البته به جای cms باید بنویسن cmd . :)نقل قول:
Printable View
البته به جای cms باید بنویسن cmd . :)نقل قول:
نمی دونم
من هر چی نوشته بودو ترجمه کردم
نکته رو هم نوشته بود
در ضمن میدونم لن بازی کردن یعنی چی
ولی شدن و نشدنش رو دیگه نمیدونم
البته من خودم دلم میخواد که بشه
چون میخوام تو گیم نت دوستم اجراش کنم
به به چه جای با صفایی :40::11::20::31: :
محتوای مخفی: جای با صفا :دی
اینم دو اتفاق جالب در بازی بتل فیلد 3، شاید بشه بهش گفت باگ !! :10: :
کد:http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video/22/e76614d83a0f679e844b7ee346a0403264329.flv
کد:http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video/22/1dae19678bca4026adbc6a5139a74d4364331.flv
میدونم میدونی:31:توضیخات بودنقل قول:
اگه شد به پ.خ بده چون خودش که زیاد حال نداد خداقل بشینیم مولتی بازی کنیم ....
دوستان من اینجا چکار کنم ؟ این دو تا جنبنده رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی جوری هدف رو تنظیم می کنم که بخوره بهشون ، باز هم از بین نمیرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون کوچیک رو می زنم اما اونی که می چرخه نمیشه.
صفحات قبل رو هم خوندم و دکمه 3 و 2 و 1 رو هم زدم اما نمیشه. خیلی اعصاب خورد کنه. اگه راه دیگه ای نداره ، کسی سیو بعد این رو نداره ؟
این از سیو خودمنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?10dc7y3jtapjqbv
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
باید دقیق بری رو نشونه هایی که هست طبق راهنمایی تفنگ عوض کنی و بزنی هدف ها رو
و ..
سیو را هم بریز توی My documents - documents
بچه های شیراز
کسی این بازی را دارد به ما هم برساند ثواب داره به خدا:2:
اين صحنه مثل بازي اي جي اي 2 ميمونه
به جرات ميتونم بگم بهترين بازي در سبك IGI همينه
من بازی روو تو لب تاپ ریختم بازی روو میکشه ولی وسط بازی گیر میکنه کسی میدونه چرا
graphic 1g 460gt
intel R core i7-2630Qm
ram 4
خب، منم بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم بازی خیلی کوتاه تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم :38: و این همه انتظار برای همچین بازی کوتاهی اصلا نمی ارزید :47:
حالا شروع به نقد کوتاهی در مورد این بازی میکنیم و سپس خداحافظی با این بازی و این تاپیک :31: :
گرافیک :
از اون جایی که بتل فیلد 2 در زمان خودش با مقایسه با بازی های هم رده ی خودش گرافیک خارق العاده ای داشت و تا مدت ها (تا قبل از کرایسیس 2) خفن ترین گرافیک بازی اول شخص PC محسوب میشد، انتظار میرفت که این بار بتل فیلد 3 هم این موفقیت رو تکرار کنه و با یه گرافیک خیره کننده ای به بازار بیاد تا با بازی های هم رده ی خودش رقابت کنه.
اما این اتفاق نیفتاد !! بازی گرافیک خیلی خوبی داشت ولی اتفاق تازه ای در صنعت گیم سازی نبود و این نشون میده که سازنده های Frostbite باید تلاش های زیادی رو کنن تا انجینشون قابل رقابت با انجینی مثل Cry Engine 3 باشه.:27:
گیم پلی :
متاسفانه هنگام بازی کردن به باگ های زیادی برمیخوریم که البته شاید کمتر تو روند بازی به چشم بیاد ولی به هر حال بی توجهی سازنده هارو نسبت به ساخت بازی نشون میده. گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر و طبیعی تر شده. دید اول شخص خیلی خوب طراحی شده و این احساس به شما دست میده که دقیقا دارید از نمای چشم یک نفر بازی رو دنبال میکنید ! :11:
صداگذاری :
یکی از نکته های عالی این بازی صداگذاری اونه. دقیقا مثل نسخه ی قبلی در این نسخه هم شاهد صداگذاری خیلی خوبی هستیم. تو لیست صداگذاران این بازی کسی که ایرانی باشه نمیبینیم ! به احتمال زیاد حرف های فارسی که بین تروریستا تو بعضی از مراحل رد و بدل میشه کار خودشونه :21: یه نکته ی جالب صداگذاری این بود که وقتی ال-بشیر که ایرانیه انگلیسی حرف میزد، جوری بود که دقیقا احساس میکردی یه آدم ایرانی داره انگلیسی حرف میزنه ! :31:
داستان :
روایت داستان خیلی تقلیدی بود باید یه فکر بهتر براش میکردن ! نمیدونم چرا تو این زمینه تصمیم گرفتن مثل نسخه ی قبلی رقیب خودشون یعنی Call Of Duty : Black Ops عمل کنن ! خود داستان و بهانه برای حمله به تهران و کشورهای دیگه هم زیاد دلچسب نبود و به قول گیم اسپات "داستان احمقانه"ای داشت :27:
هوش مصنوعی :
هوش مصنوعی یارهای خودمون نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده و الان باهوش تر شدن ! هوش مصنوعی دشمنا توی ایران هم خیلی بهتر نسبت به جاهای دیگه بود. اما بازم نکاتی دیده میشه که جز ضعف های هوش مصنوعی حساب میشه. مثلا شما نزدیک دشمنی ولی اون اصلا شما رو نمیبینه !! یا این که خیلی دیر عکس العمل نشون میده :18:
طراحی مراحل و صحنه ها :
طراحان مرحله های این بازی واقعا شاهکار کردن. تمام صحنه ها با جزئیات طراحی شده با اینکه حتی گیمر شاید توجهی به اونا نکنه. صحنه های خلوت توی بازی کمتر دیده میشه و هر جایی رو با جزئیات شلوغ پلوغ کردن :10:
بهترین پارتیکل ها (آتیش،مه،دود،بارون و... ) رو توی این بازی دیدم مخصوصا آتیشش که خیلی طبیعی بود !
تنها ایرادی که میشه از طراحی مراحل و جزئیات گرفت نوشته های عربی توی تهران و بی معنی بودن نوشته های فارسی بود! اگه اینو درست میکردن تهران دیگه واقعا خود تهران میشد :31:
مروری بر باگ های بازی :
از یه طرف سبکی بازی و لود سریع و بهینه سازی خوب بازی رو میشه جز نقاط قوتش حساب کرد. اما از یه طرف هم بازی با تنظیمات Ultra ممکنه هر نیم ساعت یا یه ساعت با هنگ کردن رو به رو بشه و مجبور بشید بازی رو قطع کنید و از اول بازی کنید که این نشون دهنده ی ضعف انجین بازیه :13:
در بعضی جاها مدل ها و تکسچر ها وقتی پلایر بهش نگاه نمیکنه از صحنه حذف میشن تا پردازش بازی بهتر بشه ولی در بعضی مواقع انگار سازنده ها به این مسئله بی توجهی کردن و وقتی پلایر رو به روی یک مدل یا تکسچر قرار داره و یه کم میره اون ور تر اون مدل ها و تکسچر ها غیب میشن. البته خیلی کم این دیده میشه :27:
در بعضی مواقع شاهد هنگ کردن دوستانمون سر جای خودشون هستیم !! :18:
اینجور موقع ها دو اتفاق ممکنه بیفته، یا همونجوری هنگ میکنه سر جاش :31: یا اینکه به هوش میاد و به کارش ادامه میده :11:
ایراد های هوش مصنوعی هم که در بالا گفته شد.
یک سری خودم با یه باگ خیلی جالب رو به رو شدم که متاسفانه نشد ازش فیلم بگیرم. توی صحنه های اکشن بازی که میگه دکمه ی E رو بزن، من دکمه ی E رو دیر زدم و بنابراین پیغام Mission Failed ظاهر شد !! اما بازی هنوز ادامه داشت ! یعنی بازم اون پایین گفت E رو بزن و من این بار این دکمه رو زدم و همینجوری که صفحه سیاه سفید بود و این پیغام روی صفحه بود من داشتم با طرف مبارزه میکردم :27: تا اینکه بازی تموم شد و از لود قبلی اومد.
و این هم یه باگ جالب دیگه که فیلمشو گرفتم !!
اینجا دقت کنید در حین مبارزه پلایر از دو تا دستاش استفاده میکنه و هیچ تفنگی دستش نیست !! ولی اگه دکمه ی چپ موس رو بزنید صدای تیر اندازی میاد و میتونید تیر بزنید :18: !
عکس زیر رو ببینید تا بهتر متوجه منظورم بشید :
محتوای مخفی: سوتی سوتی سوتی :دی
پلایر از دو تا دستاش داره استفاده میکنه واسه مبارزه ولی شما میتونید تیر بزنید :18:
از این جا میتونید فیلمشو دانلود کنید :
اینم پستی که قبلا زده بودم و عکس های بازی توش بود برای کساییکه میخوان ببینن :کد:http://www.aparat.com/v/ba6e2e4b73e1e6e4a26f41c631ba0f0a64435
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6603826&postcount=2248
توی این پست هم عکس داره و دو تا فیلم از باگ هایی که ذکر شد ! :کد:
خب ... دیگه خیلی زیاد حرف زدم ببخشید :10:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6604547&postcount=2283
موفق باشید :11::10::20:
دوستاني كه در هنگام بازي گير ميكنه كرك روتلند رو نصب كنن
این چمله یعنی چی ؟:19::18::19::18:نقل قول:
من تا اونجاشو فهمیدم که بتلفیلد 2 تو زمان خودش گرافیک بالایی داشت (2005)
ولی چطور تا قبل از کرایسس 2 خفن ترین گرافیک رو داشت ؟
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟:18:
نه ... بتلفیلد 2 گرافیک خوبی داشت ولی به نظرم نه در حدی بشه گفت خفن یا عالی یا هر اسم دیگه ای که بشه گفت سرآمد بازیهای دیگه حتی در زمان خودش بود ...نقل قول:
کرک چی؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بالاخره کسی نیست این سوال رو جواب بده. به جای این که این قدر به بازی گیر بدید به اشکلات ملت جواب بدید.
اگه اون پک 1.5 گیگابایت مربوط به Texture روی هارد ذخیره شده باشه از روی هارد اجرا میشه ...:46:نقل قول:
منم بازی رو گرفتم . به نظرم واقعا عالیه . تا اینجا که بازی کردم نظرم رو میگم !
من رو بالاترین تنظیمات بازی دارم میکنم
گرافیک 9.5
گیم پلی 9.5
داستان ( هنوز تموم نکردم اما تا اینجا به نظرم خیلی جالب بوده داستانش )
روند پیشروی بازی ( تا اینجا 9.5 )
یه موضوع جالب اینکه ایرانی ها واقعا جالب حرف میزنن و خیلی خوشم اومد . انواع و اقسام دیالوگ هارو میگن
مثلا . بمیر لامصب . آمریکایی های لامصب . بکشیدش لعنتی رو . می کشمت لامصب لامصب . گای*دمت .
اونجا رو بزنید اون پشته و ... ( خیلی با حس و طبیعی میگن دیالوگ های فارسیو )
در کل امتیاز من تا اواسط بازی به نسخه PC و بالاترین تنظیمات گرافیکی 9.5 هستش
البته این رو هم بدونید من شدیدا سخت گیرم تو بازی و هر بازی نمیتونه واسم جالب باشه
حتی به نظرم Black Ops هم بازی خیلی قوی نبود و امتیاز 8 بهش دادم . اما این نسخه بتل فیلد واقعا سینمایی و جالب شده ...
امتیازم به MW 1 = 9.8
امتیازم به MW 2 = 9.5
امتیازم به Black Ops = 8
امتیازم به battle field 3 = 9.5
از کجا خریدید...؟؟:20:نقل قول:
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید صدای بازی تو سیستم من کمی گیر داره و بد اجرا میشه لطفا اخرین پچ یا کرکی که این چیزارو اصلاح میکنرو بگید
این سیو منه. پدرم دراومد و نتونستم این مرحله زدن جنبنده های فرودگاه رو رد کنم. امیدوارم یه مرد پیدا بشه و این سیو من رو یه Save بره جلو و این قسمت رو رد کنه.
مرسی :
اصلاحیه ::::: بالاخره خودم ردش کردم.کد:http://www.mediafire.com/?6t34zm7kw333ygp
ممنون
واسه من یه دیسک بیشتر نبود . الان لینکی آدرسی چیزی دارید واسه دانلود ؟نقل قول:
واقعا بدون قصد و غرض بگم یکی از پر باگ ترین بازی هایی بود که کردم !
باید کل دیسک اول رو دانلودکنید(حدود 8 گیگ)تا بتونید HD Texture pack رو نصب کنید...........نقل قول:
واسه من یه دیسک بیشتر نبود . الان لینکی آدرسی چیزی دارید واسه دانلود ؟
اما من برعکس !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان کسی نیست باز رو تا آخر رفته باشه و سیوش و به ما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
نقل قول:
والا منکه تا اینجا هیچ باگی ندیدم ...
دوست عزیز منظور من Battle Field Bad Company 2 بود که سال 2010 اومد !نقل قول:
این چمله یعنی چی ؟
من تا اونجاشو فهمیدم که بتلفیلد 2 تو زمان خودش گرافیک بالایی داشت (2005)
ولی چطور تا قبل از کرایسس 2 خفن ترین گرافیک رو داشت ؟
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟
من دارم میخوای اپلود کنم تا اخرش رفتمنقل قول:
بگیرش :11: :نقل قول:
دوستان کسی نیست باز رو تا آخر رفته باشه و سیوش و به ما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://up7.--------.com/images/wsoeowzmr8p8zafh0iig.rar
سلام.
بالاخره تهران رو گرفتند رو رفتند به سمت شمال و ....
منتظر بقیه عکسها باشین...
محتوای مخفی: نمايش
بفرمایید اینم سیو کامل بازی
کد:http://up.--------.com/images/zl10ro3gg85xt1shr7.zip
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
اقایون تشکر یادتون نره
ي خبر بد واسه طرفداران cod.طبق نظر سنجي gamespot به عنوان جنگ جهاني سوم بتلفيلد با اختلاف فاحشي بالاتر از cod قرار داره.
کد:http://gamespot.com/ww3?tag=gumballs%3Bimg%3B2
من اینو قبول ندارم . البته تا حدی . تو این سری بتل ما شاهد گرافیک بالاتری نبودیم و یا حتی شاهد داستانی هم نبودیم ولی بعضی پیشرفت هایی نسبت به کال اف داشته ولی بازم کال اف یک چیز دیگست من این بازی رو با کال اف مدرن 1 مقایسه میکنم
خب نمی خوام بحث رو سیاسی کنم. اما اول این بازی رو میدن بیرون و بعدش هم که اسرائیل اعلام می کنه که جنگ با ایران نزدیکه و مانور برگزار می کنه.
همه سایتهای خبری رو نگاه بندازید میبینید که تهدید کرده.
این هم از عملیات بتلفیلد 3 در تهران...
یکی از فرنچایز های مطرح در سبک First Person Shooter سری بازی Battlefield هست که تا قبل از سری Bad Company در میان گیمر هایی که اهل Multiplayer نیستند تقریبا شناخته شده نبود، و در مقابلِ فرنچایز محبوب؛ Call of Duty حرف چندانی برای گفتن نداشت کما این که از بخش Multiplaer قدرتمندی بهره میبرد و طرفداران مخصوص خودش را داشت.
ولی Dice با عرضه Bad Company 2 نشان داد که در بخش داستانی نیز حرف هایی برای گفتن دارد و میتوان انتظار دنباله ای قدرتمند از سری Battlefield در هر دو زمینه، داستانی و مولتی پلیر را داشت.
با معرفی Battlefield 3 ، شایعه های بسیار زیادی در زمینه های مختلف مطرح شد... از وجود مراحل داخل ایران گرفته، تا داشتن گرافیک بسیار قدرتمند و ...
رقابت مستقیم و جنجالی قبل از عرضه بازی با Modern Warfare 3 که حتی به شرکت تولید کننده 2 بازی نیز کشیده شد، تقریبا تا به حال نظیر نداشته بود؛ و با تبلیغات فراوانی که برای Battlefield 3 صورت گرفته بود، سطح انتظار طرفداران بازی را بسیار بالا برده، و همگان انتظار یک گیم درجه 1 را از Dice داشتند.
سر انجام BF3 منتشر شد و در ادامه به بررسی بازی از جهان مختلف خواهیم پرداخت.
نکته: من هنوز Multiplayer این گیم رو تجربه نکردم، و بررسی تماما به Single Player بازی مربوط است، بعدا بررسی بخش Multiplayer رو خواهم نوشت (البته فقط در مورد گیم پلی :دی )
شرکت سازنده: Dice
ناشر: Electronics Arts
انجین: Frostbite 2
تاریح انتشار: October 25, 2011 در آمریکا
سبک: شوتر اول شخص
گیــــم پــلی
روند گیم پلی بازی به COD نزدیک شده، و گیم پلی حالت خطی پیدا کرده که البته ضعف محسوب نمیشود... چون آن قدر صحنه های سینمایی زیبا و Set Piece های هوشمندانه وجود دارد که واقعا قابل رقابت با MW است.
تنوع مراحل نیز بسیار عالی هست و یک مرحله مسئولیت شلیک از هواپیمای F18 و مرحله کنترل تانک تنوع خوبی به مراحل بازی میدهند، و جالب است که هر دو این مراحل به بهترین شکل ممکن طراحی شده اند و جزو مرحله های عالی کل گیم به حساب می آیند.
نور آفتاب و بازتاب آن از روی اسلحه مثال زدنیست
یکی از اصلی ترین ارکان یک بازی شوتر، لذت بردن از تیراندازی و کنترل روان بازی است. با شروع بازی، از نوع تیراندازی آن شوکه شدم، که البته به خاطر عادت نداشتن به سیستم آن است و با گذر زمان این مشکل رفع خواهد شد، البته هنوز به نظرم MW از این نظر به BF3 ارجحیت دارد و این یک نکته مثبت به نفع MW3 هست.
تعداد اسلحه های بازی بسیار مناسب است و کلکسیونی از سلاح های متفاوت در اختیار بازیباز هست و و کار با اکثر سلاح ها دلنشین و مناسب است.
میرسیم به باگ ها... که زیاد نیستند ولی به هر حال وجود آن ها غیر قابل انکار است و امیدواریم با عرضه آپدیت ها، این مشکل بر طرف بشود.
گـــــرافــــیـــــک
یکی از مهم ترین نکاتی که از تریلر های بازی برداشت میشد، گرافیک دیداری-تکنیکی بسیار قدرمند بازی بود.
گرافیک بازی در کل بسیار قدرتمند و زیباست... تکستچر ها واقعا با کیفیت و زیبا هستند، بعضی تکستچر ها واقعا بی نظیر هستند...
از نظر سایه پردازی نیز بازی بسیار قدرتمند و زیباست، سایه های کاملا Dynamic و با کیفیت در بازی خودنمایی میکنند، Ambient Occlusion بازی نیز بسیار بسیار قوی کار شده(HBAO)، و نیم سایه ها و تاریکی ها در طبیعی ترین حالت ممکن قرار دارند.
تکنیک Globall Illumination استفاده شده در بازی به اسم Radiosty نیز بازی رو بیشتر و بیشتر به واقعیت نزدیک کرده، این تکنیک باعث میشود که نور ها و رنگ های مختلف در محیط بر آبجکت های مختلف تاثیر بگذارند، و جزو مهم ترین قابلیت های این بازی به شمار می آید.
Radiosty در تصویر
اثر Radiosty در بازی
همون طور که مشاهده میکنید، اثر رنگ قرمز زمین بر محیط و سایه های نرم تر و واقعی تر از اثرات استفاده از این تکنیک هست.
استفاده از Lens Flare بسیار زیبا که از تریلر های بازی نیز معلوم بود، گیم را از نظر دیداری واقعا زیبا کرده، نگاه کردن به خورشید یا نور های دیگر با افکت هایی که به وجود می آید، هیچ گاه خسته کننده نیست.
انیمیشن ها نیز بسیار عالی هستند و ضعف خاصی دیده نمیشه...
محیط ها نیز پر جزییات و خوب طراحی شده اند البته بهتر از این نیز میشد.
حالا به نکات منفی بازی اشاره میکنم:
استفاده نکردن از نور های حجم دار (Volumetric Lights)
از گیمی با این سطح گرافیک انتظار میرفت که حداقل نور خورشید به صورت حجم دار طراحی میشد، یه توضیح کوتاه در مورد نور حجم دار بدم:
وقتی نور به صورت حجم دار باشد، شکافته شدن و گذر اون توسط آبجکت ها قابل مشاهده است که بهترین مثال برای این مورد، گذر نور از کناره شاخه های درختان است...
تخریب پذیری کم!!!
یکی از مهم ترین نقات قوت گرافیک Bad Company 2 تخریب پذیری عالی اون بود، و همچنین روی تخریب پذیری بسیار بالا در BF3 مانور میداد... ولی نتیجه خیلی جالب نیست، البته تخریب پذیری بازی نسبت به بازی های دیگر بسیار عالی هم هست ولی نسبت به انتظاری که از بازی میرفت مناسب نیست.
در کل، گرافیک بازی نسبت به بازی های روز بسیار عالی هست ولی آن طور که انتظار داشتیم نبود، و از نظر تکنیکی همچنان Crysis 2 با آپدیت DirectX11 فرمانروایی میکند.
داســـتان، شـــخصیت پــــردازی و اتمسفـــر
داستان بازی برای یک گیم اول شخص خوب است ولی باز در این زمینه جلوی MW ها کم میاورد... داستان و شخضیت پردازی درگیر کننده و عالی MW در این گیم اصلا مشاهده نمیشود و اصلا شخصیت ها به یاد ماندنی نیستند...
البته در کل داستان به نوع خود زیباست ولی به هر حال جزو نکات منفی بازی به حساب می آید.
اتمسفر بازی در عوض بسیار عالی کار شده، و حس بودن در یک جنگ واقعی حس میشود، فضا ها بسیار عالی هستند و در این زمینه عیب و ایرادی به بازی وارد نیست.
بعضی لحظات بازی هم بسیار قوی کار شده اند مثلا صحنه ای که باید به Cole شلیک کنیم، واقعا در نوع خود جالب است.
یک ایراد به مرحله های ایران وارد است که برخی تابلو ها و... در ایران به زبان عربی نوشته شده اند، که جای تفکر دارد...
مرحله بانک از جزییات مناسبی برخوردار است، به اسکناس ها دقت کنید
موسیــــقی و صـــداگذاری
بازی از تعداد ترک موسیقی زیادی بهره نمیبرد، اما همان تعداد کم هم در برخی صحنه ها به خوبی خودنمایی میکنند و عظمت بازی را به رخ میکشند.
تم اصلی موسیقی بازی بسیار زیبا و حماسی است که در مراحل مختلف و تریلر ها، بازی رو همراهی میکنند...
از نظر صداگذاری محیط و اسلحه ها بازی ضعف بزرگی ندارد، البته صداگزاری اسلحه ها در MW بهتر صورت گرفته بود ولی شاید در Bf3 حالت طبیعی تری داشته باشد...
در کل صداگزاری از نظر تکنیکی بسیار قدرتمند است مخصوصا اگر با یک سیستم صوتی 5.1 آنرا تجربه کنید.
صدای کاراکتر ها نیز بسیار عالی و سینمایی کار شده، زبان فارسی هم در کل قابل قبول است :دی
طراحی اسلحه های بازی مناسب است ولی برخی اسلحه ها زیاد جالب نیست
نتیجه گیری
Battlefield 3 جزو بهترین بازی های شوتر امسال بود... بازی بسیار خوبی بود و نکات مثبت فراوان داشت... ولی آن طور که از آن انتظار میرفت ظاهر نشد.
با این حال، با وجود ایراداتی که دارد، ارزش بازی کردن بالایی دارد و این ایرادات آن قدر نیستند که کل بازی زیر سوال برود یا به کل آن را کنار بگذاریم، بر عکس یکی از بهترین گیم های امسال هست و جزو کاندید های بهترین شوتر اول شخص سال می باشد.
حالا باید منتظر انتشار MW3 بمانیم و ببینیم که رقیب قدر، چه چیزی برای رو کردن دارد.
گیم پلی:8/10
گرافیک:9/10
موسیقی و صداگذاری:9.5/10
داستان، شخصیت پردازی و اتمسفر: 7/10
نظر نهایی: 8.5/10
Review By: Erfan
پیروز باشید.
خیلی نقد خوبی بود ممنون :11:
من دارم یه بار دیگه از اول بازی میکنم ایندفعه روی هارد. خیلی سخت شده ولی حال میده.
گرافیک بازی روی Ultra بود ولی یه گزینه ش خاموش بود که الان دیدم و روشن کردم خیلی خیلی بهتر شد از قبل :20:
و اما چند تا عکس جدید و جالب از بازی :31: :
واااای ... واااای ... سازنده های بازی چقد بی ادب بودن :16: به تابلوی رو به رو دقت کنید :38: :
محتوای مخفی: عکس بی ادبی +18 :دی
یادشون رفته واسه قلیون رو صندلی فیزیک بسازن فک کردن من نمیفهمم :27: :
محتوای مخفی: قلیون رو هوا !
اگه گفتید چه جوری رفتم تو این جعبه :21: :
محتوای مخفی: جعبه
شرکت بازرگانی محمد و محمد :39: :
محتوای مخفی: شرکت بازرگانی
بابا اون child care ! مراقبت از بچه ها
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
وایییییی آخریه خیلی باحاله....
تقریبا رسیدم آخرهای بازی . امتیازهای جدید رو به این صورت میدم ...
گرافیک 9.8 ( گرافیک رو بالاترین تنظیمات رو PC به نظرم خیلی خیلی خیلی بهتر از کرایسیس 2 هست )
صداگذاری 10
گیم پلی 9.5
روند پیش روی بازی 9.5
الان دیگه مطمئن شدم 100 در 100 اون سایت هایی که امتیاز پایین دادن فن Call of Duty بودن
البته سری Call of Duty مخصوصا MW هم واقعا خیلی عالیه اما این نسخه از بتل فیلد هم بی نظیره ...
هر سایتی امتیاز زیر 9 به بازی بده واقعا بی معرفتی کرده . چون خیلی رو بازی کار کردن
کی گفته اونطور که باید ظاهر نشد ؟ یه بازی اسم ببر که تو این سبک بهتر از BF3 باشه ...نقل قول:
Battlefield 3 جزو بهترین بازی های شوتر امسال بود... بازی بسیار خوبی بود و نکات مثبت فراوان داشت... ولی آن طور که از آن انتظار میرفت ظاهر نشد.
میدونم بابا !!نقل قول:
بابا اون child care ! مراقبت از بچه ها
من که نگفتم نوشته چیز بچه :31:
ولی خب به جاییکه معنیشو بنویسه همونو به عربی نوشته ما هم که فکرمون منحرف. ... :31:
یه عکس دیگه :31: :
سینه خیز در هوا :31: :
محتوای مخفی: سینه خیز در هوا :دی
سلام دوستان من خیلی دنبال نسخه ارجینال این بازی گشتم ولی پیدا نشد اگه کسی میتونه واسم پیدا کنه بی زحمت پیام بده