هه هه :) جالبه ،من دیروز دوتا تو این تایپک پست زدم،جفتشم الان ناپدید شدن
به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
Printable View
هه هه :) جالبه ،من دیروز دوتا تو این تایپک پست زدم،جفتشم الان ناپدید شدن
به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
با سلام بنده یه مشکل تویستا دارم
ویندوز من هی یه ارور میده که متنش اینه
NMIndexStoresvr.exe
the memory 0x35f54d76 can not refrenced at 0x35f54d76 .
click ok to terminate the program
در ضمن تمام نوشته های فایلهام آبی شدن.
تو ویستا هم همونجوریه. هیچ فرقی نمیکنه!نقل قول:
نقل قول:
در ویندوز ویستا باید از کد چهاررقمی استفاده کنید. به عنوان مثال â با Alt + 0226 ظاهر میشه.
سلام.
می خواستم بدونم چجوری تو ویستا refresh rate مانیتور رو افزایش بدم؟ فقط 1 دونه 60 hz داره و نمیتونم زیادترش کنم ولی تو xp تا 75 هم میتونستم زیادش کنم. ممنون می شم اگه کمکم کنین.
حتما درایور مانیتورت رو نصب نکردی اونو نصب کن ببین میاد یا نهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
متاسفم که این قدر دیر شد....و اما:41:
سلام دوست من .درسته سرویس پک ویستا رو دانلود کردم با ایرانسل !!نقل قول:
خرجی برام نداشت رایگان در اومد !!
رو ویندوز ویستا نصب کردم تغییری ندیدم !
سرویس پک یک ویستاست ...
راستی کارت گرافیکم جی فورس 7300 512 هست خوب جواب نمیده مگه نه ؟
آخه فیلمام شطرنجی میشن ...
با سلام.دوستان فونت الهام را نصب کردم در ویندوز ویستا ولی وقتی زیر نویس با فیلم اجرا میشه یه کلمات عجیب و غریبیه مثل این "êçæçä
خواهشمندم راهنمایی کنید.:
نقل قول:
کارت گرافیک من هم 7300GS است، اما مشکلی از این نظر نداره، فقط برای بازیهای جدید به مشکل می خوره.
برای دیدن زیر نویس فیلم ها بهترین نر م افزار، KMPlayer استنقل قول:
اگه از این برنامه استفاده می کنید و این مشکل رو دارید مطابق شکل زیر عمل کنیدکد:http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوستان که راهنمایی میکنید.البته مشکل را حل کردم و مربوط به تنظیمات ویستا بود.
با سلام دوستان عزیز بنده در ویندوز ویستا یه مشکل دارم که بنده رو خیلی عصبی کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
ویندوز من هی این ارور رو میده :
NMİndexStoresvr.exe - Application Eror
The instraction at 0x35f76d40 refrenced memory at 0x35f76d40 the memory could not be readş
و برنامه های در حال اجرا رو به مینی مایز میزنه و تا اوکی نکنی دست بردار نیست در ضمن تقریبا هر 3 ثانیه یه بار این پیغام رو میده.
رو خود cd مانیتور که چیزی نبود، تو خود ویندوز زدم آنلاین درایورش رو آپدیت کنه، کرد ولی مشکلم حل نشد.نقل قول:
هیچ راه دیگه ای هست؟ مانیتورم پارس هیوندای 17 اینچ هست.
منم مشکل خاصی ندارم فقط فیلمای divix وقتی فول اسکرین میکنم اگه با دقت نگاه کنم متوجه یه خورده شطرنجی بودنش میشم ...نقل قول:
بهتره آخرين درايور سازگار با ويستا رو از سايت nvidia دانلود و نصب كنيد.نقل قول:
ببخشید کسی درایور cpu AMD برای ویستا رو داره که لینکشو واسم بزاره؟
من که هر جا رو می گردم پیدا نمی کنم
سلام آقا !
من ویستا دارم و بیشتر مواقع ریست می شه ...
رم 1گیگ با گرافیک 8500 دارم و تو ایکس پی این مشکل را ندارم...
همه جور ویستایی هم نصب کردم اما ...
الان هم با دو تا سیستم عامل کار می کنم آیا این کار ویندوز را سنگین نمی کنه ؟
کسی نیست جواب من بده ؟؟؟؟ امروز ویندوزمو دوباره نصب کردم اما هنوزم این مشکلو دارم.
سلام به همه دوستان .....قبل از اپدیت کردن ویندوز با حرکت دادن پنجره ها تمام محتوا هم حرکت داده میشد ولی بعد از اپدیت با حرکت دادن یک پنجره کادر سیاه رنگی به جاش جابه جا میشه کسی میتونه راهنمایی کنه تا به حالت اول برگرده آخه اینطوری ضد حاله!!!!!:19:
CPUدرایور مجزایی نداره (تا جایی که من می دونم). فکر کنم شما باید دنبال درایور چیپستهای مادربردتون باشید تا CPUشما به خوبی توی ویندوز کار کنه. اونا رو هم می تونید به صورت مستقیم از وب سایت سازنده مادربوردتون دانلود کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی نحویه اکتیو کردنش رو بگه ....
دوستان من 2 تا سوال دارم اگر ممکن هست کمک کنید
1.سرویس پک 1 برای نصب به چند گیگ فضا احتیاج داره؟
2.من اگر بخوام چند گیگ از یکی از درایوهام به درایو C اضافه کنم چی کار باید انجام بدم.
البته ناگفته نمونه که نمیخوام هارد فرمت بشه یا اینکه اطلاعاتم بپره.
اگر درایو ویندوز ویستای شما Cهست، نمیتونید در خود ویندوز این کارو انجام بدید. اما میتوانید از نرم افزارهایی مثل Acronis Disk Director(که توی Hiren Diskهم هست) در حالت بوت استفاده کنید و این کارو انجام بدید. در هر صورت از هر برنامه ای که استفاده میکنید، از فایلهای اصلیتون یه پشتیبان بگیرید.نقل قول:
چرا توی ویندوز ویستا وقتی کامپیوتر رو hibernate می کنم صفحه سیاه میشه و هیچ چیز نشون نمیده و هیچ نموداری هم نداره
ولی توی ویندوز ایکس پی وقتی hibernate میشه یک صفحه نشون میده که داره hibernate میشه و یک نمودار هم داره پر میشه
از این کرک استفاده کننقل قول:کد:http://alastoor.persiangig.ir/cracks/Vsp1A.rar
سلام به همه دوستان .....قبل از اپدیت کردن ویندوز با حرکت دادن پنجره ها تمام محتوا هم حرکت داده میشد ولی بعد از اپدیت با حرکت دادن یک پنجره کادر سیاه رنگی به جاش جابه جا میشه کسی میتونه راهنمایی کنه تا به حالت اول برگرده آخه اینطوری ضد حاله!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته که ربط داره مال من قبلا 30g بود ولی حالا که 110G کردم سرعتش بیشتر شده.نقل قول:
البته یک ربطی هم به برنامه های که نصب می کنی داره چون وقتی ویندوز شروع میشه برنامه ها شروع به راه اندازی میشن
ویستای شما درست نصب نشده پاکش کن و جدید ترین ویستا را امتحان کن:10:نقل قول:
با سلام دوستان عزیز بنده در ویندوز ویستا یه مشکل دارم که بنده رو خیلی عصبی کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
ویندوز من هی این ارور رو میده :
NMİndexStoresvr.exe - Application Eror
The instraction at 0x35f76d40 refrenced memory at 0x35f76d40 the memory could not be readş
و برنامه های در حال اجرا رو به مینی مایز میزنه و تا اوکی نکنی دست بردار نیست در ضمن تقریبا هر 3 ثانیه یه بار این پیغام رو میده
حالا مشکل من.می خواستم بدونم شما دوستا از چه دانلود منیجری استفاده می کنید.
چون من وقتی از Idm استفاده می کردم دانلود نمی کرد ارور می داد فلش گت هم بعد از 50% فایل را پاک می کرد.لطفا کمک کنید
من درایو c م , 40 گیگه ویستا و چند تا برنامه رو میزنم 20 گیگش پر میشه, 20 گیگ خالی خوبه(البته با 3-4 تا برنامه الکی اینهمه پر شد ) ؟
دوست عزیز خوشبختانه اونقدر جواب ندادید تا خودم حلش کردم مشکل از درست نصب نشدن یا ورژنش نیست مشکل مال نرو بود ویندوز ویستا با Nero 7 Essentials سازگار نیست. وقتی نرو رو پاک کردم مشکل حل شد در ضمن از این که لطف کردید به سوال بنده پاسخ دادید خیلی ممنونم.نقل قول:
من از Mass Downloader یا Orbit Downloader استفاده می کنم. Bitcomet هم می تونه فایلها رو خوب دانلود کنه، به خصوص که دیگه نسخه 1 هم براش ارائه شده.نقل قول:
خالی بودن تفاوت چندانی برای سرعت نداره، تنها انقدر فضا برای Page File داشته باشه و برای ایجاد Restore Point مجبور نشه قبلیها رو پاک کنه، مشکلی به وجود نمی یاد مگر اینکه بخواهید برنامه زیاد نصب کنید یا از برنامه هایی استفاده می کنید که از فضای هارددیسک به عنوان Temp استفاده می کنند، مثل فتوشاپ یا برنامه های ویدئویی که معمولاً فایلهای موقت با حجم خیلی زیاد ایجاد می کنند. مطمئن باشید 20 گیگابایت خیلی خیلی هم خوبه مگر اینکه بخواهید کلی برنامه روی درایو سیستمی بریزید که کار صحیحی نیست.نقل قول:
سلام دوستان من چند روزی بود تصمیم داشتم ویستا روی سیستمم نصب کنم ولی چند جا خوندم ویستا با مودم zoltrix 3 chip (hcf مشکل داره و سازگاری ندارن چند جا نوشته بودن مشکل بر طرف شده تو نسخه اخر ویستا ولی اکثرا این رو الکی میدونن ومیگن مشکل هیچ وقت بر طرف نشده اگه لطف کنید بگید این مشکل هست یا نه و راهش چیه ممنون میشم.
مرسی modernamir جان ممنون.
فکر کنم این مشکل با آخرین درایور مودم حل بشه.نقل قول:
اون مشکلم رو که کسی حل نکرد خواهشا تو این مورد کمکم کنید.
وقتی کول دیسک رو safe remove میکنم درایوش حذف میشه و مینویسه که you can safely remove the hardware ولی چراغش روشن می مونه. ام پی فورم هم همین مشکل رو داره در حالی که تو xp اینجوری نبود. اینجوری که بکشم بیرون واسش مشکلی پیش میاد یا نه؟ چیکارش باید بکنم؟
مشکلی پیش نمیاد بیشتر قطعات رو ویستا همین جوری هستند والبته قطعات جدید با ویستا سازگار هستن.نقل قول: