لطفا راهنمایی بفرمائید:n16:نقل قول:
Printable View
لطفا راهنمایی بفرمائید:n16:نقل قول:
سلام دوستان مودم D100 ایرانسل رو خریدم و خیلی راضی هستم، برای قفل کردن رو LTE هم با سوپر یوزر میرم و انجام میدم اما 2 تا سوال دارم:
1- امکان آنلاک این مودم وجود داره یا خیر؟
2- من جایی هستم که 3 خونه آنتن دارم تو بهترین جای منزل اما پنجره رو باز میکنم مودم رو میبرم بیرون انتنش پر میشه حتما باید انتن مخصوص بخرم یا دست ساز هم میتونم براش بسازم؟ سوکت TS-9 تو بازار هست؟
من معذرت میخوام فکر کردم ایرانسل را میفرماییدنقل قول:
مودم خودمم همینه هنوز راهی پیدا نکردم برای ussd
سلام دوستان عزیزم، میخواستم بدونم روشی واسه آنها مودمd100 ایرانسل اومده یاهست؟ وسوال دومم که این آپدیتی که راستین داده چه کاری انجام میدهد ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیزم، میخواستم بدونم روشی واسه آنها مودمd100 ایرانسل اومده یاهست؟ وسوال دومم که این آپدیتی که راستین داده چه کاری انجام میدهد ممنون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من میخوام مودم 4G ایرانسل مدل Irancell Huawei E3372 LTE را خریداری کنم و آنلاکش کنم با سیم های اوپراتورهای دیگه هم استفادش کنم. آیا این مودم هنوز هم قابلیت آنلاک شدن داره ؟
ایا توی مودم هم میشه باند رو عوض کنیم ؟
برای سیمکارت همراه اول توی مودم lh92 میخوام
DWR-932
سلام دوستان عزیز.
من قبلا یه مودم Huwaei E5377T-32 که با استفاده از نرم افزار dc-unblocker سیستم عاملشو تغییر دادم و آنلاک شد. الان یکی دیگه از همون مدل که هر دو دقیقن یک مدل هستند رو گرفتم . میخوام سیستم عاملشو عوض کنم (تعداد دفعات وارد کردن کدش صفر شده متاسفانه). ولی هر سیستم عاملی رو میگیرم با اینکه در وب سایت های مربوطش با همین نام و شماره سریال ارائه شده اما متاسفانه موقع نصب با پیغام
Error Code: 17, The wirless terminal inserted id not E5377, Update Wizard can't continueلطفاً راهنمایی کنید. با تشکر
:n12::n12::n12:
....................... خذف شود
.........................حذف شود
سلام
دوستان مودم lh92 برنامه ای برای تست سیگنال و ... برای اندروید داره ؟
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم:n40:نقل قول:
سلام
کسی تونسته E3372 رو با روتر Dlink 2750u مچ کنه؟؟
مودم من لاک هست وقتی وصل میکنم به روتر اول switching میکنه بعد dial بعد هم میزنه NoDongle و این چرخه تکرار میشه در حالی که چراغ مودم بصورت ثابت ابی هست :n36:
مودم رو انلاک کنم چیزی تغییر میکنه؟؟
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر:n13::n13::n13:
- - - Updated - - -
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر:n13::n13::n13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با قندکشن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید و مراحل رو به ترتیب انجام بدین
احتمالا مشکلتون حل میشه
سلام ، عزيز لينكي كه دادي چيز خاصي نداشت بازم ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان گلم لطفا در پیدا کردن پین های بوت و بوت شات روی برد 5776 هواوی بهم کمک کنید .ممنون
سلام دوستان ایا با افزایش کابل usbتقویت دار که در سایت digikهست میشه مودم usb E8372هووای رو وصل کرد و به پشت بام برد جواب میده اخه من از دوجا کابل ساده بدون تقویت گرفتم 10متری وصل میشد ولی بعد قطع میشداگه کسی جواب گرفته راهنمایی کنید تشکر:n16:
8372 وای فای داره و اگه شما میخوای از اون قابلیتش استفاده کنی فقط نیاز هست که یه منبع برق مناسب تهیه کنی و درواقع مثل 3372 نیست که دیتا هم از طریق کابل منتقل بشه. شما با شارژر 2 آمپر یا بیشتر تست کن احتمالا جواب بدهنقل قول:
دوشت عزیز وقتی بخواد پشت بام وصل کنه مسلما برد وایفایش هم به پایین نمیرسه چون برد کمی دارهنقل قول:
باید دیتا هم از کابل بیاد
مگر اینکه فاصله خیلی کم باشه
یعنی چی چیزی نداشت؟نقل قول:
سلامنقل قول:
سعی کن بجای اینکه مودم رو ببری پشت بوم، انتن تقویتی بگیری برای مودم
این مودم ها indoor یا همون داخلی هستن و برای خارج ساختمون طراحی نشدن-ممکنه نور افتاب یا چیزی دیگه به مودم صدمه بزنه
سلام دوستان آیا مودم LH92 ایرانسل به روتر TP-LINK TL-MR3220 متصل میشه؟ من نیاز به ورت لن دارم که این مودم ایرانسل نداره میخوام مطمین شم این روتر به این مودم متصل میشه مودم های یو اس بی ایرانسلو ساپورت میکنه اما اینو نمیدونم
بله از طریق یو اس بی میشهنقل قول:
ببخشید تکرار میکنم میخوام مطمئن بشم که 95 تومن پول الکی ندم یقین دارید LH92رو متصل میکنه بهشنقل قول:
اول که اصلا بهت پیشنهاد این کار رو نمیدمنقل قول:
1بخاطر مشکلات نوسان مخصوصا در usb
2 بله کار میکنه منتها ممکنه بعد از یک مدت دچار افت ولتاژ بشه و دیگه نشناسه دانگلو
بهت پیشنهاد میکنم بجای اینکار از یک اکسس پوینت روتر دار استفاده کنید
چرا بخاطر اینکه ممکنه اونجای که میخواهی قرار بدی سرعت و سیگنال مناسب نداشته باشی و تو جابجای مودم مشکل برات پیش میاد
اما با خرید یکم هزینه بیشتر کلا همچی برعکس میشه روتر اکسس پوینت قابلیت اتصال کلا از طریق وایرلس رو فراهم میکنه و میتونی روتر رو با کابل شبکه به هرجای خواستی بکشی
مثلا مودمت فرضا تو بالکن یا پشت بام گذاشتی بخاطر سیگنال کم نمیتونی کابل بکشی
مودم رو بردم مغازه طرف متاسفانه مودم LH92 رو ساپورت نمیکنه شانس اوردم نخریدمشنقل قول:
همچنان منتظرم جواب هستم!نقل قول:
سلام.
دوستان کسی نسخه فریمور B315s-22TCPU-V200R001B321D03SP00C1367 رو
برای b315s-22داره نسخه فعلی مودمم 21.321.03.00.1006 آخرش هست
سلام دوستان، لطفا راهنمایی بفرمائیدنقل قول:
دوستان مودم 3372 دارم بسته شبانه میگیرم
ولی نمیدونم چرا بعضی شب ها دیسکانکت میشه کلا میزارم رو دانلود دانلود نمیکنه
بهترین مودم 4جی بازار ک انلاک بشه چیه ؟
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این مودما فقط سیمکارته اینتره ثابت میخورن ؟ ینی سیم معمولی ساپرت نمیکنن یا 3G اینا نمیگیرن ؟؟
اگ اینا فقط ثابتن مودم 4جی خوووب تا 300 چی هس؟:n13:
سلام دوستان برای استفاده از برنامه LTEWatchH مشاهده سیگنال روی مودم huawei E8372 چیکار باید کرد ای پی و پسورد میزنم ولی چیزی نشون نمیده تشکر
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEI مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEI مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
سلام بر شما
سلام بر شما
نقل قول:
شما کلا چهار تا پست نوشتی اونم . پشت سر هم . نمی دونم چرا اینطوری! کسی بخواد بخونه و جواب بده یدونه هم کفایت می کنه . حداقل توی یک ساعت دیگه چهارتا پست نزنید
1- خیر فرقی نمی کنه
2- اگر روی حالت اتو باشه و هر دو فرکانس باشه خودش اتومات میره روی پلاس اما باند 44 برای حالت پلاس تعریف شده می تونید بزارید روی 44 که ای پی آی api خاص خود مودمه
3- بله
4- تنظیم باند در سازگاری با برخی دستگاه ها می تونه تاثیر گذار باشه اما اگر با حالت اتوماتش مشکل ندارید به تنظیماتش دست نزنید
نرم افزار lte watch بهتره