حالا کدوم بهتره بعد از کجا بخرم ؟ :31:نقل قول:
Printable View
حالا کدوم بهتره بعد از کجا بخرم ؟ :31:نقل قول:
با چه وسیله ای میخوای استفاده کنی؟
لپ تاپ و موبایل :31:
اگه برای گوش کردن موسیقی میخواهی EP 830 اگه برای دیدن فیلم و بازی MDR-XD200
مرسی رفتم مغازش نداشت فقط 20ex داشت گفت تموم کردیم :41:نقل قول:
سلام اقای صلح طلب :31: تعطیل کردی کارونقل قول:
اقا ما با 70 تومن چی بخریم اخر
شرمنمده رفتم تو میان ترم ها تنگش پایان ترم اصلا یادم نبود میشه یه بار دیگه لینک رو بدی همین جا بزار خوندم خلاصش رو تو پرفایلت میزارم.
سلام لینکش گم شد :31: ولی اینو پیدا کردم که خیلی پیچیدست کلا به نظرت چی بگیرم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشر فیلم و موسیقی :20:نقل قول:
حالا کدوم رو بگیرم ؟ :19: تو ایران سایتی هست که بشه ازش EP 830 یا MDR-XD200 رو خرید ؟ :8: اگه هست لطفا pm بدید :10:
مانیتور سر صندلی برا ماشین خریدم که قابلیت ساپورت اینفرا -رد یا فرکانس رادیویی رو داره و توی کاتالوگش هدفونی که این قابلیتها رو داشته باشه معرفی کرده .دوستان اگه مدلی از این هدفونها رو میشناسن معرفی کنن .
من یه مقدار در مورد هدفون های تو بازار تحقیق کردم و امروز رفتم AKG K420 رو از پایتخت خریدم. تفکیک بالا، بیس طبیعی و متعادل، طراحی و قیمت مناسب (90 هزار تومن) و در آخر نیمه اوپن بودن که باعث می شه بتونم مدت زیادی استفاده مداوم داشته باشم دلایل این انتخاب من بود. تو این لینک هم یه نقد مثبت در مورد این هدفن می تونین بخونین.
دو تا نکته منفی جنبی هم داره البته، یکی اینکه کیس هارد نداره و پارچه ای هست، دو اینکه سیمش قابل جدا شدن نیست. ولی خب قیمتش توضیح می ده این ایرادات رو.کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/395885/the-new-kid-on-the-block-the-akg-k420
هدفون خوب حدود 20-40 تومان غیر از ای پی 830 چه چیزی هست؟لطف کنید با عکس بذارید. برای استفاده با کامپیوتر موسیقی و ام پی 3پلیر. 630 داشتم میخوام از اون بهتر باشه
سلام از دوستان خواهش میکنم اگه میشه یه مدل هدفون بیسیم کریتیو بهم معرفی کنن تا 20 تومن هم میخوام هزینه کنم
انتضاراتم از هدفون اینه
1.توی گوش کاملا جا بگیره و زیاد تکون نخوره:31:
2.سبک باشه یعنی جوری نباشه که دو بار گذاشتم روسرم ارتروز گردن بگیرم:27:
3.تفکیک پذیری صدا و باسش کیفیت خوبی داشته باشه منظورم اینه که الکی صدای دوبس دوبس نده و صداش شفاف هم باشه:8:
4.بردش هم تا 30 متر برام کافیه اگه بیشتر بود هم که چه بهتر
5.راستی در مورد انواع هدفون وایرلس توضیح بدید مثلا fm یا ...
دیگه تموم شد حتما الان پیش خودتون میگین یارو دلش چقدر خوشه اینهمه امکاناتو میخواد با 20 تومن
حالا اگه همه این خصوصیات رو هم نداشت حداقل گزینه های 1 و 3 رو داشته باشه
میجد جون اینروزا تو بازار بودم با این چیزا که میخای با 20 تومن چیز زیاد مالی دستتو نمیگیره ..
-
من میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Philips Headset SHM7110
اسمشه ...
حدود 40 تومن قیمت داره ..
نمیدونم واسه موزیک گوش دادن خوبه یا نه
آخه برا موزیک هدست باید 6-7 ساعت روزی کار کنه ..
-
یه هدست خوب برا موزیگ گوش دادن ..
هدفون هم نداشته باشه که چه بهتررررررررررر
قیمت بابا 60 نباشه ها ..
با سیم باشه چه بهتر ..
مرسیییی فقط کمک کنیدددد
هدفون SONY MDR-Q140 به نظرتون چجوریه ؟
باسش زیاده ؟
گوشو اذیت میکنه ؟
صداش بیروون میاد ؟؟ :8:
با سلام
دوستان من یه هدفون hs1000 creative خریدم یه 2 ماهی میشه حالا یه مشکلی دارم رویه بعضی فیلم ها یا موزیک ها مخصوصا اونایی که باس خفن دارن هدفون خش خش میکنه در ضمن صدا خیلی هوا داره واصلا انگار تنظیماتی برای کاهش این صدای اعصاب خوردکن نداره کسی از این مدل هدفون داره ما رو راهنمایی کنه
معلومه که صدای هوا میده این مدل هدفون برای گیم ساخته شده چند کاناله هست و پورتش هم USB هست درسته!نقل قول:
بیشتر صدای هوا هم فکر میکنم بخاطر میکروفن روی هدفون باشه.
شاید اگه یه جوری صدای میکروفنش رو قطع کنی بهتر بشه
دوستان میشه یکی به ما کمک کنهنقل قول:
این کارو انجام دادم ولی جالب اینجاست هیچ فرقی نکرد درضمن بله این مدل usb دار هست حالا صدای هوا بماند خش خش ماله چیه واینم بگم باندهای کامپیوتر من creative 4.1 هست و اوناهم به خش خش افتادن واقعا نمیدونم مشکل کجاست!!!!!نقل قول:
شاید اگه یه جوری صدای میکروفنش رو قطع کنی بهتر بشه
کرایتیو مدل بیسیم نداره اصلا با این قیمت و مشخصات که گفتین چیزی وجود نداره که شما بخواین چه باسیم چه بیسیم مدل بیسیم متوسط زیر 150 تومان نیستنقل قول:
مدلهای FM همون مدلهای ارزون قیمت بازار هستند بعد بلوتوس ها هستن بعد هم اینفریدها و وایرلس ها فرقشون به طور کلی در کیفیت ارسال و بعد مقدار برد هست
پس اگه منظورت اینه که قبلا اینجوری نبوده ، با توجه به اینکه می گی اسپیکرت هم اینجوری شده ممکنه جایی تو تنظیمات صدا دستکاری شده باشه یا نرم افزاری نصب کردی که روی صدا تاثیر گذاشته مطمئن شو که اشکال از داخل ویندوز نباشه غیر این احتمالا یه بلایی سر سخت افزار سیستمت اومده شاید چیزی اتصالی پیدا کرده یا خراب شده و نویز ایجاد میکنهنقل قول:
نه قبلا اینجوری نبود جدیدن اینجوری شده فکر نکنم از ویندوز باشه چون ویندوزم عوض کردم فایده نداشت ولی بازم فکر نکنم از سخت افزار باشه چون هدفون با usb نصب میشه و اسپیکر با فیش خودش. اسپیکر میره تو کارت صدا که creative 5.1 live هست به هر حال اگه مشکلی باشه باید از مادربورد باشه که فکر کنم بعیدهنقل قول:
پس اگه منظورت اینه که قبلا اینجوری نبوده ، با توجه به اینکه می گی اسپیکرت هم اینجوری شده ممکنه جایی تو تنظیمات صدا دستکاری شده باشه یا نرم افزاری نصب کردی که روی صدا تاثیر گذاشته مطمئن شو که اشکال از داخل ویندوز نباشه غیر این احتمالا یه بلایی سر سخت افزار سیستمت اومده شاید چیزی اتصالی پیدا کرده یا خراب شده و نویز ایجاد میکنه
انگار نه انگار یکی اینجا یه سوال پرسیده :13:نقل قول:
عزیزم به شما پاسخ دادن که کریتیو هدفون بیسیم نداره هدست داره ولی هدفن جدیدا یکی زده wp-300 که قیمتش باید خیلی بالا باشه البته قبلا sound blaster مدل بی سیم زده بود ولی من تو بازار ندیدم درضمن من به شخصه هدفون های بیسیم رو تست کردم و داشتم زیاد راضی نبودم اگه با سیم بگیری به نظر من بهتره واخر اینکه بودجه شما برای کریتیو یه کم پایین هست تو این رنج قیمت از برند کریتیو زیاد هدفون خوبی گیرت نمیاد به هر حال اگه بتونی پول جمع کنی و مدل هایی مثله hs-1900 یا hs-1400 یا hs-1450 بگیری خیلی خوبهنقل قول:
انگار نه انگار یکی اینجا یه سوال پرسیده
سلام دوست عزیز واقعا ممنونم از راهنمایی که کردی
hs 1450 که ازش خوشم نیومد
hs 1400 اینیکی هم هدفون هست و هدست نیست ولی ازاین خوشم اومد قیمتشو بنویس برام
hs 1900 این هم هدفون هستش و از این یکی خیلی خوشم اومد اگه میشه قیمت اینرو هم بزار پایین ترین قیمت رو برام بنویس چون بعضی سایتها الکی گرون مینویسن
بازم ممنون
یه سوال دیگه
پستهای قبلی رو داشتم نگاه میکردم یه سری میگفتن که مدلهای hq 1400 اصلا صدا نداره و باسش ضعیفه میخواستم ببینم واقعا اینجوریه
hq 1900 هم همینطوریه
هرکی این هدفونو داشته یا داره یاتجربه ی استفادش رو داره کمک کنه میخوام ببینم بالاخره بگیرم یا نه
الکی پولمو نریزم تو جوب
از دوستان اگه کسی اطلاعاتی از a-Jays Three و a-Jays Four داره لطفاً راهنمایی کنید.منظورم از اطلاعات شامل:کیفیت صدا،قیمت تو ایران و اینکه از کجا میشه تهیش کرد،هست
ممنونم که هیچکس جواب نمیدهنقل قول:
دوست عزيز خوب پست هاي قبل كه موجود بودن و خودتون گفتيدنقل قول:
من 1400 دارم
مفتش گرونه
نميشه از روي مشخصات دقيقا متوجه شد باس يه هدفون قوي هست يا نه
اما شما به فركانس ريسپانس توجه كنيد هرچي فركانس هاي پايينتر رو بيشتر ساپورت كنه يعني باس بهتري داره
اما بلندي صدا به حساسيت بر ميگرده كه
اينطوري مثلا نمايشش ميدن
98 db
114db
خوب واسه من كه خيلي خيلي ضعيف بود
ترجيحا دنبال چيزي باشيد كه بالاي 112 db باشه
البته اين فقط فاكتور بلندي صداست
خوب شما یه مدل به من بگو
مثلا نظرت راجع به hq 1900 چیه
اقا مجید باس هدفون ها یه حالت تقریبا استانداردی داره و در بعضی هدفون ها قابلیت تنضیم همین hs-1000 کریتو که من ازش مینالم قسمتی داره که میشه باس رو تنظیم کرد و دامنش از 0 تا 12 db و ارتعاشش از 0 تا 200 hz تنظیم میشه .
این هدفن hs-1900 هدفن بدی نیست این هدفنم دامنش 4 db و ارتعاشش هم 100 hz هست قیمتشم دورو وره 42 و 43 یا بیشتر میچرخه البته اینم بگم من هیچ وقت دامنه ی هدفونم رو از 5 db در ارتعاش 120 بالاتر نمیبرم
خیلی ممنون از توضیحات من میخواستم درمورد بلندی صداش بدونم اخه بعضی ها میگن زیر 112 db صدای خوبی نداره
مال hq 1900 104 db هست
دوستان میخوام برای آیفون هندفری بگیرم
نظرتون راجب PHILIPS Headphone SHE-2610 چیه این هدفون هست یا هند فری
نسبت به کریتیو 630I
فلیپس she 3680, she3682 چی اینا دوتا میکروفون دارند
اگه دارند به ترتیب کیفیت صدا کدامشون
الان تا 20 تومن چیز به درد خور حدید امومده به بازار به غیر از 630i کریتیو یا مدل های بالاتر از این افت قیمت داشتن
یک هدست میخوام که حدود 30-40 تومان باشه. مخصوص موزیک و لب تاب باشه. کیفیت صدای محشر داشته باشه. وترجیحا میکروفون هم داشته باشه چه بهتر. ممنون میشم. روی گوش خوب بایسته و خوشکل باشه
منم خیلی وقته دنبال یه همچین چیزی هستم ولی پیدا نمیکنم هیشکی هم جوابمو نمیده
نه مجید خان 112 db خیلی بالاست حالت استاندارد همین 104 db هست و هدفون هایی که باس بالا دارن 105 db هستن بلندی صدا هم خوبه دیگه قرار نیست شما صدا رو تا اخر بیاری بالا بعد 1 ماه گوشت خدایی نکرده سنگین میشه
ماجرای من و هدفون گارانتی دار
سلام
حدود 1 سال پیش تو همین تاپیک با راهنایی دوستان عزیز یه Creative EP630 گرفتم
وقتی برای خرید رفته بودم همین مدل بدون گارانتی 9 تومن و با گارانتی شاب 15 تومن بود،شدیدا وسوسه داشتم که بدون گارانتی رو بخرم چون پیش خودم گفتم که اولا و ایران گارانتی زیاد معنا نداره 2 اینکه وقتی سر گارانتی یه جنس 10-20 میلیونی مثل ماشین اونجوری بهونه میارن دیگه وای به حال این...اگه خراب شه هم ببری یه بامبولی در میارن
اما بالاخره راضی شدم و گارانتی دارش رو گرفتمٰحدود 6 ماه بعدش تو تابستون یه گوشی هدفون خود بخود قطع شد منم قیدش رو زدم ،تاریخ اتمام گارانتی 89/10/30 بود،هفته ی پیش راهم افتاد طرف چیذر که دفتره شاب هستش هدفور رو با جعبه بردم و با اینکه چشم آب نیمخورد از تعویضش دادم بهشون نیم ساعتی منتظر بودم دیدم با یه هدفون آک تو بسته بندی اومدن و تحویل دادن :20:
خیلی واسم جای تعجب بود که بدون سوال و جواب اذیت جنس رو عوض کردن اونم در شرایطی که کمترز 1 ماه به اتمام گارانتی مونده بود
این ماجرا رو تعریف کردم که بگم اگه هدفون میخرین حتما با گارانتیش رو بخرین چون خودتونم که میدونین ریسک خرابی هدفون خیلی بالاست
موفق باشید :10:
عزیزم وقتی میگی هدست یعنی با میکروفن پس دیگه ترجیحا با میکروفن چیهنقل قول:
یک هدست میخوام که حدود 30-40 تومان باشه. مخصوص موزیک و لب تاب باشه. کیفیت صدای محشر داشته باشه. وترجیحا میکروفون هم داشته باشه چه بهتر. ممنون میشم. روی گوش خوب بایسته و خوشکل باشه
حالا اگه هدفون میخوای میتونی همین hs-1900 creative یا rx500 jvc رو انتخاب کنی 2 تاش هدفن هایه خوبی هستن
در مورد هدستم میتونم بگم تقریبا تو این رنج قیمت هدست خوبی که کیفیت پخش موزیکش بالا باشه گیر نمیاد اغلب برای کارای ارتباطی مثل چت ساخته میشم واونایی هم که کیفیت پخش موزیک بالایی دارن برای بازی ساخته میشن که تقریبا قیمتشون از 50-60 شروع میشه البته دلم نیومد که مدل فراسو 960v رو اسم نبرم درسته که قیمت پایینی داره ولی هم صدای خوب وبا کیفیت و هم میکروفون قویی داره البته مشکلش اینکه یکم سنگینه
خیلی ممنون محسن جان میشه یه ذره در مورد این rx500 jvc بگی
هدفن بدی نیست قیمتش دورو وره 30 تومن هست 105 db هست صدای خوبیم داره فقط مشکلش اینه که 70 ohm هست و پایینه به نظر من بین این مدل با 1900 کریتیو 1900 بهترهنقل قول:
خیلی ممنون محسن جان میشه یه ذره در مورد این rx500 jvc بگی
واقعا ازت ممنونم خیلی بهم کمک کردی این دو مدل چطوریند
Philips Headset SHM7110 هدست فیلیپس
Philips Headset SHM7500 هدست فیلیپس
هدفن هایه خوبی هستن لا اقل مشخصاتشون خوبه ولی درمورد کیفیت صداش باید از کسایی که داشتن سئوال کنی اخه بعضی وقتا کارایی از مشخصات دستگاه خیلی پایین ترهنقل قول:
Philips Headset SHM7110 هدست فیلیپس
Philips Headset SHM7500 هدست فیلیپس