من تا حالا توی تهران 4 جی همراه اول رو ندیدم. پس اینکه نوشتی خیلی جاها اومده درست نیست. 4 جی همراه اول مثل هلال ماه رمضانه که خیلی ها نمی بینن و عده ای کم می بینند
Printable View
من تا حالا توی تهران 4 جی همراه اول رو ندیدم. پس اینکه نوشتی خیلی جاها اومده درست نیست. 4 جی همراه اول مثل هلال ماه رمضانه که خیلی ها نمی بینن و عده ای کم می بینند
نسل سوم هم هنوز تو تهران پوشش کاملی نداره چه برسه به 4G
من الان LTE USIM هم دارم ولی کلاً فقط تو این چهار نقطه 4G همراه اول رویت شد: 1. اتوبان کردستان تقاطع خ ونک 2. اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام 3. اتوبان همت تقاطع چمران 4. خ جمهوری چهارراه استانبول
همراه اول در بعضی نقاط فقط برای تست بصورت Hotspot شبکه 4G را در فرکانس 2600 راه اندازی کرده است.
چهارراه استانبول هم 4g هست ؟!؟!!!! امروز بین مخبرالدوله و 4راه استانبول روشن بود، 3G زد واسم. البته سیم کارتم یو سیم نیست.نقل قول:
می تونی شبکه ها رو دستی سرچ کنی اگر 4 جی باشه می بینی اما نمی تونی رجیستر بشینقل قول:
دوست عزیز برای اتصال به شبکه 4G نیاز به تعویض سیم کارت دارید. همچنین گوشی شما باید از LTE پشتیبانی نماید.نقل قول:
در صورتیکه گوشی شما سونی باشد کافیست شبکه را جستجو کنید تا متوجه سیگنال 4G در منطقه گردید ولی حتما به سیم کارت جدید برای رجیستر شدن دارید. موفق باشید
امروز خواستم بسته شماره 3 رو فعال کنم
اما میگه
امکان فعال سازی بسته3 وجود ندارد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته ها باید چی کار کرد....کد هشت رو تو 111*32 زدم...ولی بازم سر خود یک ماه تمدید کرد
خيلي خوبه سرعت
من راضيم
پيش به سوي 4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
بخاطر اینه که همه بسته رو تمام کردیدنقل قول:
تست سرعت نسل سوم همراه اول !
سرعت چند روزی خیلی بهتر شده
یعنی چی....چون ترافیک رو قبل از روز تموم کردم...باید تمدید بشه!؟!؟نقل قول:
مگه با ارسال کد 8....نباید تمدید خودکار غیر فعال بشه!
خوب..حالا چاره چیه؟
بله اینطوریهنقل قول:
پشت این کار همراه اول یه داستانی هست که زمان خودش کار درست و منطقی بود ولی با اومدن نسل ۳ مشکل ساز شده
فعلا اینکه هم باید کد رو ارسال کنید وهم یه مقدار ناچیز از بسته رو بزارید
اینجا تو اصفهان هم حس میکنم بهتر شده. ولی هنوز تست هایی که با سرور خارج از کشور انجام میدم سریعتره. تقریبا دو برابر داخل.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
3G - Sari
7 غروب
خوش به حالتون تو ساری تری چی شده مشهد بعضی مناطق داره خیلی کمنقل قول:
بابا بی کفایتیه همراه اوله دیگه وگرنه ایرانسل اگه سایتشو نگاه کنین نوشته سرویس های 3جی و 4جی برای اولین بار استارتش از مشهد شروع کردننقل قول:
بعد این همراه اول شروع نکرد که هیچ از آخرم معلوم نیس میرسه یا نه!!!!!
دوستان لطفا تست از سرعت اینترنت 'سرورهای خارجی و دانلود از سایتهای خارجی 'هم قرار بدید کنار تست های داخلی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببخشيد شما با اينترنت ٣جي سيم كارت چجوري با سيستمتون دانلود ميكنيد؟نقل قول:
از اين مودماي سيم كارت خور استفاده ميكنيد؟
دوست عزیزنقل قول:
شما میتوانید با گزینه Hotspot در گوشی موبایل اینترنت سیم کارت با نوت بوک بصورت WiFi به اشتراک بگذارید.
یا توسط گزینه USB tethering با کابل
این هم تست های بیشتر از 4G همراه اول خدمت دوستان عزیز:
بزرگراه نیایش، سرور خارج باکو:
بزرگراه نیایش، سرور IPM IRANET:
بزرگراه کردستان، سرور IPM IRANET:
SERVICE MODE, Ferequency 4G :
خیلی جالبه...پهنای باند فرکانسی ایرانسلو نمیذارن 5 مگاهرتز بیشتر بذاره بعد همراه اول 15 مگاهرتز گذاشته! یعنی پارتی بازی در این حد ؟! 15 مگاهرتز میتونه زمان خلوتی با سیگنال فول 90 مگ بده!نقل قول:
شاید به خاطر اینه که 2600 خلوت تر هست شاید اگر ایرانسلم روی 2600 خدمات بده 15 مگاهرتز بدهنقل قول:
ضمنا همونطوری که دوستمون مجید پسر(majidson) قبلا گفتن باند 7 همون 2600 اف دی دی هست
باند 1800 اتفاقا خیلی خلوت تر هست !نقل قول:
باند های در حال استفاده تو ایران 900-1800-2100-2400-2600 هستن ( بغیر از 5800 و 3500 وایمکس که اصلا هم رده اینا نیستن ) که 900 برای 2G همراه اول و ایرانسله و بعضی نقاط 3G رایتل...1800 هم که LTE ایرانسل..2100 نسل 3 هر 3 اپراتور 2400 هم که هیچی کلا وای فایو بلوتوث و بیسیم خونگی ... 2600 LTE همراه اول..
دقت کنید 1800 اطرافش خیلی خلوت تر از 2600 هستش! پس ربطی به این قضیه نمیتونه داشته باشه.
مسئاله مسئله پارتی بازیه خیلی خوب معلومه!
فکر کنم ایرانسل روی 1800 از قبل 2جی هم داشته و این میتونه مرتبط باشه
خوب تنها اپراتورها که نیستند سازمانهای دیگه مثل نیروی انتظامی و نظامی٬ صداوسیما و..... هم بعضی از فرکانس ها رو استفاده می کنندنقل قول:
دوستان توجه داشته باشين هر چه فركانس پايينتر باشه قدرت و كيفيت سيگنال بيشتره.
الان بيشتر جاهاى دنيا lte رو فركانس ٧٠٠ ميدن كه با يك خط انتن ميشه ١٥ ٢٠ مگ گرفت.
تو ايران فركانس ٧٠٠ دست صدا و سيماست كه واسه سيكنال تلويزيون استفاده ميشه.
از سایت سازمان تنظیم میتونید لیست کل فرکانس های استاندارد رو که داره استفادی میشه و مخصوص چی هستن در بیارید...بیسیم های نظامی بخاطر اینکه برد بالایی داشته باشن اصلا زیر 100MHZ فرکانسشونه کلا تو این رنج نیستن..صدا و سیما هم که 600-800 دستشه.نقل قول:
چه جالبنقل قول:
طريقه وصل شدن تو آيفون هم بلدين؟
سلام
من وقتی به 3G همراه اول وصل میشم انتم خوبه
پینگم هم عالیه
اما سرعت دانلود زیر پنج کیلوبایته فقط BTS منطقه ما اینطوریه شش ماهی هم هست که 3G شده ولی نمیدونم چرا سرعت انقدر فاجعه ست!!!!!!!
یکی نیست به دادمون برسه...
شما یوسیم رو از میدون ونک گرفتی ؟ قیمتش چنده؟ فقط برای استفاده اینترنت هست دیگه ؛ امکان تماس و پیامک که نداره ؟نقل قول:
یه توضیحی میدی؟ ممنون
من هم گرفتم از ونک..همه امکانات روش فعاله..جدای اینکه 4G ساپورت میکنه تمامی امکانات سیمکارت های قدیمی هم داره. متاسفانه منطقه ما فعلا خبری از 4G نیست..5 شنبه میرم سمت سعادت آباد اتوبان نیایش تست میگیرم مثل این دوستمون میذارم اینجا.نقل قول:
نقل قول:
مرسی از اطلاعات مفید، ببخشید میشه نتیجه گیری کرد که اتصال به فرکانس ۲۱۰۰ نسل سوم باتری بیشتری از فرکانس نسل چهارم ۱۸۰۰ ایرانسل مصرف می کنه؟
یعنی اینطور هست که هرچی فرکانس بالاتر بره مصرف باتری بیشتر میشه؟ یا کلا ربطی نداره؟
نقل قول:
گوشیهای بسیار بسیار کمی و تنها گوشیهای خیلی جدید از فرکانس 700 MHz یاهمون باند ۱۲ پشتیبانی می کنند پس حداقل تا سال ها در صورت آزاد بودن این فرکانس هم هیچ اپراتوری از این فرکانس استفاده نخواد کرد. دوستان اصلا به این موضوع توجه نمی کنند.
این مودم های نسل چهار ایرانسل هم این همه داره براش تبلیغ میکنه از فرکانس 700 MHz پشتیبانی نمی کنند. پس هرگز یا حداقل تا پنج سال آینده این اتفاق نخواهد افتاد
بله حق با شماستنقل قول:
طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فرکانس های مورد استفاده LTE در دنیا را نشان می دهد .در خاورمیانه که هیچ کشوری استفاده نمی کنه و در آسیا هم فقط تایوان و ازبکستان از فرکانس 700 مگاهرتز به صورت FDD استفاده می کنند برای LTE که البته همونها هم همزمان فرکانس های 2600 و 1800 را هم پشتیبانی می کنند.
گوشی من فرکانس 1800 و 2100 را فقط پشتیبانی می کنه و امیدوارم بودم که همراه اول هم شبکه خودش را روی 1800 راه اندازی کنه که ظاهرا 2600 را انتخاب کرده!
يعني سيم كارت ٤ جي بگيريم همين كاراي سيم كارت فعلي رو انجام ميده؟زنگ و اس ام اس)
مثل سيم كارت ديتا رايتل نيست كه فقط اينترنت و اس ام اس؟
بله ، شما فقط سیم کارت خود را تعویض می کند (مثل زمانی که سیم کارتتون مفقود شده یا سوخته) و یک سیم کارت دیگر می گیرید که اینبار از نوع USim هست یعنی یک سیم کارت که علاوه بر قابلیت های سیم کارت های قدیمی دارای تکنولوژی جدیدتری دارد.نقل قول:
این سیم کارت با همان شماره تلفن همراه قبلی شما فعال میشود و تمام امکانات قبلی که روی آن داشتید را هم دارید.
عملا برای شما هیچ تغییری در استفاده از سیم کارت ایجاد نمیشه علاوه بر اینکه می تونی از شبکه 4g اپراتور هم استفاده کنید
بحث سیم کارت دیتا کلا جداست.
نقل قول:
باسلام. دوست عزیز سیم کارت دیتا چه ارتباطی با سیم کارت دائمی یا اعتباری شما داره!!!! سیم دیتا از اسمش مشخصه فقط برای اینترنت استفاده میشه.
شما میری دفتر مرکزی همراه اول، خ ونک ، درخواست تعویض سیم جهت پشتیبانی از LTE میکنی و همون لحظه برات عوض میکنن. تمامی امکانات هم + 4G برای شما روی این سیم کارت برقرار می باشد. مبلغ 7هزار تومان هم هزینه تعویض سیم روی قبض شما صادر می شود. روزی که من رفتم سیم کارت های اعتباری تعویض نمیکرد و فقط دائمی تعویض میکرد حالا نمیدونم این هفته موجودی سیم کارت زیاد باشه تعویض میکنن یا نه.
نقل قول:
فقط یه نکته بگم هر جا دیدی 4G شد همونجا وایستا. :D به محض اینکه حتی دو سانت جابه جا بشی میپره رو 3G و دیگه نمیتونی تست بگیری. کلا پوشش فوق العاده ضعیفی داره و اینکه یکسره باید سرت تو گوشی باشه تا ببینی کجا 4G میشه. مثل حلال رویت عید فطر میمونه یه لحظه میاد و میره. :n02:
نه داغ کردن و مصرف بالای گوشی رو حالت 3G برمیگرده به تنظیمات دستگاه های اپراتور که چقدر از گوشی توان بکشه یا اینکه توان خروجی خودشون چقدر باشه...پوشش هم درصد کمی تاثیر بر مصرف باتری داره.نقل قول:
رو حالت 2G گوشی هر 60 ثانیه اعلام موقعیت میکنه به اپراتور ولی رو 3G و 4G مدام در حال اعلام موقعیت و مصرف دیتا هست... همین امر باعث میشه مصرف باتری بالا بره ..
مثلا اطراف منزل ما تا شعاع 1 کیلومتری حدود 7 تا دکل رایتل هست یعنی من آنتن رایتلم همیشه پره.. ولی کافیه 5 دقیقه باهاش اینترنت کار کنم سریع گوشی داغ میکنه!..ولی ایرانسل و همراه اول اینطوری نیستن با اینکه تو همین شعاع 4 تا دکل ایرانسل یا 7 تا همراه اول بیشتر نیست.ولی گوشی اصلا داغ نمیکنه حتی با سیگنال کم .سمت خودشون جوری تنظیم کردن که گوشی کمترین انرژی رو مصرف کنه...ولی متاسفانه رایتل هنوز فکری دراین خصوص نکرده.