دوستان پچی برای باز کردن پول توی مسترلیگ برای قسمت شاپ نیستش ؟
یک سوال دیگه اینکه توی همون قسمت که میتونی برای بازکنا از شاپ خرید کنی سه تا قفل هستش که سومی هیچوقت باز نمیشه بخوای تمرین یا خریدی رو اضافه کرد اون از کجا باز میشه ؟
Printable View
دوستان پچی برای باز کردن پول توی مسترلیگ برای قسمت شاپ نیستش ؟
یک سوال دیگه اینکه توی همون قسمت که میتونی برای بازکنا از شاپ خرید کنی سه تا قفل هستش که سومی هیچوقت باز نمیشه بخوای تمرین یا خریدی رو اضافه کرد اون از کجا باز میشه ؟
اقا یه سوال هست خیلی برام مهمه خواهشا جواب بدین
نمیشه واسه بازیکن که میوخایی بخریش خودت یه پیشنهاد بالا بدی؟
هر چی پیشنهاد میدم رد میکنه باشگاهش نمیشه خودت براش پول بذاری یه مقدار زیاد؟:n27:
خیرنقل قول:
قدیما یادمه می شد، حتی می تونستی یکی از بازیکناتو با مقداری پول پیشنهاد بدی
بعضی چیزای خوبشو پی ای اس برداشته مثل همین مورد
به اون در صده دقت کن
باید حداقل 15% باشه (15% هم خیلی خیلی سخته)
اون در صدم به چند تا چیز بستگی داره، مثل این که تو پستی که اون بازیکن رو می خوای بازیکن خوبی نداشته باشی یا رتبه ی باشگاهت، طرفدارا، وضع مالی یا تعهد بازیکنی که می خوای به تیمش
لینکا همینایی بود که دادم .لینک دیگه وجود نداره . منم هرچی سعی کردم آپلود کنم نشد . حجمش 200 mb هستش و برا من حین آپلود خظا میدهنقل قول:
نقل قول:
برای شاپ که باید پچ باشه ...
اما برای اون باز کردن قفل سوم .. مربوط به کسایی هست که بازی اصل دارن و میتونن انلاین بازی کنن.. انلاین که بازی کنی ... تو قسمت item list -- consumebale items البته املاش فک کنم اشتباه نوشتم ... میری و اونجا میتونی extra slot بخری برا هر کی میخوای و یه سری چیزای دیگه مثل موز و قرص نیرو زا و از این چیزا که خستگی رو کم میکنه یا focus point رو زیاد میکنه ...
البته میتونی با یک پچ هم این کار رو بکنی ... - یه پچ هست که همه چی رو باز میکنه .. خودت تعیین میکنی چند بزنه برات
این رو سرچ بزن : PES2013 ITEM EDITOR
یه فایل 4.8 تا 5 مگی میده که اموزشش رو هم داده:n16:
جی- تگ تنها ه_ک_ی هست که قابلیت ویرایش های این چنینی رو برای بازی هایی نظیر PES فراهم میاره وقتی که بازی ها ریپ میشن و روی کنسول جی-تگ شده ریخته میشن قابلیت ریپک ندارن البته میشه این کار رو کرد ولی دیگه دیسک نسخه ریپک روی کنسول جی تگی اجرا میشه چون مستقل از رجیون پال و ان-تی-اس-سی و ... هست و عملا دیسکی که در حالت ریپ دستکاری شده روی کنسول غیر جی تگ جواب نمیده. موفق باشیدنقل قول:
من فایل rld.dll دیدم نیست بعد تو قرنطینه ی آنتی ویروسمم نبود چی کار کنم؟
PES 2013 هم عمرش تموم شد ولی ما آرزو به دل موندیم بیایم تو این تایپک در مورد خود بازی بحث شده باشه نه مشکلات نصب و ترینرها و ویرایش ... :n02:
یکی جواب منو بده:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14 ::n14::n14::n14::n14::n14:
نقل قول:
اگه منظورت اینه که پاک شده از سیستمت بیا از اینجا بگیرش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بی انصافیه اگه بگیم این نسخه جالب نبود
انصافا من که خیلی باهاش حال میکنم
راضیم ازش
حتی اگه از وسط زمین گل بخورم :n02:
ببخشید ابدیت های pes 2013 را برای xbox 360 کجا گیر بیارم؟؟! :n03::n03::n03:
کسی نیست؟؟
به Spaniuly پیغام خصوصی بده . حتما کمکت میکنه .نقل قول:
سلام دوستان شرمنده این روزا اوضاع نت بد جوری خرابه دوست عزیز برای گرفتن آپدیت های اکس باکس می تونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و تایتل آپدیت بازی رو بگیرید فقط دقت کنید که مدیا آیدی و تایتل آیدی متناسب با بازیتون رو دانلود کنید
اگه هم دستگاه جی-تک باشه می تونید از انجمن xbox360iso فایل هایی مثل پج و اینجور چیزا رو دانلود کنید
موفق باشید
دستون درد نکنه ولی چطوری پچ را انتقال بدم!! :n03:
ببینید وقتی هوس ویرایش و پچ و این جور چیزا به سر یه اکس باکس گیمر می زنه راحت ترین راه اینه که جی-تگ کنه... ولی ما فرض می کنیم شما فقط می خواهید بازی PES2013 رو آپدیت کنید خوب اینکار رو در حالت عادی می تونید با قبول ریسک انجام بدید. به قول معروف یا خدا یا خرما!نقل قول:
اگه از امن بودن لایو مطمئن هستید با همین کنسول غیر جی-تگ به شبکه لایو وصل بشید و از داخل بازی هم تایتل آپدیت هم دیتا پک رو دانلود کنید نه اگه فکر می کنید کنسول شما ممکنه بن بشه توی لایو بهتره بالکل بیخیال آپدیت بازی بشید. ولی دیگه لایو و اکس 360 دیگه آفتاب لب بومه برید لایو و آپدیت کنید وقتی تا الانشم نتونستید از امکانات لایو بهره مند بشید چه فرقی به حالتون می کنه که از لایو بن بشید یا نشید تازه بن بشید بهتره چون با خیال راحت می تونید جی-تگ کنید.
در ضمن هنوز شما پاسخ ندادید به من کنسولتون جی-تگ شده یا خیر؟
امتحانات هم تموم شد امروز یه دل سیر pes2013 زدیم :دی
فعلا adsl ما قطع هست با موبایل چک کردم چند روز پیش چند تا عکس از pes2014 اومده بود خیلی ردیف بود گرافیکش یه نفر اقلا میذاشت عکساشو تو تاپیک :n05:
انگار امروز هم تریلر pes2014 میاد
از من غیر جی تگ داره و نمیوتنم به لایو برم!نقل قول:
ADSL ما هم وصل شد و مقارن شد با اومدن تریلر PES2014
اپلود کردم تو مدیا فایر که راحت تر بشه دانلود کرد :
کیفیت : MP4 720P
واقعا فوق العادست . اگر کسی مطلع نباشه که تریلر بازی هست فکر میکنه تصاویری از بازی واقعی هست :دی بعد دیدن تریلر بدجور منتظر ریلیز PES2014 هستم ...
Greedy جان تاپیک جدید چند روزه که باز شده :
تاپيک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ندیدم 23 روزی adsl ما قطع بود کلا عقب موندیم از اخبار :دی گفتما چرا این همه عکس و تریلر اومده کسی نمیذاره نگو تاپیک جدید زدید:n02:نقل قول:
فقط همین و کم داشتیم:n08:
سلام دوستان
بعد از این همه پی اس بازی کردن هتوز نمیتونم پاس در غمق بدم که به بازیکنم برسه ! منظورم اینه که اگه 3 تا بازیکن داشته باشم حتی اگه فلش هم بگیرم بازیکنم توپ رو خیلی بد میندازه یا اصلا میندازه واسه کسی دیگه ! حتی نمیتونم قدرتش و جلوتر انداختنش رو تنظیم کنم . همچنین ضربه آزاد زدن هم خوب بلد نیستم . کسی کمک میکنه ؟؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین این جور چیزا طوری نیست که با توضیح ما بشه خوب بفهمی و به کار بگیری باید خودت بازی کنی تا قلق کار دستت بیاد
این مطالبم بخون البته فعلا سایتش down هست درست شد مطالبشو بخون :
اینقدر بازی کن خودت حرفه ای میشه
پاس تو عمق هم باید زمانشو تشخیص بدی کی مناسبه بعد پاس تو عمق بندازی l1+مثلث هم پاس تو عمق هوایی هست
r2 +مثلث هم پاس تو عمق کنترل شده و میشه گفت بعضی جاها مسافت بیشتری طی میکنه
پاس تو عمق متاسفانه تو یه نسخه از بازی خیلی شل گرفته میشه و تو یه نسخه ی دیگه خیلی محکم!نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا" تو 2011 یا 2012 به راحتی یه پاس توعمق هایی میشد داد که آدم تصورشم نمیکرد!ولی تو 2013 خیلی محکم گرفته شده این عمل و وقتی میخوای بدی باید خیلی مراقب باشی!
شما بهتره بری از تو تنظیمات کاربری بازیت اون Assist بازی رو رو 3 تا قرار بدی !یکم سخت میشه بازی ولی به راحتی به هر طرفی یا به هر بازیکنی بخوای میتونی پاس بدیو پاسات توسط کامپیوتر کنترل نمیشه!
بهترین راه پاس تو عمقم اینه که باید هوایی بدی تا به کسی گیر نکنه !(دکمه ی L1 رو میگیری و پاس عمقی رو تا جایی که لازمه پر میکنی!)
البته اینم بدونی بد نیست که اگه R2 رو هم حین گرفتن L1 و پاس دادن بگیری پاسو بهتر میده همراه با کات و دقیق تر!
من اینو دانلود کردم ولی از بازی میادش بیرون تا حالا هیچ پچی روی بازی نصب نکردم مشکل از کحاست ؟نقل قول:
نقل قول:
نه مشکلی نداره . شما یه جایی رو اشتباه انجام دادی . من خودم دانلود کردم و برای بازیم هیچ مشکلی پیش نیومده .
بهترین روش واسه ارسال پاس تو عمق نگه داشتن RT و انداختن پاس تو عمق (Y) هست. چون باعث میشه پاس با یه کات و قدرت کنترل شده برسه به بازیکن دیگه.نقل قول:
..............
دوستان آیا دریبلی هست که بشه هنگام دریافت پاس و بدون مکث انجام داد؟ یعنی بازیکن وقتی توپ رو میگره بدون حرکت اضافه که باعث بشه توپ از پاش فاصله بگیره یه حرکت ناگهانی انجام بده یا دریبل خلاقانه بزنه؟ (البته به جز نگه داشتن RS که توپ رو بلند میکنه)
نه به جز rs و جهت بالا که توپ از سر بازیکن حریف رد میکنه بعضی مواقع ، دیگه دریبلی تو این موقعیت نیست که تو 2014 حل شده قطعانقل قول:
البته سر توپ زدن هم میشه موقع گرفتن توپ انجام بدی بعضی مواقع خیلی خوب جواب میده هنوز توپ به پهت نرسیده مربع رو بزنی به محض رسیدن ضربدر بزنی با جهت مخالف بازیکن حریف
بعضی موقع ها خیلی روش خوبیه به خصوص وقتی پاس تو عمق میدی و یه بازیکن با فاصله کمی تک تک میشید اینطوری میتونی ردش کنی
یه بار اتفاقی یه بازیکن که پاس رو گرفت در حالیکه پشت به مدافع حریف بود با بلند کردن توپ دریبل دو طرفه زد مدافع رو ( مثل دریبل مشهور دنیس برکمپ) میدونی چطور میشه ارادی این دریبل رو زد ؟نقل قول:
..................هنوز توپ به پهت نرسیده مربع رو بزنی به محض رسیدن ضربدر بزنی با جهت مخالف بازیکن حریف
این کار رو کنی چی میشه دقیقا ؟ مربع و ضربدر رو دسته ایکس باکس کدوما میشد ؟
فکر کنم همین حرکتی که من گفتم رو میگی وقتی rs میزنی توپ میاره بالا در حالی که پشت به حریف هستی سریع بعد rs جهت هم به سمت همون بازیکن بگیری توپ از بالای سر حریف میندازه رد میکنهنقل قول:
سر توپ میزنه
نه منظورم اینه بدون اینکه توپ رو بالا بیاره با بیرون پا توپ رو از سمت راست مدافع رد کنه و خودش از سمت چپ مدافع بچرخه و بره دنبال توپ (دریبل دو طرفه)نقل قول:
تا حالا کاپیتانمون رو تو بازیه PES 2013 دیده بودین؟!!
دوستان من تو قسمت football life اون قسمت که مثلا یه بازیکنو انتخاب میکنیم و فقط تو بازی به جای ادن بازیون بازی میکنیم یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بازیو که سیو میکنم بعد وقتی از بازی خارج میشم و دوباره وارد بازی میشم و میرم تو قسمت load قیافه اون بازیکنی که انتخاب کرده بودم کلا عوض شده و به جاش یه ادمه کچله که تو بازی هم همون کچله هستش.کسی این مشکلو داشته تابحال؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
دوستان من نسخه 4.0 pesedit رو نصب کردم همه چی عالیه.......فقط زمان تصویر اهسته ها روون اجرا نمیشه......کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام.
یه چندتا سوال در رابطه با setting بازی داشتم. توی عکس مشخص کردم. میشه یه توضیح بدین که اینا چی هستند. بهترین کیفیت روی چه حالتی تنظیم میشه؟
اقا لینک دانلود این هیچ جا هست:
:n02::n02::n02:
دوستان من امروز دادن یک نسخه از بازی رو خریدم از شرکت مدرن مراحل نصب که تموم شد وقتی می یام اجراش کنم پیغام می ده بازی نصب نشده چه کار باید بکنم؟
راهی هست لیگ برتر و به بازی اضافه کرد بدون اینکه منو و ... بهم بریزه؟؟؟یه جا یه لینک دیدم لیگ رو اضافه میکرد ولی همه چیه بازی رو فارسی میکرد...
چه جوری میشه روی ps3 پچ ریخت؟؟؟