باید خیلی سریع space رو بزنی....
بعضی موقعها مشکل از کرکه و با یه بار ری استارت کردن مرحله به راحتی میتونی ردش کنی...
Printable View
باید خیلی سریع space رو بزنی....
بعضی موقعها مشکل از کرکه و با یه بار ری استارت کردن مرحله به راحتی میتونی ردش کنی...
مجید جان ماموریت رو ریست کردم
سریع هم اسپس رو هر چی میزنم نمیتونه بپره بالا . یعنی دستش رو میبره بالا اما نمیپره .
بلاخره تونستم مرحله رو رد کنم .
دوستان لطفا کد تقلب - ترینر خوب اگه برای بازی سراغ دارید قرار بدید . یه طوری نسوز بشم ...
سلام دوستان . بازهم در مراحل اولیه بازی گیر کردم . وقتی سوار هواپیما میشم و میریم رو فرودگاه اول رادار ها رو میزنیم . بعد هواپیما ها رو میزنیم . بعد باید چی رو بزنیم ؟؟؟ اون که متحرکه چیه ؟ چطوری باید زدش ؟ بارها سعی کردم اما نمیشه مدام تغییر جهت میده هربار هم که تونستم بزنم بهش باز فرقی نکرد !!
لطفا کمک کنید
آقا من وقتی وارد بازی می شوم این عکس می آید و همین جور می ماند کسی می تواند کمکم کنه؟
اینم لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره تو یه مرحله دیگه گیر کردم !
اون مرجله که وقتی از ماشین میان پایین یکی از روی پل ار پی جی میزنه . بعد دو باید دنبال دو نفر بریم . و دستور flank enemies میده . من این کار رو انجام میدم یعنی دنبال این دو نفر میرم اما این دو تا میرن یه جایی میشنن و هر چی هم صبر میکنم هیچ کاری نمیکنن . بعد خودم میرم از پله ها بالا و وارد پل میشم اما وقتی به در بالا میرسم نمیتونم بازش کنم .
مشکل چیه ؟؟
منم داشتم !:31:نقل قول:
دوست عزیز باید بری از اول مرحله یه کلّه بیای تا اونجا!:46:
سلام من نسخه black box رو گرفتم ولی وقتی فایل بازی رو اجرا میکنم هیچی نمیاد؟
دوستان یه سوال !
میگم نمیشه کاری کرد زیرنویس های توی بازی فارسی بشه ! :31:
مثل فیلم که میریم خودمون زیرنویس فارسی ش رو تهیه می کنیم !
البته انگلیش هم حال میده، ولی این بازی چون داستان زیبا و جذابی داره آدم دلش می خواد دقیقا همه چیز رو بدونه و وقتی هم که
انگلیسی باشه خب بالاخره یه مقداریش از دست میره و چون بازی هست آدم نمی تونه نگه داره تا دقیق تر بخونه و جمله رو درک کنه !
میشه !؟
داداش نمی خواد یکی به فارسی ترجمه کنه که شما دانلودش کنی، این کارم خیلی سخته و علاوه بر زبان خوب نیاز به برنامه نویسی حرفه ای داره پس خیالتو راحت کنم حداقل تا 3 سال دیگه از این کار خبری نیستنقل قول:
منم این مشکل رو دارم با Hp 6190نقل قول:
راه حل چیه؟ دوستان لطفا کمک کنید
من تا دوروز پیش این بازی اجرا میشد ولی دیشب یک اروری داد به این شکل battlefied 3.exe.has stopped working
و پایینش هم دو تا مورد نوشته بود
و امورز بازی رو پاک کردم و دوباره تو یک فولدر دیگه ریختم ولی بازی وقتی اجرا میشه فقط یک صفحه سیاه میاد و اصلا صدایی هم نیست و مجبورم لب تاب رو خاموش کنم
مشکل از چی میتونه باشه؟!
اخه چرا با ATI mobility مشکل داره((لب تاب های hp6190 ))؟نقل قول:
تو رو خدا یکی جواب مارو بده.
اپدیت بازی نیومده که بشه این مشکلاتو برطرف کرد؟
ممنون اگه جواب بدید چون الان چند ماه دانلود کردم بازیو اما بازی نکردمش:sad:
خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
:41:
آیا سیستم من برای بازی های گرافیک بالا خوبه اگه خوب نبود بگید تا عوض کنم
ram:4gig
cpu:3200 AMD
vga:1gig 5500 ATI
hard:500 gig
:31:
کسایی که مشکل صدا وتصویر دارند میتونند این کار را انجام بدن
اول برید توی task managet بعد گزینه processes بعد پایین یه لیست میاد که باید روی بتلفیلد کلیک راست کنید
بعد روی set affinty کلیک کنن بعد گزینه cpu 0 بردارند تمام
هر وقت بازی اجرا میکنید باید همین کار را انجام بدید
حتما حل میشه خودم امتحان کردم:31:
سلام، دوستان من موع نصب بازی وقتی INSTALL رو میزنم ، از صفحه میپره بیرون و نمیتونم نصبش کنم،میشه راهنمایی کنید؟
بازیش چرا اینطوریه ؟ نصبش کردم پریشب و دو سه مرحله ای جلو رفتم تنظیماتش الترا بود و اصلا لگ نداشت
ولی امروز که خواستم بازی کنم 9 فریم شده:18:
فرقی نداره روی ultra باشه یا low توی هر دو حول و حوش 9 فریم میده:44:
پاکش کردم از اول نصب کردم + فایل های ذخیره رو پاک کردم + درایور و دایرکت ایکس و همگی آپدیتن
کسی همچین مشکلی داشته ؟
مشخصات کامل سیستمتون چیه؟؟نقل قول:
ببین دفعه اول اجراش کردم تنظیمات الترا بود و حتی یه زره لگ هم نزد 3 مرحله هم رفتمنقل قول:
الان کلی کاراکتر ها رو لود نمیکنه مثلا مرحله هواپیماش که خلبان میاد یه سری حرف میزنه
کاراکتر خلبانه اصلا لود نمیشه صداش میاد ولی در دیوار معلومه:18:
یا تو قطاره باید الکی تیر اندازی کنم تا بفهمم دشمن کجاست:31:
گرافیکم 450GTS
رم کورسایر 4 گیگ 1600
سی پی یو پنتیوم دی 950 هست
دقیق نمیشه گفت مشکل از چیه ولی کلا این کارهایی رو که میگم انجام بده ببین به نتیجه میرسی:نقل قول:
اول از همه نرم افزار EVGA Precision رو دانلود و اجراش کن بعد قبل از اینکه بری توی بازی task manager ویندوز رو هم باز بگذار بعد برو توی بازی...حین بازی برنامه EVGA Precision میزان استفاده از gpu و رم گرافیک رو نشون میده اگه دیدی gpu اور کرده که هیچ یا کارت گرافیک داره کم میاره یا اینکه درایور گرافیکت ممکنه با بازی مشکل پیدا کرده باشه ولی اگه میزان استفاده از gpu پایینه از بازی بیا بیرون و از طریق task manager چک کن ببین حین بازی وضعیت cpu و رم در چه حال بوده اگه اون دو هم حین بازی زیر ماکزیمم بودند پس میتونه مشکل یا از سیستم باشه که دچار بد افزاری یا چیزی شبیه این شده یا اینکه کلا بازیت دچار مشکل شده که با توجه به اینکه پاک و دوباره نصبش کردی و مشکل برظرف نشده بعیده!
سلام من تو مرحله بمباران بعد از جت گير ميکنم وقتی که می خواد یک ماشین رو منفجر کنه هر چي میزنم عمل نمیکنه لطفا کمکم کنید
سلام
من بازی رو با کرکش تو ویندوز سون نصب کردم
اما ارور d3dcompiler_43.dllداد
ارور دانلود کردم و گذاشتم در پوشه نصب
بازهم ارور میده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
من بازی و نصب کردم توی لپ تاپم اما ارور stop working میده لپ تاپم acer travelmate 4750 هست
Intel core i5 2.4 ghz
intel hd graphics 3000
4gb ram
os win 7 64 bit sp1
اگر میشه کمک کنید
با تشکر
با سلام
من بازی و نصب کردم توی لپ تاپم اما ارور stop working میده لپ تاپم acer travelmate 4750 هست
Intel core i5 2.4 ghz
intel hd graphics 3000
4gb ram
os win 7 64 bit sp1
اگر میشه کمک کنید
کسی نیست اینجا جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین نسخه دایرکت ایکس و درایور جدید کارت گرافیکت رو نصب کن، احتمالا جواب میگیری.نقل قول:
سلام
من لپ تاب دارم گرافیکم INTER 3000 و سی پی یوام I5 میتونم bf3 رو بازی کنم
چون وقتی بازی باز میکنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد
سلام
من این بازی رو نصب کردم , اولش که ارور d3dx11_43.dll میداد که فایلشو ریختم درست شد ولی الان که واردش میشم بعد 2 3 دقیقه هنگ میکنه
یکجا نوشته بود این مشکل از کرک بازیه و باید آخرین کرک رو دانلود کرد
کسی لینکش رو داره بده
بعد ممکنه مشکل از چیز دیگه ای باشه ؟
کرک سالم رو که میتوی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی...نقل قول:
ضمنا برای اون ایراد باید حتما DX کامپیوتر رو به روز کنی نه اینکه اون فایل رو به تنهایی بریزی!
نقل قول:
میشه یک آموزش برای مورد دوم بزاری
منظورم اینه که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
سلام به همه
دوستان تو رو خدا کاری کنین این مشکل حل شه . 9 گیگ از ترافیکم سوخت
من نسخه blackbox رو از p30day دان کردم و بدون هیچ مشکلی نصب شد . اما وقتی که میخوام توش برم میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
directx 11 هم نصب کردم ولی جواب نمیده
ویندوزم 32bit 7 هست کارت گرافیک nvidia 8600
شما کارت گرافیکتون رو طبق پست قبل آپدیت کنید،ببینید جواب میده....نقل قول:
درست شد ممنوننقل قول:
سلام من رسیدم به اون مرحله که میگه
secure apartment block
clear apartment block
همه ی دشمنارو کشتم اومدم پشت یک در ساختمان ولی E نمیاد که بخوام درو باز کنم!
جریانش چیه؟
بچه ها من واسه ادامه bf3به مشکل خوردم میخوام یکی درست حسابی راهنماییم کنه. در حال بازی صداها خیلی نا مفهومه و یکمم گرافیک بازی داغوونه اخه تنظیماتشو دستکاری کردم میشه یکی تنظیمات دقیق بازیرو برام بفرسته. هم video هم sond
گرافیکم AMD radeon hd 6450
win7 32bit
لطفا برام میل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ستاپ اورجینال بتل 3 رو دارم میخوام نصبش کنم اوریجین نصب میشه و میخواد لاگین کنه یکی بگه چطوری نصبش کنم