سلام سلام . این تکمیل ظرفیت ها چی جوریه ؟
کسی تراز امسال اخرین نفر قبول شده تو سخت افزار کرج رو داره ؟
من چنتا سوال دارم کجا بپرسم که زود جواب بدید ؟ :31:
سلام سلام . این تکمیل ظرفیت ها چی جوریه ؟
کسی تراز امسال اخرین نفر قبول شده تو سخت افزار کرج رو داره ؟
من چنتا سوال دارم کجا بپرسم که زود جواب بدید ؟ :31:
این نوشته (+ تکمیل ظرفیت کجاس خوب . یکی لینک اون پست رو بده:( )
پست اول اپدیت نمیشه ؟
بابا یکی نیست بگه این + تکمیل ظرفیت صفحه چنده ؟ ":| :13:
نه آقا! شما دیگه داری زیادی شرایط رو سخت تصور میکنی که اومدی اینجا زیاد نخوره تو ذوقت ، نه ؟! :دی چاقو چیه ؟! دعوا کجا بود ؟ دانشگاهه ! :دینقل قول:
داش اینا که واسه ما بچه بازیه(البت بچه بازی حرامه ولی بلخره)
بزار گیر بدن. ما که دختر نیستیم.
شاخیم نیس که نشکنه. شاخ شد یا عطوفت می کنیم یا دیگه عطوفت میکنیم. بلخره کار دیگه ای نمیشه کرد.
اینا واسم مهم نیس استادا چجورین؟
استادا مهمن واسم.
بعد این استخر و سالن بدنسازیو میتونم مثه بز سرمو بندازم پایین برم. بدنسازی رو هر روز باید برم.
ما از خیابون مالک اشتر کرج گذشتیم این چیزا که تفریحه(خیابون مالک اشتر همون جاییه که داداشی رو زدن ناکار کردن. کلن اینجا گروهی آدم میکشن دیه شو تقسیم میکنن. واستادی تو خیابون یارو از پنجره خونش نگات میکنه بعد حال نکنه باهات با چاقو ضامن دار یه یادگاری واست میزاره. کلن تگزاسیه اینجا واسه خودش)
دیگه گرگ بارون دیده شدم
استادا بد نیستن .... بیسواد و عقده ای توشون هست ... کله گنده هم زیاد داره ولی !
استخرم یه روز در میونه ... باشگاه هم ساعت داره دیگه ....
خوابگاه هم به کرجیا میدن .... چندتا رفیقام گرفتن ....میشه یعنی گرفت !
اقا خلاصه اگه کسی لطف کنه لینک اون پست تکمیل ظرفیت رو بزاره ممنون میشم .
واقعا تو این اسپمکده (:دی) سخته یافتنش !
نه داش. دارم میگم از دیار پهلوانان دارم میام. ما به گیر دادن مشکلی نداریم.نقل قول:
باید چونه بزنم واسه خوابگاه یعنی. تو سایت زده نمیدن. یا مثلا باید وایسم تا یکی دو ماه. کلا هر دم بری میرسد
این یارو استادیومش چی؟ میزارن بریم گل کوچیک بزنیم؟:31: تو پ موپ داره؟ تیرک میرک چی؟
کلن میشه تک چرخ زد؟
ورزش و اینا وسطشم یه سر به کلاس بزنیم؟:31:
بچه ها واسه ثبت نام دقیقا چی می خواد ؟
سایت دانشگاه هیچی ننوشته .
از چیزایی هم که سنجش نوشته سر در نمیارم .
این گواهی موقت چیه ؟ یه دونه برگه که نمرات سه سال رو داشت در طی سال بهم دادن ولی من گم کردم :| الان باید چی کار کنم ؟
لطفا جواب بدید چون باید فردا برم مدرسه ببینم چی باید بگیرم ازشون
آقا این پورتال مورتال که میگین چی چی هس؟
واسه مام از اینا داره؟
اگه داره بخورمش یا بپوشمش؟
شرایط خدمم مثه شرایط خودته. فردا میرم مدرسه کاغذو میذارم جلوش میگم هر چی از این لیستو داری بده بیاد.نقل قول:
بچه ها واسه ثبت نام دقیقا چی می خواد ؟
سایت دانشگاه هیچی ننوشته .
از چیزایی هم که سنجش نوشته سر در نمیارم .
این گواهی موقت چیه ؟ یه دونه برگه که نمرات سه سال رو داشت در طی سال بهم دادن ولی من گم کردم :| الان باید چی کار کنم ؟
لطفا جواب بدید چون باید فردا برم مدرسه ببینم چی باید بگیرم ازشون
اگه میدونستم خوابگاه گرفتن و ثبت نام اینقدر مکافات داره اصلا قبول نمیشدم. از کنکور سخت تره
گواهی موقت همونیه که دیپلم گرفتنی بهت دادن که معدل کتبی دیپلمت رو هم عددی و هم حروفی توش نوشته.منظور اونهنقل قول:
مشکلی نداره گمش کردی.برو مدرسه از پرونده ات نسخه اصلیش رو دربیارن و پرینت بگیر
به همه دوستان گفتم به شمام میگم از هرکدوم از مدارک کپی برابر اصل بگیرید
موفق باشید
خوش به حال همتون ......من بدبخت چیکار کنم؟؟؟؟؟ ( شنوایی سنجی علوم پزشکی بهشتی آوردم:2:)
1= برم سربازی برگردم دوباره سال 93 کنکور بدم
2=برم بین الملل (اگه خونمون رو هم بفروشیم بازم پولش در نمیاد)
3= یه معافیت پزشکی جور کنم و بخونم برای کنکور پزشکی آزاد سال 92
از اینا بهتر چیزی به ذهنم نمیرسه!!!! شما هم اگه ایده جالبی دارین بگین.....
اگه میشه بگین دانشگاه آزاد واسه گزینش ذخیره ها چطوری اقدام میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا یکی جواب بده:42:
بابا قدیما بچه های فروم ها کلا بامرام تر بودن :|
خوب یکی بگه این پست مربوط به تکمیل ظرفیت کجاس دیگه ! :37:
مرام فیس بوکی تو شمام انگار نفوذ کرده :دی
93 اصلا کنکور نداره. اینطوری میگننقل قول:
برو همینو اگه تونستی تغییر رشته بده. خوب چرا زدیش اصلا؟
معافیت فعلا به باباشونم نمیدن. خود من شب کنکور فهمیدم معاف نیستم(با همچین رو حیه ای کنکور دادیم ما)
همینو ادامه اگه شد تغییر رشته (که کلا کار سختیه) اگرم نه دیگه شده دیگه.ولی گزینه هایی که گذاشتی رو میز هیچ کدوم عملی نیس
من برق قدرت قبول شدم میتونم تغییر بدم برم مکانیک:40:
معافیت پزشکی هم میخواستین بگیرین شما؟؟؟نقل قول:
شما چه گزینه دیگری داری؟؟؟
رشتش اصلا رشته نیست بی عقلی کردم زدم( خریت محض):27:
سلام
امیر کبیری ها این پورتال سایت فردا درست میشه؟ به نظرتون چی کار کنم ؟ کسی دیگه این مشکل داره؟
اطلاعات وارد می کنم میگه معتبر نیست
من شنیدم ما علموص ها هم تفکیکیم ! :( راسته ؟
سلف علموص چطوره ؟
آقا جان والا به خدا امروز کلا آموزش تعطیل بوده ، بذارین فردا مسئولای آموزش برن واحداتونو بدن بعد پورتال باز میشهنقل قول:
مشکل اینجاست فکر میکنم اینا نسخه اصلیشو به خودم دادن . و من الان نمی دونم اصن کجا گذاشتمشنقل قول:
( یعنی میگی اینا همه تو هارد کامپیتر مدرسه Save ــه ؟ )
آره به خدا . واسه خوده کنکور اینقدر استرس و اعصاب خوردی نداشتمنقل قول:
مشاور مدرسه میگه اگه اون گواهی موقت رو پیدا نکنم ، نمی تونم ثبت نام کنم
دو حالت داره :
1- یا مشاورمون چرت میگه و یه نسخه دیگه تو مدرسه هست
2- یا بدبخت شدم :|
مگه پروندتو کامل از مدرسه گرفتی؟اگه کامل از مدرسه گرفته باشی و گم کرده باشی آره باید کارت یکم سخت باشه فکر کنم و باید بری آموزش و پرورش اگه مدرسه نداشته باشه ولی اگه هنوز پرونده ات تو مدرسه س عمرا گواهی رو نمیدن به خودت ببری.من پارسال واسه ثبت نام گواهی رو خواستم ازم گواهینامه ام رو گرفتن و به شرط 1روز که برم کپی برابر اصل ازش بگیرم و پس بیارم مدرسه بهم دادننقل قول:
علوم کامپيوتر روزانه دانشگاهی که ميخواستم قبول شدم! فقط دلم ميخواستم مهندسی کام باشه که خب نشد
يه خبر مهم: امروز از دو تا علومی پرسيدم گفتند که فقط 7-8 تا واحد بين علوم و مهندسی کام اختلاف هست! من که از خوشحالی داشتم بال در اوردم
نه من اصن واسه پرونده به مدرسه نرفتمنقل قول:
فقط یادمه وسطای سال مشاورمون اومد دوتا برگ ( یکی همین برگی که نمرات 3 سال توش بود ، با یکی دیگه -فکر کنم گواهی موقت- بود ) به بچه ها داد گفت اینارو نگه دارید واسه ثبت نام لازم میشه
علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر اونقد که من میدونم زمین تا زیرزمین باهمدیگه فرق میکنن چون با دانشجوهای هر2رشته صحبت کردم.من it پیام نور دراومدمنقل قول:
نقل قول:
پس شک نکن تو مدرسه س و اصلیش رو ندادن بهت
نه دیگه شهر هرت نیسنقل قول:
- یا بدبخت شدم :|
من خودم دفترچه انتخاب رشته رو که دیدم عقل و هوشم پرید. چون نوشته بود کد رهگیری میخواد و من نداشتم. بعد دیدیم با همون اسمو فامیلم میشه.
هیچ طور نیس
مشاور مدرستون شکر زیادی خرده گواهی موقت اصلا مهم نیست من خودم برای معافیت گفتن برو ازش کپی برابر اصل بگیر حوصله نداشتم به معاون مدرسمون زنگ زدم گفتش همونه اصلش رو بده مهم نیست اگر یکسال از دیپلمتون گذشته باشه احتمالا اصل دیپلمتون حاضر میتونید با معرفی نامه از دانشگاه اصل رو از مدرسه تحویل بگیریدنقل قول:
نقل قول:منم امیدوارم همینطوری باشه . در هر صورت مرسینقل قول:
فردا برم ببینم چی میشه
راستی این گواهی ماقبل دیپلم چیه تو سایت سنجش گفته برید بگیرید
آخه واسه خوده منم سواله مگه میشه مدرسه اطلاعات ما ( که هنوز پرونده هامون اونجاس ) رو از رو هارد پاک کنهنقل قول:
ممنون .
نقل قول:
همون گواهی موقت هست که عکست رو بالا سمت چپ زده و معدل کتبی رو به عدد و حروف نوشته و نوشته که فارغ التحصیل شده.درضمن ریزنمرات 3ساله رو هم حتما ببر.اینو امروز هزاربار به همه گفتم بازم میگم از مدارکتون کپی برابر اصل بگیرید
سلام دوستان.
من امسال سال دومی بود که کنکور دادم و
سال قبل مدارکم رو برای نظام وظیفه فرستادم تا بتونم پشت کنکور بمونم.
حالا واسه ثبت نام دانشگاه چیکار باید بکنم؟
دوباره باید برم پلیس +10 ؟؟؟؟
دوستان....من میتونم تو این اول کاری انتقالی بگیرم؟؟؟ از تهران به شهر خودم؟؟
سایت دانشگاه ما که در مورد مدارک چیزی ننوشته ! یه سایتی داره که فقط 4 تا عکس توش هست !
پس همین مدارک سایت سنجش رو باید ببرم دیگه ؟
در بخش 1 در مدارک نوشته که یکی از اون موارد کافیه . حالا من کدوم رو باید از مدرسه بگیرم؟
سلام
من برق شبانه کاشان قبول شدم راستش یه چندتا سوال دارم اگه می شه کمکم کنید
1)کلا روزانه و شبانه فرقشون تو خوابگاه و شهریس فقط ؟ ( ساعات کلاس ها فرق نداره؟)
2)آخر کار تو مدرک می نویسن شبانه؟
3)اگه تکمیل ظرفیت ها بیاد و روزانه قبول بشم می شه از این انصراف بدم؟
4)می شه مرخصی گرفت برای شبانه و چند ترم؟
5) شبانه ها هم می تونن مهمان بشن؟
پیشاپیش ممنون
زنگ زدم به مشاورمون .
قرار شد فردا صبح برم آموزش پرورش ، گواهی موقت دیپلم رو دوباره واسم صادر کنن ( فکر کنم من همون اصلیه رو گم کردم :| )
اونقد که اطلاع دارم نه.فکر کنم حداقل باید 1ترم بگذرونی و تعداد واحد مشخصی بگذرونی بعد.باز پرس و جو کننقل قول:
حرف مفت زدندنقل قول:
برو چارت درسی رو مقایسه کن میفهمی
۷ تا ۸ درس باشه شاید که گیریم ۲۰ واحد ، بازم درست نیست
مبارک باشه.نقل قول:
1.بله و یک سری چیزای دیگه که جزئی هست و مهم نیست !
2.خیر
3.درصد اینکه روزانه همین دانشگاه قبول بشین خیلی کمه
4.بله 4 ترم.
5.کلا هرکی مهمان بشه باید پوله شبانرو بده ! ولی برای مهمان شدن چندین فاکتور لازمه چندتاشو که من میدونم : پارتی،معدل،تاهل و ...
1.لطفا اگه می شه اون موارد جزئی را هم بگیدنقل قول:
3.نه منظرم توی داشگاه دیگه بود حالا اگه اینطوری بشه میشه ایجا انصراف داد و جای دیگه ثبت نام کرد؟
راستی شبانه ها محدودیت انتخاب واحد دارن؟ (جوری هست که اذیت کنه؟)
باز هم از کمکتون ممنون
راستی یادم رفت بابت رشتت بهت تسلیت بگم :9:نقل قول: