بچه ها یه سایتی پیدا کردم که انگار کرک بازی رو گذاشته حجم فایل هم 33MB هستش.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها یه سایتی پیدا کردم که انگار کرک بازی رو گذاشته حجم فایل هم 33MB هستش.
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی که بازیش مشکل داره اینو تستش کنه ببینه سالمه کرک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بااین نرم افزار زیاد فیلمبرداری کردم خیلی باکیفیت فول اچ دی فیلمبرداری میکنهنقل قول:
نقل قول:
دوست من همش سرکاریه پسورد میخوا د یه لینک دانلود پسوردم داده که معلقه پولیه اگه کرکی وجود داشته باشه تو همه سایتها قرار میدن
چند هفته پیش اسم یورو تراک 2 بود ولی از دانلودش خبری نبود الان ولی لینک دانلودش تو همه سایتا هستش این کرکم همینطور اگه باشه محاله من پیدا نکنم
دانلود نکنین از این سرکاریاس !نقل قول:
یه فایل زیپ هست توش ک پسوور داره ! میگه برو تو این لینک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا پسوورد بهت داده شه ! تو فایل زیپ هم فایل ETSim2 Patch هستش ! البته نمیشه باز کرد چون پسوورد نداریم !!!
مثل همون قبلیاس ! سرکاریه !
بچه ها این ماشینی که خریدم چطوری بفروشم؟
نه هیچ وقت باز نمیشه! به نظر من نیازی هم به بز شدنش نیست نقشه ی بازی به اندازه ی کافی بزرگ هست!نقل قول:
صدای کابین با اینکه مد صفحه ی قبل رو نصب کردم بهتر شد ولی بازم مثل نسخه ی قبل بازی نیست.
برو تو قسمت truck management بعد کامیونی که میخوای بفروشی رو انتخاب کن یه گزینه ای داره بنام sell اونو بزنی میتونی کامیونت رو بفروشی . اگه کامیونی که الان خودت داری ازش استفاده میکنی رو میخوای بفروشی یکی دیگه بخری برو تو یه فروشگاه و یه کامیون انتخاب کن و اگه اشتباه نکنم trade نوشته اونو بزن .نقل قول:
هر کاری میکنم نمیشه اصلا سوال نمیپرسه میتونین یه اسکرین شات بذارین که دقیقا کجا سوال میکنه؟ یا یه توضیحی بدین که شما دقیقا چی کار میکنین؟نقل قول:
بازم اگه کس دیگه ای تونست به سوال من جواب بده.نقل قول:
کسی میتونه یه توضیح مختصری در مورد استخدام راننده بده؟
وقتی میخوام راننده ای بخرم اول راننده رو انتخاب میکنم بعد وقتی میخوام واسش ماشین انتخاب کنم بعد از خرید ماشین اون سوار ماشین قبلی من میشه منم سوار ماشین جدیدی میشم که میخواستم واسه اون بخرم میشم.
بعد مجبور میشم ماشین ها رو تعویض کنم که اینجوری بازی خراب میشه اگه متوجه شدین چی گفتم یه راهنمایی بکنین. ممنون!!!
ترفند رد شدن از چراغ قرمز بدون جریمه؛ شاید خودتونم بدونین!
هر موقع خواستید چراغ قرمز رو رد کنید از لاین مخالف از چراغ رد شید نهایتش آدم 100 تا به خاطر رام سیت جریمه می شه نه 450 یورو.
راستی اگه تو truck service آهنگش رو اعصابتونه فایل آدرس دهیش رو تغییر دادم که صدای truck service با یه صدای کمی به جاش پخش میشه گفتم لینکشم بذارم براتون شاید به کارتون اومد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1kb
آها متوجه شدم مشکل کجاس!نقل قول:
وقتی که شما میخوای یه کامیون بخری اگه کلید Purchase بزنی سوال میپرسه: میخوای با ماشین جدیدت رانندگی کنی؟ اینجا جواب نه بده. :20:
بچه به نظر شما چرا کامیونهای دیگه توبازی رنگ سفارشی و اسپرت وجفت دیفرانسیل نیستند؟
دوستان کسی میدونه با نرم افزار Action! چجوری میشه از بازی فیلم گرفت ؟
ممنون. فهمیدم من اصلا متن سوالو نمیخوندم فک میکردم مربوط به خرید ماشینه.نقل قول:
برنامه اجرا کننقل قول:
حالیت بزار رو حالت فیلم برداری از گیم بعد هر وقت داخل بازی شدیF9 بزن فیلم برداری شروع میشه هر وقت خواستی قطع شه F9 بزن
همین کارو میکنم ولی انگار نه انگار ! وقتی رو حالت دسکتاپ هست اون دایرش قرمز میشه وقتی روی حالت بازی میره غیر فعال میشه و تو بازیم کار نمیکنهنقل قول:
یک سوال در مورد چراغ ها!
وقتی یکبار دکمه ی L رم میزنی فقط چراغ داخل کابین روشن میشه و هیچی جلو معلوم نیست.ولی یکبار دیگه که میزنی چراغ روشن میشه و جلوت رو میبینی.این چراغی که برای بالا ی ماشین ساختیم چه طوری روشن میشه؟؟؟ترمز اظطراری هم داره؟به جز موس چه جوری نگاه چپ و راستمون بکنیم؟
این مود ENB برای کسانی که گرافیکشون روی LOw گذاشتن هم کاربردی داره؟؟؟
وقتی لولمون میره بالا به نظر شما کدام یک از گزینه ها رو اضافه کنیم؟
خوب شما چرا از Fraps استفاده نمیکنی؟ حجم کم. راحت. کیفیت عالی.نقل قول:
فک کنم با F6 میاد اون چراغ قرمزهنقل قول:
شما برو اف 9 بزن توجه ای به چراغ قرمز نکن بعد قطع کن ببین گرفته
آقا به این میگن ماشین :sq_25:Level 74 نبود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدا نداره ! میخوام صدا داشته باشه میشه کاریش کرد صدا هم ضبط کنه ؟نقل قول:
دکمه F4 رو بزن بعد تمام گزینه هارو تیک بزن حالا تمام چراغ ها روشن میشه ولی از دید داخل کابین نور چراغا فرقی نمیکنه . پیش فرض نگاه کردن به چپ و راست 4num , 6num و چندتادیگه از همون دکمه ها ی num lock واسه دید های مختلف داخل کابین هست .نقل قول:
به نظر من بار های باارزش و خطر ناک رو آپ کن بعد از اینکه لول اینا رو یکم بردی بالا بار های راه دور رو هم اضافه کن .
بله چرا نمیشهنقل قول:
من یه فیلم گذاشتم با همین برنامه فیلم گرفقته بودم کیفتم عالی
باید تیک رکردینگ ویس بزنید یه ذره بگردید پیدا میکنید
دستتون درد نکنه.نقل قول:
بچه ها بازی Rig n roll چه طوره؟برای ما که گرافیکمون زیاد به این بازی نمیشچسبه خوبه؟در سطح همین هست؟چه تفاوت هایی داره؟
از کدوم چیت استفاده کردی ؟:sq_2:نقل قول:
:31:لول 74 حداقل دو ماه اگه 24ساعته باشه 1 ماه این پولم که شما داری حداقلش یک سال کار داره :دینقل قول:
بدون چیت حالش بشتره :دی
خوبه ولی بازیش واسه من و یکی دیگه از دوستان ایراد داشت از بازی میپرید بیرون . یکمی بازیش قدیمیه ولی گرافیکش خوبه ، سبک بازی هم همینه ولی خب کامیوناش نمای داخلش چنگی به دل نمیزنه آخه کامیون های آمریکاییه دیگه بیشتر شبیه کشتیه تا کامیون ولی باز در عوض کامیون آسیب میبینه شیشه هاش میشکنه و کلا از نظر آسیب پذیری خیلی جالبه .نقل قول:
امکان آپگرید و شخصی سازی کامیون رو هم داره ولی محدود تر از ets2 ، راننده هم میتونی استخدام کنی و ...................... در کل من ets2 رو با گرافیک پایین به اون ترجیح میدم .
عکس از بنزت با سقف مگا اسپیس نذاشتی !:sq_8: لول چندی ؟ راستی یه عکس بعدا میذارم رانندگی خانوما رو ببینی (جسارت نباشه ها)نقل قول:
منم اول به این بفکر بودم که بدون چیت بازی کنم حالش بیشتره ولی بعدش به این فکر افتادم که چرا با ماشین فول اپشن رانندگی نکنم و لذت ببرم؟!:sq_2:
یعنی ادم بیاد بخاطر یک چراغ که قرار فلان لول باز بشه اینقدر بار ببره؟؟خب یدفعه پول داری حال میکنیم که خلاصه حال هم بدهد
:sq_25:
لینک دانلود چیت بذار استفاده کنم لازم دارم کمرم زیر وام بانک شکسته ماشینه هم خرابه
یه فیلم 1 دقیقه ای شد 100 مگ ! نرم افزاری واسه کاهش حجم فایل ویدئو avi نیست ؟ یه فیلم آموزشی از تنظیم آینه درست کردم شد 4 گیگ ! چجوری خحمو بیارم پایین ؟نقل قول:
داداش روی ویدو کلیک راست کن ........export s بزن گزینه آخر ویدو در میتونی با فرمت های مختلفی ذخیره کنینقل قول:
سلام معین جان خوبی؟
با winrar میتونی حجمش رو کم کنی تنظیماتش رو مثل عکس زیر کن
با این تا اخرین قطرش کم میکنه حجمش رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو واقعیت بود آره خوب بود ولی اینجوری دو سه روز حال میکنی و بعد ........ دیگه حوصله بازی رو نداری چون دیگه انگیزه ای واسه بازی نداری الان همون فلان چراغ انگیزه هست واسه بازی .نقل قول:
یکی برای من راه افزایش پول نشون بده بازم دارم ............!
دوست من ویدیو هات اماده شد بزار تا ما هم از تجربه های شما استفاده کنیم.
نمیخوام ویدئو هارو زیپ کنم دوستان میخوام حجم خود فایل avi رو کم کنم و تو آپارات بزارم بعدشم میزارم اینجا نمیدونین حود ویدئو رو چجوری حجمشو بیارم پایین ؟
داداش گلم آون بالا شعر که نمگم شما با انتخاب اون گزینه ویدیو تبدیل کن mp4 تو آپارات آپ کننقل قول:
مثلا این ویدو خودم گرفتم گذاشتم آپارات
قیچی کردن اینطورشو تاحالا دیده بودین !!!!!!