پرس: این شب بزرگ در تاریخ مادریدیسمو ثبت شد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه رئال مادرید اسپانیا قهرمانی تیم بسکتبال باشگاهش را به همه مردم مادرید تبریک گفت و تصریح کرد: این شب بزرگ در تاریخ مادریدیسمو ثبت شد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، فلورنتینو پرس پیروزی بسکتبال رئال مادرید مقابل بارسلونا را نشانه برتری تاکتیکی و مهره به مهره نسبت به حریف توصیف کرد و اظهار داشت: برای داشتن چنین شب باشکوهی زحمت زیادی کشیده شده و من تنها وارث این تلاش چندین ساله هستم. وی افزود: بارسلونا قطب بسکتبال اسپانیا بوده و هست و برای این تیم احترام زیادی قایلم؛ اما این بار ما بودیم که به آنچه شایستهاش بودیم دست پیدا کردیم. فلورنتینو پرس در این نشست خبری با اشاره به لیگ قهرمانان اروپا برای تیم فوتبال باشگاه رئال مادرید مقابل مسکو نیز آرزوی موفقیت کرد و مردان مورینیو را شایسته حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا دانست. تیم بسکتبال رئال مادرید موفق شد با نتیجه ۹۱ بر ۷۴ از سد بارسلونا بگذرد و بعد از ۱۹ سال قهرمانی در لیگ حرفهای بسکتبال اسپانیا را جشن بگیرد. کارول ستاره بسکتبال رئال مادرید در این دیدار در ۱۴ دقیقه ۲۲ امتیاز کسب کرد تا رکورد جدیدی را در تاریخ بسکتبال اسپانیا به نام خود ثبت کند.
مورینیو: آینده من هیچ ارتباطی به نتیجهگیری در لیگ قهرمانان ندارد
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در آستانه بازی تیمش مقبال زسکا مسکو گفت: آینده من هیچ ارتباطی به نتیجهگیری در لیگ قهرمانان ندارد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا که در سرمای منفی ۱۲ درجه سانتیگراد تیمش را به مسکو آورده به فکر یک پیروزی قاطعانه در خانه حریف است. وی تصریح کرد: رئال مادرید برای تساوی به روسیه نیامده و هدف ما یک پیروزی قاطعانه در زمین حریف است. بازی حریف را دیدهایم و برای مقابله با آنها برنامه ریزی خوبی داریم. مورینیو در خصوص اظهارات اخیر مدیرعامل باشگاه مبنی بر کسب دهمین قهرمانی در اروپا ادامه داد: آینده من هیچ ربطی به نتیجهگیری در لیگ قهرمانان اروپا ندارد و من کار خودم را انجام میدهم، رسانهها حرفهای پرس را تحریف کردند و به سود خود تغییر دادند، او از من خواسته تا دهمین قهرمانی در اروپا را کسب کنم اما این شرط تمدید قرارداد من یا مجوز ترک رئال مادرید نیست. رابطه خوبی بین ما است و استرسی در این باره ندارم. رئال مادرید فردا شب میهمان زسکا مسکو روسیه است.