ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشهنقل قول:
Printable View
ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشهنقل قول:
تعمیرگاه! آخرین راهه.نقل قول:
ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشه
اخرش که بایدبره تعمیرگاه اما باید بدونم ایرادش چیهنقل قول:
دوستان سلام
یه جایه خوب واسه تعمیرات لپ تاپ می شناسید ؟ آدرس بدین ممنون
نمایندگی دل در ایران چه شرکتی هستش ؟ ایا تعمیرات انجام میدن ؟
آدرس محبت کنین .....
سلام به همه دوستان
من لپ تاپ سونی دارم و ویندوز اون
Windows Vista Home Premium هست
می خواستم اون رو به ultimate تبدیل کنم ولی از طریق اپدیت
.به نظرتون این کار رو می شه انجام داد
چون تو سایت ماکروسافت dvd هاشو واسه فروش گذاشته . لطفا راهنماییم کنین.
ممنون
سلام دوستان من خواهرم یه لپ تاپ Dell Inspiron 1525 داره. به محض اینکه لپ تاپ میاد بالا صفحه Blue Screen (صفحه آبی رنگی که ارور محسوب میشه) ظاهر میشه.. یه تایمر میاد تا 100 میره و بعد لپ تاپ Restart میشه :41::41: و لازم به ذکر هستش که تو Safe Mode میشه با لپ تاپ کار کرد :13: دوستان من باید سریعا لپ تاپ رو درست کنم چون خواهرم دانشجوی جای دیگه ای هستش (تو شهر خودمون نیست) و باید بره.. لپ تاپشم نیاز داره. خوااااهشن کمکم کنید که درستش کنم. :41: پسشاپیش ممنونم از جوابهای مفیدتون :11:
از این روش برای تعمیر ویندوز استفاده کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=4372
ویندوز عوض کردین که این طوری شد
من sfc میزنم هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.یکی از دوستام لب تاب وایو داره نمیتونه وب کمشو برای چت راه اندازی کنه.باید برنامه ی خاصی رو نصب کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
بچه ها کسی تبدیل vga به s-video البته نه از کابلی و پسیو بلکه به صورت پاور دار سراغ داره؟ من تو اینترنت زیاد پیدا کردم ولی نمیدونم تو ایران هست یا نه.ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین
دوستان سلام
یه جایه خوب واسه تعمیرات لپ تاپ می شناسید ؟ آدرس بدین ممنون
نمایندگی دل در ایران چه شرکتی هستش ؟ ایا تعمیرات انجام میدن ؟
آدرس محبت کنین ...
سلام .کسی نیست جواب من رو بده ؟ سوالم رو تو صفحه 229 پرسیدم .خواهشن جواب بدین .
سوالت رو در انجمن بحث های نرم افزار (سیستم عامل) مطرح کن تا بهتر و زودتر به نتیجه برسینقل قول:
:41:[سلام.اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید:گرافیک لب تاپم بطور کامل نصب شده،ویندوز ایکپی هم روش هست ولی هیبرنیت رو نداره و با شیفت گرفتن هم پیداش نمیشه.چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام. من کمتر از یک ماهه که vostro 1510 خریدم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشت اما امروز وسط اجرای یه برنامه صفحه مونیتور ارور آبی رنگ اومد و ریستارت شد. فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی بازهم این مشکل داره.خواهش میکنم راهنمائیم کنید که ایراد لپ تاپ من چیه آیا قطعه ای خراب شده؟
درود
امکانش هست که درایوهای sata رو به پورت ساتای نت بوک وصل کرد ؟!
تا بحال نت بوکمو باز نکردم ... با بازکردنش می تونم به پورت ساتاش دسترسی پیدا کنم و درایومو بهش وصل کنم ؟
gl:20:
با عرض سلام
حدود 1ساله که لپ تاپ سونی مدل fz خریداری کردم دیروز هنگام روشن کردن لپ تاپ برای وارد ویندوز شدن کد فعال سازی خواست .باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
سوال اولتو امتحان نکردم ولی باید بمونه اگه تو یه درایو دیگه نصب کنی.نقل قول:
درایور ویستا 95 درصد جواب میده. خود 7 هم دنبال درایور ها می گرده و خوش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط روی همون برنامه میشه اشکال نرم افزاره. والا احتمالا مشکل از رم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي . يه مشکلي با نوت بوک توشيبا پيدا کردم و چند وقته که داره بدجوري اذيت ميکنه و نتونستم حلش کنم . زماني که دارم باهاش کار ميکنم يه دفعه يه ارور svchost.exe بهم ميده و ميگه memory couldnot read و يه شماره هم بهم ميده که شبيه 0x66.... . بيشتر از 10 با ر ويندوز نصب کردم نشد . با هارد ريجنريتور هارد رو برا رفع مشکلات احتمالي سرچ کردم چيزي نشون نداد . با نرم افزار low level format کل هارد رو فورمت کردم و باز ويندوز نصب کردم نشد . از سي دي هاي ويندوز مختلف استفاده کردم با زهم نشد . ديگه ديوونم کرده و نميدونم باهاش چيکار کنم . وقتي هم که روي يس يا نو کليد ميکنم سيستم هنگ ميکنه و ديگه نميشه ازش استفاده کرد . موقع نصب ويندوز و کلا تمام نرم افزارها هيچ مشکلي نداره ولي وقتي به مرحله استفاده ميرسه و ميخوام کار کنم ارور ميده . اگه دوستان برا رفعش راه حلي دارن ممنون ميشم منو راهنمائي کنن .
توی باز کردن نت بوکم مشکل پیدا کردم ! کسی می تونه کمک کنه ؟! مدل نت بوکم dell inspiron 1501نقل قول:
:13:
اگه مشکل سخت افزاری باشه از رم هست نه از هارد. اگه 2 تا رم داره یکیشو در بیار ببین درست میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
غیر از رم دیگه میشه سایر قطعات لپتاب رو ارتقاء داد؟
ممنون!
معمولاً فقط RAM و هارد رو می شه ارتقا داد.نقل قول:
نقل قول:
یه اپتیک اکسترنال بگیر
بچه ها کسی نمیخوادجواب پست 2292 رو بده؟لا اقل اگه میتونید کمکم کنید تا اگه جایی دیگه باید مطرحش کنم بهم بگین کجا
با سپاس
سلام به همگی
آقا من 9 ماهه لپتاپ dell vostro 1510 دارم. هنگ میکنه چند وقت یه بار.
مشکلم اینه که از همون اول که گرفتمش وقتی بازی نسبتا سنگین مثل nfs most wanted بازی میکنم بعد از 15 تا 25 دقیقه از بازی میاد بیرون و این پیفام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون مشکل از کجاست؟ توی XP هم همین آشه و همین کاسه
اگه ممکنه در مورد wi-fi میتونید کمی توضیح بدید و مزایای وجودش در نوت بوک ها؟
سلام .من لپ تاپ دل 1545 دارم .می خوام ویندور xp نصب کنم.
یه قسمت تو ویندوز هست که باید کلید f8 رو بز نیم ولی کلید f8 کار نمی کنه.
لطفا راهنمایی کنید با کدوم کلید f8 رو فعال کنم .
ممنون
نقل قول:
سلام ...
دقیقا این ارور رو لبتاپ منم میده موقع بازی کردن موست وانتد!! فکر می کنم نمی کشه لبتابم !!
منتها مال من inspiron 1525 هستش ... گرافیکم هم پایینه .
خواهش می کنم جواب بدید :11::42:نقل قول:
کلید F8 که فعال کردن نیاز نداره! باید به صورت عادی و بدون مشکل کار کنه مگر اینکه صفحه کلیدتون مشکلی داشته باشه. در ضمن اگر از صفحه کلید لپ تاپ استفاده نمی کنید ممکنه دکمه Function در حالت روشن باشه که باید خاموشش کنید.نقل قول:
دوباره سلام .
ممنون از جوابتون ولی من صفه کلیدم در حالت عادی تموم کلیداش کار میکنه فقط وقت نصب ویندوز کلید f8 غیر فعال می شه.
بعد منظورتون از اینکه گفتید دکمه ی Function رو باید خاموش کنم همون دکمه ای که روش نوشته fn ؟؟؟
شما اول این رو بگو! از صفحه کلید خود لپ تاپ استفاده می کنی یا صفحه کلید خریدی و به لپ تاپ وصل کردی؟
سلام دوستان
من یه vostro 1510 دارم که وقتی wireless رو روشن میکنم پیغامی میده که میگه found new hardware و میخواد درایورش رو نصب کنم در صورتی که اگه چندین بار کنسلش کنم میتونم با bluetoothش ارسال کنم . چیکار کنم که دیگه این پیغام نیاد.
یه سوال دیگه : وقتی تازه لب تاب خریده بودم دکمه volume رو که میزدم روی صفحه نشون میداد که چقدر کم و زیاد میشه اما الان نشون نمیده . اینو چیکارش کنم
plz help me!!!!!!!!!
من از صفحه کلید خود لپ تاپ استفاده می کنم
برنامه Dell Quick Set شما دچار مشكل شده ، بريد سايت دل دوباره دانلود كنيد و نصب كنيد ،ممكنه رو هاردتون هم فايل Install داشته باشهنقل قول:
یه سوال دیگه : وقتی تازه لب تاب خریده بودم دکمه volume رو که میزدم روی صفحه نشون میداد که چقدر کم و زیاد میشه اما الان نشون نمیده . اینو چیکارش کنم
plz help me
اين مشكل براي خيلي ها كه دل دارن پيش مياد و نگراني نداره
:worried:تازه اینم بگم صفحه کلید جدا هم که به لپ تاپ وصل می کنم نمی شناسه :41:نقل قول: