دوستانی که فیبر دارن و از طرح طلایی دانلود میکنن لطفا سرعت دانلود خودشون را بگن که ما که میخواهیم طرح بگیرم سرمون کلاه نره.
چون الان بعضی از دوستان طرح طلایی گرفتن و فیبر دارن استفاده میکنن سرعت دانلودشون به 230 و 250 راحت میرسه.
Printable View
دوستانی که فیبر دارن و از طرح طلایی دانلود میکنن لطفا سرعت دانلود خودشون را بگن که ما که میخواهیم طرح بگیرم سرمون کلاه نره.
چون الان بعضی از دوستان طرح طلایی گرفتن و فیبر دارن استفاده میکنن سرعت دانلودشون به 230 و 250 راحت میرسه.
خواهش میکنم.نقل قول:
من طرح طلایی ماهانه 8 گیگ رو 6 ماهه گرفتم.
در مورد رضایت 40% راضیم.
نکات مثبت:سرعت دانلود خوب هم صبح هم شب که رایگانه سرعتش خوبه یعنی همون 2 مگ که نوشته درسته ولی بعضی وقتا هم سرعت کمه که تا حالا کم پیش اومده.
نکات منفی:
1-زیاد کم شدن حجم از حساب.
2-بعضی اوقات دانلود شبانه از حساب کم میشه ( که همین 2 روز پیش 4.5 گیگ که شب دانلود کرده بودم از حسابم کم شد که هنوز بر نگشته )
3-قطعیه زیاد ( که هی باید زنگ بزنی پشتیبانی بگن تنظیمات جدید انجام بدی تا قطعیش کم بشه )
4-پینگ بالا که در سرعت باز شدن صفحات تاثیر مستقیم داره(البته بعضی اوقات , کلا پینگش برا صفحه باز کردن قابل تحمله ولی برای بازی آنلاین نه)
و در مورد سوال سوم باید بگم بله همین طوره ( ولی نکته عجیب اینه که من طرح طلایی ماهی 8 گیگو شش ماهه گرفتم 197,160 تومان در حالی که اگه ماهانشو ضربدر 6 کنیم 31*6=186 هزار تومان اینم الان که شما گفتین بهش توجه کردم ! )
شما زنگ که زدید قیمت دقیقه طرحی که میخواید بگیرید رو بپرسین چون اگر مثل ماله من خورده دار باشه باید دقیق واریز بشه.
مثل اینکه هر منطقه فرق میکنه . طرح طلایی پهنای 2 دارهنقل قول:
ولی برای من 1m
و برای بعضی 1.5 وبرخی هم 2m هست
به نظر من که بستگی به تجهیزات منطقه داره . البته برای فیبر گفتم واگرنه که غیر فیبری ها مشکلی ندارن.
نقل قول:
عزیز اون خورده ای برای مالیات بر ارزش افزودست که ساله جدید شده 6 درصد قبلا 5 درصد بود
دوستان من امروز از اول صبح تا الان یعنی ساعت دوازده ظهر است صد دفعه دیس شدم من بعثت دارم
مال شما چطور است امروز از نظر دیس شدن؟
نقل قول:
روی اعصابم ادم راه میره
من ذیس نشدمنقل قول:
منم بعثت دارم منتها به علت دزدی 5 گیگی از حجمم 170 مگ بیشتر واسم نمونده از صبح در حال سرو کله زدن با آدمای نفهم تو پشتیبانیم آخرسرم افتاد فردا یک چیز دیگه اینهکه مخابرات تینجا دیتاشون زیر نظر گلد نته و هر مشکلیم نداریم مثل حجم کم شدن و.... باید گلد نت تاییید کنه!
یادته دوست عزیز همین چند وقت پیش همین مشکل برا منم پیش اومده بود اومدم اینجا گفتم این مخابرات دزده پشتیبانیش افتضاحه بعد شما گفتی یه مشکل داشتی اعتراض کردی از مخابرات بهت زنگیدن کلی بااحترام مشکلاتو پرسیدن از آخر هم گفتن اگه حجم ازت کم شده بگو برگردونیم!نقل قول:
یادته گفتم پیه دزدیای مخابرات به تنه همه میخوره؟
کارنامه مخابرات اینقدر سیاهه که نمیشه ازش طرفداری کرد...
دوستان در خرید طرح ها دقت کنن تا هفته ی آینده قراره تمام طرح ها چه یه ماه چه سه ماه و شش ماه دارای دانلود شبانه رایگان بشه
فقط می خواستن شش ماه تو پاچه ی ما کنن :grrr:
کلا مخابرات 50 50 هست اون موقع هم خیلی تعجب کرده بودم!!!!!!!!!! ولی خب دیگه ..........نقل قول:
مخابرات =دزد=مخابرات و اینروند همچنان ادامه داره
کلا یک مشت آدم نفهم تو پشتیبانین همش پاس میدادن حالا ببینم اگه برگردوندن چه بهتر دیگه اگه زورم نرسید مجبورم برم سرویس بگیرم دیگه حالا این طرح ماهی 8 گیگی شبی چقدر میگیره بین این ماهی 8 گیگه و این ماهی 10 گیگ موندم .کدوم بهتره البته از بهتر دیگه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنیم ! به هر حال طلایی که سرعتش 250 است تو شب چند گیگ میگیره نقره ایم باید 180 اینا باشه اون شبی چقدر میگیره
کلا میخام بدونم شبانه این دوتا چجوریه شبی چقدر دانلود میکنه
ممنون
داداش تو مطمنی ؟ اگه این جوری که بشه خیلی خوبه فقط بگو از کجا پرسیدی؟نقل قول:
وای امروز طعم دانلود رو چشیدم بعد از استفاده مجدد از دانلود آفلاین بعد از مدتها.
اونم با سرعت 2.4 مگ درثانیه که میشه 19 مگ پهنای باند.
تو 2 ساعت 18 گیگ دان کرد.
خدایا چه میشه مخابرات یه همچین سرعتی بده به همه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خدا . حالشو ببر . جای ما هم حالشو ببر . فکر کنم اگه بخوای همینجور دانلود کنی سر یک روز هاردت پر میشه . ما که فقط امیدواریم روزی همچین سرعتی به ما هم برسه . البته خیلی مبرم نیست نیازم که بخوام سراغ این روش برم .نقل قول:
فقط یه سوال . تجهیزاتش رو بعد از اون موقعی که توی تاپیک گفتی خریدی ؟ چند در اومد واست ؟ هم نرم افزاری هم سخت افزاری .
بعضی ها منو خوب میشناسند اینجا.
تو همین تاپیک تا حالا کلی راجع وضعیت اینترنتم و دزدی ها مخابرات گفتم.
دیگه چند وقتی بود بازم تحمل میکردم و دیگه حال و حوصله اینکه هی برم خود پشتیبانی و یا تلفنی بهشون بگم رو ندارم.
چون تا حالا اگر یه گورخر رو بهم داده بودند تا حالا رام میکردمش. ولی این مخابرات خیر.
همین الان الکی الکی شارژ بعثتم و هم شارژ یه سرویس دیگه ام به پایان رسید. در صورتی که هر کدوم نزدیک به 500 مگ حجم داشتند تا نیم ساعت پیش. بدون اینکه حتی دانلودی کنم.
بر ********** لعنت. دزدها.
حالا ببین چقدر هم زرنگ هم هستند به خاطر اینکه ما نتونیم بفهمیم و یا دیر بفهمیم قضیه چیه که یهو حجم مون تموم شده اومدند به طور عمدی سامانه رو بستند ( طوری که انگار مشکل فنی داره ) تا ما متوجه نشیم.
به خدا قسم دیگه دل و دماغ اینکه اسم مخابرات رو به زبون بیارم رو ندارم.
بذار هر کاری دلشون میخواد بکنند.
دلمون خوشه که هم خدایی و هم روز جزایی هم هست. تا اون روز ببینم مخابرات چه میکنه.
فقط کافیه یه مقدار به این جمله تامل کنید.
چرا الان سامانه باز نمیشه ؟
-
-
-
-
-
e جدی ؟
-
پس چرا الان که شارژم تموم شده اون صفحه ایی که مربوط به پر کردن اطلاعات جهت خرید حجم است رو خودش راحت میاره ؟
پ ن : مخابرات . آفای مخــــــــــابرات خودتی.
من هفته ی پیش طرح نقره ای 2گیگ که همون کمپینگ 1مگ هست را گرفتم speedtest 1.43را نشون داد که خوب درسته!
سرعت دانلود هم روازای اول فیلترینگ در شب افتضاح بود ولی الان خوبه و اگه از یک سرور وب مثل مدیافایر بگیری از ساعت 3 اینا تا 180 بهت میده ولی چون من دانلودام از مدیافایر نیست نمیتونم با حداکثر سرعت دانلود کنم و بگم که شبانه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد ولی با توجه به بعثت و سرعت الانم تا 3گیگ راحت میشه گرفت اگه باز مشکلی پیش نیاد!!
در مورد کم کردن حجم هم خیلی دقیقه تا حالا مشکلی نداشتم.
جالبه واقعا.نقل قول:
نوشته شده توسط مخابرات دزد
والا خود مسئول خدمات ADSL مخابرات می گفت راست و دروغش با خودش ، می گفت به خاطره هفته ی مخابرات که هفته ی آینده س قراره همچین کاری بکنننقل قول:
نقل قول:
داداش منم میخوام اینطور سرعتی رو داشته باشم میشه تجهیزات و سخت افزار نرم افزاری که لازمه رو برام میل یا پ.خ کنی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yahoo id : dnaany
امروزم کلی با ادمای گاو پشتیبانی سرو کله زدم آخر سرم اینقد ر پاس پاس کردن هیچی به هیچی
فردا میرم طرح جدید میگیرم احتمال زیاد اوونم همین ماهی 8 گیگیه!
سلام دوست عزیز من تمام تجهیزاتش رو دارم.راستش زیاد مطلب خوندم در مورد s k y n e t ولی متاسفانه نتونستم راه اندازیش کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید!! :n01:نقل قول:
نه مث اینکه یه خبرایی هست:
پ.ن :
زنگ زدم 2020 میگه ماهی 1 گیگ حجم داره. با سرعت بالا
دانلود رایگان از 1 تا 7
قیمتش باحاله 6 ماهه 15 تومن . یکساله 25 تومن. البته اگر درست متوجه شده باشم.
شنیدم این طرحه اینترانت ملیه دوستان قبلش تحقیق کنید تو پاچتون نره!نقل قول:
فکر نکنم اگه بود مینوشت . بعد تا 8 خرداد هم بیشتر نیست اونطور که نوشته و میگفت.حالا تمدید بشه یا نه نمیدونم.
مخابرات میخواد شرکتهای دیگه رو بیچاره کنه. با ماهی 2 هزار تومن بدون هزینه راه اندازی و شبانه رایگان رو هیچ شرکتی نمیتونه بده!
هیچ ارزونی بی دلیل نیست این مخابرات دزد همین الانش داره از حجم کاربرا میدزده بعد فکر کردید به فکر کاربراست ؟نقل قول:
تا تست نشه این سرویس نمیشه نظر داد. من فقط تعرفه اش رو دیدم و اطلاع رسانی کردم . همین
نامحدود ک داشتم تمام شد قطع شد. بعد بعثت گرفتم.
نقل قول:
دوستان زنگ زدم در مورد این طرح جدید پرسیدم:n02:
اول اینکه اینترانت نیست:n24:
دوم پهنای باندش 2MB هستش :n19:
سوم قیمتش 6 ماهه 15 تومن 1 ساله 25 تومن:n13:
دانلود رایگان شبانه هم داره:n20:
مگه میشه من دارم ماهی ۱۴ تومن با دوگیگ و پهنای باند ۱.5 میدم بعد این ۶ ماه!!!! 15 تومن؟؟؟
ببین داداش مخابرات یه کاری میکنه اینه که کار برای یک طرح را بهم وصل میکنه یعنی شبانشون بهم وصله!
خوب طرح ارزون تر=کاربر بیشتر=شبانه بدتر!!!
البته بنظر من بیشتر برای کساییکه جدیدا یا تو این دو هفته طرحشون تموم میشه و میتونن اینو بگیرن خوبه. مثلا من تا مرداد بعثت دارم نه میصرفه بیام تمومش کنم و نه منطقیه و یا کساییکه طرحهای جدید نوروزی رو شش ماهه گرفتن.نقل قول:
پس بنظر من اونجوری نیست که الان همه بتونن هجوم بیارن و خیلی شلوغ بشه. ولی اگه تمدید بشه حق با شماست و خیلی شلوغ میشه.
من تازه این هفته طرح 6 ماه طلایی خریدم 136 هزار تومان الان شده 15 تومان ؟:grrr:نقل قول:
نه دیگه طرح شما که 4 گیگ ترافیک ماهانه داره. این یک گیگ ترافیک ماهانه داره.نقل قول:
خب این توی 6 ماهش می شه 6 گیگ مال من 24 گیگ 24-6=18 حالا 18*4200=75600 که با 15 تومن جمع کنیم می شه حدود 91 هزار تومان ولی من حدود 137 هزار تومان پول دادم :n13:نقل قول:
وقتی به 2020 زنگ میزنی صدای از پیش ظبط شده تبلیغ میکنهنقل قول:
درسته
میگه دانلود شبانه رایگان از 1 تا 7 صبح ولی بعدش میگه حجم دانلود رایگان : تنها یک گیگا بایت
حالا نمی دونم این حجم برای روز است یا برای شب چون واژه دانلود رایگان استفاده میکنه
یا چرا نگفته ترافیک ماهانه
وگرنه که ما تو روز که رایگان نیستیم
دوستان عزیز اون دوستمون اشتباه داشتن تو اطلاعاتی که دادن
این طرح سرعتش128 با پهنای باند یک مگ هستش نه دومگ
همین الانم خودتون می تونید زنگ بزنید
ممکنه اینی که شما میگید هم باشه. چون قیمتش زیادی اختلاف داره.نقل قول:
یادمه اولین بار که رفتم شاتل بخرم اون لیستی که دادن و باید با قوانینشون موافقت میکردی رو خوندم و همونجا با خودم گفتم به جمع بدبختها خوش اومدی که اینایی که داری بهشون پول میدی واسه نتت تعیین تکلیف میکنن . واقعا بدبخت تر از جماعت یوزر اینترنت کی هست ؟
این شاتل که همه میگن دزد ، شرف داره به مخابرات. بخدا اگه فیبر نبودم میزفتم شاتل میگرفتمنقل قول:
الان شاتل 1ساله 15g با پهنای 4m حدود 100 تومن میشه
ولی مخابرات 1ساله 24g با پهنای 2m دقیقا 222 تومن ازم پول گرفته
بعد بگین شاتل دزده.
دوستانی که فیبر نوری دارید . هرگز طرح طلایی نگیرید.
چون باید پهنای 2m بده.ولی دراصل بستگی به هر منطقه پهنای کمتری میده.مثلا به من پهنای 1m داده.
هرچی هم بهشون میگم ،گوش نمیدن.
جناب ulsss
لطفا ببنیدید این لینک رو با چه سرعتی میتونید دانلود کنید