علی کریمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید هاشمیان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خب خدا را شکر که این فصل کابوس وار گذشت
ولی حیف که اگر اشتباهات داوری نبود الان رتبه ای بهتر داشتیم
اختلاف امتازیمون با صبا فقط 8 امتیازه و اگر سه بازی که به راحتی واگذار کردیم رو میبردیم الان ما چهارم بودیم
بازی داماش که با اشتباه فاحش داوری باخیتم. بازی با سایپا که که دوستان گل دوم رو یادشونه
و بازی با راه آهن هم...
نمیدونم چرا اشتباهات داوری این اواخر فصل فقط برای ما بود و هیچ اشتباه داوری این هفته های اخر به نفع ما تموم نشد؟!!!
امیدوارم که این اشتباهات سهوی باشه و گرنه هیچ وقت بانیانش رو نخواهم بخشید
نقل قول:
شما خودتون را چهارم حساب کن!
مرجع خبري پرسپوليس: الشباب امارات در هفته بیستویکم لیگ برتر امارات در مقابل العين شكست خورد. به گزارش مرجع خبري پرسپوليس،تيم فوتبال الشباب در هفته بیستویکم لیگ برتر امارات مقابل تيم العين قهرمان زود هنگام ليگ برتر باشگاه هاي امارات شكست خورد. الشباب در اين بازي با نتيجه 3-1 شكست خورد. اين تيم در هفته پاياني رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا در امارات ميزبان پرسپوليس تهران خواهد بود. گفتني است،اين ديدار روز سهشنبه 26 ارديبهشت ساعت 20:30 برگزار خواهد شد.
به گزارش فارس، باشگاه پرسپولیس برای به خدمتگیری لذهر حاج عیسی پیشنهاد رسمی یک میلیون دلاری به این بازیکن ارائه کرد.
روزنامه هداف الجزایر به نقل از یک منبع نزدیک به این بازیکن که در القادسیه کویت بازی میکند، آورده است: تیم پرسپولیس که یکی از دو قطب فوتبال ایران محسوب میشود و از پایگاه گسترده مردمی در این کشور برخودار است در پیشنهاد خود مصرانه خواهان به خدمت گرفتن حاج عیسی شده است اما این بازیکن هنوز به این پیشنهاد وسوسهانگیز پاسخ نداده است.
در ادامه این خبر آمده است: حاج عیسی بیشتر تمایل به حضور در لیگ عربستان دارد و بر همین اساس از سه تیم از باشگاههای میان جدولی این کشور با وی مذاکراتی شده و این در حالی است که این بازیکن از توانایی بازی در یکی از چهار تیم الهلال، الاهلی، الاتحاد و الشباب عربستان را دارد.
حاج عیسی متولد ۱۹۸۴ و ملقب به روبرتو باجو عربها است ضمن اینکه از وی به عنوان یکی از مهمترین بازیکنان تیم ملی الجزایر نام برده میشود.
این بازیکن در فصل ۲۰۰۵ – ۲۰۰۶ جایزه بهترین بازیکن لیگ الجزایر را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری فارس این خبر در حالی امروز منتشر شده است که هیچ نامی از پست این بازیکن برده نشده و مشخص نیست حاج عیسی در کدام قسمت زمین قصد همراهی پرسپولیسیها در فصل آینده را دارد.
پرسپولیس در این فصل با دریافت 54 گل درخشانترین (!) خط دفاعی رو بعد از نفت آبادان (57 گل) داشت :41:
البته خط حمله پرسپولیس با زدن 50 گل جزو 5 خط حمله برتر لیگ حساب میشه :46:
خدارو شکر این فصل تموم شد...
ببینیم تو نقل و انتقالات چی کار میکنن...
بازیه بعدی پرسپولیس تو آسیا کیه؟؟؟
وای چه حرکتی کرد کریمی با یه سر توپ دو تا اوت شدن با یه شوت هم دو تا لایی زد رو فرم باشه سختت میشه کنترلش کرد
حیف که داره از تیم میره!!!نه نترسید تیم خودمو میگم تو بازی FM12 :31:
نمیخوام دوباره بحثی رو شروع کنم ولی فکر میکنم جمله درست این باشهنقل قول:
اگر دلش بخواد رو فرم باشه:46:
با الشباب امارات، روز سهشنبه 26ارديبهشت ساعت20:30 بازی داریم.نقل قول:
پرسپوليس تيم دوم شود،از امارات به جده ميرود
سرپرست پرسپوليس گفت: اگر مقام دوم گروه را بدست بياوريم به تهران باز نميگرديم و براي بازي مرحله حذفي مستقيم از امارات راهي جده خواهيم شد.
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، محمد زادمهر درباره سفر سرخپوشان گفت: اعضاي تيم ساعت 8:30 صبح فردا (يکشنبه) در هتل المپيک حاضر خواهند شد و پس از صرف صبحانه به سمت فرودگاه حرکت ميکنيم. پرواز رفت ما ساعت 11:20 خواهد بود و پرواز ساعت 19:35 چهارشنبه براي بازگشت تيم در نظر گرفته شده است.
سرپرست تيم پرسپوليس ادامه داد: اجراي اين برنامه منوط به آن خواهد بود که با توجه به نتايج دو بازي روز پاياني به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنيم که در اين صورت در مرحله حذفي در تهران ميزبان هستيم اما اگر به عنوان تيم دوم گروه راهي مرحله بعدي شويم، اردوي تيم در امارات ادامه پيدا ميکند و براي بازي با الاتحاد مستقيم از دوبي راهي جده عربستان خواهيم شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنيزلي: بازيکنان کمکاري نميکنند
مصطفي دنيزلي ميگويد خودش هم از سفرش به ترکيه راضي نيست و اميدوار است پرسپوليس در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا به عنوان ميزبان در تهران به ميدان برود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازگشت از ترکيه امروز پس از چهار روز مجددا در کنار تيمش قرار گرفت و تمرين تيمش را هدايت کرد.
او پس از تمرين در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از پرسپوليس قهر نکرده بودم. اصلا چرا بايد قهر کنم و بعد برگردم. من بالاي سر تيم هستم و هواداران را دوست دارم اما بعضي اوقات اين سفرهاي ناخواسته پيش ميآيد. بعضي مواقع سلامتي مهمتر از تمرينها و اردوها ميشود.
دنيزلي در پاسخ به اين سوال که رويانيان گفته بود از سفرهاي زياد او به ترکيه راضي نيست گفت: من خودم هم از اين سفرها راضي نيستم اما بعضي اوقات و از روي اجبار مجبور ميشويم که اين کار را انجام دهيم.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره ديدار تيمش مقابل الشباب در هفته پاياني ليگ قهرمانان آسيا گفت: ما بيشتر از اينکه به بازي با الشباب فکر کنيم، به فکر بازي بعد هستيم اما قطعا بازي با الشباب هم خيلي مهم است. ما از AFC درخواست کرده بوديم که اين بازي همزمان با بازي ديگر گروه برگزار شود چرا که حساسيت در هفته آخر بالاست اما متاسفانه هنوز در برنامهي سايت AFC تغييري ايجاد نشده است
وي در ادامه با بيان اينکه قبول دارم که پرسپوليس فصل کابوسواري را پشت سر گذاشت و حالا ديگر ليگ تمام شده گفت: اميدوارم بازي با الشباب را ببريم و شرايط به گونهاي شود که ما در مرحله بعد در تهران و به عنوان ميزبان بازي کنيم.
مصطفي دنيزلي همچنين در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس روز گذشته در نبود شما پس از چند بازي پيروزي در ليگ را تجربه کرد، آيا فکر نميکنيد بعضي بازيکنان در حضور شما کمکاري کردهاند گفت: خير. اصلا به اين موضوع فکر نميکنم و شک ندارم که کسي کمکاري نکرده است. ما با همين بازيکنان بازيهاي بزرگتر و تيمهاي بهتري نسبت به فولاد را شکست دادهايم.
حرف شما كاملا درستهنقل قول:
فوتبال پرسپوليس امسال كلا همينجوري بود بازيكنا بيشتر بازيگري كردن تا فوتبال!
پرسپوليس بازيگر زياد داشت اما از بازيكن زياد خبري نبود!
همين معمار زاده پارسال تو فولاد جز بهترين ها بود، چرا امسال اينجوري شد؟ به فاصله يك فصل يك بازيكن اينهمه بايد ضعيف وناكارامد بشه؟
به نظرم امسال پرسپوليس از نظر بازيكن شرايط بدي نداشت . اما توي بيشتر ايام نخواستن بازي كنن اون موقع هم كه دلشون خواست بازي كنن توي 3 بازي در ليگ اسيا توي سخت ترين گروه تيمهاي ايراني در حالي كه 2 بازي هم خارج خونه داشتن 7 امتياز گرفتن و 10 گل زدن
پس پتانسيل تيم زيادم پايين نبوده ولي بازيكنا بيشتر به فكر بازيگري بودن!
به همين دليل درباره مسائل فني پرسپوليس نميشه بحث كرد
.
آیــــــپد :X : دی
بازهم فصل نقل و انتقالات...بازهم استرس...بازهم دو رویی یه سری بازیکن تازه به دوران رسیده
سرمربی پرسپولیس، گفت: ترسی از بازی نداریم، اما آنچه در برنامه ریزی مسابقات انجام شده درست نیست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی امروز در کنفرانس خبری پیش از بازی امروز با بیان مطلب فوق، گفت: در جام قهرمانان اروپا هم این است که بازی های روز پایانی به طور همزمان برگزار می شود و انتظار می رفت بازی های این مرحله همزمان باشد. اما متاسفانه چنین شرایطی حاکم نیست. با این وجود ما بدون ترس فقط برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم.
دنیزلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به نتیجه بازی رفت، یک مسابقه آسان برای پرسپولیس پیش بینی می شود، نیز تصریح کرد: این بازی دقیقا به همین دلیل برای ما خطرناک است. چنین اتفاقی به تیم مقابل انگیزه می دهد. آنها نمی توانند به مرحله بعد صعود کنند ولی می خواهند به مردم نشان دهند که آن 6 گل اتفاقی بوده است و شایستگی های خودشان را دارند. ما این بازی را آسان نمی گیریم، به ویژه که سه امتیاز را می خواهیم، چون با تساوی در مراحل بعد به مشکل بر می خوریم.
درود.
بالاخره این سیستم ما بعد از 10 روز درست شد :8: ولی خب نشستم همه نظرات رو خوندم، خیلی خوب بود ، چند تا نکته رو بگم:
* نمیخوام حاشیه ایدرست کنم ولی حرف بی ربط هم نمیزنم! در مورد این دوستمون اسطقس که مدام فقط به دنبال حاشیه و دعوا راه انداختن هستند، همون روز اولی که اومد، از لحن حرف زدن هاش و صحبتش از منطق و ... و فونتی که توی امضاش بود، فهمیدم کی هست! همون "شایان تنها" ی خودمون که آیدیش دوبار (بعدش با اسم "اومدم" اومد :دی) به دلیل گزارش مدیران و کاربران قسمت ورزش و آنتی ویروس و شبکه و جو فروم رو بهم زدن؛ بلوک شد. :46: :27:
خوشم اومد دیگه دنبال سر نخ های دعوا رو باز هم دوستان پرسپولیسی نمیگرند. (نقل قول از این تیکه پست رو هم توی فروم جواب نمیدم؛ چون اسپم میشه و حاشیه و شخصیت ها نشون میده تهش چی میشه). خداییش بی احترامی نکردم ها که پستم این تیکه اش حذف بشه ولی روی دلم مونده بود که بگم :دی
* یه سری دوستان اون موقع که ما اومدیم و گفتیم بالاتر از عشق هوادارا به خود تیم، عشقی نیست اومده بودند گفته بودند که مجیدی و کریمی و جباری و ... توی این فوتبال تکرار نشدنی هستند و باید نازشون رو خرید. مجیدی که ... :دی :46: خودشون هم الان دارند توی تاپیکشون حرف حق رو در مورد جباری میزنند :46: :دی در مورد کریمی خودمون هم که علی رو دوستش داریم و واقعا تکرار نشدنیه اما باید بدونه یک بازیکن اگر حرفی داره، باید جای درست بزنه و یه عاشق واقعی، فقط وقتایی که دلش بخواد بازی انجام نمیده، همیشه و همیشه در خدمت تیمشه.
* خیلی از بازیکن ها هم که باید مرخص بشند حسابی! از این مازیار زارع گرفته (تو هم مثل نوری برو همون ملوانت) & تا این شکوری (زورشو میزنه ها ولی حد بازیش همینه! صفر :دی) & نوروزی و ... . حوصله نیست اسم بیارم، دیگه هممون میشناسیم.
* در مورد ورودی ها : شهاب گردان (بهترین و عالی ترین گزینه و چون احتمالا دروازبان خارجی باز هم نمیشه، فعلا ذخیره اش این هوشیار بهتره تا میثاق) ، شهاب رو واقعا هم کاملا مناسب میدونم و هم دوستش دارم احتمال اومدنش حتمی هم هست (توی بازی با سپاهان هم سر همین بحثا بود که جون تازه ای گرفته بود و کلی توپ گرفت. البته اگر باز هم تو این نقل و انتقالات ... :دی :41:) & بنگر رو علاقه ای بهش ندارم ولی خب وقتی شیث و نورمحمدی و نصرتی رو داری! باید بذاریش روی چشمت اومدنش رو + اینکه هنوزم یه دفاع وسط تاپ دیگه حتما در کنارش میخوایم (با فرض موندن پولادی) و علی عسگری توی هافبک عالی هست نه دفاع و مهدی هم یه فصل رو نمیتونه کامل و 90 دقیقه ای تکی بره (تازه اگر باشه برای فصب بعد) پس یه دفاع راست خوب هم بگیریم بهتره. & جذب قاضی رو هنوز هضم نکردم :دی ولی خب وقتی کاظمیان و نوروزی و رضایی و اولادی رو داری، پس اینم باید بهش کاملا خوش آمد بگی.
درسته اینها (به جز شهاب تقریبا) هنوز حرفه و توی این بازار مکاره نقل و انتقالات باید هزارتا چرخ زد! ولی نشون میده که تیم داره کسایی رو میگیره که هم نفس اش رو دارند و هم تجربشو و هم به دردشون میخوره. اینجور بازیکنا بهتر کنار هم کارمیدند تا کسایی که فقط ادعا دارند! اینایی که قراره بیاند اگه فرضا پولی بالاتر بقیه هم بگیند بعتر از پولی هست که صرف امثال شیث و نصرتی و اولادی و رضایی و نوروزی و کاظمیان و شکوری و زارع و ... میشه بدون اینکه برگشتی داشته باشه! پولشو میگیره، بازیشم میکنه، ادعاشم نباید بشه، باند بازی هم نکنه! :دی پس اگه اینطوری ببینیم باز هم اینجا معادله برد-برد میشه.
چقدر حرف زدم باز :دی اما تهشم بگم :دی :
* امیدوارم عوض این همه ناداوری و سختی های این فصل، دوپینگاش و ... ؛ این کابوسای تموم نشدنی رو فردا یه معجزه ببینیم، معجزه صدر نشینی.
ای معجزه ی خاموش ، یه لحظه روشن شو / یه لحظه ، فقط یه آه ، همجنس شکفتن شو
از روزنه ای کنج ، خاکستری پر پر / مشغول تماشای ، اول شدن ما شو (:دی :40:)
:11:
شاد و پیروز و سربلند و سرخ دل باشید
مرجع خبری پرسپولیس: رفتار غیر ورزشی و سیاسیکاری اماراتیها در میادین ورزشی همچنان ادامه دارد و امروز پلیس امارات پرچم ایران در ورزشگاه الشباب را جمعآوری کرد. اماراتیها همچنان در عرصه ورزشی به رفتار سیاسی و غیر ورزشی خود ادامه میدهند و امروز نیز پلیس امارات قبل از شروع مسابقه تیم های الشباب و پرسپولیس پرچم بزرگ ایران که از سوی تماشاگران ایرانی در ورزشگاه نصب شده بود را جمعآوری کرد. پیش از این امارات با رفتاری غیر ورزشی بازی دوستانه تیمملی ایران و امارات را به دلایل غیر ورزشی لغو کرده بود. *تماشاگران ایرانی که این رفتار پلیس امارات را دیدند با شعار ششتاییها باخت شش بر یک الشباب مقابل پرسپولیس در تهران را به آنها گوشزد کردند. *مسئول رسانهای پرسپولیس هم به این رفتار پلیس امارات معترض شد و اعتراض خود را به مسئولان باشگاه اماراتی یادآور شد. مسئولان اماراتی به او گفتند که به احترام کشور ایران این کار را کردهایم زیرا تماشاگران پرچم ایران را روی زمین پهن کرده بودند! پرچم را به شما پس میدهیم که تا این لحظه پرچم به تماشاگران ایرانی پس داده نشده است. *پیش از آغاز بازی حدود20 نونهال اماراتی در زمین فوتبال بازی کردند. *ایمون زاید قبل از آغاز بازی روی 4 نقطه کرنر ایستاد و وقتی دلیل این کار را از او پرسیدند گفت برای اینکه با زمین مسابقه بیشتر آشنا شوم. *مازیار زارع که امروز در ترکیب اصلی تیم قرار ندارد تا این لحظه که نیم ساعت به بازی باقیمانده است هنوز به ورزشگاه نیامده است. *شیث رضایی هم پیش از ورود به زمین برای گرم کردن کنار زمین مناجات و دعا خواند. *جواد کاظمیان بازیکن پرسپولیس با بازیکنان الشباب خوش و بش کرد. کاظمیان سابقه بازی در الشباب را دارد. *بین تماشاگران ایرانی شالهایی با پرچم ایران و پرسپولیس توزیع شد. *تعدادی از تماشاگران ایرانی وقتی دیدند ورزشگاه خالی است به ضلع شمالی ورزشگاه و مقابل دوربینهای تلویزیونی رفتند که پلیس مانع از این شد که تماشاگران بیشتر ایرانی در آن قسمت ساکن شوند. دیدار دو تیم ساعت 20:30 به وقت تهران آغاز میشود.
فعلا دقیقه 15 است و یک گل خوردیم . باز هم داریم مثل لیگ بازی میکنیم و هیچ انگیزه ای بازیکن ها ندارن . خداییش اگه منو بچه محلهام رو ببرن امارات ببینیم اینقدر تماشاچی ایرانی اوونجاست اینقدر میدویم تا به دیار باقی بشتابیم اما این ها ...
الو تاکسی گنبد :)
خوب دم داش علی و ایمون هت ریک گرم. فعلا نیمه اول یک یک شد . الشباب خیلی ضعیفه . اگه تیم خودش باشه میشه باز هم شش گل زد ...
بازی های مرحله بعد تک حذفیه؟
برد -1-3پرسپولیس مقابل الشباب امارات به همه طرفدارای پرسپولیس تبریک میگم خیلی قشنگ بازی کردیم تیم حریف تنها موقعیتش همون ضربه آزادش بود که به طور اتفاقی به گل رسید و در بقیه دقایق بازی حرفی برای گفتن نداشت
این است پرطرفدارترین تیم آسیا، گزارشگر دُبی اسپورت میگه پرسپولیس در زمین الشباب میزبان است! :دي
درود
تبریک میگم دوستان گل. واقعا وصف حس خوشحالی آدم الان یکم سخته. حقمون بود، لیاقتش رو داشتیم. :40: خیلی راحت میتونستیم بازم حداقل 6 تاییش کنیم اگه 2 تا پنالتی رو میگرفت داور و خودمون دقت میکردیم.
جالبه که یه جورایی تماشاچیای ما توی امارات از کسایی که امروز رفته بودند نقش جهان هم بیشتر میزد. این است پرسپولیس و هواداراش.
فعلا نمیخوام و نمیتونم در مورد بازی حرف بزنم، آخه میخوام برم صدا رو قطع کنم و بشین بازی اون 2 تا عربا رو ببینم که چی میشه و در انتظار این حرف خودمم :
یه تساوی هم ما را بس است.نقل قول:
این پرچم رو عربا و به ویژه AFC ببینند :
و بدونند به لطف همه طرفداراش بالاست همیشه و توی هر حالتی، پس نیاند حتی اسم داور رو هم اعلام نکنند توی سایت رسمی، علنا 2 پنالتی واضح رو نگیرند و در آخر هم با نامردی تمام بازی اون 2 تا تیم الان شروع بشه! آخه تو آسیا هم باید ضربه بخوریم!
ای خدا؛ خودت هوای تیمو داشته باشه چون فقط و فقط دوست دارم جلو 100 هزارتا بازی کنیم (کاش حداقل بازی قبل رو عوض باخت، مساوی کرده بودیم :41:) ؛ اگر نه با این پرسپولیسی که امروز نشون داد وقتی بخواد، واقعا میبره، شک ندارم حتی توی زمین عربستان هم مشکلی نخواهیم داشت اگر خودمون باشیم. دیگه هر چی پیش آید...
بازم تبریک میگم به همه دوستای سرخ دل ؛ لیاقتش رو داشتیم و به حق بردمون رسیدیم.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
مرسی پرسپولیس مرسی سپاهان:11:
منتقدان دنیزلی متوجه شدن که اون 6 گل اتفاقی نبودن
امروز دو گل زدیم دو پنالتی صد در صد رو داور نگرفت یکی به تیر زدیم و چند موقعیت خوب رو هم از دست دادیم و الشباب تیمی که حسابی الهلال و الغرافه رو اذیت کرد در 90 دقیقه در جریان بازی فقط یه ضربه سر به سمت دروازه پرسپولیس زد
فکر کنم روند بازیهای اخیر دیگه همه چیز رو مشخص کرد و مشخص شد که بازیکنا اگر دلشون بخواد بازی کنن و به حرفای دنیزلی گوش بدن به راحتی میتونن تیمها رو ببرن ولی اگر نخوان...
فارغ از هر نتیجه ای که در دیدار الغرافه و الهلال به دست بیاد بدون تعصب فکر میکنم پرسپولیس با کمی فاصله نسبت به سه تیم دیگه قویترین تیم این گروه بود
کافیه به نتایج سه تیم دیگه به هم نگاه کنید و ببینید مثلا همین الشباب چه نتایجی در مقابل دیگران گرفته
ما فقط با یه سهل انگاری در دقایق آخر بیجهت یه گل از الغرافه 10 نفره خوردیم و در یک بازی کاملا بودار(فکر کنم الان همه داریم بوشو میفهمیم:20:) در مقابل الهلال باختیم
خوشحالم که دنیزلی خیلی زود با بیرون بردن آقازمانی پولادی رو به هافبک دفاعی آورد و انصافا پولادی هم ستاره تیم بود دستش درد نکنه خیلی دوید
دویدن!!!
برای ما پرسپولیسیها چندسالیه واژه غریبی شده
امیدوارم پولادی در تیم بمونه
نکته ای که واقعا در نیمه دوم من رو غافلگیر کرد آوردن رضایی به وسط و بازی کردنش در نقش هافبک نفوذی بود که انصافا در ضد حملات هم الشباب رو اذیت کرد
امیدوارم الغرافه جوانمردانه بازی کنه
پرسپولیس اگر دوم بشه این بازیکنا به خاطر اشتباهشون در مقابل الهلال مدیون مردم هستن و باید هر جوری شده جبران کنن
چون یه خاطره 100 هزارنفری رو ازمون گرفتن
بله، اگه تیم دوم شیم تو زمین حریف و اگه تیم اول شیم تو آزادی بازی میکنیم!نقل قول:
سلام
تبریک به همه ی پرسپولیسی های عزیز :11:
انصافا از دنیزلی خیلی خوشم اومد ، وقتی سامان آقازمانی رو کشید بیرون ، انگار برد رو بهمون داد .
راستی امشب این پسره نوری چرا این جوری شده بود ؟ ، هر توپی سمتش میومد میخواست با دست بزنه ، فکر کنم بعد گلی که پرسپولیس خورد فکر کرد معمارزاده تو دروازس ، خواست کمکش کنه :27:
بازی های حذفی چه روزی برگذار میشه ؟
موفق باشید.
خبر بد :
الهلال تا دیقه ی 62 یک بر صفر از الغرافه جلو افتاده .
خوب خدا رو شكر يه پيروزي شيرين بالاخره كسب كرديم
به همگي تبريك ميگم
تقريبا همه خوب بودن و بالاخره غيرت به خرج دادن
فقط اين آقا زماني ما رو كشته. خوشبختانه ايندفعه دنيزلي خيلي خوب و سريع كشيدش بيرون تا اخراج نشده!!
نوري هم اين بازي عقب تر از هميشه بازي ميكرد.حتي نيمه دوم تقريبا داشت هافبك دفاعي بازي ميكرد
دفاع كنار ها هم خيلي منطقي تر نفوذ ميكردن
در كل تو اين بازي تيم بيشتر از هميشه حواسش به دفاع بود
پولادي و كريمي هم كه بهترين بازيكن هاي زمين بودن. اميدوارم هرجوري شده پولادي و زائد رو براي فصل بعد نگه دارن:40:
البته اينم بايد گفت كه الشباب واقعا تيم قوي اي نبود،چه در دفاع چه در حمله
ايشالا كه الهلال هم نبره و به عنوان تيم اول صعود كنيد
مرجع خبري پرسپوليس: مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مثل اینکه هواداران پرسپولیس همه جا هستند و برد را به آنها تقدیم میکنم. ایمون زاید بعد از پیروزی سه بر یک پرسپولیس برابر الشباب امارات و صعود به مرحله بعدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سه چهار بازی گذشته خوب نبودیم اما امروز برد شیرینی به دست آوردیم و در ابتدای بازی استرس داشتیم. وی ادامه داد: بعد از اینکه یک فرصت خوب گلزنی را از دست دادم توانستم یک گل بزنم. مثل اینکه هواداران پرسپولیس همه جا هستند این برد را به آنها تقدیم میکنم. ما منتظر نتیجه بازی دو تیم الهلال و الغرافه هستیم تا بدانیم صدرنشین میشویم یا نه.
مرجع خبری پرسپولیس : گزارش مسابقه تیم های الهلال عربستان و الغرافه قطر از گروه D لیگ قهرمانان آسیا:
* الغرافه بازی را کاملا در اختیار گرفته و چندین حمله انجام داده است.(10)
* وای . شوت سرکش مهاجم الغرافه را گلر الهلال دفع کرد.(15)
* مهاجم الغرافه درون محوطه جریمه با تکل مدافع سرنگون شد اما نیشی مورا اعتقادی به خطا نداشت.(20)
* وای . ضربه خطرناک مهاجم کره ای الهلال یو بیونگ سو از درون محوطه جریمه با فاصله کمی از تیرک افقی به بیرون رفت.(28)
* احمد الفریدی مهاجم الهلال درون محوطه جریمه خودش را به زمین زد که نیشی مورا به او تذکر داد تمارض نکند.(33)
* الهلال توپ و میدان را پس گرفته و 5 دقیقه است که مدام حمله می کند.(34)
* فرهاد مجیدی مصدوم شده خودش را روی زمین انداخته است(35)
* الهلال دست بردار نیست! الغرافه 11 نفره دفاع می کند.(39)
* تک به تک برای الهلال ! گلر الغرافه بیرون آمد و توپ را جمع کرد! با خطای مجیدی توپ دوباره در اختیار عربستانی ها قرار گرفت!(43)
* سه دقیقه وقت تلف شده اعلام شد.(45)
* واااای . تک به تک برای احمد الفریدی از الهلال که هم توپ را به بیرون زد هم آفساید اعلام شد.(46+2)
* تک به تک برای فرهاد مجیدی آفساید اعلام شد. اعتراضش به داور با عکس العمل تماشاگران همراه شد. به نظر آفساید اشتباه بود.(45+3)
* الهلال از چپ و راست حمله می کند و گلر الغرافه توپ ها را از درون محوطه جریمه بر می گرداند! یک دقیقه از سه دقیقه وقت تلف شده هم گذشته و نیشی مورا قصد سوت زدن ندارد و کرنر اعلام می کند که ثمری ندارد!(45+4)
* پایان نیمه اول با تساوی بدون گل.(45+4)
متاسفانه الهلال بازیش1-2برد و به عنوان تیم اول صعود کرد تا مسابقه سختی با الاتحاد تو عربستان داشته باشیم البته تو مرحله گروهی که در بازیهای خارج از خونه عالی نتیجه گرفتیم و تونستیم 7امتیاز از 9امتیاز ممکن رو بدست بیاریم امیدوارم بتونیم با ارایه یک بازی خوب التحاد شکست بدیم و انتقام شکست مرحله گروهی سال قبل ازشون بگیریم
متاسفانه الهلال بازی رو 2-1 برد و اول شد...حالا این خیلی مهم نیست.مهم اینه که پرسپولیس مشکل اصلیش نداشتن هافبک دفاعی جنگندست.من نمی دونم چرا مشکل به این واضحی رو کسی ازش صحبت نمی کنه؟؟ تو این بازیم بنده خدا پولادی علی رغم اینکه پست اصلیش هافبک دفاعی نیست با دودندگی های خودش اجازه نداد که دروازه پرسپولیس زیاد تهدید بشه. من سوالم اینه الان کدوم هافبک پرسپولیس جنگده و دونده و تخریبیه؟ الان بهترین هافبک دفاعی پرسپولیس مازیار زارع است! که اونم بیشتر فانتزی بازی می کنه تا اینکه جنگده باشه.
سلام من هم تبريك ميگم
هم تيم خوب بازي كرد هم نتيجه خوب بود
مثل اينكه الهلام بايشو برده و تيم دوم شديم
به نظرم بهتر شد چون امار ارقام نشون ميده تيم حد اقل تو اسيا در بازيهاي خارج از خانه بهتر نتيجه گرفته!
جو 100 هزار نفري به تيم استرس وارد ميكنه اونجا راحت تر ميتونن بازي كنن
اليته بازي بسيار دشوار با تيم اتحاد عربستان!
اين بازي رو ببريم ميتونيم روي قهرماني در اسيا هم حساب باز كنيم
برای پست هافبک دفاعی گزینه رضا حقیقی میتونه ایده آل باشه.
اگر یادتون باشه مدتی صحبت از این بازیکن شده بود.
این بازیکن فجر سپاسی فوق العاده بازیکن خوبیه.
استیل بازی کردنش شبیه نکونام هست.
دنيزلي: پاسخ اعتماد هواداران را ميدهيم
مصطفي دنيزلي در صحبتهايي اعلام کرد که تيمش به دنبال قهرماني در رقابتهاي آسيايي است.
پرسپوليس در آخرين ديدارش در مرحله گروهي رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا با نتيجه 1-3 الشباب را از مقابل برداشت واکنون بايد در مرحله حذفي مقابل الاتحاد عربستان به ميدان برود.
دنيزلي در صحبتهايي گفت:« پرسپوليس تيمي است که بايد از تمام فرصتهايي که پيش رويش قرار مي گيرد بهره ببرد. ما روحيه و ذهنيت تيممان را نشان داديم و قطعا در مراحل حذفي بهتر از اين هم خواهيم بود.من مطمئنم که تيممان مي تواند به مراحل بالاتر راه بيابد. در حال حاضر بايد بازيهاي مرحله حذفي را آغازکنيم و نهايت تلاشمان را به کار مي گيريم تا پاسخ اعتماد هوادارانمان را بدهيم.»
مربي ترکيه اي پرسپوليس ادامه داد:« قول مي دهيم تا در بازيهاي بعدي هرکاري که شايسته نام پرسپوليس باشد را انجام دهيم.ما در بازي سه شنبه شب مي توانستيم گلهاي بيشتري به ثمر برسانيم ولي اين نتيجه براي ما کافي بود، چون ما به دنبال سه امتياز بازي بوديم»
بعد از برد پرسپوليس، الهلال موفق شد تا در ديگر ديدار گروه دي با نتيجه 1-2 مقابل الغرافه به پيروزي برسد تا صدرنشين جدول اين گروه شده و پرسپوليس به عنوان تيم دوم گروه به دور بعد راه يافته و درمرحله بعد مقابل الاتحاد عربستان قرار گيرد.
رافت: اميدوارم دنيزلي هنرش را نشان دهد
پيشکسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت:الاتحاد عربستان نسبت به الشباب امارات تيم بهتري است و اميدوارم دنيزلي هنرش را در اين بازي نشان دهد.
پايان رافت در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران، اظهار داشت: پرسپوليس بازي خيلي خوبي انجام داد و برنده شد هرچند که السباب چند بازيکن کليدي اش را در اختيار نداشت.پرسپوليس شانس صعود از اين گروه را داشت و به اين مهم دست پيدا کرد و با 3 گل ضعيفترين تيم گروه شد را شکست داد و به مرحله حذفي مسابقات آسيايي رسيد.
مهاجم سابق پرسپوليس در مورد بازي با الاتحاد عربستان در مرحله حذفي اظهار داشت: بازيهاي الاتحاد را ديده ام و تيم بسيار محکم و گردن کلفتي است که در جده هجومي بازي مي کند.
پرسپوليس بازي بسيار سختي دارد اما پرسپوليس هميشه بازي هاي سخت خوب کار کرده مثل بازي با الهلال عربستان در رياض، انشاالله پرسپوليس در مقابل الاتحاد از حيثيت فوتبال ايران دفاع کند.
وي ادامه داد: پرسپوليس بازيکنان بزرگي مثل علي کريمي، مهرداد پولادي، ايمون زايد و محمد نوري دارد و مي تواند الاتفاق را شکست داده و به مرحله بعدي مسابقات برسد.
رافت در پايان گفت: براي باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس مهم قهرماني است چه در ليگ برتر و چه در آسيا و با توجه به اينکه پرسپوليس در ليگ نتيجه نگرفته، هواداران نااميد و دلسرد شوند اما در آسيا شرايط بهتري دارند البته الاتحاد عربستان نسبت به الشباب امارات تيم بهتري است و اميدوارم دنيزلي هنرش را در اين بازي نشان دهد تا هوادران دوباره با پرسپوليس آشتي کنند.
الان داشتم بازی منچستر سیتی و کوئينز پارک رو میدم و پایان رویاییش.یاد بازی چهار سال قبل افتادم که شاید به مراتب فشار استرس بیشتر بود.اومد یاد از اون روز بکنم دیدم بـــــــــــله امروز سالگرد قهرمانی به یادموندنیمون هست.:40:
یادش بخیر عجب روزی بود و ای کاش تاپیک قبلی پرسپولیس الان بود تا میشد تجدید خاطره میکردیم
-----------
در مورد بازی های آسیای هم میخواستم بگم نمیدونم چرا همیشه قرعه بد شانسی در مورد داوری به نام ما می افته توی بازی الشباب باز هم تو تا از پنالتی های ما گم شد.ولی خدا را شکر که بازی رو بردیم.
نمیتونم بگم خیلی ناراحتم که تیم دوم شدیم.صد در صد اگر تیم اول میشدیم بازی آسون تر رو داشتیم.ولی مجبور بودیم با استرس توی آزادی بازی کنیم
بازی با الاتحاد به نظرم به مراتب راحت تر از بازی با الهلال هست.البته طبق اعداد و ارقام
اخرین برد الاتحاد مقابل الهلال بر میگرده به یک سال قبل ار اون موقع تا الان این دو تیم 6-7 بار با هم بازی کردن که 2 بازی رو الهلال برده و بقیه بازی ها مساوی شده و در ماه گذشته هم این دو تیم با هم دو بار بازی کردن که هر دو بازی مساوی شده که به حکم گل زده در خانه حریف الاهلال ، الاتحاد رو حذف کرد.اینها را اضافه کنید به رتبه در لیگ الاتحاد که پنجمه و الاهلال سوم لیگشونه.
البته این رو هم از یاد نباید ببریم که الاتحاد نتیجه فوق العاده ای در لیگ آسیا گرفته و مثل پرسپولیس سال دیگه در لیگ نیست پس با انگیزه بیشتری میاد.
همانطوری که قبل از بازی اول با الهلال میترسیدیم که نکنه نتیجه بدی بگیریم الان هم همون وضعیت رو داریم ولی یه حسی به من میگه که نتیجه خوشی در پیش خواهیم داشت
ندیدم بعد از بازی بچهها از گل سوم حرفی زده باشن ...
این گل بادامکی فوقالعاده بود !
یعنی باورم نمیشد حسین بتونه همچین گلی هم بزنه !
یه سوپرگل در حد لیو مسی بود واقعاً ... حتماً دوباره گل رو ببینید تا بفهمید چی میگم ...
یه پا دو پا، لایی، جا گذاشتن دو نفر، و فرار از بینشون، بعد هم یه ضربهی استادانه به توپ و مغلوب کردن دروازه بان ...
خیلی چسبید این گل ... :40:
کلاً گلای خوبی زدیم تو این بازی ...
کاشتهی پولادی حرف نداشت، ایمون زاید هم که مثل همیشه فرصتطلب و عالی ظاهر شد ...
به خدا به این پسر بیشتر توپ برسونن، الویویرای 10 گله رو هم میگیره ... آقای گلی مال خودشه ...
کوروش جان مرسی بابت این یادآورینقل قول:
این گل بادامکی فوقالعاده بود !
یعنی باورم نمیشد حسین بتونه همچین گلی هم بزنه !
یه سوپرگل در حد لیو مسی بود واقعاً ... حتماً دوباره گل رو ببینید تا بفهمید چی میگم ...
واقعا گل زیبایی بود
مطمئنانقل قول:
به خدا به این پسر بیشتر توپ برسونن، الویویرای 10 گله رو هم میگیره ... آقای گلی مال خودشه ..
آمارش در ایرلند هم گواه این مدعاست
آخه توی ایران مگه چنتا مهاجم داشتیم که توی ده دوازده تا بازی چند بار هت تریک کرده باشه؟
در کل امیدوارم زاید رو برای فصل بعد حفظ کنیم و البته این قانون مسخره ممنوعیت دروازبان خارجی رو هم بردارن تا آودوکیچ هم فصل بعد توی تیممون باشه
چون حقیقتا با اینکه بازیهای کمی رو توی دروازه بوده من واقعا بهش علاقه مند شدم بسیار محجوب و مسئولیت شناسه