دانلود میکردم اونم با اکانتهای رایگان شبانه
اگرم بخواهین حجمهای کوچیک رو دانلود بکنین باید بیخیالش بشین که نمیصرفه اصلا !!!
برای حجمهای بزرگ هم اگه پول هایی که بابت کارت و پول تلفن می خواهین بدین رو 1 ماه جمع کنید یه adsl می تونید بگیرید
در ضمن اون موقع هم پستهای اولیه تایپیک رو دوباره بخونید.
راستش من که نتونستم عکستو ببینم :27:ولی اگه چراغ تورنت سبزه و ثابت میمونه ولی سرعتت دان پایینه باید فایلی رو دان کنی که سید بالاتر داره چون هرچی سید فایل بالاتر باشه سرعتت بیشتره! پس موقع انتخاب فایل فایلای سید بالارو انتخاب کن:46: به علاوه این که به سلامت فایل دانلودی دقت کن. راستی در خصوص dht من باید بگم حداقل در مورد من که اینطوری بوده که وقتی فعال سرعتم بیشتر از وقتی که غیر فعال. در مورد سرعت اپلود که چرا بیشتره خودت باید محدودش کنی من یه عکس میذارم که ببینی چون bittorrent و utorrent تنظیماتشون شبیه هم هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه دیگه هم هست اگه خواستی مثلا یه تورنت این محدودیت رو داشته باشه روش کلیک راست من بعد از گزینه تخصیص پهنای باند و بعد گزینه محدودیت ارسال مقدار سرعت دلخواه خودتو تنظیم کن . همه این کارارو میتونی واسه سرعت دانلود هم انجام بدی.
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید
من میخوام portforwarding رو برای استفاده در نرم افزار azureus فعال کنم. مودمم asus am602 هستش. با سرچ کردن در این باره به لینک زیر رسیدم که این کار رو توش آموزش داده، اما توش صحبت از یک IP میکنه که من نمی فهمم منظورش IP کجاست. اگه یه نگاهی به این لینک بندازید و بگید منظور از Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box چیه ممنون میشم.
امیدوارم هرچه سریعتر پاسخم رو بدید
کد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/AM602/Azureus.htm
سلامنقل قول:
دوست عزیزاز کجا بفهمم یک فایل سید بالا دارد؟؟؟؟
سرعت ارسال راتا چقدر کم کنم مشکلی ندارد؟؟؟
از دوستانی که از تورنت دان می کنند میشه به سئوال من جواب بدهند.
میشه بفرماییدadsl شما از کدام شرکت هست وسرعت دان با یکی از دانلود منیجراتون چقدره(مثلidm)؟؟
سرعت دانلود شما با تورنت چقدره؟؟البته در روز؟؟؟؟فقط میخوام مقایسه کنم
مقاله ای که نوشتم بر اساس مطالب موجود برای شما قابل درک نیست؟؟؟؟نقل قول:
dhtوقتی فعال باشه به نرم افزار اجازه میده خودش سیتر هارو بگرده....مواقعی که ترکرها مشکل دارن این گزینه کاربرد میاد و در حالت عادی اگر فعال باشه باعث میشه سوابق اپلود و دانلودتان درست در ترکر ثبت نشه ( ممکنه بزنه دانلود زیاد کردین ولی اپلود کم در حالی که شما بر عکس انجام می دین ولی بخاطر فعال بودن گزینه این مشکل پیش میاد.)نقل قول:
نقل قول:انطور که من فهمیدم گزینه هایی که گذاشته برای بهتر پیدا کردن پورت ها است ( برای اینکه بفهمن برای چی گذاشته شده و نوشته مهم نیست چی پر بشه فقط برای یاد اوری اینه که چرا این پور تها بازه استفاده میشه ...اخری اش هم برای دادن IP کامپیوتر در شبکه ات است که باید وارد کنینقل قول:
Put a dot into the Custom Server radio button. Enter the name of the program into the Custom Server box. It doesn't really matter what you put into this box, but something that will remind you why these ports are being forwarded would be a good idea. Enter the ip address to forward these ports to into the Server IP Address box. If you are forwarding ports so you can run a program on your computer, you should enter your computer's ip address into that box.
دوست عزیز مقاله رو بخون تا بفهمی سید چیه تا راحت بتونی پیدا کنی تو سایت های تورنت ( یکم هم اینگلیسی ات رو قوی کنی سریع خودت به جواب می رسی.):46:نقل قول:
وقتی یه فایلو رو انتخاب کردی واسه دانلود. جلوش مقدار سید و پیر فایلو مینویسه که هر چی سیدش بلالتر باشه بهتره تو اکثر سایتای تورنت هم سلامت فایل رو ذکر میکنه!نقل قول:
به خودت بستگی داره ولی نباید زیاد محدود کنی چون تو سوابقت ثبت میشه
سرعت دانلود من که با idm بین 50 تا 70 نوسان داره و با تورنت هم متوسط روی 55 هست
سلام
تقریبا 100 درصد دانلود فیلمم که ماهی حدود 20 گیگ میشه از تورنته
اما یه مشکل با رزولیشن فیلم ها دارم
من تنها فیلم های با کیفیت DvdRip رو دانلود میکنم
اگه زمان فیلم زیر 2 ساعت باشه مشکلی نیست و رزولیشن ها بالاست.حدود 700 در 400
ولی اگه زمان فیلم بالای 2 ساعت و نزدیک 3 ساعت باشه رزولیشن بسیار پایین میاد و حدود 600 در 250 هستش
اینم به خاطر اینه که حجم DvdRip ها اکثرا زیر 1 گیگ میباشد
حالا با این مشکل باید چی کار کرد؟
مثلا میخوام فیلم Australia 2008 و یا میلیونر زاغه نشین رو دانلود کنم
برای استرالیا که زمانش نزدیک 3 ساعته فیلم های DvdRip اون تو اورنت رزولیشن پایینی دارند چون حجم فیلم ها زیر 1 گیگه
حالا شما اگه از این دو فیلم لینک خوبی تو تورنت سراغ دارین بزارین خواهشا
سلام.نقل قول:
شما می تونید با حجم های در حدود 2 گیگ و با کیفیت bdrip و brrip فیلم هاتون رو دانلود کنید که کیفیت بالاتری نسبت به dvdrip ها داره.
نقل قول:
منون
منظورم از رزولیشن اینه که تصویر کوچیکتره
بالا و پایین تصویر کوچیک میشه
شاید هم من اشتباه میکنم و رزولیشن به این مورد ربط نداره
ولی به هر حال منظورم اینه که فیلم های با زمان بالای 2 ساعت با کیفیت DvdRip چون حجم اکثرشون زیر 1 گیگه تصویر از بالا و پایین کوچیکه
حالا شما میگین با کیفیت bdrip و brrip
ایا این نوع فیلم ها برای زمان بالا این مشکل کوچیک شدن تصویر را ندارند
من ADSL 128 داتک دارم
شرکت داتک هم از ساعت 8 - 9 صبح تا 10 - 11 شب دانلود تورنت رو Block میکنه طوری که سرعت دانلود به 1 K میرسه
کسی راهی برای این مشکل میدونه؟؟؟
تروخدا کمک کنید ثواب داره!!
خوب دیگه از شرکت داتک نگیرین
راحت ترین راهه
چرا باید از شرکتی که این قدر عوضیه اکانت بگیرین
نقل قول:
آخه فقط داتک دانلود نا محدود میده و قطعی هم نداره!!
شبا سرعت تورنت خوبه فقط روزا این ظلم رو می کنه
یه جا خوندم که با Port Forwarding حل میشه
یه راه دیگه هم استفاده از V - P - N که مقداری هزینه داره
درباره این 2 راه حل کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین شاتل داره سرویس 64 (art home) رو نامحدود عرضه میکنه بقیه سری های art هم محدودیت ترافیک بالا دارن ضمن این که همشون 1-7 صبح ترافیک رایگان دارن که خوراک دانلود . من خودم با این که eco دارم و محدودیت دانلودم در ماه 2.5 گیگ هست شبانه دارم تورنت دانلود میکنم! .با v-p-n منم شنیدم حل میشهنقل قول:
اکونتشم داره تو یکی از فروم ها به راحتی فروش میره:46:
V..p..n هزینه زیادی نداره
من خودم 3 ماهه 8 تومن میگیرم
یعنی ماهی 2600
فکر نکنم پول زیادی باشه
در عوض واقعا بهت احساس خوبی دست میده از اینکه دیگه یه اقا بالاسر نداری بهت بگه این سایت بده اون سایت خوبه
ایپی هم چون ایپی امریکا میشه همه محدودیت های ایپی ایران برداشته میشه
نقل قول:
میشه لینک این فروم ها که میگی بدی؟
نقل قول:
اگه سرعتش خوبه و قطعی هم نداره به ما هم معرفی کن بریم بگیریم
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم از داتک هم سرویس میگیرم زنگ زدم پشتیبانی راجع به این مسئله صحبت کردم گفتم این قانون مخابرات هست و برای تمام ای اس پی ها اجرا میشه در ساعات اداری پورتها رو میبندن برا کم کردن تخصیص پهنای باندنقل قول:
حالا نمیدونم تا چه حدی صحبتش درسته اگر دوستان دیگه هم با ای اس پی های دیگگه این مشکل رو دارند بگن لطفا
ضمنا شما هم اگر راهی برا این مسئله پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نذار
ممنون
جوکی هنری بیش نیست...اگر اینجوری بود که باید کاربر های سپنتا و شاتل و صبا هم این مورد رو تو روز می گفتننقل قول:
این توسط خود داتک برای حفظ کیفیت برای کاربرهای عادی ( منظورم ما ها که دانلود همش می کنیم نیست منظورم کسایی است که میان گشت زنی وب یا دونبال مقالات اند و ) همچین شرکت ها است.
اگر دقت کنین بجز تورنت در ساعات اداری ( و مخصوصا یک ساعت های خاص ) سرعت اپلود سنتر ها هم در حالت فری کم میشه ....علتش هم اینکه چون سرویس ها بدون محدودیت حجمی هست برای جلو گیری از کاهش شدید سرعت و حفظ کیفیت برای همه ( نه فقط کسایی که دانلود می کنن) میاد محدودیت می زاره تا ترافیک رو بتونه کم کنه و کیفیت رو حفظ کنه.....ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.
البته یک راه حل یکی از بچه ها در این مورد داده بود چند صفحه قبل که شاید بتونه تو این ساعت ها سرعت رو افزایش بده ولی هنوز نتیجه کارش رو در نیومده.
این قسمت رو متوجه نشدم میشه راهنمایی بفرمایید؟نقل قول:
ان مواقع هم بجای داونلود بزارین تورنت به صورت سید کار کنه تا نسبت شیر رو ببرین بالا ( تو وقتی محدودیت رفع شد بتونین با حداکثر سرعت دانلود کنین.).
من که همش این کارو می کنم تا هم جبران زمان رفته رو کنم هم ترافیک نزارم هم ip هایی که میوفته دستم تو لیست ترکر ها به عنوان سید بره بالا و اولویت دریافت بالاتری داشته باشه.
ممنون
سلام zed2 عزیز؛نقل قول:
من یه سوال داشتم: اونم اینه که ما ip دینامیک داریم. پس هر دفعه ip مون عوض میشه. پس این نسبت share ratio چه طور میتونه تاثیر داشته باشه؟
سوال بعدیم اینه که تا حالا مردم توی ایران که از تورنت استفاده میکنن و اکثرا هم نسبتی بسیار کمتر از 1 دارن، چه طور روی دانلود ما تاثیر نذاشته؟ منظورم اینه که ipهای ایران همه دارای نسبت پایینی هستند.
من خودم بعد از چند روز دانلود میخام بذارم برای سید فقط. اما آیا واقعا تاثیر داره؟
یعنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.نقل قول:
نرم افزارت چیه؟
ببینم چند نفر رو دیدی تا حالا تورنت باز باشن:31:...من تا حالا هر چی تورنت باز دیدم کسایی بودن که 70 درصدشون خصوصی کار هم بودن ( و هستن).... و شیرینگ 1 رو می کنن ...روی ما داره تاثیر می زاره ولی هنوز محصوص نیست ...تو تورنت های شلوغ اگر یک موقع بیوفتید ( من زیاد از این تورنت ها دارم ) این مورد رو کاملا می بینید....ip هم عوض شه بالاخره یک شرکت که 4 میلیارد ip نداره :20:....تو هر مرکز یک لیست ip رو ست کرده و از انها استفاده می کنه( باور نمی کنه هر روز لیست ip هایی که می گیری رو چک کن اخر ماه ببین چند بار ip هات تکرار شده ) ...نتیجه اخلاقی سیدر های خوبی باشین تا بتونین در زمانی که تورنت های خوبی ندارین حداکثر سرعت رو داشته باشین:10:( فرهنگ تورنت همینه)نقل قول:
سلام و ممنوننقل قول:
عنی تنظیمات نرم افزار رو زمان بندی می کنم که در ساعات اداری و ترافیک فقط سیدر باشم و چیزی دانلود نکنم.
نرم افزارت چیه؟
از میکرو تورنت 1.8 استفاده میکنم utorrent ضمنا دانلودم که تموم میشه تا نسبت 500 بیشتر نمیزارم سید کنه
خوب بچه بدی هستی شمانقل قول:
من الان تو عمومی ها همه رو بین 0.9 تا1.1 رسوندم خصوصی ها هم تا جای ممکن دارم می زارم سید بمونه.
تو یوتورنت اگر فارسی داری بخش تنظیمات زمانبدنی رومی تونی ببینی و تنظیم کنی بر اساس 4 نوع عادی محدود فقط سید و ممنوع که چه طور کار کنه....من اینشکلی تنظیم کردم تا بیشتری بهره رو ببرم.
نقل قول:
سلام
بابا چرا خودت رو اذیت می کنی
یا پورتها رو فوروارد کن
یا از وی*پی*ان استفاده کن
که در هر دو حالت سرعتت به حالت اولیه بر میگرده
خوب بالاخره ip انها هم دچار مشکل میشه عبد چی؟؟؟نقل قول:
بهتره همه راه طولانی مدت رو بریم تا سود ببریم نه ضرر
نقل قول:
یعنی چی ip دچار مشکل میشه؟:eh::eh:
بیشتر سوابق رو تو عمومی هانقل قول:
(از لحاظ نسبت شیر ) برای ip ثبت میشه ( بر خلاف خصوصی که بر اساس اکانته )..خوب شرکت یا نرم افزار هایی که می خواین استفاده کنین هم با با ip کار دارن و همچنین تعداد ip هاشون محدوده پس دوباره میشه همین اش و همین کاسه....چرا نباید راه درستش رو بریم وقتی راحت میشه انجام داد؟
نقل قول:
حالا اگه مثلا پورت فوروارد بشه چه تاثیری روی ip داره؟
پورت مثل یک در و مسیر است که سیستم از طریق ان با دیگر تورنت باز ها ارتباط برقرار می کنن ارتباط برقرار می کنه ( عید جاده در دنیای واقعی که ماشین ها می رن میان )نقل قول:
شاید من منظورمو درست نرسوندمنقل قول:
منظورم اینه که خوب ip ها محدود باشه ما که به ip ها کار نداریم
ما داریم پورت ها رو فوروارد میکنیم
یه ip ثابت هم برای کامپیوتر ساختیم که ربطی به تورنت نداره در واقع اگر اشتباه نکنم رابط شناسایی
بین مودم و کامپیوتره یعنی برای مودم کامپیوتر رو با این ip میشناسونیم و ربطی به شبکه اینترنت
نداره (منظورم این ipاست) چون ip ما توی نت یه چیز دیگه است
چون ما هم به ip کار نداریم پس حتی اگر هم پورت رو فوروارد نکنیم همین مشکلی که میگی باید پیش بیاد چون این موقع هم ما داریم با همون ip هایی کار میکنیم که
در زمان فوروارد کار میکردیم
خیال کردی چطوری در اینترنت شناسایی می شی؟؟؟از طریق ip ای که شرکت اینترنتی خدمات دهنده ات بهت میده....نقل قول:
تمام سوابق بر اساس ip در حالت فری و یا ازاد یا میهمان بر اساس IP به راحتی میشه ثبت کرد...تو رپیدشر فورد شیر مگا اپلود و سایت هایی که محدودیت ها برای کاربر فری می زارن بر اساس IP این محدودیت هارو می زارن نه کوکی ها چون IP رو راحت نمی شه تغییر داد یا پاک کرد و ثابت است.(تا وقتی که ارتباط قطع و وصل شه که باز هم تعداد IP محدود است و بعد از چند بار قطع و وصل کردن دوباره می رسید به یک IP ای که قبلا داشتین )تو تورنت هم در حالتی که ترکر عمومی است سوابق رو بر اساس IP ثبت می کنه.
نقل قول:
خوب پس نتیجه اینه که ضرر نداره که پورت ها رو فوروارد کنیم
تازه حسن هم داره اونم سرعت بالاتر در زمان محدود کردن سرعت تورنته
zed2 جان این دوستمون دارن برای اونی که میگفت داتک نمیذاره از تورنت استفاده کنه ، راه حل میده. شما اشتباها فکر میکنی داره برای سید نکردن راه حل میده.:46:نقل قول:
ایشون میگه باید از پورت فورواردینگ یا از وی--پی--ان استفاده کنه تا با داتک مشکلش حل شه.
الان می خوانم بنظرم میاد راست می گی ....من دارم یک چیز دیگه می گم ایشون هم یک چیز دیگر.نقل قول: