برنامه کانون که میرفتیم این طوری بود که توی امتحانا پیش دانشگاهی فقط پیش دانشگاهی رو میخوندیم تا مسلط بشیم. پیش یک رو که کامل مسلط باشین میمونه پیش 2 و پایه. پایه رو توی عید میخوندیم. پیش یک رو هم باز توی عید مرور میکردیم. پیش 2 هم توی اردیبهشت میخوندیم.
فعلا اگه پیش یک رو برا امتحانا بخونید هم امتحانا نمرتون خوب میشه هم برا کنکور هم مقداری از مبحث ها رو خوندین. و با یه تیر دو نشون زدین...
همکلاسی من تا سال سوم یه دانش آموز معمولی بود بعد پیش دانشگاهی این قدر خوند شد دو رقمی کنکور! سال پیش دانشگاهی عادت داده بود خودشو به کم خوابیدن و 4 تا 5 ساعت بیشتر نمیخوابید. ساعت 22 شب میخوابید. ساعت 4 یا 3 صبح بلند میشد تست میزد! بعد ساعت 7 میومد مدرسه تا یک (اگه کلاس تست و ... هم داشتیم که تا 3 طول میکشید) مدرسه تموم میشد تو راه ساندویچ میخورد که میاد خونه وقتش هدر نره مینشست پای درس دوباره تا 11 شب!اینو خودش میگفت و هفته ای راحت 70 ساعت میخوند. یک ماه مونده به کنکور هفته ای 90 ساعت میخوند. رتبش دو رقمی شد اما من اگه سرم رو هم میزدن حاضر نبودم این طوری درس بخونم و زندگی کنم! :13: اصلا اگه کم میخوابیدم یا بعد کلاس کمی استراحت نمیکردم سردرد میگرفتم! اون کلا کم خواب شده بود! به هر حال عجیب غریب بود!:31:
استعداد چندان اهمیتی نداره! تلاش و پشتکار و اراده مهمه! استعداد کمی کمک کننده است! اما نباشه هم با موردهای قبلی میشه جبرانش کرد! اما برعکسش امکان پذیر نیست!:31: