توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحنه وضوح پنالتی روی نیمار رو میتونید ببینید
Printable View
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحنه وضوح پنالتی روی نیمار رو میتونید ببینید
مسی با هت تریک در بازی دیشب، در ال کلاسیکو 21 گل زده و رکورد دی استفانو رو شکست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SALUTE MESSI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
King Leo MESSI
Career hattricks- 29
For Barcelona- 26
For Argentina- 3
Hattricks with penalty- 7
Hattricks without penalty- 22
آمار الکلاسیکو های مسي در نيو كمپ:
-12 بازي ، 9 گل، 4 پاس گل
آمار مسي در برنابئو:
- 14 بازي ، 12 گل، 8 پاس گل
:42::n12::n12::n12::n12::n12::n12::42:
محتوای مخفی: ..
Liga BBVA - Round 29
Goals: Messi(x3 [2 pk's]), Iniesta
Assist: Messi
YC: Cesc, Busquets
:Total Stats
GOALS: 131
Messi 34
Alexis 19
Pedro 18
Cesc 13
Neymar 12
Tello 5
Adriano 4
Alves 4
Pique 4
Xavi 4
Busquets 3
Iniesta 3
Puyol 2
Bartra 1
Dongou 1
O.g. 4
ASSISTS: 98
Cesc 16
Messi 13
Alexis 12
Neymar 11
Iniesta 9
Pedro 9
Xavi 6
Montoya 5
Adriano 4
Tello 4
Alves 3
Alba 2
Busquets 2
Bartra 1
Song 1
(Liga BBVA Yellow Cards (suspension with 5 cards
Busquets 8
Adriano 6
Masch 6
Alba 5
Alves 5
Neymar 5
Cesc 4
Pique 4
Bartra 2
Valdes 2
Alexis 1
Pedro 1
Pinto 1
Song 1
:Liga BBVA Red Cards
Alba 1
:(CL Yellow Cards (suspension with 3 cards
Cesc 4
Alexis 3
Alves 1
Busquets 1
Iniesta 1
Mascherano 1
Montoya 1
Neymar 1
Pique 1
S.Roberto 1
:CL Red Cards
:(Cdr Yellow Cards(suspension with 3 cards
Busquets 2
Adriano 1
Bartra 1
Cesc 1
Mascherano 1
Messi 1
Montoya 1
S.Roberto 1
Song 1
Puyol 1
:Cdr Red Cards
:(Goals conceded(36
Liga BBVA: 25
CL: 6
Cdr: 4
Supercopa: 1
:(47 Matches played(35W, 7D, 5L
(Liga BBVA: 29(22W, 3D, 4L
(CL: 8(6W, 1D, 1L
(Cdr: 8(7W, 1D
(Supercopa: 2(2D
Clean sheets(all comps.): 21
(Most goals in year 2014 (club & country
Messi 20
Ibra & CR 17
Benzema 14
(Most official goals this season (all comps, top5 lgs
Barcelona 131
Man City 130
Real Madrid 122
Bayern 121
PSG 107
Atletico 99
Source: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من تراشتگن دروازه بان 20 21 ساله هست و هنوز خیلی راه داره تا به اوج پختگی برسه.این اشتباهات از یه دروازه بان 21 ساله رو نمیشه به حساب بد بودن اون گزاشت.همین والدز دو سه تا توپ بد جلو رئال لو داد که باعث گل شد.نقل قول:
در کل به نظر من انتخاب خوبیه برای بارسا.ولی کاش می شد کورتوا رو از چلسی میخریدن.
بی خود نیست به پرز پیشنهاد شده اسم برنابئو رو به برنالــئو تغییر بده :n02:نقل قول:
آمار الکلاسیکو های مسي در نيو كمپ:
-12 بازي ، 9 گل، 4 پاس گل
آمار مسي در برنابئو:
- 14 بازي ، 12 گل، 8 پاس گل
اول از همه تبریک به تمامی آبی اناری ها بابت سال نو و برد دلچسبی که با هتریـــــــــــــــــــــ ـــــک مسی دلچسب تر شد.
عادل میگفت 37 ساله که بازی های بارسا و رئال 0-0 نشده.واقعا باید بریم خودمونو بگشیم با این دربی هامون.:19:
مسی امسالم توپ طلا رو میگیره.واقعا بعد از مصدومیتی که داشت دوباره داره به دوران اوج خودش برمیگرده.حتی بهتر از قبل هم داره عمل میکنه و داره همه رکورد ها رو میزنه.ولی حیف که با اون چند تا باخت الکی ای که داشتیم از رئال و اتلتیکو عقب افتادیم.ولی انشالله قهرمان لیگ+جام حذفی میشیم.
کاری به توپ طلا رونالدو و عملکردش ندارم ولی آخه نیمار هم بدن ضعیف و کوچیکی داره هم با تکنیکش خودشو توی معرض خطای بازیکن حریف قرار میده و خطا میگیره هرچند بخوایم انصاف رو رعایت کنیم یکم پرش انجام میده،ولی آخه این رونالدو با این قدرت بدنی و قد و هیکل، دیشب با کوچکترین تماسی خودشو مینداخت روی زمین:n29:
:40:
:n12:KING LEO MESSI:40:
:40:
محتوای مخفی: .
[حذف شد]
خصوصا درخشش لئو بعد از مصدومیت طولانی مدتش خیلی تو چشم بود
اینجاست که نشون میده مسی واقعا سطحش خیلی بالاتره از بقیه بازیکناست
درخشش بعد از مصدومیت مسی نوید توپ طلای بعدی رو میده
بازی هیجان اگیزی بود! هرچند الان از خوشحالی برد دیشب کم شده و از نظر روحی و جسمی تخلیه شدم:n02:
بازیکنا رو تصور کنید! ، مسی،مسی،مسی! رکورد هایی که در برنابئو شکسته شد و باز هم خواهد شکست!
ماسکرانو از نظر من ضعیف ترین بازیکن دیشب بود ولی نمیشه زیادم بهش خورده گرفت چون با اینکه خیلی وقته تو این پست بازی میکنه ولی هنوز هم پست تخصصیش نیست و نباید تو بازی های بزرگ ازش تو این پست استفاده کرد و برای فصل بعد حتما باید بیاد جلو و براش یه جانشین مطمئن تو اون پست به جاش پیدا کرد و گذاشت! نیمار هم فکر نکنم تو پستی که دیشب بازی کرد راحت بود و برامون جواب بده تو بازی ها و بهتره اونو به گوش چپ بیاریم جایی که خودش راحت تره و نشون داده که خیلی بهتر بازی میکنه اونجا.
اما نباید در کنار این همه تعریف و تمجید خودمون و رسانه ها و... از مسی که به حقم هست و این پسر دیگه کاری نمونده که نکرده باشه و هیچ کسی نمیتونه منکر بازی استثنایی و هوش و نبوغش بشه، نقش انکار ناپذیر اینیستا رو فراموش کرد! این دو مرد دیشب هر کاری دلشون خواست کردن به خصوص اینیستا که نشون داد گرسنگی و عطش و شور و شوق فوق العاده ای داره و فشاری که دیشب روی مهاجمامون حفظ کرد برای سوق دادنشون رو به جلو و بازی فوق العاده ی خودش! خلاصه زبان قاصره از بیان خصوصیات و توانایی ها و ... این بشر! و من فکر میکنم اون باید کاپیتان بعدی تیم باشه.
و نکات بیشمار دیگه این بازی که دوستان به برخی از اونا اشاره کردن و .... اگه منم بخوام بگم از حوصله و وقت خارجه!:n02:
فول مچ بازی با کیفیت های مختلف:
حالا که خوشحالی و جشن بعد از پیروزی رو گذروندیم خوبه که یادمون باشه هنوز هم بازی های مشکل خارج از خونه ای داریم مثل ویارئال،اسپانیول و... اما اگه اونا مثل بازی دیشب بازی کنند هرچیزی امکان پذیره!
چه چیزهایی ال کلاسیکو را ال کلاسیکو میکنند؟
اگر شما حتی دو یا سه ال کلاسیکو را هم دیده باشید متوجه میشوید چیزهایی وجود دارند که شما بارها و بارها آنها را مشاهده میکنید، و اگر چندین ال کلاسیکو را دیده باشید دیگر این اتفاقات برای شما شروع به خنده دار شدن میکنند و مسخره به نظر می آیند. و این اتفاقات شامل موارد زیر است:
✓ په په به بازیکنان آسیب میرساند
✓ بوسکتس متهم به تمارض میشود
✓ رونالدو بارها و بارها دستهایش را به نشانه ی اعتراض به داور بلند میکند و با خنده هایش به نشانه ی تمسخر و با انزجارِ ساختگی اش به داور نگاه میکند
✓ راموس کارتِ قرمز دریافت میکند
✓ داور سوت های جنجالی میزند
✓ په په در طول بازی در حال ایجاد تشنج و درگیری است
✓ چهره ی غمگینِ رونالدو
✓ دفاعِ متزلزلِ بارسا
✓ گلهای مسی
✓ رئالی ها بازیکنانِ بارسا را متقلب میدانند.
آیا چیزهای دیگری هم هست که به ذهنِ شما برسد؟
به قلمِ آلیسون دیویس
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: توتال بارسا
گزارش داوری روزنامه های مادریدی اصلا این دقیقه از بازی رو ندیدن اگر خطا روی بیل پنالتی بوده این صحنه هم بوده.په په فقط رفت و پا زد توپ در اختبار نیمار و اصلا پای په په به توپ نخورده.
دقیقه 51 بنزما تو افساید تک به تک میشه خوب چون به ضرر ببوده دیده نشده
چند بار فیلم بازی نگاه کردم من که افسایدی ندیدم برای 1 ثانیه از طرف مقابل بازی نشون میده که توپ وسط راه و نیمار از مارسلو جلوتره
پاها رو دقت کنید فیلم رو چند بار به صورت اهسته دیدم دقیقا پاهای الونسو اینیستا رو میزنه دست کارواخال هم تا وقتی اینستا زمین میافته داره شونه اینیستا رو فشار میده و مانع از عبور میشه ولی الونسو رفت توپ بزنه ولی وقتی توپ رد شد اینیستا رو زد
قبل از بازی توقع داشتم که اینیستا همونجا بازی کنه و میدونستم با تکنیکش میتونه خیلی از اون منطقه فشار بیاره.
[حذف شد]
عجب زاویه خوشگلی انتخاب کردی.....توپم که وسط راهه به قول خودتوننقل قول:
چند بار فیلم بازی نگاه کردم من که افسایدی ندیدم برای 1 ثانیه از طرف مقابل بازی نشون میده که توپ وسط راه و نیمار از مارسلو جلوتره
نظرت راجع به این عکس چیه؟
اون صحنه په په هم توپ رو زد برادر من عکس از بعد اون نگیر!
تازه شما باید یه 45 دقیقه 10 نفره میبودید چرا که بوسکتس سر په په رو له کرد.
اینجا مشخصه که ژابی آلونسو مثل همیشه با زانو و ران بازیکن حریف رو زد. عادت همیشگیشه. فک میکرد اونجا داور نمیبینه و خواست تیز بازی دربیاره. ولی دم ماینکو گرم تو اون صحنه که دید و جرات اعلام پنالتی رو داشت.نقل قول:
فقط دید و پاس مسی رو بین اون همه رئالی دریابید :42: [حذف شد]
اول این که فیلمی که من دارم نگاه میکنم فول مچ نیستنقل قول:
عجب زاویه خوشگلی انتخاب کردی.....توپم که وسط راهه به قول خودتون
دوما تو همین صحنه که سر مارسلو رو ببین + شونش(قانون افساید هر عضوی که باهاش گل بزنی و خطا محسوب نشه)همین عکس هم کلی حرف توش داره
اولا تو اون صحنه په په اغاز گر بود و همون اول گردن سسک رو خیلی بد فشار داد.نقل قول:
نظرت راجع به این عکس چیه؟
اون صحنه په په هم توپ رو زد برادر من عکس از بعد اون نگیر!
تازه شما باید یه 45 دقیقه 10 نفره میبودید چرا که بوسکتس سر په په رو له کرد.
دوما میخواست تمارض کنه
مثل تمارض های بچه گانه ای که رونالدو انجام میداد و از کارت خبری نبود
تو همون صحنه هم بوسکتس پشتش به صحنه است و راموس جلوش وقتی راموس داره با دنی الوز بحث میکنه راموس به عقب میاد و بوسکتس به عقب حرکت میکنه و ناخواسته پاش روی سر په په میره
کاملا درسته دوست عزیز و خود من زمانی که بحث دروازه بان خیلی داغ شده بود و قبل از اینکه حتی باشگاه به فکر خرید بیوفته 5 تا دروازه بان رو پیشنهاد کردم که نظر خودم روی تراشتگن و یه ایتالیایی ماتیا پرین که لقب اون بوفون آینده ایتالیا هست رو پیشنهاد دادم و خیلی هم این دوتا گلر رو دوست دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم حالا حالا ها کسی جای والدز رو نمی تونه بگیره.......در هرصورتی که باشه من عاشق والدز باقی خوام موند.گلر های که الگوی خودم هستن بعد از بوفون و ادوین فاندرسار بدون شک ویکتور والدز هستش.
در عوض اصلا و اصلا از سبک گلری کورتوا خوشم نمیاد البته این نظر منه.....
موفق باشید.
این کجا و آن کجا
عزیزان
ممنون میشم به این جدل بی مورد خاتمه بدید:
.نقل قول:
101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بیمورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
نقل قول:
501- شرکت در مباحث تیمهای رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
تذکر: تعیین پستهای متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.
.نقل قول:
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
من بعد
نقد تیم مقابل و عملکرد داوری راجع به تیم حریف، فقط در این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه رونالدو - مسی = حذف مستقیم پست./
تکرار به تخلف = اخطار
بابا خداییش ما اینقد سر این صحنه جنجال به پا نکردیم که بعضی ها به پا کردن!
نيو کمپ در آستانه ۱۰۰۰مین بازی خود
از زمان افتتاح نيو کمپ از سال ۱۹۵۷ تا به امروز، تیم بارسلونا ۹۹۹بازی در لالیگا را در نيو کمپ به میدان رفته.
بازی فردا شب در برابر سلتاویگو ۱۰۰۰مین بازی در این ورزشگاه خواهد بود.
سهم بارسا از این ۹۹۹بازی ۷۵۴پیروزی، ۱۵۷مساوی و ۸۸شکست بوده.
پ.ن: به نـظرم بازی هامون نسبت به دوتیـم دیـگه سخت تـره!
درود
دوستان بــارســایی یه خواهش صمیمانه ازتون دارم...
الآن چند روزه که از الکلاسیکو گذشته. بــارسلونا برد و رئــال مادرید باخت تو سنتیاگو.
حالا چه به ناداوری چه به اشتباهات فردی و هرچیز دیگه این نتیجه رخ داده.
هرچقدر هم که بقیه اعتراض کنند و ما تکذیب کنیم و جواب بدیم نتیجه تغییر نخواهد کرد. و بالعکس.
بهترین راه اینه که مثل تمام بازی های دیگه از کنارش بگذریم.
ارزش نداره سر یه بازی دوستی هامون رو فداش کنیم.
با تشـــکر
:11:
دوستان کسی اگه خلاصه بازی رو با کیفیت فول اچ دی داره بزاره.......پیشاپیش دمتون گرم:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – نیمه اولنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – نیمه دوم
کیفیت 720p
اگه لینک ها مشکل داشت ، آدرس زیر :
کد:http://www.yasdl.com/60177/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-2014.html
از دیلی موشن یه لینکه هایلایت HD پیدا کردم. گذارشگرشم انگلیسی و 18 دقیقس (میشه گفت کامله).نقل قول:
براتون مستقیم کردمش:
حجمش: 277 مگابایت
پ.ن: اعتبار لینک 1 هفته
نقل قول:نقل قول:
خیلی خیلی متشکرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه نه! آخه چرا الان و...؟!! امیدوارم زودتر به میادین برگرده ولی فکر نکنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نبود والدز تو CL مطمئنا ضربه میخوریم!
والدوز حدود ۶ ماه دور از میادین
خبر هنور تایید نشده
مثل این که والدز دچار مصدومیت طولانی مدت شده
جون من نگو........چشم زدیم بنده خدارو واقعا طاقت این یه چیز رو نداشتم:n14:.......خیلی دلم می خواست امسال با والدز یه 3 گانه خوشگل بگیریم تا بتونه بهترین خداحافظی رو از تیم داشته باشه.:n29:نقل قول:
تایید رسمی: پارگی رباط صلیبی والدز، نیاز به جراحی و دوری شش ماهه!
با این مصدومیت آینده ی والدز به یقین تغییر کرده و باید امیدوار باشیم که پینتو بتونه عملکرد مناسبی در دروازه داشته باشه!
خب برگشتیم به دوم جدول ! ایشالا به زودی بر میگردیم صدر جدول جایی که به بارسا تعلق دارد فقط حیف این شب خوب با مصدومیت ویکی خراب شد .
1 سال صدرنشین بودیم حالا 2-3 هفته هم نباشیم زیاد مهم نیست :n02:
توئی تر:
سسک فابرگاس
پیروزی خوبی بود ولی برای والدز ناراحتم.امیدوارم هر چه زودتر خوب شوی.
آندرس اینیستا
شب واقعا دردناکی بود . با همه وجودم به تو دلگرمی می دهم برادر (والدز) !
آلوارو آربلوا کوکا
ویکتور ! تو قوی هستی و قدرتمند تر از قبل برمیگردی.
داوید دخه آ
به ویکتور والدز ،که همیشه او را تحسین کرده ام دلگرمی می دهم و به او می گویم که امیدوارم هر چه زودتر به دروازه برگردی.
باور کن 27 فروردین بدون ویکتور والدز به زئال میبازیم.اگر ویکتور جان نباشه خیلی گل میخوریم.ای کاش زودتر خوب شه.تقدیم به ویکتور والدز عزیز.:n16::n16::n16:نقل قول:
اه کوفتم شد این برد و باخت دیشب.......:n28:
چرا اینقدر بد شانس؟؟؟کسی اگه فیلم مصدومیت رو داره بزاره دیشب تا زدم دیدم روی اون ماشینه داره می ره بیرون:n27:
شانسش وقتی داشت بهترین گلری رو می کرد مصدوم شد اونم نه یه روز دوروز تا آخر فصل.:n15:
واقعا ناراحت کننده ست مصدومیت والدز ، الان تکلیف رفتنش از بارسا معلوم نمیشه شاید همین مصدومیت باعث بشه 1فصل دیگه موندگار بشه
از طرفی با نداشتن یه دروازه بان درست و حسابی مطمئنا در بازیهای حساس پیش رو مخصوصا چمپیونز لیگ به مشکل می خوریم
اصلا این پینتو قشنگ منو یاد ابراهیم میرزاپور میندازه!!! کلا رو اعصابه
من نمیدونم چرا بارسا در این چندسال دروازه بان و دفاع نخریده، همش دنبال فروارده، والا من اگه بودم بجای نیمار 2تا دفاع خوب و 1دروازه بان می خریدم
مارتینو: «بازی پیچیده ای را شاهد خواهیم بود»
خراردو مارتینو در نشست خبری پیش از بازی اسپانیول عنوان کرد که این تیم حریف سختی برای بارسا خواهد بود. این مربی همچنین خطرناکترین بازیکن اسپانیول را سرخیو گارسیا دانست و اعلام کرد که مدافعین بارسا باید به خوبی از او مراقبت کنند.
خراردو مارتینو سرمربی تیم بارسلونا روز جمعه در یک نشست مطبوعاتی شرکت کرد و به صحبت در مورد دیدار آینده تیمش در مقابل رقیب همشهری خود یعنی اسپانیول پرداخت. او در ابتدا ضمن خطرناک دانستن سبک بازی اسپانیول، عنوان کرد: «سبک بازی این تیم شباهت زیادی به سبک بازی اتلتیکو مادرید دارد. آنها تیم حریف را تحت فشار قرار می دهند و می توانند برای هر تیمی خطرساز باشند. انتظار دارم که بازی پیچیده ای را شاهد باشیم. اطمینان دارم که آنها بازی فشرده ای را انجام داده و به خوبی فضا ها را پوشش خواهند داد و این موضوع کار ما را در این بازی مشکل می کند». او در ادامه ضمن تمجید از سرخیو گارسیا بازیکن اسبق تیم بارسلونا، این بازیکن را اینگونه توصیف کرد: «یک فوتبالیست استثنایی که می تواند هر دفاعی را در هم بریزد. او به خوبی گل می زند و بازیکنان حریف را دریبل می کند».
سرنوشت در دستان بارسا!
پس از پیروزی در ال کلاسیکو برگشت و شکست رئال مادرید در خانه سویا، بار دیگر بارسا می تواند با پیروزی در دیدارهای باقی مانده خود بدون هیچ اما و اگری به عنوان قهرمانی لالیگا دست یابد، تاتا درمورد این موضوع عنوان کرد: «اگر ما موفق شویم در لیگ به قهرمانی برسیم، من تنها دلیل آن را در داشتن تداوم بیشتر نسبت به رئال و اتلتیکو می بینم. اکنون بار دیگر سرنوشت لالیگا در دستان ماست و این موضوع اهمیت زیادی دارد، زیرا ما باید در آخرین دیدار فصل به مصاف تیم اتلتیکو مادرید برویم».
زمان هنرنمایی پینتو
با پاره شدن رباط صلیبی والدس، بدون شک پینتو در دیدارهای باقی مانده فصل از دروازه بارسا محافظت خواهد کرد، تاتا در مورد این موضوع اظهار کرد: «اطمینان دارم که اکنون والدس به خاطر از دست دادن ادامه فصل و از همه مهمتر جام جهانی بسیار ناراحت است. این تیم تاکنون بر مشکلات زیادی غلبه کرده است و این نیز یکی دیگر از همان مشکلات است و ما با قدرت از پس آن بر خواهیم آمد. من در مورد مسائل تاکتیکی با پینتو صحبت کرده ام و همچنین از او خواسته ام تا اگر لزومی در تغییر شرایط می بیند به من اعلام کند، زیرا من دوست دارم که او احساس راحتی کند. اگر در یک بازی موفق شویم، همه ما در آن نقش داشته ایم. این موضوع در مورد مواقعی که شکستی را نیز متحمل می شویم، صدق می کند».
احتمال شکست در بازیهای پیش رو
او همچنین در پایان به صحبت در رابطه با احتمال شکست در بازیهای باقیمانده فصل پرداخت: «شما ممکن است در یک بازی به این دلیل که بازیکنان حریف از شما بهتر بوده اند و یا اینکه عملکرد مناسبی را از خود به نمایش نگذاشته اید، شکست بخورید. پیروزی در ال کلاسیکو برای ما از لحاظ روحی یک جرقه بود، زیرا بار دیگر ما را به کورس قهرمانی لالیگا باز گرداند».
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لیست 18 نفره برای شهراورد
سانگ، پویول، والدس، دوس سانتوس و کوئنکا به دلیل مصدومیت و آفلای و مونتویا به دلایل فنی از لیست بازی با اسپانیول کنار گذاشته شدند.
لیست 18 نفره برای شهراورد روز شنبه ساعت 19:30 برابر اسپانیول در کورنیا ال پرات اعلام شد. سانگ به علت مصدومیت از ناحیه ساق پا در این لیست حضور ندارد ولی آندرس اینیستا با وجود این که به خاطر مشکل ماهیچه ران در نیمه دوم بازی با سلتا تعویض شد؛ همراه تیم حاضر خواهد بود.
الکس سانگ تمارین بخصوصی را به دلیل مصدومیت انجام داد و در تمرین غایب بود. پویول، دوس سانتوس، ایساک کوئنکا و ویکتور والدز که در دوره ریکاوری به سر می برند جداگانه تمرین کردند. مونتویا و آفلای نیز از این لیست خط خوردند.
تمرین امروز با تبریک به تیو آغاز شد؛ کسی که پنج شنبه برای اولین پدر شد. کادر فنی تصمیم گرفت که تیم امشب در هتل نماند اما بازیکنان فردا 14:30 در نیوکمپ حاضر شوند. سپس تیم در هتل پرینسسا سوفیا به صرف نهار می پردازد و بعد به کورنیا ال پرات منتقل خواهد شد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: ماهان مولایی / FCBarcelona.ir
بزرگ ترین سه تایی تاریخ فوتبال
گل انگلیسی 2 روز قبل از ال کلاسیکو
مردیم تا بردیم بازی امروز رو.این اسپانیول به همه میبازه میاد جلوی بارسا شاخ میشه.واقعاً بازی سختی بود.
بازی سخت و پیچیده ای شده بود
بارسلونا اهنگ همیشه رو نداشت و نیمار موقعیت هایی رو که باید یک مهاجم تراز اول گل کنه رو خراب کرد میتونست روند بازی رو خیلی تغییر بده
به هر حال 3 امتیاز گرفتیم و این اسپانیول که جلوی خیلی ها بازی رو میده جلو بارسلونا اینجوری بازی میکنه
باید نتیجه به مراتب بهتری بدست می آوردیم به هر حال تو این ورزشگاه همیشه مشکل داریم و خداروشکر اینبار امتیاز مورد نظرمون رو گرفتیم