0.05 ولت کم هست
0.1 ولت به vcore اضافه کنید
Printable View
0.05 ولت کم هست
0.1 ولت به vcore اضافه کنید
ببینم باس اسپید رو چند تا میبرید بالاتر یعنی بعد از 260 چقدر بالاتر میبریدش؟نقل قول:
بهتر 5تا ببرید یا اگه پر حوصله ترید 2تا وقتی که سیستم کرش کرد یا بالا نیومد ولتاژ رو بالاتر ببرید تا به پایداری برسید
دوستان راهنمایی بفرمایید لطفانقل قول:
سلامنقل قول:
این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
زئون مشکلی از لحاظ اورکلاک نداره
فقط می مونه قابلیت بایاس!!
نقل قول:
یعنی مدل مادربورد رو خدمتتون عرض کنم؟نقل قول:
این پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبشاین پردازنده رده سرور هست و باید دید مادربوردی که استفاده شده دارای چه امکاناتی هست تا بشه نظر داد راجبش
اینم مادربدمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی در مورد سوکت 771 میشه یه توضیح کوچیک بدید؟
یه سوال دیگه هم دارم..این cpu فرکانسش 2.8 گیگا هرتز هست اما چرا داره با فرکانس 1.6 کار میکنه؟؟؟
من منتظر پاسخ هستم دوستان..
سوکت 771 در رده سوکت های LGA برای سرور هست در زمانی که LGA775 برای کامپیوترهای دسکتاپ اومدنقل قول:
توضیح خاصی مدنظرتون هست؟
راجب فرکانس هم اینو بگم که این کاهش فرکانس بخاطر مصرف بهینه انرژی در مواقع بیکاری هست هر 2 شرکت اینتل و ای ام دی این تکنولوژی ها رو با اسم های مختلف تو پردازنده هاشون استفاده می کنند
ضریب پردازنده متغیر هست و باعث کاهش فرکانس در زمان بیکاری و افزایش فرکانس در زمان کارهای سنگین میشه
برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
خیر همین مفدار که توضیح فرمودید کافی بود..احه من تا به حال اسم این شماره سوکت رو نشنیده بودمنقل قول:
توضیح خاصی مدنظرتون هست؟
ممنون از پاسخدهی شما..اما متاسفانه امکان ری استارت کردن سرورمون بای وارد شدن به ستاپ فعلا مقدور نیست برام..نقل قول:
برای اور هم از صفحه بایوس مادربورد عکس بذارید
سلام.
من یک لپتاپ دارم با سی پی یو CORE I3 380M که فرکانسش 2.53GHZ هست....
میخواستم یکمی اورکلاکش کنم.. ولی نمیدونم چطوری باید اینکارو کنم..
لپتاپم با اینکه کارایی سنگین میکنم داغ نمکینه. فنش همیشه عادی میچرخه فقط گاهی مثلا COD MW3 بیشتر از2 ساعت بازی کنم یکم سرعت فن بیشتر میشه البته نه اونقدر که صدا بده..
لطفا دقیق راهنمایی کنید چطور میتونم یکمی اورکلاک کنم؟
راستی ایا میشه گرافیک های انبرد مثل Intel HD Graphics رو اورکلاک کرد؟
فقط از رو کنجکاوی هست... بعدا به حالت عادی بر میگردونم همشونو...پس فقط بگین ساده ترین راهش برای اورکلاک سی پی یو که بالا گفتم چیه. گرافیک هم اگه میشه بگین. مرسی
مرسی.
اورکلاک سی پی یو لپ تاب به دلیل ایجاد دمای زیاد توصیه نمیشهنقل قول:
سلام :20:
سؤالم در مورد اورکلاک CPU و رمم هست ...
مشخصات CPU من ... :
Intel Pentium D 945 | 3.4 GHz
Technology : 65 nm
Socket 775 LGA
سرعت CPU در Bios به صورت پیشفرض روی 3468 و FSB Clock معادل 204 مگا هرتز هست ... اما نوشته تا ماکزیمم 400 هم میشه گذاشتش ...
مینبورد: ABIT IL8
Ram: Kingston 2 GB
باسش هم 800 هست
اما Dram Frequency در نرمافزار CPU-Z زده 339.6 MHz
FSB:DRAM هم 3:6 هست ...
اگه اطلاعات دیگهای هم نیازه، بفرمایید تا بدم :20:
میخوام ببینم تا چقدر اور کردنش منطقیه و میشه عملکرد بهتری گرفت (البته با حداقل خطر برای هر دو قطعه)
ممنون ...
اینکه چقدر اور میشه به خیلی پارامترها بستگی داره
ولی اول از همه باید دید وضعیت ترمودینامیکی پردازنده به چه صورت هست
شما با استفاده از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه زیر تست را با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش بدین
بعدش هم سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید
این نکته را هم تاکید می کنم که احتمالا نیاز به یک خنک کننده با قیمت متوسط برای پردازنده خواهید داشت
موفق باشید
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
اول اینکه این شاتهایی که شما گذاشتی آیا خودت می تونی ببینی چی توش هست؟:31:نقل قول:
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
دوم اینکه باید تمام گزینه هی صرفه جویی توان پردازنده از جمله :
enahnce c1
c1e
c2e
speedstep
و
.
.
.
غغیر فعال باشد
موفق باشید
با سلام خدمت شمانقل قول:
دوست عزیز اگه شما روی عکسها کلیک کنید ، عکسها با سایز بزرگتر برای شما نمایش داده خواهد شد ، من به خاطر اینکه باز شدن صفحه زیاد طول نکشد به این شکل عکسها رو گذاشتم ، اگه شما موفق به دیدن عکسها در سایز بزرگ نشدید لطفا بهم بگید تا عکسها رو در سایز اصلی در سایت قرار بدم ...
در مورد گزینه هایی که گفتید من برخی از این گزینه ها رو غیر فعال کردم ولی هنوز همون مشکل رو دارم ، البته این عکس زیر مربوط به قبل می باشد ، به خاطر همین این گزینه ها فعال می باشد ... فقط این گزینه enahnce c1 در کجای بایوس قرار داره ... ممنون ( اگه امکان داره کلیه گزینه هایی رو که برای اورکلاک سی پی یو باید غیر فعال باشد رو بگید تا من همه اونا رو غیر فعال کنم )
توی همین شاتی که گذاشتی
enhance speed step
turbo mode
c1e
c3
c6
epu
را غیر فعال کنید
ضمنا ضریب پردازنده را دستی بذارید روی 34 تا از این حالت کلا خارج بشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم :11: ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون :10:
سلام احسان جان ...نقل قول:
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟! :11:
شاتهای CPU-Z رو هم ضمیمه کردم ...
ممنون
به نظرم 42 یکم زیاده روی هستنقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون
خنک کننده پردازنده که استوک نیست؟
اگر خنک کننده استوک هست حتما ضریب را تا فرکانس مرجع کاهش بدین
چه تستی را اجرا کردی؟نقل قول:
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟!
باید روی blend اجرا کنی
ضمنا دمای پردازنده بالاست. چیزی به ترکیدنش نمونده:31:
احتمالا یا خمیر سیلیکون حرارتی فاسد شده یا فن به درستی نصب نشده
من توصیه می کنم یک خنک کننده 20-30 تومنی تهیه کنید اینجوری امن تر هست چون با وضعیت فعلی اورکلاک پردازنده بی فایده هست و احتمالا به سایر قسمت ها آسیب میرسه
میخام این قطغات رو اورکلاک کنم/میشه یه توضیحی بدین
cpu:amd phenom x4 840
ram: gskill dual chanell (2*2g) 1600
vga:sapphire6770
مادر بردم هم اینهasrock770icafe
شما اول از همه یک شات از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z بزاریننقل قول:
به همراه 15 دقیقه تست پایداری با نرم افزار پرایم 95 همچنین درحین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor نگاه کنید و دمای نهایی رو بگین
یک عکس هم از تب اصلی نرم افزار gpu-z بزارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دمای سی پی یو هم رو 55 هستش
clock refrence:250mhz
cpu ratio:16x
cool and quite:disable
cpu speed step:disable
cpu thermal monitor:disable
c2/c2e==>?disable
cpu spread spectrume:disable
dram frecance:1066mhz
timing :cl7
vcore:+./5v
با این تغییرات سی پی یو شما به 4 ghz میرسه
بعد از اینکه این تغییرات رو اعمال کردین مقدار ht و nb ferecance رو با استفاده از ضریبش کم کنید
اگر سیستم بوت نشد و مشکلاتی مانند بلو اسکرین با کد 101 - فریز شدن - کرش کردن هنگ کردن و ریست شدن از این قبیل
داشتی 5/. ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بده تا پایدار بشه
حدود 20 دقیقه تست پرایم 95 در حالت blend بگیر دما در لود از 65 نباید بیشتر بشه
فرکانس رم رو با ضریبش یا با استفاده از پروفایل xmp رو 1066 ست کن
مدل مینتو هم بگو کش این سی پی یو لول 3 شو میشه آزاد کرد بستگی به مینت داره مدلشو بگو
asrock770icafeنقل قول:
این مین پل جنوبی sb710 رو داره فکر کنم بتونی باهاش اینکارو بکنینقل قول:
تو بایوس گزینه ی به اسم acc یا advance clock celiberation یا auto clock celiberation نیست ؟
نقل قول:
advance clock celiberation
اینو بزار رو حالت all cores یا auto بعد یک عکس از تب اصلی cpu-z بزارنقل قول:
نظرت در کل در مورد سیستمم چیه؟نقل قول:
سیستم خوبی دارینقل قول:
اون تنظیمات هم برای اور گذاشتم اعمال کن هرجا مشکل داشتی بگو
ممنون/لطف کردی:11:نقل قول:
سلام دوستان.
میخواستم Cpu اَم رو اور کنم ولی هیچی در مورد اورکلاک کردن نمیدونم
مادربورد:Asus P7P55D LE
رم:( 4GIG DDR3 (2*2
باسش رو نمیدونم فک کنم1333 باشه.ولی تو مدل رم 1600 نوشته
اینم مشخصات سیستم:
.........................
فقط اگه میشه کامل بگین چه کنم آخه هیچ آشنایی ندارم....
---------------------
اول از همه یک تست 20 دقیقه ای با برنامه prime95 از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه پردازنده را حین تست با hw monitor کنترل و گزارش کنید
فعلا همین
بفرمایید
7دقیقه تست با intelBurner
دمای سی پی یو با توجه به دو هسته ای و 32 نانومتری بودن بالاستنقل قول:
شما اول از همه یک خمیر خوب و یک کولر خوب تهیه کنید و سپس اور کنید سی پی یو رو
این هم از تنظیمات
bclk :170mhz
dram ferecance:1333mhz
cpu speedstep :disable
c2/c2e:disable
vcore:1.34v
فرکانس رم رو روی 1333 نکه دارین
اگه با این ولتاژ پایدار نشد 50 میلی ولت دیگه بدید
بهتره از همون 50 میلی ولت پله ای اضافه کنید تا ببینید در چه ولتازی پایدار میشه چون در مین های مختلف و بچ های مختلف سی پی یو این قضیه فرق داره
دما بعد از 20 دقیقه تست از 60 نباید بیشتر بشه
با این تنظیمات سی پی یو به 3.7 میرسه
من خیلی تازه وارد هستم. برای بار اول clock reference رو 220 گذاشتم ولی مادر بورد خود به خود گزینه های انتخابی فرکانس رم را تغییر داد. من هم 10 درصد اونو از 1333 پایین آوردم. فرکانس ht و nb رو هم 10 درصد پایین آوردم. cpuz فرکانس رم رو 10 درصد پایین آورد. وقتی فرکانس رم رو auto گذاشتم بعد از بالا اومدن صفحه آبی اومد.
به دلیل کار محاسباتی نیاز به سرعت بیشتری دارم ولی فرصت چندانی برای مطالعه راجع به overclock ندارم. حالا چند تا سوال دارم:
1- چرا نمی تونم فرکانس رم رو ثابت نگه دارم؟
2- حداکثر چقدر می تونم overclock کنم با رعایت شرایط ایمنی؟ کولر خوبی هم دارم . در حالت full load ماکزیمم حرارت 48 هست.
3- فرکانس رم چقدر تو سرعت تاثیر داره در صورتی که نرم افزار مورد استفاده ی من رم چندانی نیاز نداره
مشخصات سیستم در حالت پایه
شما وقتی کلاک رفرنس رو زیاد کنید فرکانس رم ht و nb افزایش پیدا میکنهنقل قول:
شما بعد از افزایش فرکانس رفرنس با ضریب رم فرکانس رم رو بیارین پایین حالا اگه 1333 هم نشد اشکالی نداره
1200 باشه
فرکانس ht و nb هم با ضریبش میارین پایین یا اگه نمیخواین پایین بیارین و دوست دارین بالا بره باید بهشون ولتاژ بدین وگرنه سیتم ناپایدار میشه
فرکانس سی پی یو رو با کلاک رفرنس زیاد میکنید اگه دیدید سیستم بوت نشد با صفحه آبی با کد 101 داد یا هنگ کرد کرش - فریز - ریست کرد باید به سی پی یو ولتاز بدین مبنای اضافه کردن ولتاز 50 میلی ولت است
به این صورت ولتاژ میدین تا به پایداری برسین
دمای سی پی یو بعد از 20 دقیقه تست پرایم از 65 درجه هم نباید بیشتر بشه
مشکلی بود بگین
من می خوام رفرنس کلاک رو رو 250 بذارم. ولتاژ cpu و nb و فرکانس رم رو چند تنظیم کنم به نظر شما؟
دوست من معمولا تا 600 مگاهرتز افزایش نیاز به افزایش ولتاژ نیست ولی همیشه هم اینطور نیستنقل قول:
و این بستگی به بچ سی پی یو و مدارتغذیه مینت داره که در چه ولتاژی پایدار بشه
خودتون باید بفهمین در چه ولتاژی میتونید پایدار کنید با اعمال ولتاز به صورت 50 میلی ولت تا به پایداری برسونید
و همچنین زمانی به سی پی یو ولتاز بدین که نیاز باشه واون علائم رو ببینید
همچنین از طریق spd گفتم فرکانس رم رو رو چند بزارین تو ستاپ ضریب های رم رو تغییر بدین و خروجی فرکانس رو میتونید ببینید 1333 یا کمتر مثلا 1276 یا 1200 باشه خوبه
همچنین اگه نظر منو میخواین فرکانس ht و nb رو با ضریبش کم کنید که نیازی به افزایش ولتاز نباشه و استرس وارد بر مین هم کمتر بشه
بعد از اور باید پارمترهای مصرفی سی پی یو از جمله c2/c2e , cpu thermal monitor , cpu eist function , cpu spread spectrum و ... رو غیر فعال کنید تا باعث ناپایداری نشه
همچنین شما در حالتی که سی پی یو رو اور نکردید 15 دقیقه تست پرایم 95 بگیرین و در حین تست دما رو با hw monitor چک کنید و اون دمارو به من بگین تا ببینیم اول وضعیت دمایی به چه صورت است بعد اور کنیم
دوست عزیز. من ref clock رو رو 240 گذاشتم. ht و nb روی 1920. dram روی 1280. بعد از 5 دقیقه تست با پرایم 95 سیستم ریست شد. در این مدت حداکثر دمایی که hw نشون داد از هسته 48 و حداکثر دمایی که نرم افزار مادربورد از cpu نشون داد 53 بود.نقل قول: