مگه چه چیزای دیگه هم باید ساپورت کنه؟نقل قول:
Printable View
مگه چه چیزای دیگه هم باید ساپورت کنه؟نقل قول:
نت 4g همراه يا همون fddنقل قول:
مثل مودم b612 كه هم tdd ساپورت ميكنه و هم fdd. يعني هم سيمكارت td-lte يا 4g ثابت و lte يا 4g همراه
كسايي كه طرح 360 دارن يه سوال دارم.
اگر مودمي كه طرح 360 داره رو بر فرض جايي ببريم كه سيگنال 4g همراه اول نباشه و يا ضعيف باشه ولي سيگنال td-lte مبين نت قوي باشه، در اينصورت مودم به صورت خودكار به شبكه مبين نت وصل ميشه يا نه؟؟
اگر هر تجربه ديگه اي كه در مورد اين طرح داريد، لطفاً بنويسيد.
بله میتونیدنقل قول:
چیزی که من زنگ زدم سوال کردم این بود دیگه با این طرح همه جا اینترنت دارید یعنی هرجا که یکیش آنتی دهی نداشته باشه یکی دیگه رومینگ میشه و شما بدون اینترنت نخواهی بود
این چیزی بود که از قسمت فروش پرسیدم
تست مبین نت td-lte
با کیفیت سیگنال متوسط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودم b612 دارم و روی همراه اول اصلا رومینگ نمیشهنقل قول:
مشترکین فعلی نمیتونن سیمکارتشون رو به این طرح تبدیل کنن؟
چون شهر اراک که میرم اصلا تحت پوشش نیست و مجبورم سیم td ایرانسل بندازم تو مودم
ولا منم میخواستم بگیرم زنگ زدم گفتن باید مودم هم تعویض بشه مودم خودتون امکانش نیستنقل قول:
ولی باید راهی باشه که همین مودم ها بشه ولی بخاطر پول احتمالا انجام ندن
بله ظاهرا سرعت خلی بهتر شده برای منم اینهنقل قول:
ولی مشکلی که هست ظاهرا گیگ دزدیه من 10 گیگ برای تست شارژکردم 15 روز پیش فقط در حد تست مودم برای یک یا دوساعت روشن کردم و اینستا چک کردم
دیروز ای دی اس ال قطع بود خواستم از این استفاده کنم یهو دیدم زد حجم شما به پایان رسید
من حتی یک گیگ هم استفاده نکردم
اگر ssid و رمز وای فایتون پیشفرض هست تغییرش بدیدنقل قول:
رمز ادمین رو هم همینطور
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
من مک آدرس ست کردم یعنی هیچ جوره کس دیگه ای فکر نکم بتونه وصل بشه تا مک آدرس دیوایسش ادد نشهنقل قول:
حالا شما محض اطمینان این کارهارو بکننقل قول:
رمز ادمین رو عوض کن
نام و رمز وای فای رو هم عوض کن
این کارهایی هم که گفتین انجام دادم و یک گیگ اضافه خریدم که تست کنمنقل قول:
هیچ دیوایسی بهش وصل نکردم و از ای دی اس ال استفاده کردم و فقط مودم روشن بود و کمتر از دو ساعت زد حجم شما تمام شد
مطمعن هستم کسی استفاده نکرده چون کلا وای وای مودم غیر فعال کردم
من هیچوقت حجم دزدی ندیدم از هیچ شرکتی، حتما مشکل چیز دیگه ای هست همه جوانب رو بررسی کنیدنقل قول:
قسمت کارکرد داخل پنل کاربری رو چک کنید چه ساعتهایی مصرف شده
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
شما همونایی بودید فک کنم گفتید جینگیلی امریکا فینگیلی اسرائیل درسته؟نقل قول:
حجم دزدی ندیدید یا نخواسستید ببینید ؟
درست صحبت کنید آقانقل قول:
من چند ساله توی انجمن هستم
وقتی دزدی ندیدم دروغ بگم دیدم؟ شما مشکل داری دلیل نمیشه همه مشکل داشته باشند، چون اوضاع مملکت جالب نیس باید همه چی رو منفی بگیم؟ عجب
دوستان این مبین نت اصلا کارش معلوم نیس، امروز دو تا مودم برای نصب توی یک مکان آوردن یکی معمولی بود یکی ۳۶۰
مودم های که ۳۶۰ هستن این گزینه رو دارن
آیا از نظر فنی میشه فریمور رو به این صورت تغییر داد؟
بله ميشه. سخت افزار مودم ها يكي هست. فقط firmware مودما فرق ميكنه. كه ميشه فرم وير يه مودم رو به مودم ديگه بزنن و اون مودم هم 360 بشهنقل قول:
متاسفانه وجود داره وقتی شما حجم بالا 100 گیگ یا 50 گیگ یا بالاتر میگیرید نشون نمیده چون از 100 گیگ 1 گیگ هم کم بشه خیلی به چشم نمیاد متاسفانه برای من اتفاق افتاد و هیچ مشکلی هم وجود نداشته چون تمام راه های اتصال به مودم بسته شده بود و با چندین اپ هم چک کردم ببینم کسی وصل میشه یا نه هیچی نبود جز خودمنقل قول:
به کامپیوتر هم وصل نکردم فقط گوشی خودم هیچ کاری هم با گوشی نکردم که ببینم چی میشه که دیدم بله وقتی یک دیواس وصل باشه کنتور میندازه برات گوشیم هم آپدیتاش بستست و با همین گوشی دارم روی ای دی اس ال وصل میشم ولی روی ای دی اس ال هیچ مشکلی نیست
با شرکت تماس گرفتید مشکل رو بگید؟نقل قول:
یعنی واقعا فکر میکنید میگن بله وجود داره و ما حجمتونو بهتون برمیگردونیم؟نقل قول:
ببینید اینحجم دزدی توی همه شرکتها بوده ولی الان شرکتهایی که ای دی اس ال میدن دیگه انجام نمیدن بخاطر این طرح های نامحدود چون عملا کسی همشو استفاده نمیکنه
این از یکی از کارمندهای رده بالای همین شرکتها شنیدم
در سایت سازمان تنظیم مققرات شکایت ثبت کنید با مستنداتنقل قول:
سلام
چند ساعته به طور کامل آنتن من پریده و چراغ شبکه قرمز شده
شبکه رو به صورت دستی سرچ میکنم داخل لیستش مبین نت نیست
کسی چنین مشکلی رو داره؟
ظاهرا همه جا مشکل اینترنت دارن برای من هم ای دی اس ال خیلی کند شده بعضی جاها هم شنیدم که قطع شدننقل قول:
احتمال خیلی زیاد بابت این شلوغی ها باشه
البته مبین نت من وصله و سرعتشم افت نکرده
ممکنه یرای شما هم مقطعی باشه
خب همین مهمه چطوری باید فریمور مودم 360 رو گیر بیاریم:n02:نقل قول:
من مبين نت ندارم ولي td ايرانسلم ديروز همينطوري شد تماس گرفتم ظاهرا خودشون ميدونستن گفتن اختلال هست صبح ديدم درست شده.نقل قول:
منم زنگ زدمنقل قول:
گفت مشکل از مبین نت هست
باید صبر کنین تا رفع بشه
از ساعت 9 صبح نت من رو قطع کردن
ضاهرا وباطنن 360هم قاط زده :n02:
فعلا فقط tdاونهم تو نقاط تحت پوشش کار میکنه پینگ هم شده 1600:n02::n08:
نت من وصل شدنقل قول:
پینگ داخلی 800 میلی ثانیه هست
امروز از مبین نت زنگ زدن به من میگن مودمتون و چرا استفاده نمیکنید.گفتم فعلا احتیاج ندارم .گفت مودم و بین 100تا150ازت میخریم.مودم b612.گفت کارشناس میفرستیم قیمت میذاره
قبول نکن با این قیمت اصلا بهت مودم نمیدننقل قول:
نهایتا مبین نت به کارت نیومد آنلاکش کن سیم یه اپراتور دیگه بنداز داخلش
ببخشید مبین نت الان مودم خودش رو چند می فروشه ؟
بعد این 1000 گیگ شبانه سرعتش چقدر افت می کنه؟
چند سال پیش وایمکس مبین نت داشتم شبانه سرعتش داعون بود
مودم خالی نمیفروشهنقل قول:
داخل سایتش طرح های ورودش هست یکی از اون ها رو بخری همراهش مودم داره
دو نوع شبانه داره
اون سرویس هایی که نوشته شبانه پرسرعت شبانش محدودیت نداره و سرعتش بازه تا 40 مگ
اگه چیزی ننوشته مثل همین 1000 گیگ شبانش روی سرعت 4 مگابیت(512 کیلوبایت) محدود هست
تشکرنقل قول:
چند سال پیش وایمکس 2 مگ داشتم شبانه سرعتش به یک دهم کاهش پیدا می کرد به زور 50 تا 60 کیلو دانلود می کرد پس هنوزم از این کارا می کنن
جالبه نمی گن با این سرعت چه طوری طرف 1000 گیگ رو مصرف کنه
دوستان یه چیزی رو در مورد مودم های 360 مبین نت کشف کردم.
این هست که تو تنظیمات همون صفحه اول دو نوع کانکشن داره یکی FDD و یکی TDD. خودش خودبخود میره روی FDD و وقتی میذاری روی TDD آنتن میپره. به نظرم اتوماتیک هست. جایی که TDD داشته باشه میره رو اون و جایی که نداشته باشه میره روی FDD و همراه اول بهش آنتن میده. چون کسی که اومد برای ما نصب کرد گفت اینجا آنتن دهی همراه اول خوبه؟ منم گفتم آره.
امروز مودم رو بردم محله ای دیگه و روی TDD گذاشتم. ابتدا آنتن نداشت ولی بعد یه خط آنتن داشت ولی گذاشتم روی FDD از پنج تا چراغ آنتن دهی چهار تا روشن شد.
:n41:
خدا خیرت بده تازه کشف کردی.... 20روزه بیشتر تواین تاپیک و تاپیکهای دیگه داریم در مورد همین بحث میکنیم شما پستهای قبل نخودیدنقل قول:
مبین نت چرا مثل قبل مودم با طرح یک ماهه با قیمت حدود 150 تومان ارایه نمیده؟
خب کسی حجم زیاد نخواد کی رو باید ببینه
برای جلوگیری از سو استفاده برخی فروشندگان که مودم بی طرح میخریدن و انلاک میکردن میفروختن و مبین نت این وسط ضرر میکردنقل قول:
برخی از فروشنده های دیجی کالا که رسما کلاه برداری میکردن و مودم مبین نت رومیخردن آنلاک میکردن و مارک مبین نت رو از روی مودم پاک میکردن برچسب هوآوی میزدن و از اول کارتن بندی وبسته بندی میکردن و مودم 150 تومنی رو 450 به عنوان مودم هوآوی میفروختن!
برای اثبات حرفم برید نظرات مودم b612 دیجی کالا رو بخونید که خیلیا عنوان کردن بعد از ریست مودم اسم وای فای به مبین نت تغییر پیدا کرده و جعبه مودم تقلبیه!
من اسکرین شات از نظرات دیجی کالا جهت اثبات حرفم میزارم
سلام . منطقه ما (قائم مقام فراهانی) ADSL آدم رو عصبی میکنه دیگه . میخواستم مودم LTE-TDD بگیرم . ایرانسل بگیرم یا مبین نت ؟ :n13:
سلام - دوستان مبین نت مودمی داره که از وای فای دوال باند پشتیبانی کنه ؟