سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم کاملا باگفته شما موافق هستم که با این قطعات درجه 2 و 3 چینی و مونتاژ بعضی از برند ها در ایران دیگر دوره لوازم باکیفیت و با دوام به پایان آمده.
با تشکر
:10::10::10::10:
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم کاملا باگفته شما موافق هستم که با این قطعات درجه 2 و 3 چینی و مونتاژ بعضی از برند ها در ایران دیگر دوره لوازم باکیفیت و با دوام به پایان آمده.
با تشکر
:10::10::10::10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من باید خدمت شما عرض کنم که من دائم مسائل مطرح شده اعضاء را در این تاپینگ دنبال میکنم و با وجود راهنمایی شما ودیگر استادان محترم من هم به عنوان یک عضو از راهنمایی شما و دیگر دوستان استفاده میکنم
باتشکر
:10:
من كه همون اولش رفتم چهل و هفت ال جي 5700 رو از بانه 500 كمتر از گارانتي گرفتم تخم مرغ شانسيم هم خوب از آّب در اومد:31:
اونجا تستش كردم مشكل نبود 4 تا عينك و كنترل جادويي هم داشت اما اينترنت نداشت :5:بعدش هم اگه احيانا ايراد پيدا كنه از اون 500 خرجش مي كنم منت گلديرانم نمي كشم
الانم مي خواهم يه سينماي LG HX996TS از بانه بگيرم بازم بدون گارانتي
فقط مشكل فعليم اينه كه تو نت اطلاعات كمي در موردش پيدا كردم دوستان اگه اطلاعاتي دارند عنايت فرمايند
در ضمن بعضي بيمه ها دستگاههاي صوتي تصويري رو بيمه مي كنند اونم با مثلا 50 تومن يا 75 تومن
دوست عزيز ممنون از راهنمائيت . اصلا" هم كه معلوم نيست الجي جشنواره داشته باشه يا نه و با اين اوضاع افزايش قيمت كه بقيه برندها دارن الجي هم شايد ببره بالا.
اگه دوستان كسي قيمت بانه رو داره ممنون ميشم اعلام كنه يا شماره تماس بده. چون اي سايتاي بانه اي مثل بانه ويترين و ماركت و.. قيمت هاشون ك ماشااله از بازار داخل هم بيشترن
یادش بخیر تابستون خرید از بانه خیلی می صرفید ولی الان با این وضعیت دلار و وابستگی کامل بازار بانه به نرخ دلار، دیگه خرید از بازار بانه صرف نمی کنه.نقل قول:
نقل قول:
رفیق من با حرف محمد رضا موافقم tv محمد full led هست و نباید این نشت رو داشته باشه و باید گلدیران بیاد رسیدگی کنه ولی tv خوده ما 57000 هست و چون edge-led هست این نشت رو داره که زیادم به چشم نمیاد و منم زیاد روش تمرکز نمی کنم با این که فیلم بازمو کیفیت و این چیزا مهمه
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
رفیق یه شرکتی مثل ال جی نمیاد tv هشا رو بدنام کنه واسه این که نیروی کار توی ایران زیاد بشه و این رو هم بگم کیفیت tv های مونتاژ داخل البته من ال جی رو میدونم با دستگاه های تموم اتوماتیکه چون جز قاب tv که با دو تا پیچ بسته میشه که همینم توی کل دنیا همینه چون قبلش باید tv تست بشه و این مشکلات توی تموم دنیا هست مشکل اصلی اینه بیشتر کشورا گارانتی هاذ قابل پیگیری هستن حتما واستون تعویض می کنن ولی ایران زیاد روش تمرکز ندارن
نقل قول:
رفیق چرا نظر رو با بی اطلاع بودن و فقط واسه این که مشکل پیدا کردین میگین عزیه من جنس چینی کجا بوده این ها بارکد داره بار کد بین المللی داره جراتش رو ندارن توی ایران رو مارک های معروف قطعات چینی بندازن پس این نماینده های خارجی که از شرکتاشون میفرستن کشکن یا میان کنترل کنن من که به شخصه تونستم پنل اصلی و اطلاعاتش رو بخونم و فهمیدم که پنل tvایم اصل کره هست.
حالا نمیدونم شما چه مارکی رو از چه کهکشانی سفارش میدین بیارن واستون که آشغال نیست و روش زده
MADE IN ... galaxy
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
نقل قول:
رفیق بیمه کنی به نفعته چون خراب بشه باید بندازی دور جنسی که ثبت نشده باشه تعمییر نمی کنن.یعنی توی ایران گمرک نخورده باشه.چون قاچاق محسوب میشه اگه مثلا یه تعمییر گاه واسش پیدا کنی که اونم عمرا باشه
من قبل از افزايش قيمت دلار 47 اينچ5700 رو 1570000 خريدم ولي هنوز هم قيمتها به اندازه افزايش دلار بالا نرفتهنقل قول:
اگه یه سر به تاپیک سونی Hx925 بزنین،(من 2ماهه اونجارو دنبال می کنم) متوجه میشین که Full array هام ازین مشکلات عدم توازن نور زیاد دارن.نقل قول:
درضمن گارانتی سونی هم همونطور که دوستان گفتن این موارد رو شامل گارانتی نمیدونه، حتی در بقول ما Full LED ها.
مهدی جون میشه بگی چه ربطی به پست من داشت؟:31:نقل قول:
جریان پیچ یه چیز دیگه بود داشتیم شوخی می کردیم تو صفحات قبل، چرا به من گیر میدی بین این همه آدم آخه؟:31:
بعدم پژو که پژو هست و مال فرانسه فعلا می دونه اینجا چکار کردن با ماشیناش(پژو RD و Roa و...) اما هنوز واسه سود داره قطعه می فروشه به ایران.
LG و شرکتای نوپای کره ای جای خود دارند برادر من:46:
بله ولی قیمت گارانتی هاشونم نجومیه، با دلار 2 هزار تومن آخه یه 2 2 تا 4 تا اگه کنیم میبینیم این شرکتا فقط پول واردات و تبلیغات دارن می گیرن.نقل قول:
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به گارانتی های معتبری مثل اتصالات امارات بندازین، ببینین روی یه گوشی 300 دلاری داره 100 تا 150 دلار فقط واسه گارانتی میکشه رو محصولش، خوب براش می صرفه از هر 2 تا گوشی اصلا یکیشم تعویض کنه، اونم تو گوشی که با یه تعمیر حل میشه و تعویض لازم نیست.
مخلصیم مهدی جان
انشااله که درست میشه
امروز رفتم مغازه ای که خریدم گفت میفرسته یکی رو از گلدیران که
انشااله برطرفش کنن
در ضمن دوستان من نمیدونم سونی 929 فول led هست یا نه
ولی اینو میدونم full led نباید نشت نور یا همون light bleeding رو
داشته باشه
من رفتم فروشگاهی که خرید کرده بودم و اونجا یه 98000 بود چک کردم اینطوری نبود
یه نکته جالب هم این دوسته مغازه دارم بهم گفت
کلا 7-8 تا tv تو مغازه بود و ویترینشون هم نیمه خالی بود
میگفت جنس کلا ندارن و اینطور که بوش میاد قیمتها بیشتر هم بالا خواهد
رفت , جالبه که میگفت الان مشتری بیاد همین ها که تو ویترین.داریم رو اگر بخواد بهش میفروشیم
اینطور که من دیدم و شنیدم احتمالا افزایش قیمت بیشتر هم خواهد بود و فک نکنم جشنواره ای در کار باشه?!
متاسفانه هر حرفی که مقامات میزنن دودش فورا باید تو چشم.مصرف کننده ها بره
فک کنم از این به بعد کسی بخواد tv بخره باید یا صنام بگیره یا xvision
چون سال حمایت از تولید ملی و .... هست
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
ریموت کنترل صوتی جادویی الجی برای تلویزیونهای هوشمند تا آخر ماه جاری ارائه خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG Magic Remote Control The Verge
کنترل از راه دور جادویی الجی وسیلهای کاربردی و جذاب است که امکان کنترل تلویزیونهای هوشمند این کمپانی را با استفاده از ژستهای حرکتی و دکمهها فراهم میکند. ال جی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امسال از تکنولوژی فرمان صوتی بر روی این محصول نیز رونمایی کرد و به نظر میرسد تا پایان ماه جاری میلادی این فناوری به شکل تجاری وارد بازار شود.
طیف وسیعی از تلویزیونهای هوشمند تولید 2012 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طی 10 روز آینده ارائه خواهند شد، که ویژگی کنترل صوتی که الجی مدتی پیش در ماه ژانویه در CES از آن رونمایی کرد را همراه خواهند داشت. سیستم کنترل صوتی این امکان را فراهم میکند تا یک برنامه تلویزیونی را پیدا کنید، یا در اینترنت و شبکههای اجتماعی که تلویزیون از آنها پشتیبانی میکند به جستجو بپردازید. این ویژگی از طریق میکروفونی که در ریموت کنترل جادویی تعبیه شده در دسترس قرار میگیرد. تا پیش از این کنترل جادویی تلویزیونهای ال جی می توانست با حرکت دست و البته فشار دکمهها کارهای زیادی را انجام دهد و ویژگی اخیر به گونه این دستگاه را کاملتر کرده است.
همانطور که انتظار میرفت، فناوری تشخیص صدا در این محصول توسط Nuance به وجود آمده است، که در نرمافزار Dragon برای کامپیوترها و چند اپلیکیشن موبایل نیز از آن استفاده شده است. در واقع Nuance یک سیستم مطمئن و مناسب برای تبدیل کلام به متن است.
بنا به گزارش Slashgear همه محصولات الجی که پس از ماه آوریل وارد بازار میشوند، به روز رسانی تشخیص صوت را روی خود خواهند داشت و تلویزیونهایی که از ریموت کنترل جادویی پشتیبانی میکنند، تا پایان ماه، به روز رسانی را دریافت خواهند کرد.
منم دیگه کنترل جادوییم که خربا شده نه میدم تعمیر نه یه نوشو میخرم صبر می کنم این بیاد با tv ستش کنم.
دمش گرم تکنولوژی این smart tv هارو هم میشه هر چند وقت یه جورایی تازش کرد
مرسی مهدی جان
به tv های ما هم میخوره دیگه؟
خیلی خوشگله
راستی اون نشت نور رو وقتی local dimming رو روشن میکنم و رو متوسط یا زیاد میگذارم به کل از بین میره
حالا نمیدونم این ایراد هست یا نه?
چون لوکال دایمینگ که خاموش هست نشت نور دیده میشه ولی
وقتی روشن میکنم رو ضعیف هم دیده میشه ولی رو متوسط و زیاد به کل محو میشه!?
نقل قول:
محمد فیلممون کردی یا سریال.
پسر حالا میگی خوب فقطی local dimming روشن نباشه مطمئنا عملکرد tv میشه edge led دیگه و از فناوری نور نقطه ای استفاده نمی کنه وقتی نکنه مثل tv های ما از گوشه نور میده شمام که سایزه tvایت بزرگه بنابراین واسه این که به مرکز تصویر نور برسه مجبوره نور led های کناری رو ببره بالا اونوقته که نور به بیرون تراوش می کنه.رفیق روشن باشه تازه اون موقع کیفیت اصلی tv رو میبینی البته البته نوردهی نقطه ای هم یه بدی داره ها مثلا نقاط روشن تر توی کل تصویر به نقاط تیره تر بعضی وقتا نور تراوش می کنه ونقطه های بقلیش رو هم روشن می کنه
راستش رو بخوای نمیدونستمنقل قول:
یعنی 57000و65100 لوکال دایمینگ رو نداره؟
آخه وقتی لوکال رو خاموش میکنم فقط از دو منطقه نشت نور داره
و جاهای دیگه اصلا اینطوری نیست و کاملا تیره هست!
ولی وقتی روشنش میکنم رو متوسط وزیاد نشت نور از بین میره ولی رو
لوکال روشن ولی رو کم بازم نشت نور.هست?!
آزادي تاپيكمان را خدمت دوستان تبريك مي گويم
چند روز بود کل فروم های سایت تعطیل بود؟!نقل قول:
کلی اتفاق افتاده تو این چند روز برام
بچه ها بیاین یه حضور غیاب کنید ببینیم چند چندیم!؟
کیا هستن کیا نیستن :D
من هستم سر بلند باشيد
سلام دوستان من چند روزی به فکر خرید فیلم 3 بعدی ام البته چندتا دارم اما زیاد باشون حال نمیکنم می خواستم از دوستان اگر فیلمی مورد نظرتون هست اعلام کنند البته می دونم اینجا جاش نیست
نقل قول:
رفیق اگه میخوای بخری که از 3d باز بخر قیمتاش خوبه ولی اگه هم میخوای من به مرور فیلم ها وانیمیشن هارو لیچ می کنم و توی تایکم میزارم بیا و دان کن آواتار رو داری جالبه.
رفیق فیلم سلیقه ای به واقعی بودن وجالب بودن سه بعدیش توجه کن و به این که چه ژانری دوست داری من بیشتر ژانر های اکشن و بعضی از فیلم های تخیلی و داستانی و ورزشی و پلیسی و فیلم هایی که اسکار میگیرن و کاندید بهترین فیلم هستند دوست دارم که اکثرشون اکشن نیستند و سه بعدی هم نیستند.
فیلم هایی که 2011 من دوست داشتم:fast five-drive-transformers3-hugo-warhores-harry potter-the help-
البته هنوز همه یفیلم های مورد پسند عام 2011 رو وقت نکردم ببینم
ما که اخرش نفهمیدیم lw5700 لوکال دامینگ داره یا نه؟:41:
سلام دوستان من یک 5700 دارم.من فیلم سه بعدی که خود گلدیران می فرسته را داخل لپتاب سونی سری f که بلوری داره گزاشتم و با hdmi به tv وصل کردم و پلی کردم ولی تصویر فیلم در tv دو تای بود و در منو tv اون قسمت که انتخاب میکنی که تصویر سه بعدی بشه همه انتخاب ها به غیر از تبدیل تصویر 2 بعدی به 3 بعدی خاموشه !!!؟؟؟
به نظر شما مشکل چیه؟
بچه ها این تلوزیون واسه ما شده دردسر
اول که گفتن ایرادی نداره
بعد که ما پارتی پیدا کردیم و اومدن دیدن و کلی عکس و فیلم گرفتن
زنگ زدن گفتن تعویض میکنیم و منتظر باشید خبرتون میکنیم
حالا امروز زنگ زدن میگن 98000 اصلا موجود نیست و ازت پس
میگیریم و پولت رو پس میدیم.
حالا من موندم چی کار کنم?!
از یه طرف میترسم نگرش دارم این ایراد بیشتر بشه و نشه کاریش کرد
از یه طرف میترسم بدم رفع ایراد کنن ( تعمییر ) اساتید گند بزنن توش
اگرم بخوام پس بدم بهشون که طبق فاکتور 3.900.000 بهم میدن و فکر
کنم کارت هدیه هم که 250.000 تومن هست هم شارژ نشه!?
در صورتی که الان تلوزیون خالیش شده4.100.000
که با این تفاسیر حدود 500.000 تومن به ضررم میشه
این تلوزیون واسه ما داستان شده نمیدونم چی کار کنم!!??
مشکل اینه که فقط پخش کردن بلوری کافی نیست اون دستگاه پخش کننده باید قابلیت سه بعدی هم داشته باشهنقل قول:
واسه همینه که تو بازار بلوری پلیر هست و بلوری پلیر 3D هم هست
بلوری پلیرهای معمولی هم قابلیت پخش 3D رو ندارن
نقل قول:
محمد tv ما هم همین مشکل رو داره.یعنی کنراه های پنتل اندازه یک میلی شل هست ولی نه توی تصویر مشکل داره نه توی چیز های دیگش تاثییر داره وقتی داشتم تمیزش میکردم فهمیدم ولی چک کردم و موقع دیدن تصویر پنلش رو فضار دادم هیچ تغییری توی تصویر به وجود نمیومد.
شماهم حساس نشو tv رو از دست میدی.
اگه بخوای اینطوری حساسیت نشون بدی باید بهال حی بگی یه oled بسازه که هیچ عیبی توش نباشه.
و برات بفرسته.
شما هم نیمخواد پسش بدی مشکل تصویر هم که با تنظیمات درست شد از tv استفاده کن و لذت ببر حالا خود دانی این نظر من بود.
میتونی پسش بدی و منتظر مدل های 2012 باشی که مطئنا tv بخوای بخری توی مدل های 2012 رو 5 تا 6 تومن با این وضع بازار پات درمیاد
کسی نبود جواب بده داره یا نه؟نقل قول:
در مورد لق بودن پنل هم فک کنم تی وی های ضمانت دار اینطورین چون مونتاژ داخلن کسایی که از بانه خرید کردن ندیدم این مشکلو داشته باشن
داداش با روشن کردن لوکال دایمینگ تو. نور اتاق خوب بود ولی شب که خواستم 3d ببینم و چراغ ها رو خاموش کردم بازم از همون جا نور سفید میزد به تصاویر مشکینقل قول:
الان مشکل شل بودن اصلا مهم نیست
فقط این ایراد نشت نور هست
میگم که خودشون اومدن و بازدید کردن و
حتما تشخیص دادن این ایراد اساسی هست که
گفتن عوض میکنیم!
یه مشکلی هم که هست اینه که این نشت نور الان از اوایلش بیشتر شده!
میترسم به مرور خیلی بدتر بشه و دیگه کاریش نشه کرد
الان فقط مشکلشون اینه که اصلا موجودی ندارن که عوض کنن و حتی این دوستمون که فروشگاه داره گفت از خدمات به خوده اونم زنگ زدن ببینن 98000داره ها نه!
گفت حتما میخواستن برای من رو عوض کنن
نمیدونم تا چه حد درست هست ولی فکر کنم بد جور به واردات گیر دادن که اینا اینجوری گیر کردن ، چند روز پیش رفته بودم مغازه دوستم اولا تقریبا ویترینش که خالی بود هیچ
گفت به جز یه دونه 65100 هیچی تو انبار نداریم و اگر کسی بخواد و رضایت داشته باشه همین ویترینی ها رو بهش میدیم
دوست عزیز اگر داشته باشه تو منو تنظیمات هستنقل قول:
تا جایی که من میدونم ال جی مونتاژ داخل نداره و وارداتی هست واسه همینه که الان اینا جنس ندارن حتی یه دونه که برای من رو تعویض کنن!؟
تا جایی که من میدونم و تجربه دارم تو این چند وقت فقط گیر کمرگ بودن از اون موقع که منتظر bd670 بودم تا الان که میگن 98000 اصلا موجود ندارن
سلام محمدرضا
عزیز امکانش هست عکسی از این اشکال که فرمودی واسه تلوزیونتون بوجود اومده بذاری
سلام خوبی؟نقل قول:
بابا چه کاریه نگهش داری آخه
500 تومن ضرر کنی خیلی بهتر از اینه که 3900 ضرر کنی
من فکر می کنم همون 65100 هم بد نباشه ها
خدارو شکر ما این مشکل نشت نور رو نداشتیم
ردش کن بره حالا که خودشون هم قبول کردن
علیرضا جون خوبی؟نقل قول:
داداش خدایی 3D ایش خیلی عالیه
تصاویر 2D ش هم که گفتم خدمتت خوبه
برای بازی هم که اصلا input lag نداره و عالیه
راستش الان خوده همین شده 4.100.000 اینا قرار شد تعویض کنن حالا میگن موجود ندارن مرجوعش میکنن
با این وضعیت و اوصاف پول رو بگیرم جای این چی بردارم؟!
خود همین 98000 رو اگر بیاد باید 200 تومن گرونتر بخرم تازه اون کارت هدیه 250 هزار تومنی هم میپره
3تا عینک و فیلم بلوری هدیه هم از کفم میره
خودم فکر میکنم بهشون فشار بیارم که پس نمیدم باید عوض کنید
بالاخره مگه ممکنه دیگه وارد نشه!?
میگم هر وقت اومد تعویض کنن
تعمیرشون رو به هیچ وجه نمیتونم باور کنم که اساسی باشه
مگه اینکه پنل رو عوض کنن که چشمم آب نمیخوره همچین کاری بکنن
در کل اگر این ایراد رو نداشت به دلم نشسته بود ، بازم دوستان همفکری کنن ممنون میشم
سلامنقل قول:
چشم
سعی میکنم حتما این کار رو بکنم
انصافا بعضي وقتها تصميم گيري سختهنقل قول:
من بخاطر فقط 10 دقيقه مردد بودن يه سينماي خانگي ال جيhx996ts رو كه طرف مفت مي داد از دست دادم الان مثل چي پشيمونم
اما حالا كه تي وي چشاتونو گرفته فكر مي كنم گير بدي كه براتون تعويض كنن بهتره
درست میگینقل قول:
از این تردید ها ممکنه برای هر کسی پیش بیاد
حیف شد ,انشااله بهترش رو میگیری
در رابطه با قضیه خودم هم اتفاقا گیر رو دادیم و نتیجه هم داد
قرار شد صبر کنم تا هر وقت وارد کردن برام عوض کنن
ولی چون ممکنه حتی 2 ماه هم طول بکشه اینا گیر.داده بودن یا مدل
رو عوض کنم یا اینکه پول رو پس بگیرم
من حالیشون کردم که عجله ندارم قبول کردن و فعلا که به خوبی و خوشی
مساله حل شد
به نظر من البته من زیاد وارد نیستم شل بودن بنل به خاطر ضربه گیری است یعنی اگر صفت باشه یک ضربه که می خوره می شکنه البته مطمئن نیستمنقل قول:
آقا چه خبره؟
قیمتها رو جدیدا چک کردید!?
98000 که من با کارت هدیه و جوایز گرفتم 3.900.000 الان
بدون جوایز و ... شده 4.250.000
بقیه مدلهای هم همینطور
دوستان معمولا جوايز رو چقدر طول ميكشه بفرستن؟ من آخر اسفند گرفتم هنوز 3 تا عينك و فيلم رو نفرستادن. تماس ميگيرم ميرم سركار
مگه نباید تو جعبه tv باشه اینا؟واسه ما که تو جعبه بود!!نقل قول:
راستی یادتونه گفته بودم کنترل جادویی تلویزیون ما خراب بود؟:|
چند وقت پیش بردمش پیش همون کسی که tv رو نصب کرده بود...گفت یا تعمیر میکنم یا میدم یکی بیارن واستون...روز بعدش رفتم طرف میگه " زنگ زدم به نمایندگی الجی گفتن همینطوریه...خوب شد بازش نگردم" =))....حرف حساب هم حالیش نمیشد:|
دیروز هم از نمایندگی الجی زنگ زدن گفتم مشکلو...کمی تعجب کرد...آخرشم گفتم این یارو اصلا هیچی حالیش نمیشد و طرز برخورد خوبی نداشت و جمله ای که بهم گفته بود رو بهش گفتم(!)...این دفعه بیشتر تعجب کرد...گفت پیگیری میکنیم:دی:دی
:40:سلام به همه دوستان گلم سال 91 تون مبارکه :40:
خوب دو تا سوال داشتم یکی اینکه آیا کسی LW57000 زیر "50 گرفته ؟ اینو واسه این میپرسم که نمایندگی LG بهم گفت زیر 50" اینترنت نمیدیم.
حالا دومی اینکه بجز اینترنت ایرانسل , اینترنت چه شرکتی و با چه سرعتی واسه LW57000 خوبه؟ واقعا از همه متشکرم .
خو بذار ما هم یه سودی واسه بقیه داشته باشیم
این عکسو واسه اونایی که میخان کارکرد و اطلاعات کلی TV شون رو ببینن از کجا میشه دید گذاشتم خدا کنه به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه مشکل کوچیکی من دارم می خوام اینجا مطرحش کنم ببینم راه حلی داره یا نه
مشکل اینه که خیلی از فایل هایی که از طریق dlna پخش می کنم صداشون بهم می ریزه
نمیدونم چطوری توضیح بدم
صدا افتضاح پخش می شه
خر خر می کنه انگار...انگار بلندگوهای تلویزیون کاملا تیکه پاره شده و یه صدای آزار دهنده ای می ده
بعد stop رو که می زنم و دوباره play می کنم در 80 درصد مواقع درست می شه
اما بعضی وقتا بعضی فایلا هم هستن که هر کاری کنی اصلا صداشون درست پخش نمی شه
ضمنا اصلا به فرمت فایل یا کیفیت ربطی نداره
این مشکل رو من با فایل های مختلفی داشتم و نتونستم به کیفیت و فرمت ربطش بدم
ضمنا این مشکل وقتی که سورس usb باشه هم گهگاهی پیش میاد اما خیلی کمتر
علی جان اگر تو خونه پلیر دیگه ای داری یه تست بکن ببین بازم اینطوری میشه!? منظورم اینه مثلا با بلوری پلیر یا هر چیزه دیگه ایکه USB پخش کنه یا حتی با خوده pc منتهی نه dlnaنقل قول:
من فکر میکنم ایراد از دیکودر صدای تلوزیونت باشه
تلوزیون رو آپدیت کردی ببینی درست میشه یا نه!?
اگر ایراد نرم افزاری باشه که با آپدیت باید حل بشه
اگرم سخت افزاری باشه که باید از گارانتی استفاده کنی