برنامه CCICA براي كپي همين قفل هستنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
و برنامه FDA
Printable View
برنامه CCICA براي كپي همين قفل هستنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
و برنامه FDA
سلام
يه آموزش هست به اين شكل :
15 تا برنامه واسه يه قفل گذاري ساده؟
که اخرشم در عرض 10 دقيقه باز ميشه
يه روش خوب بلدم واسه اينکه برنامه هاتون حداقل از روي سي دي کپي نشه حالا اون کار چيه الان ميگم
کل فايل هاتون رو توي اين شاخه در سي دي بسازيدد
nul/prn/aux
اين شاخه ها رو با برنامه نرو درست کنيد
کل فايل ها هم بريزيد در شاخه AUX
يه برنامه چند وقت پيش ها تو اين سايت معرفي شد براي مخفي کردن فايل ها در سي دي
اونم نصب کنيد
وقتي سي دي رو با نرو رايت کرديد يه ايميج با پسوند ISO ازش بگيريد با خود نرو هم ميشه
بعد با اون برنامه ايميج رو باز کرده فايل NUL را مخفي کنيد
دوباره اونو save کنيد (با خود همون برنامه )
حالا ايميج رو رايت کنيد
حالا اگه طرف ته قفل شکستن هم باشه نمي تونه اطلاعات شما رو از روي سي دي کپي کنه رو هارد و برنامه ها فقط با اتوران اجرا ميشه
توي اتوران هم بايد مسير فايل رو اين طوري تعريف کنيد
<SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe
---------------------------------------------------
راجع به دوخط آخر كي ميتونه كمك كنه
هركاري ميكنم آتوران كار نميكنه/ممنون
مرسي CCICA رو گرفتم و تونستم كپي كنم :biggrin: :laughing: :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط soda
راستي يه فايل اميج فلاپي با فرمت بين دارم انو چيجوي كپي كنم ؟ :puke:
نقل قول:
نوشته شده توسط soda
سلام
من مي خوام سي دي گلهاي بهشت رو كپي كنم اگه مي شه پروفايل كلون يا چيز ديگهي رو بدين :sad:
چه جوري قفل مي ذاريد؟؟؟
سلام دوستان .
آقا من فایلهای آموزش سی نسل جوان تونستم در بیارم . ولی حالا می خوام اینها را با اتوران روی یه سی دیگه رایت کنم ولی اتورانش دیگه اجرا نمیشه . من این مشکل هم با سی قرمز 4.3 دارم میشه یه راهنمایی بکنید .
با سلام به همه دوستان بهد از يه مدت غيبت دوباره سرو كله من هم پيدا شد
سودا جان سمت جديد رو هم تبريك مي گم ;) ;)
راستي زير پروبال ما رو هم بگير من اماده ام اگه كاري چيزي بود به من هم بديد
من رو از قلم نيندازيد :rolleye: ;)
جاي تاپيك هم كه تغيير كرده
نقل قول:
mahtabesfahan
توي اتوران هم بايد مسير فايل رو اين طوري تعريف کنيد
<SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe
mahtabesfahan جان !!
مسير رو اينجوري بنويس
SrcDir>\nul\prn\aux\setup.exe>
---------------------------------------------------------------------------
براي كپي اون مي توني از نرم افزاز WinImage استفاده كنينقل قول:
akmfad1
مرسي CCICA رو گرفتم و تونستم كپي كنم
راستي يه فايل اميج فلاپي با فرمت بين دارم انو چيجوي كپي كنم ؟
---------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز واقعاً اين سوال رو پرسيديد يا شوخي كرديد ؟؟؟ :biggrin:نقل قول:
bababarghi40000w
چه جوري قفل مي ذاريد؟؟؟
خوب براي هر كاري يه سري نرم افزار هست كه اون كار رو انجام مي دن !
اگه اموزش قفل گذاري مي خواي تاپيك رو سرچ كن پيدا مي كني ;)
----------------------------------------------------------------------------
نماراتون جان !!نقل قول:
وشته شده توسط ماراتون
اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم
ممنون ميشم كمك كنيد
ما كه علم غيب نداريم و نمي دونيم كه چه قفلي بر روي اين سي دي قرار دارد ؟؟
شما اگه مي توني طريقه اجرا شدن سي دي
چند تا عكس از سي دي در نرم افزار ايزو باستر هم بگير و بزار
راستي اگه كد فعال ساز داشته باشه فقط بايد كرك بشه!
--------------------------------------------------------------------------دوست عزيزنقل قول:
نقل قول:
jaafar
سلام
من مي خوام سي دي گلهاي بهشت رو كپي كنم اگه مي شه پروفايل كلون يا چيز ديگهي رو بدين
براي رايت اون بهتر از Clon cd v3.2.1.1 و يا نسخه هاي نزديك به اون استفاده كنيد
در ضمن پروفايل هم هست ... اگه وقت كردم فردا برات آپلود مي كنم
در ضمن روي اين قفل دارم يه سري كار ميكنم اگه به نتيجه رسيدم اموزش مي كنم مي زارم
tomcat جان !!نقل قول:
tomcat
سلام دوستان .
آقا من فایلهای آموزش سی نسل جوان تونستم در بیارم . ولی حالا می خوام اینها را با اتوران روی یه سی دیگه رایت کنم ولی اتورانش دیگه اجرا نمیشه . من این مشکل هم با سی قرمز 4.3 دارم میشه یه راهنمایی بکنید .
اون اتوران كه ديگه كار نمي كنه چون قفل رو اون هست اون ميره يه سري قايل رو چك مي كنه بعد اجرا مي شه !
شما همون جوري كه فايل ها رو استخراج كردي اگه اشتباه نكنم يه پوشه هم كنار اون ها هست كه اسمش اينتر فيس هست يا نوشته data كه دادهاي اتوران داخل اون هست اون رو در داخل نرم افزار Mbb فراخواني كن بعد براش تعريف كن كه فيلم ها رو اجرا كنه ...
اگه هم نبود از سي دي با پرينت اسكرين عكس بگير بعد هم بازم با Mbb قراخواني كن و براش مسير ها رو تعريف كن
من دارم روي تمام قفل هاي سري نسل جوان كار مي كنم كه شما 4 نسخه هست و نسخه جديدش تنها راهش فقط استخراج فايل ها و ساخت اتورزان هست .
البته فيلم ها با مديا پلير اجرا ميشه كه فقط مشكلش همينه ...
من دارم مي گردم كه ببينم اين nj پلير از كجا مياد اجرا ميشه ببينم راهي داره اون رو هم شبيه سازي كرد يا نه...
البته مهدي 7070 فكر كنم بدونه اين پلير از كجا مياد و فيلم ها رو اجرا مي كنه !!
اگه امد ازش بپرسيد نمي دونم كجا رفته ..........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!
بازم سلام
راستي من يه بررسي از نرم افزار Pregap دارم انجام ميدم اگه تموم شد براتون ميزارم
----------------------------------------------------------------------
persiankitty جان !!
سلام
شما فكر كنم قبلاً در يك پست گفته بوديد كه اين نرم افزا ديگه آپديت نمي شه...
و قول يه نرافزار جديد رو داده بوديد...
و گفتيد كه تا تابستون اماده ميشه چي شد كارش تموم شد !! من كه بشدت انتظار ميكشم تا باهاش كار كنم!!
خبرش رو بهمون بده كارت تا كجا پيش رفته...
با سلام فكر كردم اينجا بگم بهتر
من اميج فلاپي پارس رو ميخوام
من سي دي مترجمه پارس رو دارم ورژن 5/2 اگه كرك يا اميج فلاپي بود كه لطف كننين ممنون مي شم
سودا جان كجايي
پس چرا جواب ما رو نمي ديد؟؟؟ :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون ولی به نظر من باید یه راه دیگه ای باشه . من برنامه رو با Olly چک کردم به یه جا میرسم که یه تیکه کده زده Antidebug داره نمیتونم دورش بزنم که بشه اینو دور زد یا غیر فعالش کرد حله میشه دیگه از خوده فایلهای اوتورانش استفاده کرد .
در ضمن می خواتسم ببینم برنامه ریسورسر MMb وجود نداره .
نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
دوست عزيز:
موضوع گلهاي بهشت در صفحات ابتدايي قرار دارد واگر حوصله نداري اين صفحات را به خوني به چند صفحه قبل مراجعه كن وخلاصه آموزشها را كه يكي ا زدوستان به صورت پي دي اف درست كرده اند را دانلود كن تا......
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط tomcat
منظور من برنامه مولتي مديا بيلدر است كه براي ساخت اتوران بكار مي ره !!! :cool: :cool:
بله تمام اتوران هاي انها pack شدند و جلوي ديباگ رو ميگيره بايد اول unpack بشه بعد روش كار كنيد :ohno:
---------------------------------------------------------------------------------------
:rolleye: :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
اينم پروفايل براي رايت سي دي گل هاي بهشت الته توضيحات صفحه اول تاپيك رو هم بخونيد !! :cool:
البته من ديگه خلاصه كردم
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت اصليش يخورده كار داره ( يعني قسمت آپديت كردن از سايت ) ... اين كاراش تموم شد يك جايي ميفرستمش كه بعد آپديتاش هم اتوماتيك بشه گرفت. يك مشكل بزرگي دارم . نميدونم كه ويندوز 98 و ام اي رو هم ساپورت بكنه يا نه . احتمالا اين ويندوزها رو ساپورت نميكنم چون اصلا سر چند زبانه كردن نرم افزار مشكل ايجاد ميكنه.نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
در ضمن تابستون آماده نميشه ... كار صلواتي رو بايد صلواتي آماده كرد. يعني هر وقت كه حالشو داشتم ادامه ميدم. يا اينكه به من ياد بدين چه طوري اين كار رو ميشه به پول تبديل كرد.
دوست آقا پیمان فکر نکنم ، پک شده باشه چون من چک کردم ....
با عرض سلام خدمت همه
اون آقايي كه در مورد ليگ ايران مال شركت هاي ويو صحبت كرده بود.(يكي از اين مهدي ها !) مي تونه
cd key که می گفت 32 رقمی رو برام بزاره.پیشاپیش متشکرم.
سلام
لطفا در مورد سوئال پست #2282 منو راهنمايي كنيد يه پاسخ در #2287 بهم دادن كه متوجه نشدم و اينكه :
اين كد رو در كجاي آتوران وارد كنم ؟ و آتوران در ريشه باشه يا در پوشه Aux ؟
بازم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
اينجوري كه معلوم شد فكر كنم تقريباً ساخت اون تموم شده... و نرم افزارت ساخته شده :rolleye: :cool: ;)
به نظر من نياز نيست اين كار رو انجام بدي و آپديت براش بزاري شما مي توني هر چند وقت يك بار نسخه يكم جديدتر براش بزاري يعني اشكلات رو كه فهميدي رفع كني و كم كم نرم افزارت رو كامل كني...
------------------------------
مي تونيم اصلاً يه تاپيك مخصوص براش بزنيم و دوستان در مورد فوائد و معايبش توضيح بدن تا كاملتر بشه
راستي چرا يه نسخه Beta ازش نميدي بيرون ببينم چطوري هست . هنوز هم Pregap رو ساپورت مي كنه يا نه .
در مورد كار كردن در ويندوز 98 و ام اي هم بايد بگم كار نكنه بهتر چون ديگه اصلاً كسي با اين سيستم عامل ها كار نمي كنه و بقول خودت براي چند زبانه بودن برات مشكل ايجاد مي كنه .
-----------------------------
دوست عزيز شما مي توني نرم افزارت رو وارد بازار كني ولي هم كه اولين نسخش رو بخرن ديگه معلومه كه چي ميشه ، اگه قفل گذاشته باشي - pack كرده باشي زده ديباگ هم كرده باشي هيچ فايده اي نداره و به سرعت كرك مي شه و نسخه هاي كرك شدش تو اينترنت سر در مياره...چون روز به روز داره مهندسي معكوس و كركينگ پيشرفت مي كنه و هيچي جلودارش نيست.!!!
------------------------------
راستي اگه ميتوني يه نسخه BETA ازش برامون بزار ببينم چطوريه :cool:
با تشكر پيمان ;)
خوب در هر صورت فكر نكنم اتوران ديگه بدرد بخوره ...نقل قول:
tomcat
دوست آقا پیمان فکر نکنم ، پک شده باشه چون من چک کردم ...
اگه به نتيجه اي رسيدي به ما هم خبر بده
-------------------------------------------------------------
خوب نگاه كنيد ببينم كي بوده .. نام كاربري ايشون رو بنويسيدنقل قول:
JhCo
عرض سلام خدمت همه
اون آقايي كه در مورد ليگ ايران مال شركت هاي ويو صحبت كرده بود.(يكي از اين مهدي ها !) مي تونه
cd key که می گفت 32 رقمی رو برام بزاره.پیشاپیش متشکرم
در ضمن مي تونيد بهش پيغام خصوصي بزنيد
راستي حالا واسه چي مي خواي حالا.....؟؟!!
----------------------------------------------------------------شما مگه اتوران تا حالا نساختي اين رو بايد براي مسير اجراي برنامه اي كه در اتوران هست و مي خواي كاربر اون رو نبينهنقل قول:
mahtabesfahan
سلام
لطفا در مورد سوئال پست #2282 منو راهنمايي كنيد يه پاسخ در #2287 بهم دادن كه متوجه نشدم و اينكه :
اين كد رو در كجاي آتوران وارد كنم ؟ و آتوران در ريشه باشه يا در پوشه Aux ؟
و اون برنامه از اين مسير اجرا بشه ... همين در مسير اجرا مثلاً اين MMB در قسمت RUN بنويس ..!!
سلام به همه دوستان ...
اولين چيزي كه بايد بگم ، معذرت خواهي از دوستان هست . يك سفر اضطراري براي من پيش اومد كه از جمعه تا امروز مسافرت بودم . شرمنده ...
من قبل از رفتن گفته بودم كه تاپيك را قفل كنند ، ولي فايده اي نداره !
صفحات آخر را كامل خوندم ... يك تعداد زيادي سوال ، بحث هاي مختلف ، بدون جواب !!
نكته آخر هم اينكه ، خواهشا ! لطفا ! وجدانا ! خيلي دوستانه ! با رعايت كامل ادب ! درخواست خود را تكرار نكنيد .
با تشكر ـ مهدي :)
من متوجه نميشم كه مشكل شما با پست هاي بي جواب چيه و چرا مي فرماييد كه تاپيك رو قفل كنند. لطفا يك مقداري توضيح بفرماييد. حالا مثلا بي جواب بمونه ... كسي كه نمي ميره كه . همه فوروم هاي دنيا اينجوريه !نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
من خودم به شخصه يك پستي دادم كه توش پرسيدم چرا در حالي كه پارامتر پيج سي دي هاي مجازي الكل اونها رو 32 ايكس معرفي ميكنه اما خود الكل اونها رو 200 ايكس ميشناسه . اونم نه تو اين تاپيك توي سي دي فريكز ... ماهها ازش ميگذره ولي كسي جواب نداده . منم نمردم . سوال رو خوب ملت بايد بپرسند... كسي بلد بود ... يا اصلا بهتر بگيم ... كسي حال كرد جواب ميده ... حال نكرد يا بلد نبود جواب نميده .
من نميدونم چه جوري ميشه از يك نامه ديگه هم نقل قول كرد اما در جواب پيمان خطر بايد بگم كه ايشون از نوشته من اشتباه برداشت كردند . من منظورم اين بود كه قسمت اصلي برنامه رو قابليت اتو آپديتش ميدونم و تقريبا اين قسمتش تموم شده .. اما در مورد قسمت هاي ديگه بايد بگم هنوز هيچ چيزيش رو ننوشتم . يك مقدار هم طول ميكشه چون مجبورم يكسري چيزايي رو از اول بسازم مثلا يك DLL براي كار با سي دي رام ... فقط در مورد پريگپ بايد بگم اين retry=3 توي نسخه 13 حوصله امو سر برده ... اون نسخه 12 كه retry نميكرد خيلي بهتر بود. اينو بايد به صورت يك Option درست كنم ( توي برنامه جديد ) .... حالا شايد تا آخر ماه يه چيزايي ريليز كرديم ... خدا رو چه ديدي .
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
براچی تاپیک قفل بشه
چون شما مساف :blink: رتی
سـلام!
persiankitty جان !
توي اين تاپيك دوستان سوالاتي مطرح مي كردند و يا مقالات و ترفندهايي گذاشته مي شد .
با بالارفتن تعداد صفحات براي دوستان مشكلات زيادي پيش مياد . و از همه مهم تر ، غير تخصصي شدن بحث ها ، سوالات بي ربط ! ، سوالات تكراري ! ، عدم دسته بندي مطالب . همچنين سوالي كه پرسيده ميشه يا نكته اي كه گفته ميشه توي يك صفحه باقي مي مونه و اصلا كسي در موردش بحث نمي كنه . چرا كه يك نفر ديگه پيدا ميشه و يك سوال ديگه مي پرسه .
بنابراين اين تاپيك به يك بخش تبديل شد . الان ديگه لازم نيست كه كسي اين تاپيك را ادامه بده . به همون دلايلي كه گفتم . سوال يا مطلب خودش را توي يك تاپيك جداگانه مطرح مي كنه .
از زحمات شما تشكر مي كنم . منتظر برنامه جديد شما هم هستيم ...
mahsoft جان !
اصلا مسافرت رفتن من چه ربطي داشت به قفل شدن تاپيك ؟
الان كه ديگه يك بخش جديد ايجاد شده ، بهتر هست كه بحث ها در تاپيك هاي جداگانه مطرح بشه .
با تشكر ـ مهدي :)
با سلام
مهدي جان من با اين حرف مخالفم نبايد اين تاپيك قفل بشه ... مي تونه به كار خودش ادامه بده
در ضمن مي تونيم مطالب ها رو هم در اين تاپيك و هم در تاپيك هي جداگانه در مورد قفل هاي خاص ادامه بديم
تاپيك تا اطلاع ثانوي قفل شد