سلام
پی اس 2014 رو. که نصب کردم اجرا که کردممیگه این فایل مخرب هست:|
چه کنم؟
سلام
پی اس 2014 رو. که نصب کردم اجرا که کردممیگه این فایل مخرب هست:|
چه کنم؟
کمودو بازی رو مخرب نمیشناسه بلکه کرکش رو میشناسهنقل قول:
هر وقت پیغام داد شما ignore and add to Exclusions رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین رو زدم ولی بازی اجرا نیمشهنقل قول:
این ارور رو میده
مورد از انتی ویروسه
رو لپتاپ که نود نصبه تست کردم موردی نداشت:|
ببرش توی لیست امن....نقل قول:
اقا برای من که همچین پیغامی نمیده!:n14:نقل قول:
از کجا ببرمش به لیست امن؟ این حالیش نیمهش اضافه میکنمش به استثنا بازم جلوش رو میگیره و بدیش اینه که اینجا جلوش رو گرفت دیگه تو بکش خودتو اصلا اجرا نیمشه همون ارور رو میده تا جای نصب رو عوض کنینقل قول:
شما الان فایل را به لیست استثتائات آنتی ویروس اضافه کردی... بهتره به لیست امن هم اضافه کنید. اعتبار سنجی> لیست امن> افزودننقل قول:
سلام
امروز انتی ویروس در خواست آپدیت به ورژن جدید رو داد بنده هم تایید کردم و بعد درخواست ریست سیستم رو داد اونم انجام دادم ولی بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس بالا نمیا و میگه
Comodo Security Agent قادر به اجرا نیست و آیا می خواهید از سیستم عیب یاب استقفاده کنید
وقتی روی بله کلیک میکنم سیستم عیب یابی شروع به کار میکنه و می نویسه عیبی پیدا نشد ولی بازم آنتی ویروس بعد از کلیک این ارور رو میده به نظرتون مشکل از کجاست
ویندوز بنده 8 هستش
COMODO Internet Security 6.3.294583.2937
دانلود نسخه جدید CIS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات:
NEW: PrivDog - A browser plugin that enhances the browsing privacy, performance and security
IMPROVED: Full Windows 8.1 Support
FIXED: Chrome and Dragon v28 and later do not work in kiosk/sandbox
FIXED: Malware bypasses HIPS and Sandbox while creating autorun entries
FIXED: Crashes occur while quick scanning on some computers
FIXED: Explorer hangs after CIS installation
FIXED: Copy/Paste now works while entering licenses in the license management window
چه خشگل شده
الان من نسخه کامل رودانلود کردمنقل قول:
اول ورژن قبلی رو پاک کنم و نصب کنم یا روی این نصب کنم؟
در ضمن اپدیت افلاین امروزش رو هم بدین برای یه کامی دیگه میخوام
موقع اجرا گزینه Upgrade بزنید. نسخه جدید نصب و تنظیمات شما حفظ خواهد شد.نقل قول:
آموزش آپدیت آفلاین به دفعات زیاد توی این تاپیک بحث شده، سرچ کنید.
دانلود اپدیت افلاین منظورم بودنقل قول:
دانلود کنید: لینک از سایت کومودو هست.نقل قول:
با سلام
این نسخه 6.3 کی منتشر شده من الان روی نسخه 6.2 گزینه ابدیت رو هم که میزنم پیامی برای دریافت این نسخه ندارم و میگه ابدیت هست
با تشکر
برای من پیغام آپدیت برنامه نشان داده میشهنقل قول:
التن اپدیتش کردم ونصب شد و ریست کرد
ولی قایفش مثل عکس بالا نیست با ورژن قبلی فرقی نکرده:|چرا؟
سلامنقل قول:
عکسی که من قرار دادم برای نسخه 2014 هست که احتمالا نسخه بعدی هستش. من چون عکسی پیدا نکردم و خودم هم نصب نداشتم حدس زدم شاید شبیه این عکس باشه.
نقل قول:
سلام
دریافت آپدیت از طریق برنامه شاید یه مقدار مشکل باشه..... یا دچار خطاهایی بشه.
بهتره کومودو را مجددا دانلود و نصب کنید.
بهترین روش نصب ورژنهای جدید:
1- قبل از حذف کومودو از دیتابیس یک کپی بگیرید...
2- از تنظیمات هم میتونید یک بکاپ بگیرید (در صورت تمایل)
3- روی آیکون کومودو کنار ساعت کلیک راست کنید و "خروج" را بزنید.
4-و بعد کومودو را با برنامه رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کنید
5- سیستم را ریستارت کنید
6- با ابزاری که پیوست کردم بقایای باقی مانده از کومودو روی سیستم را حذف کنید و سیستم را ریستارت کنید
7- با ابزارهای مثل سی-کلنیر سیستم را پاکسازی کنید و ریستارت کنید
8- آخرین نسخه را نصب کنید
9- وقتی کومودو پیغام ریستارت داد تایید کنید و سیستم را ریستارت کنید
10- کومودو را آپدیت آفلاین کنید
11- در صورت تمایل تنظیمات قبلی را وارد کنید
برای نصب نسخه جدید من همیشه این کارها را انجام میدم و در واقع یک Clean Install واقعی را انجام میدم....... همیشه هم کومودوی من کمترین مشکل را داره.
نکته: لینک دانلود نسخه جدید هم توی امضام هست.
نکته: این هم فایلی که باید با آن مرحله 6 از توضیحات بالا را انجام بدهید
سلام
نسخه ای که از سایتش دانلود میکنیم نزدیک 200 مگ حجم داره ولی من این نسخه رو که دانلود میکنم 92 مگ حجم داره و همون اینترنت سکوریتی هست
چه فرقی بین اینا هست ؟
دارم الان دانلود میکنم ...نصب میکنم ببینم فرقی دارن یا نه
الان دیدم لینک رضا هم 92 مگابایت هست ..میخوام بدونم فرق اینا چیه,حدس میزنم کمودو دراگون و Geekbuddy ازش حذف شدن ولی آخه 110 مگ واسه اینا ؟:دی
بدون دوشواری نصب و آپدیت افلاین شد!
سلام چطور میشه از تنظیمات comdo برای مهاجرت به نسخه جدید بکاپ گرفت؟
انشاءالله سربلند باشید
با سلام
دوستان مکافاتی کشیدم روی نصب این نسخه 6.3
من شاید 5 بار همه لینکهایی که اینجا دوستان قرار دادن رو دانلود کردم . نسخه قبلی رو طبق روشی که علی گفته بود حذف کردم . بعد از نصب هر نسخه می دیدم باز هم نسخه 6.2 هست چند بار مجبور به حذف و نصب دوباره شدم که سستم به هم ریخت و اصلا نصب نمی شد یکی از کارشناسای کومودو به سیستم وصل شد اما هر کاری کرد نتونست نسخه جدید رو نصب کنه ارور می داد که نسخه قدیمی تر توی سیستم نصب هست ولی توی لیست برنامه ها اثری از کومودو نبود
بالاخره خودم از سیف مود وارد شدم تا تونستم ابزار cis . cleanup رو انجا هم اجرا کنم بالاخره نصب شد ولی الان هم میزنه نسخه 6.2 و ابدیت جدیدی هم نداره
من در properties همه نسخه هایی که دانلود کردم نگاه می کنم توی قسمت detail میزنه
نسخه 6.2
مثلا نسخه امضای علی
حالا به نظر شما مشکل از کجاست
با تشکر
سلامنقل قول:
اول: برای حذف کومودو که البته لازم نیست حتما پاکش کنیم برای نصب نسخه جدید! از نرم افزارهای حذف پیشرفته استفاده کنین. مثل Your Uninstaller. هرگونه ردپایی توسط این نوع برنامه ها پاکسازی میشه.(هنگام پاکسازی گزینه Normal Mode رو انتخاب کنین)
دوم:
مشکل شما رو من در نسخه قبلی داشتم. که دقیقا مثل شما بود و نسخه قبل تر به جای نسخه جدید در اون زمان دانلود شده بود و دلیلش هم بعضی اوقات مشکلاتی توی سرور پیش میاد که بهش میگن عدم Sync شدن فایل جدید در سرور. که ممکنه پیش بیاد در ساعات اولیه آپلود فایل. پس وقتی نسخه جدید منتشر میشه. یه مدتی رو صبر کنید. بعد دانلود کنید. من همین کار رو کردم و به مشکل شما برنخوردم.:n06:
سلامنقل قول:
نسخه 92 مگی مربوط به سیستمهای 32 بیتی است و نسخه 64 بیتی هم 100 مگ هست.
اون نسخه 200 مگی هم روی ویندوز 32 و هم 64 بیتی نصب میشه.
بنابراین حجم نسخه اینترنت سکیوریت کومودو 100 مگ هست.... البته من نسخه 200 مگی را ترجیح میدم... دیگه یه دفعه با یک دانلود کارو یکسره میکنم:n02:
=====
از توضیحات اقا رضا هم ممنون..... متاسفانه تجربه ثابت کرده سرورهای کومودو در ساعات اولیه انتشار نسخه جدید دچار گرفتاری میشه....
سلام دو سه روزی هست که این مشکل پیدا شده که باعث میشه سیستم چند ثانیه بدون explorer میشه بعد بر میگرده کمودو 6.2 و ویندوز 8
توی عکس دسترسی explorer به پروسه کومودو مسدود میشه....نقل قول:
در حالت نرمال خیی نباید این اتفاق بیافته..... در این چند روزه برنامه جدیدی نصب کردید؟... چیزی شبیه یه برنامه امنیتی یا یک ابزار پروسس منیجر/آنالیزر...؟
نه نصب نکردم همچین چیزی یه دفعه ای شد یه سوال دیگه من دسترسی kmplayer تو فایروال block کردم نمیشه کاری کرد جلوی ثبت لاگش گرفته شه همینطور ثبت میکنه :)
سلامنقل قول:
در مورد اون تصویر بالایی احساس میکنم بهتره کمی صبر کنید.... البته همیشه آلودگی سیستم مد نظرم هم هست... ولی اینجا به اعتقاد بنده سیستم مشکلی از این لحاظ نداره.... به هر حال عوامل دیگری فرمان دسترسی پروسه explorer به حافظه و پروسه کومودو را صادر کرده...که به اعتقاد بنده منبع امن هست.... کومودو هم صرفاً به دلیل حفاظت از پروسه خودش این نوع دسترسی ها را مسدود میکنه و در واقع در دنیای کومودو عمل غیر طبیعی ای رخ نداده... منتها مگر اینکه منبع صدور فرمان برامون مهم باشه که البته من در پست قبلیم حدسیاتم را گفتم.
در نهایت سر این رشته را میتونی بگیری> سیستم را با مالواربایتس اسکن بکن.... لیست امن کومودو را چک بکن....آخرین برنامه های نصب شده را بررسی کن.... تنظیمات بخش HIPS را نگاهی بیانداز..... البته اگر برنامه خاصی بود میتونستم بگم چجوری اجازه دسترسی را بهش بدی... ولی در مورد explorer چون تیم کومودو به صورت پیشفرض اجازه این دسترسی را در CIS قرار نداده، منم میترسم بگم!
====
در مورد KM Player یا هر برنامه دیگری که در فایروال مسدودش میکنید.... اگر قانون "مسدود" را براش انتخاب کنید، به واسطه اینکه قانون "مسدود" یک قانون از پیش ساخته شده هست بصورت پیشرض ثبت موارد مسدودی برای این قاتون تعریف شده است. یعنی برای هر برنامه ای که این قانون را تعریف کنید، موارد مسدود شده مربوط به اون برنامه در قسمت گزارشات ثبت میشه.(البته این قانون پیشفرض قابل ویرایش هست ولی بهتره این مورد را دستکاری نکنید، چون باید و یا حداقل بهتره موارد مسدودی برنامه ی مسدود شده ثبت بشه)
اما اگر از یک برنامه ای به میزان زیاد استفاده می کنید و اون برنامه هم دائماً قصد برقراری با شبکه را داره و طبیعتاً ثبت موارد مسدود شده مربوط به اون برنامه باعث حس ناخوشایندی در شما و پر شدن بی دلیل بخش وقایع فایروال میشه.... بهتره خودتون برای اون برنامه قانون بسازید و مسدودش کنید ولی با این تفاوت که گزینه ثبت وقایع را فعال نکنید.
در عکس کاملاً توضیح دادم:
قانون را طبق عکس بسازید.... فقط تیک اون قسمت که نشون دادم را بـردارید.
سلامنقل قول:
یک سوال!:n13:
بعضی برنامه ها "تا وقتی مطمئن به قطع یا وصل بودن اینترنت نشند از ادامه فعالیت خودشون جلوگیری میکنن و منتظر میمونن تا تکلیفشون با اینترنت معلوم بشه" حتی اگر شما با فایروال اون رو مسدود کنید باز هم گیر میکنن و منتظر میمونند. این "بعضی" برنامه ها خیلی کم هستن. نمونه VMWare Workstation من تست کردم اینطوری بود.
برای اینا راه حلی هست یا کومودو فکری کرده؟
سلامنقل قول:
نمیدونم دقیق منظور شما را متوجه شدم یا نه...به هر حال:
هیچ فایروالی نمیتونه در این زمینه کاری بکنه......
وقتی برنامه ای شروع یا ادامه فعالیت خودش را منوط به اتصال به اینترنت میکنه.... بنابراین تنها راه این هست که به اینترنت وصل بشه.
====
محتوای مخفی: طنز
سلام اگه قسمت گزارشات رو پاک کنیم چی میشه؟ یعنی همه چی دوباره برمیگرده سر جای اولش؟ چون مثلا کومودو یه پیغام اخطار داد (یادم نیست مربوط به چی بود) و من اجازه دادم بعد که رفتم از حالت مجاز دربیارم نمیدونم چطور باید فایل یا پروسه ای رو از حالت مجاز درآورد , زدم کل گزارشات پاک شد
و فایل VirusTotal Uploader 2.0 هم که اجرا میکنم و میخوام یه فایل رو آپلود کنه یا پیدا کنه بدون هیچ کاری پیغام Hash search failed میده نمیدونم مشکل از چیه چون اینترنت هم برقراره و توی کومودو هم مشکلی نیست , قبلا مشکلی نبود
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
اگر بخش گزارشات را پاک کنید اتفاق خاصی نمیافته، فقط گزارشها پاک میشه....
و از قسمت گزارشها نمیتونید چیزی را تغییر بدهید.
برای تغییر آنچه قبلاً دستور داد مثلا مجاز کردید یا مسدود کردید؛ این پاسخها (اگر تیک "به خاطر داشتن" حین پاسخ به سوالی را زده باشید) ... اگر مریوط به HIPS باشه در بخش قوانین برنامه ها در HIPS و اگر مربوط به فایروال باشه در بخش قوانین برنامه ها در فایروال ثبت میشه.... بنابراین از این دو قسمت میتونید تغییرش بدهید.
در موردVirusTotal Uploader اگر هش فایلی در VT را پیدا نکنه این پیغام ظاهر میشه .... و بعدش فایل اتوماتیک برای VT ارسال میشه اگر نشد میتونید گزینه ارسال را بزنید.
:n02:نقل قول:
نه ببین برنامه اگر بفهمه که اینترنتی در کار نیست فعالیت خودش را ادامه میده. یعنی شما کابل شبکه رو در بیاری. اینطوری قبول میکنه
اما وقتی اینترنت وصل هست و با کومودو میگیم که وصل نشو قبول نمیکنه. این برنامه ها کم هستن فقط خواستم ببینم راهی وجود داره یا نه که ظاهرا وجود نداره. من هم همیشه کابل رو در میارم برای این نوع برنامه ها. سمج هستن:n02:
سلام
ای خدا بیچاره شدم رفتم ورژن 6.3 از سایت دانلود کردم سایت کمودو کمودوی قبلیو پاک کردم و با نرم افزار بهینه ساز پاکش کردم و اون فایل cis تو پست های بالاتر هم مرحله به مرحله اجرا کردم و وقتی دوباره اومدم 6.3
نصب کنم تا یه مرحله ای رفت گفت ریستارت عجیبه که بعد ریستارت هم باز میاد میگه ریستارت :D ......
البته comodo agent هم هی میاد بالا بعد هر ریستارت میگه دنبال اشکالات بگردم و بعدش میگه مشکل پیدا شد ولی نمیشه حلش کرد کلا اعصاب برام نذاشت تا اینکه system restore کردم و الان اون کمودوی قبلی
اجرا میشه ولی برای باز شدن میگه تم هاش نیست تو پوشه کمودو هم الان دیدم پوشه themes وجود نداره اگر ممکنه راه حلی برای این مشکل بهم بدید ممنون میشم :n16:
سلامنقل قول:
از ابدیت و تنظیمات بکاپ بگیر .... بعدش دوباره نسخه 6.2 رو نصب کن (اگه الان 6.2 رو داری)... قبلی رو پاک نکن بزار تعمیر بشه.
repair هم نمیشه گزینش تو add /remove غیر فعال هست از رو فایل اصلی هم وقتی نصب میکنم بازم همون هست که بود remove هم بکنم پیغام میده و کنسل میشه پیغامشم اینه
این روش رو تست کردی؟نقل قول:
cis تو لیست برنامه های نصب شده اون نرم افزار نیست با چند نرم افزار دیگه هم تست کردم که تو لیستشون بود ولی بازم پیغام بالا میده ...
اپدیت افلاین ماله امروز
یه لینک کاملا مستقیم بدین