یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط :n19:نقل قول:
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها
Printable View
یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط :n19:نقل قول:
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها
والا عوض میشه مودمو ریستارت میکنم اتوماتیک میفته رو یه isp دوباره ریستارت میکنم میفته رو اون یکی آی پی اولش 10واسم میاد رو پارس آنلاین وقتی هم افتاد رو یه isp دیگه هر چقدر از تو تنظیمات ip عوض کنم باز ipهمون شرکت میاد مگر اینکه مودمو ریستارت کنم که isp عوض بشهنقل قول:
:n04::n04::n04:
یه چیزایی میبینه ادم شاخ در میاره
دوستان پارس آنلاینی از وضعیت پینگ تایم با سرورهای خارج راضی هستید ؟ کلا پینگ پارس با 8.8.8.8 چند هست ؟
سرعت تک کانکشن سرور خارج خوبه ؟ ثبات داره پارس ؟
امروز از صبح تا ظهر رو پارس انلاین بود هر چی مودم خاموش روشن میکردم نمیرفت رو مخابرات از ساعت 3خودش رفت رو مخابرات و دیگه مودمو ریستارت نکردم
من امروز پشتیبانی کار داشتم زنگ زدم چیزی نگفت فقط آهنگ بود و اعلام نفر در صف.نقل قول:
زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید
- - - Updated - - -نقل قول:
زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید
نقل قول:
دوستان ما نخوایم از سیستم ورود به مدیریت کاربری جدید استفاده نکنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستم ورود به حساب کاربری قدیمی خیلی بهتره و همه چیز در دسترسه !!!!!!
حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات میزنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرفشده نشون میده، یعنی چی؟
فکر میکنم session فعلی هست و اینترنت رو قطع و وصل کنید، 0 میشه.نقل قول:
یکی از دوستان میشه لطف کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کنه روی پارس آنلاین ببینه مشکل تک کانکشن حل میشه یا نه؟
نام کاربری و کلمه عبور: test
فقط خواهشا زود نتیجه رو بفرمایید چون میخوان بیان برای قرارداد
داداش زیاد فرقی نداره شاید 60 کیلوبایت که اونم شاید لحظه ای باشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
فرقی توی باز کردن سایت های خارجی هم نشد؟ یعنی سایت های خارجی هم مثل سافت 98 باز نمیکنه؟
دوستان من این طرح مودم رایگان اینترنت یک ساله رو گرفتم ... ساعت دانلود رایگان چجوری هستش ؟
شما اول میری طرح رو میگیری بعد میای سوال می پرسی ؟! ساعات دانلود رایگان ؟ پارس دانلود شبانه رایگان نداره.نقل قول:
سلام،دوست من پارس آنلاین شبانه رایگان ندارد فقط از ساعت 2شب تا 7 صبح میزان ترافیک مصرفی در این زمان تقسیم بر 3 میشود یعنی اگر در این 5 ساعت شما 3 گیگ دانلود کنید فقط 1 گیگ از حجمتان کم می شود اگر 6 گیگ دانلود کنید فقط 2 گیگ از حجمتان کم میشودنقل قول:
البته نامحدود هم دارد که به نظرم نمی صرفد بگیرید هم گران است هم از کجا معلوم شما مصرفتان بالا باشد
سلام
ببخشید بنده سرویس 2مگ دارم ولی یک بار که پشتیبانی زنگ ردم گفت شما اگر نویز نداشته باشید ما تا 9مگ براتون میبندیم بعد بهش گفتم اگر 512 بگیرم چی،گفت فرقی نمی کنه اونم اگر نویز نداشته باشید برایتون 9مگ می بیندیم
دوستان صحت داره؟اگر قراره با 512 هم روی 9 مگ بندن خب من برم 512 بخرم چرا پول 2 مگ بدم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست عزیز
بله. صحت داره. حتی اگه 128 هم بگیرین و خطتون مشکلی نداشته باشه تا 16 مگابیت هم میبنده پارسآنلاین. اما تفاوت در اولویت کاهش سرعت و در نتیجه کاهش کیفیت خط تو ساعتهای شلوغیه. قضیه اینه. اونی که سرویس 512 میگیره نسبت به اونی که سرویس 2مگابیت میگیره زودتر و بیشتر با محدودیت سرعت تو ساعتهای شلوغی مواجه میشه. من این رو بر اساس تجربه استفاده از سرویسهای حجمی 128، 256، 1مگابیت و 2مگابیت پارسآنلاین خدمتتون عرض میکنم. اگه شانس بیارین و مرکز شلوغی نداشته باشین خیلی ممکنه این سرعتها در طول روز براتون تفاوتی نکنه. اما برای مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) تأثیر زیادی داشت.
پ.ن.: این موضوع که سؤال کردین چند وقت پیش هم تو این تالار مطرح شده بود. کاش یه 5 - 10 صفحه قبلتر رو هم یه نگاهی میانداختین.
تشکر فقط یه سوال اینکه گفتید مرکز شلوغی نداشته باشید یعنی چه؟چون ما شهر کوچیکی داریم و بعید میدونم هم اینجا نسبت به تهران از اینترنت استفاده کنند؟البته من قبلا هم 1مگ 3ماه داشتم از خود پارس آنلاین نسبت به این 2مگ قطعیش زیاد بودنقل قول:
پارس جدیدا قطی و پاکت لاستاش زیاد شدهنقل قول:
اسن قابل قبول نیست سرویساش
سلام. به شدت تایید میکنم. من خودم مشترک پارس هستم. تو این دو ماه به شدت ناراضی ام. اصلا شبکه اینترنت نیست اینترانت است. از هر شرکتی میخواهی بگیر ولی پارس نگیر کیفیتش خیلی خراب شده است.نقل قول:
شلوغ بودن ربطی به کوچکی و بزرگی شهر نداره. عامل مهم اینه که بر اساس پهنای باند و تعداد کاربری که مثلن پارسآنلاین در شهر شما یا مرکز مخابراتی شما داره، به هر کاربر به طور متوسط چه مقدار پهنای باند میرسه.نقل قول:
فرض کن در شهر شما پارسآنلاین 100 مگابیت پهنای باند و سر جمع 5000 هزارتا مشتری هم داشته باشه. این یعنی، پارسآنلاین، متوسط به ازای هر کاربر حدود 20 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند داره. حالا پارسآنلاین برای تبلیغات یا با هدف دیگهای به همه این کاربرا تا جایی که خطشون میکشه پهنای باند میده. به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی یا مشکلات خط تلفن همه نمیتونن 16 مگابیت یا حتی همون 9 مگابیت رو هم داشته باشن. اما فرض کن متوسط به هر کاربر پهنای باند 2مگابیت رو میده. این یعنی داره به جای 20 کیلوبیت 2مگابیت میده که حدود 100 برابر اون متوسط پهنای باند میشه.
حالا در نظر بگیر که از ساعت 6-7 عصر تا ساعت 12 نیمه شب، فقط 10 درصد کل کاربرای پارسآنلاین تو شهر شما یعنی 500 نفر بخوان همزمان آنلاین باشن و مثلن دانلود داشته باشن. به خاطر این که پهنای باندشون رو شرکت روی 2مگابیت بسته اگه قرار باشه کسی افت سرعت نداشته باشه پارسآنلاین باید حداقل 1000 مگابیت پهنای باند داشته باشه اما در عمل فقط همون 100 مگابیت موجوده. پس به هیچ وجه امکان نداره تو اون ساعتا و با اون شرایط همه بازم همون سرعتی رو که تو ساعت خلوتی میگیرن داشته باشن.
این جوری، پارسآنلاین ناچار میشه روی سرویسها محدودیت بذاره. اینجاست که اون تفاوت سرعت سرویسها خودش رو نشون میده. این یعنی برای کسی که سرویس 512 گرفته محدودیت خیلی بیشتری نسبت به اون که سرویس 2مگابیت گرفته اعمال میشه.
به تدریج که از ساعتهای شلوغی رد بشه و دیگه کل پهنای باند پر نباشه، از شدت محدودیتها هم کم میشه.
مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما باید تو سیستمتون ، یکی از dns سرور های پارس آنلاینو ( 91.98.98.98 ) ست کنین تا وارد پارس آنلاین بشید!نقل قول:
واقعا پارس آنلاین در حالت گیمینگ از نظر پینگ عالیه!
پینگ 4.2.2.4 ( بدون اکانت کاهش پینگ ) :
محتوای مخفی: 4.2.2.4
برام مهم نبود گفتم جهت اطلاعات خودم ... چون قبلا داشتم شبانه رایگان بود ... الان دوتا سرویس دارم و اینو بیشتر برای وبگردی گرفتم مخابرات رو هم برای دانلود ...نقل قول:
بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.نقل قول:
- - - Updated - - -
بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.نقل قول:
برای تغییر ip لازم نیست که مودمو هی خاموش روشن کنی ؛ مودمت چیه؟!نقل قول:
مودم من zyxel هستش من بدون خاموش و روشن آیپیم تغییر کنه باید چکار کنم؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر
دوستان خوزستانی که پارس آنلاین دارن و سرویس گیمشون رو فعال کردن لطفا یه تست پینگ از سایت speedtest سرور تهران بزارن
لطفا یه تست از آیپی زیر هم بزارید:
ping 10.31.36.98 -t
ping 10.201.59.50 -t
با تشکر
طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟
بعد سرعت اسمی هست ؟ مثلا سرویس 512 سرعت دانلودش 64 هست ؟
راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریهنقل قول:
ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست
نقل قول:اتفاقن سرویسهای نامحدود پارسآنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارسآنلاین خوبه. البته هزینهاش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.نقل قول:
در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن میگیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمیآد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.
تازه سرویسای نامحدود پارسآنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت میده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه میتونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود میشه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.
ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم
بچه ها لطفا جواب منو بدین
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر
در بخش نامحدود ، الان فقط و فقط شاتل خوبه...نقل قول:
پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.نقل قول:
دوست عزیز. سرویس شما حجمیه. سؤال اون دوستمون و جواب من درباره سرویسهای نامحدود بود. سرویسهای حجمی مثل سرویس شما یا حتی سرویس خود من، اگه خط بکشه که تا 16 مگابیت هم بسته میشه. من الآن خطم تا 12مگابیت رو بدون مشکل میکشه.نقل قول:
بچه ها لطفا جواب منو بدیننقل قول:
با تشکر
شهر ماه شاتل نداره :(نقل قول:
- - - Updated - - -
شهر ماه شاتل نداره :(نقل قول: