سلامنقل قول:
وضعیت پینگ و اختلالات چطور هست؟ این چند وقت ای دی اس ال ها مشکلات شدید دارند برای شما هم پیش میاد؟
و حجم ماهیانه خارجی که میدن چقدر هست؟
چقدر کلا هزینه داشت؟
مرسی
Printable View
سلامنقل قول:
وضعیت پینگ و اختلالات چطور هست؟ این چند وقت ای دی اس ال ها مشکلات شدید دارند برای شما هم پیش میاد؟
و حجم ماهیانه خارجی که میدن چقدر هست؟
چقدر کلا هزینه داشت؟
مرسی
شما کدام منطقه قم هستید که vdsl بهتون دادن البته اگه جسارت نباشهنقل قول:
سلام
من سرویس پس پرداخت سه ماهه دارم که تموم شده و اینترنت فطع شده.
روی قبض هم هیچ هزینه اینترنتی لحاظ نشده (از سایت آسان پرداخت چک می کنم)
الان چجوری باید پرداخت و تمدید کنم؟
پس پرداخت که سه ماهه نیست!نقل قول:
تا تقاضای قطع سرویس نکنید برقرار هست.
پس پرداخت سرویس سه ماهه (هر سه ماه هزینه باید پرداخت شه) و الان توی داشبورد قسمت وضعیت سرویس زده: در لیست جمع آوری (منقضی شده)نقل قول:
حالا که هزینه روی قبض نیومده، می تونم از قسمت افزایش اعتبار اقدام کنم؟
یه قسمت شارژ رایگان هم هست فکر کنم بشهنقل قول:
نهایت نشد با یه نت دیگه مثل ایرانسل خرید کنید.
قاعدتا باید برای خرید نت بدن نمیدونم مخابرات چرا اینجوریه؟
فکر کنم شما چون پرداخت نکردید کلا قطع شده. حجم تموم بشه میره رو 128. اگه تانوما هستید قبض رو شماره تانوما میاد و به شماره همراه که اعلام گردید اس میشه و اخطار اتمام حجم و قطعی هم باید بدن. با 2020 تماس بگیر میگن چه کنی
فکر کنم با 2000 سریع پرداخت میشه و وصل بشه و لینک زیر هم سایت مخابرات پرداخت قبض شماره تانوما که داری رو بزن پرداخت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دمت گرم. من فکر می کردم چون رو قبض میاد باید شماره تلفن ثابت و چک کنم. :دینقل قول:
قبض پرداخت شد از سایت مخابرات ولی سرویس همچنان قطعهنقل قول:
2020 هم می گه 27 نفر تو صفن...! :weird: یه مراجعه به مخابرات افتادیم مثل اینکه
مخابرات همین داستانها رو داره من بار اول پرسیدم هزینه اینترنت رو چه جوری بدم رو چی میاد باورتون میشه پشتیبانی نمیدونست ؟ بهتره دفعه بعد زودتر قبض رو بدی درگیرشون نشی، فکر کنم تا سیستم پرداخت شما رو تایید کنه زمان ببره بهتره یه 2020 زنگ بزنی یا بری مخابرات، یکی نوشته بود 2020 هم میگه باید سیستم فعال کنه ما کاری نمیتونیم کنیم . جواب گرفتی بگو اینجا برای بقیه راهنما بشه. تنها راه فهمیدن سازوکار مخابرات همینه مهندسی معکوسنقل قول:
دوستان دیروز به من 100 گیگ رو دادن تا آخر دوره هم جدای اون 100 تا حدود 300 گیگ داشتم دوره هم که نزدیکه گفتم یه چیزی دانلود کنم الان اومدم پای سیستم دیدیم کل حجم تموم شده !!! و سیستمی که دانلود میکرده رو 99 گیگ مونده یعنی حجم 100 گیگی که دادن تموم شده سیستم کلا حجم و تموم اعلام کرده !! زنگ زدم 2020 یعد نیم ساعت گفت گزارش دادم خبر میدن خلاصه که این سیستمشون خیلی باگ داره مواظب باشید حجم که فجیع زیاد کم میکنه اینم که از اشتباه اتمام حجم اگه درست شد یا نشد خبر میدم .
پشتیبانی که جوابی نداد تماس هم نگرفت و اس ام اس هم نیومد. اتفاقی داخل پنل قسمت تغییر سرویس دیدم زده ترافیک زمان دار برای شما فعال می باشد و تا غیر فعالش نکنید نمیتونید خرید و تغییر داشته باشید و پایینش غیر فعال کردن داره و حجم من قبل اضافه شدن 100 گیگ رو زده، به ذهنم رسید که حجم قبلی رو فریز کردن تا از این 100 گیگ استفاده بشه، رو غیر فعال کردن زدم و گفت مطمئنی تو این مایه ها و بوم حجم قبلیم برگشت ... خودمون باید پشتیبانی خودمون باشیم حدس میزنم مخابرات یه تیم برنامه ریزی داره که زیر ساخت اکانتینگ رو برنامه نویسی میکنه تا راهنمای آپدیتها و روشها جدید ریلیز بشه و پشتیبانی های لایه 1 بفهمن و بخونن اگه اصلا بخونن کلی زمان میبره فکر کنم کلا تو روند مشکل حل کردن خودشون میفهمن داستان چیه، رو DSL هم که همچین مشکلی به این زودی بیرون نمیزنه نمیشه 100 گیگ رو یه شبه خورد کی میفهمه، اولین چیزی که به من گفت من هنوز حرفم تموم نشده بود این بود که خوب مصرف کردی بدون اینکه چیزی رو چک کنه و با لحن خیلی مسخره فکر کن یکی هم نمیدونه میره حجم میخره و ....نقل قول:
زنگ ردم پشتیبانی، بهم می گفت واسه چی قبض و پرداخت کردی؟ از توی پنل سرویس بخرنقل قول:
یعنی فرق پیش پرداخت و پس پرداخت و پشتیبانی نمی دونه؟ اگه می شد که دیگه زنگ نمی زدم سر و کله بزنم این همه
آخرشم گفت زنگ بزن بخش فروش اونجا برات فعال کنن. اما می خوام درخواست بدم سرویسم پیش پرداخت بشه
============ آپدیت :
به مخابرات مراجعه کردم اوکی کردن.
دوستان کسی از مناطق تحت پوشش تانوما در تهران خبر داره، من برای مرکز مخابراتی عاطف میخوام ! لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید.
اتفاقا عاطف هم فیبر نوری میدن منتهی بستگی به محله و کوچتون داره، حداقل تو ساعات اداری تماس بگیر سوال کن مثلا شنبه صبح تا ظهر اینم شمارش 77861111 باید شمارت رو چک کنه بهت بگه تحت چه شرایطی یهت فیبر میدننقل قول:
دوستان
تو تبلیغ کمپین ماندگار نوشته تو بستر FTTH سرعتی که به مشترک
تحویل داده میشه برای سرویس 16 مگ, 200 مگ هست.
کسی از دوستان این سرعت رو گرفته؟
من ماندگار گرفتم ولی هیچوقت سرعتم از 50 بالاتر نرفته!
میخواستم بدونم واقعیت داره یا الکی نوشتن.
ممنون
برای من که واقعیت داره اما داخلی بیشتر، خارجی هم خوبه بستگی به لینک داره از حدود 200 مگابیت گرفتم تا در حد 200 300 کیلوبایت البته داخلی هم همه جا خوب نیست اما باز بودن سرعت درسته بازم شاید بستگی به منطقه داشته باشه و شهر. من 16 مگ بود دو ماه اول برای حجم بیشتر 20 مگ کردم سرعت فرقی نداره.نقل قول:
شما هم این روز ها مشکل کمبود پهنای باند دارید؟ وضعیت پینگ با ثبات هست؟ با قند شکن ها سرعت چطوره؟نقل قول:
صبانت ککه من زده بود 100 گیگ رایگان بعد از فعال سازی 50 گبیگ اضافه شد 50 گیگش یهو خورده شد خدا کگنه بقیش واقعی باشه حالا :|
روی فیبر هم این چیزها هست اما کمتر خودشو نشون میده. سرعت بعضی جاها خیلی کم میشه و قند شکن هم همینطور این چیزها سراسری هست ربطی به بستر ارتباط نداره اما چون سرعت بالاتره شاید کمتر اذیت کنهنقل قول:
نقل قول:منم مرکز مخابراتی عاطف هستم و اگه کسی سمت فرجام فهمید که اونجا هم اشتراک میدن یا نه به منم اطلاع بدهنقل قول:
راستی تعرفه های این سرویس خیلی بالاست
میارزه با این قیمت بالا و حجم ترافیک کم؟
تعرفه مخابرات برای همه سرویسهاش یکی هست من داخل پنل خودم میبنم که 16 مگ ماهی 80 تومنه و حجم 175 گیگ بدون 5% این برای ADSL و VSL و FTTH یکی هست سرعت بالاتر رو ADSL نمیشه داد و FTTH و VDSL یکی هست . البته حجم برای مصرف نرمال بد نیست برای تعرفه های 20 به بالا،نقل قول:
نه برای کسی که 24 ساعته بخواد دان داشته باشه اما حجم و زیاد کم میکنه رو فیبر میشه کل حجم رو یه روزه یا کمتر تموم کرد باید خیلی مواظب امنیت ارتباط باشید هر کسی که دسترسی به نت شما داشته باشه میتونه سریع حجم و مصرف کنه باید از روتر حرفه ای تر استفاده کنید یا بدونید کی چیکار میکنه
میشه از تعرفه هاش عکس بگیری برام ببینم چه قیمت و سرعت هایی دارهنقل قول:
اینکه میشه مقدار ترافیک بالاتری به عنوان ترافیک اضافه استفاده کرد یا نه؟
من فکر میکنم ماهی حداقل 200 گیگ دانلود داشته باشم
سلام دوستان مخابرات چیزی به اسم سرویس گیم داره؟ یا هر امکانی برای کاهش پینگ خارجی
یکی از دوستان من از رشت گفت زنگ زده 2020 براش فعال کردن سرویس گیم رو ولی من تماس گرفتم گفتن همچین چیزی نداره مخابرات من کرج هستم و سرویس ftth دارم
ترافیک اضافه به دو صورت خرید ترافیک اضافه و خرید ترافیک زمان دار داره، برای من که پس پرداختم ترافیک زمان دار خالی هست و من تا حالا از ترافیک اضافه استفاده نکردم، و تعرفه ها و قیمت ترافیک اضافه رو بصورت فیلم فرستادمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس گیم برای کاهش پینگ هست برای DSL وقتی بستر شما فیبر باشه دیگه کاهش پینگ معنی نمیده فکر کنم.نقل قول:
قطعی داره؟ چون همش قطعی من دارمنقل قول:
یکی دو بار قطعی کوتا بوده بدون خبر دادن و یه بار هم اس دادن که دان تایم هست برای بهبود سیستم که کنسل شد در مجموع من راضی هستم. پشتیبانی فقط خیلی بده و حجم زیاد کم میشه و پنل کاربری و تعرفه ها خیلی گنک هستند که همه مخابرات و شامل میشه چون یکی هست تو همه سرویسهاشنقل قول:
دوستان گرامی برای شما هم دو روزه که سرعت دانلود از شبکه داخلی بیشتر از 3-4 مگابایت نمیره ؟
برای من اینطوری شده
سرعت آپلودم 20 مگابایت ه دانلودم 3-4 مگابایت
قند شکن میزنم سرعت دانلودم تا 20 مگابایت میره البته از سرورهای خارجی - داخلی همون میمونه!
سلام
سال نو مبارک
از دیشب ترافیک سرویس من کم شده. خیلی کم شده تقریبا یک دهم چیزی که باید باشه.
میخواستم بپرسم برای کسی از دوستان هم اینطوری شده؟
تیکت زدم جواب دادن بررسی می کنیم ولی خبری نیست!
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟
این تصویر داشبورد پنل من هست. مشکل اینجاست که روزهای باقی مانده تا پایان سال رو نشون میده و ترافیک باقی مانده ماه رو
دوستان زمان
سلام سرویس تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت هم داره یا ۲۰۰ مگا بیت ؟
به من گفتن 200 مگ هم میدن و میتونم درخواست 300 مگ هم بدم با دادن تعهد :goatee:نقل قول:
چه تعهدی؟! با 300 مگ چیکار میشه کرد که با 200 مگ نمیشه؟!نقل قول:
چمیدونم والا مسئولش گفت شما هم باید با مسئول اونجا صحبت کنینقل قول:
چیز مهمی نیست به هر حال ولی اگر بخوان بدن بهت بیشتر ازینا هم میتونن بدن مسئله ای نیست
موقعی که داری میخری باید بگی برات باز بزارن، فقط مثل اینکه روی قرارداد های طولانی دزدی می کنن رو ۵۰ قفل میکنن ۳ ماهه بگیر حداکثر اگر میتونی، که بتونی بعد از ۳ ماه هرجور خواستی عوضش بکنی
نگاه کن بسته های معمولی و قرارداد رو
این سرویس الماس 4 سرعت 100 مگ و حجم 50 گیگ بین الملل ماهی 72 تومان برقراره؟
سرعت تانوما کلا ثابته یا نوسان داره؟
سلام من امروز با یکی از پیمانکارای فیبر کشی اشنا شدم متاسفانه برای منطقه ما تا اول خیابان فیبر کشی شده و برای کوچه ما اگر 8 نفر درخواست سرویس داشته باشن خارج از نوبت انجام میدم ولی گفت که برای 8 نفر حدود 10 تومن در میاد اول اینکه مودم رو به من حدود 700 قیمت داد و مابقی هزینه ها طرح و شاید فیبر کشی هست و حالا از دوستان اگر کسی در مشهد منتظقه سجاد خیابان بزرگمهر هست که بخواد سرویس داشته باشه به من پ خ بده تا ادرس بدم اگر یه جا بودم با هم درخواست بدیم
پیمانکار زیاد کاره ای نیست شما برو این قول رو از رئیس مرکز بگیر حالا تونستی چونه بزن بیارش روی 5-6 نفر یا کمتر اگه شد...نقل قول:
اگر ok داد شما همرو خودت هزینشو بده به این صورت که:
برای خودت هر سرویسی می خوای بگیر ولی بقیرو همشو 3 ماهه فیبرکشی رایگان ثبت نام کن (الان یه سری 4 مگ داره ماهی 32 تومن ) فیبر کشی که انجام شد به همسایه ها بگو اگر نت می خوان هزینه ی مودم با خودشونه هرکس اینترنت خواست خودش بره مودم بخره هزینش برای تو کلا نهایت میشه 1 تومن بقیه هزینه ها هم میشه فیبر کشی و مودم خودت ...
مودم هم بگرد از دیواری جایی ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بخر البته این مودمایی که برای فیبر الان میدن (هم هواوی هم فایبرهوم) مفت نمیرزه (البته یه سری زایکسل جدیدا وارد کردن اونا حدس میزنم بهتر باشه , یوتل هم به نظر من بهترین گزینه مدل g241 هه) فقط باید یدونه ازینارو بگیری بزاری روی bridge از یه روتر جدا یا همون مودم adsl ای که داری به عنوان روتر استفاده کنی ...
من مگه نباید برای هر اشتراک مودم هم بخرم یعنی 8 تا مودم یا نیازی نیست فقط یک مودم برای خودم با اشتراک خودم و 7 طرح برای همسایه هانقل قول: