نقل قول:
از نظر مدرک همه یکسان هستند ولی از نظر نظم و استاد و اینا که با هم فرق میکنند.
نقل قول:
از نظر مدرک همه یکسان هستند ولی از نظر نظم و استاد و اینا که با هم فرق میکنند.
ما نفهمیدیم بالاخره غیر انتفاعی بیشتر میارزه یا پیام نور؟راستی علم و فرهنگ تا چند هزار دانشجو میگیره؟اصلا کاردانی داره؟نقل قول:
وای مرسی
دختر دائی ما که عین خیالش نیس
من باید واسش انتخاب رشته کنم!!!
:|
درس خوندن تو پیام نور سخته مخصوصا اگه مهندسی باشه
من وقعا میبینم دوستامو که رفتم چقدر ناله میکنن
!!
اقا این داستانش چجوره!!
مثلا من اگه الان برم ازاد یا پیام نور یا غیر انتفاعی بعد از 4 سال برای کارشناسی ارشد باز میتونم مثل بقیه بیام و برای دانشگاه های دولتی و روزانه امتحان بدم؟!!
خواهشا جواب بدید :41:
من شنیدن پیام نور تو چند تا کشور اروپای و استرالیا و امارات شعبه زده . فکر کنم با این روند که پیام نور پیش بره دو سه سال دیگه
جزء مهم ترین دانشگاه کشور محسوب بشه . و روند رقابتی ایجاد بشه .البته در کارشناسی ارشد باید رتبه خوبی کسب کنی.
ببین غیر انتفاعی مثل فرهنگ فرق میکنه خب
بابا شما همه رو بزن بره قبول میشی دیگه
اقا ما با این رتبه میتونم دانشگاه ارومیه عمران یا معماری قبول شیم؟( منطقه 2 هستم )
ارهنقل قول:
هیچ فرقی نمیکنه
حتی میشه رشته رو تغییر داد
طبق گفته رئیس دانشگاه پیام نور . هر دانشجو میتواند مدرک اخذ شده از این دانشگاه را به دانشگاه های دیگر ارائه و ادامه دهدنقل قول:
بلهههههههههههه چرا که نشههههههههههه
شما درس بخونی حتی اگه لیسانست از غیر انتفاعی / پیام نور هر جا باشه
درس بخونی
میتونی ارشد شریف هم بیاری!:دی
در کل ربطی نداره
فرهنگ هم مهندسی هاش تا مثلا 10 هزار اینا میگیره
کاردانی هم تا 20 هزار ایناااااا
حدودی گفتم
واسه منطقه 1
چرا بابا رفع اشکال هست.حتی حذفیات داره کتاب هاشنقل قول:
در هفته 2یا 3جلسه کلاس برگزار میشه
حضور در کلاس ها اختیاره نه اجباری
نقل قول:سخت بودنش مشکلی نیست!مهم قبول شدنهنقل قول:
رتبه منم 2900 منطقه دو شد... فکر میکردم چی بشه... چی شد... :41: هیچ کدوم از رشته هایی که دوست داشتم به ازای هر اپسیلن بزرگتر از صفر هم شانس قبولی ندارم...:41: خیلی حالم گرفته شد... یه سال پشت کنکور موندم... بعد هیچ...:41:
آقا با 43k کجا میشه قبول شد؟ :دی
سلام این رتبه من هست به نظر شما چه انتخابی کنم ؟؟؟ به هیچ رشته ای هم علاقه ندارم
بله اقا شما معماری و عمران هم میاری
رتبه ت خوبه چرا که نه
اونایی که میرن پیام نور حواسشون باشه صبح تا شب باید سرشون توی کتاب باشه. امتحانات پیام نور سراسری
برگزار میشه خلاصه درس خوندن توی این دانشگاه سخته ولی ممکنه.
من فقط از دانشگاه تهران اطلاع دارم که میدونم با این رتبه فقط متالوژی رو میشه آوردنقل قول:
ولی امیرکبیر مهندسی شیمی ام میشه
مهندسی شیمی ام خیلی شبیه مکانیکه
امیرکبیر ام تسهیلات تغییر رشته اش از همه جا راحت تره
اینم بدونین پیام نور دانشگاهه خوبیه.
کلی قبولی میده واسه ارشد.
چون سیستمش خوبه.دانشجو 90% متکی به خودشه.
تو دانشگاهای دیگه وابستگی به استاد بیشتره
جناب شما کدوم منطقه ای؟
هیچ علایقی نداری؟
پس واسه چی درس خوندی
من میرم پیام نور به نظرم بهتر از غیر انتفایی هست
. راستی این مجازی پیام نور چقدر سرعت اینترنت میخاد؟
اقا ما قبول شیم سختیش مهم نیستنقل قول:
من از عالم و آدم شنیدم که پیام نور بهتر از غیرانتفاعیهنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم اول میخوام تماما پیام نور انتخاب کنم و بعدش یکی2تا غیرانتفاعی برای خالی نبودن عریضه:31:
مگه مجازی داره؟کجای دفترچس؟:18:نقل قول:
فکر نکنم اینجا یه تاپیک ادبی یا جمله سازی باشه ، ولی اگه شما سوادت در این حده که اینو درک کردی میتونی جمله بسازینقل قول:
با 43K یعنی چی؟ !!
وایییییییی یعنی من حرص میخورم
رتبه 300 اورده میگهههههههههههههههههه چی بزنممممممممم
نقل قول:این مربوط به سوال من بود؟اگه نیست پس راهنماییم کنید :31:نقل قول:
حالا شما برو تو دانشگاه بعدا متوجه میشین که قبول شدن اسونه خوندن چقدر سخته :دی
نقل قول:
فک میکردم دو رقمی بشم ولی شدم 400 منطقه 1 . یکی که از هم کلاسیهام که همیشه از من تو ازمونای ازمایشی کمتر میشد الان شده 69 ولی من ...
از بعد کنکور کتاب که میبینم حالم بد میشه .
به کامپیوتر علاقه دارم ولی اطرافیان میگن به درد نمیخوره .
با ۵۳هزار من پیام نور قبول میشم اصلا؟بومی تهرانم.غیر انتفاعی کدوم موسسات و دانشگاه هاش خوبه؟نقل قول:
نقل قول:
بنده ی خدا چرا پیام نور رو میکنی گودزیلا!!!
الان خیلی ها تو پیام نور درس میخونن، یعنی واقعا خیلی دانشجو داره و موفق هم هستند
و این غیر قابل انکاره که تحصیل تو دانشگاه پیام نور سخته
بله جواب سوال شما بود
این همه میکن مجازی پیام نور واسه چیه . پیام نور خیلی راحت دانشجوی مجازی میگیره به خاطر اینکه داوطلب کمهنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با رتبه 49000 منطقه 2 ریاضی جایی میشه اورد؟ فیزیک....شیمی....مکانیک....شبانه روزانه...
دوستان اینم حواستون باشه این دانشگاه های صنعتی که عمرشون به 10سال هم نمیرسه گولتون نزنه که دانشگاه خیلی خوبیه!!!(تو شهرستان ها)
امکاناتشون کمه و استاداشون کم.خیلی ضعیفن
دقت کنید در انتخابتون
واقعا؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
یعنی بعد از 4 سال چه اونی که پیام نوره چه اونی که دانشگاه تهرانه باز برای کارشناسی ارشد میتونن یه جای خوب باز قبول شن؟:18:
یعنی الان اگه من برم پیام نور امکان داره برای کنکور کارشناسی ارشد یه دانشگاه خوب قبول شم روزانه؟:18:
نقل قول:
فک میکردم دو رقمی بشم ولی شدم 400 منطقه 1 . یکی که از هم کلاسیهام که همیشه از من تو ازمونای ازمایشی کمتر میشد الان شده 69 ولی من ...
از بعد کنکور کتاب که میبینم حالم بد میشه .
به کامپیوتر علاقه دارم ولی اطرافیان میگن به درد نمیخوره .
بیخیاللللللللللل بابااااااا
رتبه خیلی مهمه؟
جفتتون شریف میارین
حالا مثلا یکم بالا پایین خیلی تاثیر شگرفی تو زندگیت داره؟؟؟
اونور دنیا هم بری نمیپرسن رتبه کنکورت چند بود متوجه ای؟
خب آی تی چطوره ؟
کاری به حرف بقیه نداشته باش
پیام نور 6 نمره کلاسی یا همون مستمر به دانشجوها میده و دانشجو فقط با گرفت 4 نمره واحد خود را پاس میکنهنقل قول:
غیر انتفاعی که حتما درمیای(کلا غیرانتفاعی ها موسساتش مثل همه.حالا انگشت شمارن که خوب باشن).شما سعی کن پیام نور برینقل قول:
آره بابا درمیای شک نکن
من وضعیت رتبم از تو بدتره به زندگی امیدوارم:31:
البته منو زده بومی زنجان
باباااااااااااا طرف رتبه تک رقمی ارشد پارسال یا سال قبلش
لیسانسشو از یه دانشگاه درپیت غیر انتفاعی شمال گرفته بود
ولی الان داره ارشد برق شریف میخونههههههههه
چرا اینقدر پیچیده میکنین قضیه رو :دی