[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از دیشبم پکیجمون کلا یهویی چراغش قرمز شد و هوا گیریم میکنم سبز نمیشه
از برق کشیدم و وصل میکنم بازم فقط فن لوله کار میکنه و چراغ قرمز ثابت هست ،مشکل از کجا میتونه باشه؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی از دیشبم پکیجمون کلا یهویی چراغش قرمز شد و هوا گیریم میکنم سبز نمیشه
از برق کشیدم و وصل میکنم بازم فقط فن لوله کار میکنه و چراغ قرمز ثابت هست ،مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
به نظرتون پکیج آلزان به لحاظ کیفیت و خدمات چطوره؟
ممنون
سلام
به نظرتون پکیج آلزان به لحاظ کیفیت و خدمات چطوره؟
ممنون :n01:
تعمیرکار یک کجایی پس ! چا کنیم با این چراغ قرمز؟نقل قول:
مشکل از رادیاتورهاتونه.اسمش کریستال یا آلفام هست. این رادیاتورها گرمای خیلی کمی دارند. و 20 پره از این رادیاتورها به اندازه 10 پره بوتان یا ایران رادیاتور هم گرما نداره . و بیشتر بساز بفروشها که میخوان براشون ارزون تمام شه از این رادیاتورها می گیرن. بهتره رادیاتورهاتون را عوض کنید .نقل قول:
فشار مدار شوفاژ روی چنده.بررسی کنید باید روی 1.5 باشه.
گاز را چک کنید که قطع نشده باشه.نقل قول:
اگر برای خودم باشه هرگز پکیج آلزان نمیخرم. از لحاظ ایمنی بسیار پایینه و احتمال آتش گرفتنش خیلی زیاده چند مورد هم خودم از نزدیک دیدم که آتیش گرفته.نقل قول:
سلام اقای تعمیرکارنقل قول:
هم خونه خودمون همه خونه داداشم از همین رادیاتورا داره!پس اشغاله.:n21:
خونه داداشم یکیش سوراخ شده .بوتان بگیریم یا ایران رایاتور؟(یکیجش ایران رادیاتوره)
قیمت 10 پره بوتان یا ایران رایاتور چنده؟
یه سوالم که از قدیم داشتم اینه که
به این مدلا میگن رادیاتور الومینیومی یا فولادی؟(به نظرم باید الومینیومی بگن:n26:)
فشار مدار روی 1.5 هستش و گاز وصله،هواگیریم کردم اما امچنان قرمز و فقط فن کار میکنه
رادیاتور بوتان بهتره یا ایران رادیاتور؟فولادی یا المینیونی؟چند پره؟برای متراژ91 متر،اتاقخواب دوتا هر کدوم 12تا 13 مترن،حال با اشپزخونه حدودای 60 متر که دوتا جای رادیاتور داره و میشه دوتا گذاشت کلا
سلام هیچکدوم ایساتیس بهتره
سلام آقا جان مدرک میخای یکی مدرک میگم بهت اون هم بومی بودن ایساتیس هستش که خودشون تولید میکنند واز بهترین جنس هم استفاده میکنند وهیچ نیازی به جنس های خارج ندارن ودر ضمن من نه تعمیرکار هستم ونه نصاب من مشتری همیشگی ایساتیس هستم وراضی هم هستم ومثل بقیه مردم عادی هستم وبه شما هم توصیه میکنم ایساتیس بخرید این نظر من نیست نظر خیلی هاست.:n01:
سلام لطف کنید با توضیحاتی که خدمتتون میدم منو راهنمایی بفرمایید پکیج ما بوتان مدل کالدا ونیزیا 24kis میباشه حدود یکماه قبل آپارتمانو معامله کردیم همین پکیج نصب بود بعلت کم آبی پمپ یک اسب نصب کردم ( طبقه دوم) فشار آب خوب شد اما اخیرا متوجه شدم پکیج هنگام استفاده تابستانی روی درجه کم مرتبا خاموش و روشن میشه و وقتی هم درجه را روی وسط قرار میدیم آب ولرم نداریم مجددا پکیج خاموش و روشن میشه آب یا داغه یا سرد از طریق نماینگی پیگیر شدم و سرویسکار مراجعه کرد گف هیچ مشکلی نداره ممکنه از فشار شکن سر شیرآلات باشه (توری) اونارو باز کردم هیچ تاثیری نداشت فقط گفت پکیج خوبه دست کاری نشه بهتره 15 تومان هم گرفت و رفت حالا موندم چیکارکنم اینهم اضافه کنم اهرم تنظیم شیر مصرفی وسط قرار میدم کا از آب ولرم استفاده بشه پکیج مرتب خاموش و روشن میشه درجه چه کم و چه زیاد هییچ فرقی نداره تو حموم آب یا سرد میشه یا داغ اون هم بخاطر اینه که پکیج مرتب خاموش و روشن میشه وقتی تو سینک میخواد استفاده بشه بمحض اینکه اهرم رو وسط قراربدیم پکیج شروع میکنه خاموش و روشن شدن آیا طبیعیه یا مشکلی داره لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
سلام....وقت بخیر، دارم برای خرید پکیج دیواری تحقیق میکنم، از برندهای داخلی کدوماشون رو پشنهاد میکنید، واز برنده خارجی کدومشونو، در ضمن برای خونه ای با متراژ 90متر که روی پارگینک هست، چه مدل رو در نظر دارید،ایا رادیاتورهای قرنیز رو پشنهاد میدید؟!:
با سلام، دارم درباره پکیچ های دیواری تحقیق میکنم، شما از برنده های داخلی کدوم رو پشنهاد میکنید، واز برنده های ج کدوم خارجی کدومشونو، خونه متراژش 90روی پارگینک است، در ضمن شما رادیاتورهای قرنیزی رو پشنهاد میدید؟!متشکرم
با سلامنقل قول:
اتفاقا دقیقا برا منم همین پشکل بودش و البته هستش
پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام
با سلامنقل قول:
اتفاقا دقیقا برا منم همین مشکل بودش و البته هستش
پکیج وقتی حمومی روشن میشه و بعد چند لحظه یهو آب سرد میشه که باید کل شیر آب سرد رو ببندی و گرم رو باز کنی تا دوباره پکیج روشن بشه و دوباره آب سرد رو باز کنی تا اب تعدیل بشه گرماش،این خاموش روشن هاش ادم رو کلافه میکنه باور کن،اقای تعمیرکار مشکل قبلیمو نگفتین چیکار کنم!؟با این یکی مشکل مشترک من و دوستم دستت طلا با مرام
احتمالا سویچ فشار هوا مشگل داره . باید حتماً با تعمیرکار بوتان تماس بگیرید تا خودشون از نزدیک بررسی کنند.
رادیاتور آلومنیمی بوتان بهتره فکر میکنم پرهای 23 یا 24 هزار تومان باشه.
برای خواب ها هر کدوم یک 12 پره و برای پذیرایی هم دوتا 15 یا 17 پره .نقل قول:
رادیاتورهای آلومنیمی ایساتیس هم دقیقا همینه و اصلا گرما دهی نداره .
ولی ایساتیس رادیاتور پنلی هم داره که کیفیتش خیلی بهتره از این آلومنیمی هست. و گرما دهی بالاتری هم اره.نقل قول:
نقل قول:
بله تعمیرکار به شما درست گفته و دستگاه هیچ مشکلی نداره. و فقط به خاطر کم و زیاد شدن فشار آب این مشکل اتفاق میفته.
دستگاه با دبی حداقل 6 لیتر آب در دقیقه و حداکثر 11 لیتر در دقیقه با دلتا تی 25 درجه آب گرم را با دمای تنظیمی به مصرف کننده میده.
***حالا اگر دبی آب بیشتر از 11 لیتر در دقیقه باشه ( یعنی فشار آب بالاتر بره) دستگاه نمیتونه آب را خوب گرم کنه و آب تقریبا ولرم میشه.در نتیجه مجبور میشیم فشار آب را کم کنیم.
****و اگر دبی آب کمتر از 6 لیتر در دقیقه باشه دمای آب پیش حد بالا میره تا جای که به حداکثر دما برسیم ، و شعله خاموش میشه تا دمای آب به دمای تنظیمی برسه تا مجدداً دستگاه روشن میشه. و همین سیکل ادامه داره.ولی میشه با تنظیم فشار گاز و کم کردن این فشار دما را کنترل کنیم تا دمای آب خیلی بالا نره . به زبان ساده تر بیام شعله دستگاه را کم کنیم تا دستگاه تند تند خاموش نشه.
نقل قول:
سلام من تعریف ایساتیس زیاد شنیدم فکر می کنم پکیج خوبی باشه.:n01:نقل قول:
سلام پکیج داخلی خوب اگه خواستیت بخرید ایساتیس وپکیج خارجی آریستون خریداری کنید.:n26:
یعنی یه رادیاتور میگیری مثلا 10 پره،قیمت هر پره بین 20تا 30تومانه؟اینجوری که خیلی مبلغش بالا میشه؟
با سلام، دارم درباره پکیچ های دیواری تحقیق میکنم، شما از برنده های داخلی کدوم رو پشنهاد میکنید، واز برنده های ج کدوم خارجی کدومشونو، خونه متراژش 90روی پارگینک است، در ضمن شما رادیاتورهای قرنیزی رو پشنهاد میدید؟!متشکرم
برندداخلی بوتان و خارجی آریستون که الان کمتر در بازار هستنقل قول:
ایساتیس هم خوبه
رادیاتور قرنیزی اصلا توصیه نمیشه و خیلی ها رو پشیمان کرده
برندداخلی بوتان و خارجی آریستون که الان کمتر در بازار هستنقل قول:
ایساتیس هم خوبه
رادیاتور قرنیزی اصلا توصیه نمیشه و خیلی ها رو پشیمان کرده
سلام
پکیج بوتان BN چطوره؟
با توجه به اینکه قیمتش حدود پانصد هزار تومان ارزانتر از مدل های دیگه بوتان است، از بعضی نمایندگی ها پرسیدم، هیچکدوم دلیل خوبی برای رد کردنش نداشتند
پیشنهاد میکنم نگیری . دستگاه خوبی نیست. :n29:نقل قول:
ممنون ولی چرا نگیرم؟ با توجه به مشخصات فنی پکیج ها که در سایت بوتان هست، تفاوت جدی با بقیه مدل هاش نداره و کار راه اندازه، پکیج هایی که قابلیت های اضافی دارند (که خیلی هاش هم به کار نمیاد) طبیعتا دردسر و خرابی هاشون هم بیشتر میشهنقل قول:
سلام پکیج داخلی اگه خواستی بخری ایساتیس واگه خارجی هم خواستی بخری آریستون بخر:n26:
الان در حال حاضر بهترین پکیج در بازار ایساتیس هستش که با همه ی مارکهای دیگه متفاوت است.:n01:
یک فروشنده میگفت ایران رادیاتور بهتر از بوتانه و آب حمام سرد و گرم نمیشه، نظرتون چیه؟
:n06::n09:
احتمالاً ایشون هر دو دستگاه را دارند . یک روز از ایران رادیاتور استفاده میکنند و یک روز از بوتان. که این نظرو دادن.:n02:نقل قول:
سلام
تعمیرکار عزیز زنگ زدم نمایندگی و اومدن سه تا جوون باز کردن پکیج رو گفتن بردش خراب شده باید عوض بشه،مشکل این بود که فن دایم کار میکرد و پکیج روشن نمیشد و الارم قرمز میزنه،چندتا سوکت رو باز کردن و در اوردن از جاش و گفت از بردش هست و 220هزارتومان قیمتشه؟موندم بهشون اعتماد کنم واقعو از بردش میتونه باشه یا چیز دیگست
ممنون میشم راهنماییم کنین
یه توضیح کامل از مشکلتون و مدلی که استفاده میکنید باید ارائه بدیدنقل قول:
اینطوری نیستنقل قول:
مورد از جای دیگری است که آب سرد و گرم میشه
به نظر من محصولات بوتان بهتر از ایران رادیاتور هستند
بطور کل از روی مشخصات و سایت نمیشه خرید کردنقل قول:
یکی از دلایل اینه که شیر گازش ماژولیشن نداره
یک دلیل دیگه این که مسیر بای پس نداره
مبدلش با سایر مبدلهای مدلهای دیگه بوتان که ایتالیایی است متفاوته
و چند دلیل دیگه که جای بحثش نیست
نقل قول:ببخشید چون مشکلم رو تو صفحه قبل گفتم فکر کردم در جریانن اساتید،من اپیتما کیس24 دارم،یهویی پکیج دیگه کار نکرد و روشن نمیشد و الارم هم چراغش قرمز ثابت بود،از برق کشیدم ریست کردم ،هوا گیری کردم نشد و همچنان روشن نمیشد و فقط فن کار میکرد که تعمیرکار عزیز گفتن احتمالا از شیر تنظیم هواگیری خرابه،زنگ زدم نمایندگی اومدن گفتن بردش خراب شده،چند تا کاراموز بود و بهم یاد میدادن برا همین کمی محتاطم درست تشخیص دادن یا نه؟ الانم ندارم 220تومان بدم برد عوض کنم،میخواستم بدونم با این مشکلات هیچ راهی نیست بشه برد رو درست کرد یا پکیج رو؟یا تستی که خودم باز کنمانجام بدم ببینم بردشه یا نه،فقط اونها چند سوکت رو کشیدن و باز فن روشن بود زنگ زدن استادشون گفتن و اونم یه چی گفت و رو سوکت یه فیش وصل کردن بازم قطع نشد و بعد بستن رفتننقل قول:
سلام
ممنون ميشم بفرماييد براي يه خونه 45 متري تو تهران (منطقه 10) طبقه اول روي پيلوت كه جاي پكيج هم توي تراس هست، چه مدل و برندي رو تو پكيج هاي ايراني پيشنهاد ميكنيد؟
ميخوام يه چيزي بگيرم كه حالا حالاها اذيت نكنه، حالا اندكي خرجش بيشتر شد هم مهم نيس
با توجه به اطلاعات اندك بنده ظاهرا بين پكيج هاي ايراني برند هاي بوتان و ايران رادياتور و ايساتيس جزو بهترين ها بايد باشن(اگه اشتباه ميكنم لطفا تصحيح بفرماييد) ممنون ميشم اگه تفاوت و نقاط ضعف و قوت هر برند رو (ترجيحا تو پكيج هاي مدل 24هزار) بفرماييد
عرض سلام و ادب خدمت جناب تعمیرکار عزیز
اگر خاطرتون باشه تقریبا 6 ماه پیش باهتون مشورت کردم در مورد خرید پکیج و رایاتور که فرولی رو توصیه کردین و من هم امتثال امر کردم و divatech f24 رو تهیه کردم به همراه رایاتور پنلی فرولی
واقعا تو این چند مدت خیلی راضی بودم و تو زمستون قبض گاز برام تقریبا هر دوره بین 10 تا 20 تومن میومد و واقعا عالی بود
حالا یه مشکلی که اخیرا برام پیش اومده اینه که به نظرم به دلیل افت فشار آب وقت هایی که مدام از آب گرم می خوایم استفاده کنیم مثلا در حمام گاهی اوقات یه دفعه بدون اینکه شیر دیگه باز بشه آب سرد میشه و باید شیر آب رو تا آخر روی شیر گرم قرار بدیم تا دوباره آب گرم شه و بعد آب رو متعادل کنیم
چند تا راه به ذهنم رسید یکی اینکه درجه آب مصرفی رو پایین بیارم تا هنگام استفاده از حمام فقط آب گرم رو به تنهایی باز کنیم اما مشکل این بود که دما آب گرم مصرفی از 40 درجه کمتر نمیشه و عملا وقتی هم پکیج شروع به کار می کنه به 50 هم میرسه
یه راه هم اینکه یه پمپ آب برای ساختمون بخرم که این به نظرم آخربن راهه
و راه دیگه اینکه اگه شیر گاز پکیج رو کم کنم که شعله کمتر بشه آیا برای پکیج مشکلی بوجود نمیاد؟
ما طبقه 4 هستیم. به نظرتون اگه پمپ بخرم مشکل به طور دایم رفع میشه؟
ممنونم ازتون ببخشید متن طولانی شد