اقا بیامال منو بخر core i7 بکلایت داره :n02:نقل قول:
Printable View
اقا بیامال منو بخر core i7 بکلایت داره :n02:نقل قول:
salam doostan man ye lap top HP envy 50daram alan chan moddate k hey windowse 8(1 updayte jadid mifreste baram va man koolan qabool nakardam alan b soorate khoodkar in windows ro nasb karde v etelaate man paride qablan ham in amal anjam shode bood vali 2bare bargashte bood b soorate khoodkar vali alan dg barnagashte chikar konam?
salam doostann man ye laptop envy 17tbto daram alan b soorate khodkar windows khodesh ro updayt karde v tamame etelaate man paride albate qablan ham intoori shode bood vali baad az nim saat bargashte bood windowse khodam vali alan rooze k hamintoriye va jaleb ine k hich drive ro baz nemikone b jooz C mamnoon misha komakam konin
سلام
نرم افزاری هست که رنگ لپ تاپ رو بهتر کنه؟
منظورتون صفحه نمایشه؟ اره میشه توقسمت کارت گرافیک اینتل برو دیسپلای رو بزن بعد ادونس سپس مقدار saturation رو کمی زیاد کنی زیبایی را درک خواهی کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جای این سوال در این تاپیک نیستنقل قول:
شما بایدبه تا پیک مربوطه بروید اینجا
البته شم باید اپیدیت سیستمتون رو و never میگذاشتید ک اینکارو نکردید
اقا سلامنقل قول:
اگه میشه این ازمایشی که گفتم رو شما میخواستین انجام بدید ؛ انجام بدید
از ی درایو مثلا e به ی درایو d مثلا ی فایل ----بزرگ ---- کپی کن این دوتا درایو هردو درایو های داخلی هستن .اکسترنال نیستنا -- بعد بررسی کنید که در هنگام مثلا کار با سیستمون چطوری مثلا دوتا نرم افزار سبک باز کنید یا اصن ی کپی دیگه همزمان انجام بدید ...تو قسمت تسک منجر درصد disk روهم بگویید (ک احتمالا 100 % میشه ) هارد لپتاپم س تا پارتشین داره هرکدم 300 گیگ ... نتایج رو بگید ..میخوام ببینم هارد هیبریدی چطوریه ..اخه میخواستم هاردمو عوض کنم واسه همون ...اولین که احتمالا
خلاصه ببینیم اگه هیبریدی خوبه هیبریدیش کنم ....مال من اگه بخوام کپی کن از ی درایو به ی درایو دیگم سیستم خیلی کند میشه حتی اگه رو های پرفورمنس باشه :n27:
سلام.دوستان من دیروز این لپ تاپ رو خریدم اما الان تاچ پدش از کار افتاد.ویندوز هم 8.1 هست
کمک خواهشا
یه سوال دیگه.چند وقت پیش میگفتین این لپ تاپ توی یه سری از هارداش مشکل داره.یه مدل خواسی هم بود.
مدل هارد من wd10jpcx هست.راهنمایی خواهشا
اها یه سوال دیگه.چه ویندوزی برای این دستگاه مناسب تره؟
هارد من دوتا پارتیشن داره. از پاذتیشن دوم به اول فایل کپی کردم و کارکرد هارد ۱۰۰٪ شد. برنامه ی سبک باز کردم بنظر اوکی میامد.نقل قول:
کلا هیچ هاردی وجود نداره که فایل از پارتیشن های مختلف کپی کنی و اکتیو تایمش ۱۰۰٪ نشه. کاملا طبیعیه.
اگه خیلی این قضیه اذیتتون میکنه فقط SSD میتونه کارتون رو راه بندازه
man tze ozv shodam daqiqan nemidoonam koja matrah konam in moshkelo
baadesham man oono ro never gozashte boodam
اشتباها تاچ پد را غیرفعال نکردی؟نقل قول:
دکمه های FN و F6 را بزن. و یا دکمه F6 را به تنهایی بزن و تست کن ببین مشکل حل میشه یا نه.
سلام واس منم یه سری تاچ پدش از کار افتاد. درایور تاچ پدشو دوباره نصب کردم ok شدنقل قول:
شما هم همینکار رو بکن
سلام واس منم یه سری تاچ پدش از کار افتاد درایور تاچ پدشو دوباره نصب کردم ok شدنقل قول:
شما هم همینکار رو بکن.
ممنون از دوستان.ویندوزم کلا مشکل داشت.کیبوردمم بعضی وقتا از کار میافتاد .
ویندوز رو عوض کردم درست شد
یه مشکل دیگه ...
داشتم nfs بازی میکردم که وسط بازی این صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلامنقل قول:
اگر منظورت بازی ریوالز هست خود این بازی کلی باگ داره و مشکلات فراوانی در ذات بازی هست بهتره که کرکت رو عوض کنی و یا اینکه بازی رو آپدیت کنی
آقا من درایور Wifi رو نصب کردم. پایین سمت راست هم آنتن هاش اومده ولی یه ضربدر قرمز هم روش هست. کسی میدونه چجوری روشنش کنم؟؟؟
آقا من ی مشکل هنوز ک هنوزه دارم! اینکه اصن چرا وقتی ی بازی رو میارم بااینکه بازی رو کارت گرافیک انودیا سوچیه ولی ایکن انودیا اون پایین سمت راست تو سیستم ترای نمیاد! اصن احساس میکنم کل بازی هام با اینتل بالامیان حتی اگه کل سیستم رو انودیا سوییچ باشن،،، کل این تاپیک و خوندم هیشکی جوابگو نشده، خواهشا ی گرافیک من پاسخ بده.... :n17:
وشما میفرمایی ک انتناش اومده ک! روشنه پس دنقل قول:
دقت کنید ک درایو chipest. و. Walan. و. Bluetooth. را ب ترتیب نصب کرده باشید
بله دوست عزیز درزمینه شبک هم مهم است اما مگه چند نفر میخوام کارتخصصی درحد شبکه انجام بدهند اونم به مدت زمان طولانی که بخواد اذیتشون کنه هیچکس نمیاد ازاین لب تاپ به عنوان سرور استفاده کنه بنابراین در زمینه شبکه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه درضمن این رو هم عنوان کنم که خیلی از اداره ها وسازمان های داخل کشور هنوز که هنوزه 1به 1000مگابیت مهاجرت نکردند وهنوزهم روی 100 هستند روی 10هم هستند پس مسئله مهمی نیست واصلا قابل چشم پوشی هست البته این رو هم عنوان کنم این مورد برای اشخاصی که کار شبکه میکنند البته در حد صنعتی یا درحد شبکه کردن یک سازمان یا شرکت پروژه های صنعتی و خیلی بزرگ باعث مشکل شاید بشه که اینم احتمالش خیلی پایینه من از استاد شبکه خودمون پرسیدم اینطور به من توضیح داد و گفت این مورد اصلا نقطع ضعف توی ایران محسوب نمیشه پس به مسائل دیگر میتونید توجه کنید البته برای عزیزانی که در زمینه شبکه وگرایش کدنویسی اون کار میکنند به نظرم صفحه نمایش این مورد هم باعث اذیت اونها میشه وخسته کننده هست ولی گرایش های دیگه شبکه بدون مشکل در داخل کشور میتونند استفاده کنند.البته اگر این مشکل هم گاهی اوقات باعث آزار بود فکر کنم بتونید از تقویت کننده استفاده کنید ومشکل جدی محسوب نمیشهنقل قول:
موفق باشید
بله دوست عزیز درزمینه شبک هم مهم است اما مگه چند نفر میخوام کارتخصصی درحد شبکه انجام بدهند اونم به مدت زمان طولانی که بخواد اذیتشون کنه هیچکس نمیاد ازاین لب تاپ به عنوان سرور استفاده کنه بنابراین در زمینه شبکه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه درضمن این رو هم عنوان کنم که خیلی از اداره ها وسازمان های داخل کشور هنوز که هنوزه 1به 1000مگابیت مهاجرت نکردند وهنوزهم روی 100 هستند روی 10هم هستند پس مسئله مهمی نیست واصلا قابل چشم پوشی هست البته این رو هم عنوان کنم این مورد برای اشخاصی که کار شبکه میکنند البته در حد صنعتی یا درحد شبکه کردن یک سازمان یا شرکت پروژه های صنعتی و خیلی بزرگ باعث مشکل شاید بشه که اینم احتمالش خیلی پایینه من از استاد شبکه خودمون پرسیدم اینطور به من توضیح داد و گفت این مورد اصلا نقطع ضعف توی ایران محسوب نمیشه پس به مسائل دیگر میتونید توجه کنید البته برای عزیزانی که در زمینه شبکه وگرایش کدنویسی اون کار میکنند به نظرم صفحه نمایش این مورد هم باعث اذیت اونها میشه وخسته کننده هست ولی گرایش های دیگه شبکه بدون مشکل در داخل کشور میتونند استفاده کنند.البته اگر این مشکل هم گاهی اوقات باعث آزار بود فکر کنم بتونید از تقویت کننده استفاده کنید ومشکل جدی محسوب نمیشهنقل قول:
موفق باشید
سلام
البته سرعت پایین درگاه های شبکه فقط برا کارای تخصصی شبکه مشکل ایجاد نمیکنه
برای شبکه های خانگی وقتی می خوایید فایل حجیم جابجا کنید و یا فیلمی با حجم بالا ( و با بیت ریت بالا ) رو از طریق شبکه شیر کنید و ببینید مشکل سازه
برا همین من مجبور شدم یه کارت شبکه usb دی لینک با سرعت اسمی ۵۰۰ بگیرم ( که البته اونطور که فکر می کردم نبود و به بقیه هم توصیه نمی کنم )
G510دارم،چون اونجا تاپيكش خوابه گفتم انيجا بپرسم،تاچ پد از لحاظ حركت نشانگر سالمه ولي براي كليك كردن روي هر آيكن بايد با دكمه هاي پايين تاچ پد(كه مثل كليك راست و چپ عمل ميكنه)هر برنامه و آيكون را باز كنم،مشكل از چيه؟
بعضي مواقع هم بي دليل يك صداي تك بوق از لپ تاپ مياد،دليلش چيه؟
سلامنقل قول:
تائید میشه موقع انتقال یه فایل بسیار حجیم کلا لپ تاپ قفل میکنه:n26:
سلام درایورش رو نصب کن ، اگر نصب هم کردی از تنظیمات باید tap to click رو فعالش کنینقل قول:
برای لپ تاپ من مثل تصویر زیر هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي نميدونه!!!نقل قول:
سلام روی ویندور من ویندوز اکسپلورر هر چند وقت یبار خود به خود ریست میشه حتی اگه ار سیستم استفاده هم نکنم و بیکار باشه ریست میشه ولی این ریست شدن بیشتر وقتی دارم ی فایل کپی مینم اتفاق می افته که کلا عملیات کپی هم قطع میشه.
میشه کمک کنید این مشکلم حل شه؟
نقل قول:
سلام دوستانf2 این لاپ تاپ یهو خارش شکست و افتاد الان چطوری می‌تونم اونو تهیه کنم؟
سلامنقل قول:
برای بردارم هم کلید افزایش و هم کاهش صدا شکسته ،اگه فهمیدید به ما هم بگید
ظاهرا کلیداش یکم ضعیفن، برا من هم از اول یکی از کلیداش خارش شکسته بودنقل قول:
اگه کسی میدونست از کجا میشه پیداش کرد خبر بده
دوستان تو نرم افزار power manager ظرفیت باتری 43200mWh نوشته شده در صورتی که ظرفیتش 48000mWh باید باشه.مشکل از کجاست؟؟؟:n27:
سلام دوستان من یک لپ تاپ z510 i7 8gig ram با نور پشت زمینه دارم که میخوام بفروشم . یک سال خریداری شده کاملا سالم و بدون خط و خش هست استفاده ی زیادی نشده شاید در هفته یکی دوبار استفاده میکردم و یک سال هم هنوز گارانتی هماهنگ داره و فقط یک ترک کوچیک گوشش داره که زمین نخورده ابدا و احتمالا در ساکش فشار اومده به اونجاش .میخوام ببینم چند باید بفروشمش به دست یا مغازه
تصاویر
برای guage reset حتما باتری باید فول باشه؟؟
چي كار ميكنه؟نقل قول:
ظرفیت باتریو ریست میکنه که بشه مث اولش!نقل قول:
من هرسري ميزنم براي ريست شدن،كلي طول ميكشه آخرش هم هنوز كامل نميشه،بايد چي كار كنم؟چقدر طول ميشكه ريست بشه و كي بياد ريست كرد؟شارژ بايد وصل باشه يا قطع؟
سلامنقل قول:
باید شارژر وصل باشه ، من یبار زدم حدود 10 -12 ساعت طول کشید البته لپ تاپ من شارژ نداشت
سلام.
بنده کارم طوری هست که مثلا 1.5 ساعت با لپ تاپ کار می کنم و بعد می خوام 20-30 دقیقه استراحت کنم! (مثلا توی روز 6-7 بار این اتفاق می افته) به نظرتون توی این مدت، لپ تاپ رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم یا همینجور درش رو ببندم که بره روی حالت sleep؟
آخه شنیدم می گن خاموش و روشن شدن زیاد کامپیوتر، باعث خرابی میشه.
ممنون
من همیشه اسلیپ می کنم.نقل قول: