[QUOTE=ambdhm;7911401]دوست عزیزنقل قول:
از برد تان مخصوصا آن قسمت که مد نظر است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[QUOTE=ambdhm;7911401]دوست عزیزنقل قول:
از برد تان مخصوصا آن قسمت که مد نظر است عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید
[QUOTE=matinpour;7912062]سلام آقای متین پور عکس مورد نظر را به ایمیلتان ارسال کردمنقل قول:
[QUOTE=ambdhm;7912578]دوست عزیزنقل قول:
آی سی مورد نظر همان است پایه 5و 8 را طبق دستورالعمل اتصال دهید اگر بدین صورت که تلویزیون باید خاموش باشد بعد با یک سیم مفتولی مسی نه سیم افشان پایه 5و8 را نگه می دارید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و آنقدر نگه می دارید حدودا 5 تا 20 ثانیه که تلویزیون عگس العمل نشان می دهد بعد سیم را جدا و تلویزیون را با کنترول خاموش می کنید بعد به تلویزیون فرصت می دهید تا از طریق cpu تلویزیون آی سی eeprom را پروگرام کند . بعد تلویزیون را روشن می کنید که از شما آیتمهای را می خواهد وارد منوی مخفی می شوید و آن آیتمها را فعال می کنید
[QUOTE=matinpour;7912847]آقای متین پور من نفهمیدم پایه 5 و 8 کدوم پایه ها هستن عکس آی سی رو بزارید با شماره گذاری پایه هانقل قول:
[QUOTE=ambdhm;7912915]دوست عزیزنقل قول:
علامت مثلث کوچک سفید شروع شماره پایه از آنجا ست و به همان ترتیب پایه پهلوی شماره 2 و پهلوی 3 و 4وروبروی چهار 5و6 و 7 و 8 که روبروی مثلث سفید است
[QUOTE=matinpour;7912955]پایه ها رو وصل کردم و زدم به برق چراغ اسنتد بای روشن شد و روشن ماند و آهنگ خوش آمدگویی پخش نشدنقل قول:
بعد از 20 ثانیه اتصال رو قطع کردم فورا آهنگ خوش آمدگویی پخش شد ولی نه چراغ استند بای خاموش شد نه تصویر و صدایی . بعد از پانزده ثانیه باز آهنگ پخش شد
مثل اینکه روشن میشه فقط آهنگ پخش میشه نمیتونه بیاد بالا ریستارت میشه
ببینید مراحل رو درست انجام دادم یا نه
[QUOTE=ambdhm;7913004]دوست عزیزنقل قول:
اگر مراحل را درست انجام دادید و تلویزیو نتان اینگونه عمل می کند این به منزله این است که آی سی eeprom تان پرگرام نمی شود و باید مدل آن آی سی را از بازار تهیه و یا همان آی سی را ببرید پیش کسانی که آی سی پرگرام می کنند آن را پرگرام کنید و یا اینکه مین بردتان را تعویض کنید.
با سلام من led سامسونگ دارم داخل منو مخفی بودم برق رفت دیگه روشن نشد حتی چراغ جلو ش خواهشن راهنمای کنید .چطوری خودم درستش کنم.مدل ue40 eh5000
دوست عزیزنقل قول:
باید قاب پشت تلویزیون را باز کنید و از مطلب این پست استفاده کنید و همچنین از مطالب پستهای این صفحه
فایده نداشت هر کاری کردم روشن نشد که نشد بردش را کسی داره چنده؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر گارانتی دارد به نمایندگی ببرید که البته شامل گارانتی نمی باشد ولی می توانید از خدمات پس از فروش استفاده و مین برد ی با قابلیت دیجیتال بگیریدو بردش حدود 400 تا 500 هزار تومان است و اگر در تهران ساکن هستید به ساختمان آلومینیم ببرید تا آن را تعمیر کنند
در اصفهان جای سراغ نداری؟
[QUOTE=matinpour;7913024]نقل قول:
با سلام مین رو بردم تعمیرگاه گفت خود تلویزیون رو باید بیاری هر کاری کردم گفت خود تلویزیون باید بیاد تا تست بشه مین هم داشت حدود 300 تومان آیا باید تلویزیون را ببرم یا نه
[QUOTE=ambdhm;7915091]دوست عزیزنقل قول:
بله باید تلویزیون را ببرید که مین برد را روی آن نصب و تست کند تا مشگلی نداشته باشد.
با سلام ، آقای متین پور ، آیا LA40D550 گیرنده دیجیتال دارد یا خیر ؟
دوست عزیزنقل قول:
بله دارد این سایت دیدن مشخصات تلویزیون تان
و اینم برای دانلود فریمورتان
[QUOTE=matinpour;7915197][QUOTE=ambdhm;7915091]
دوست عزیز
بله باید تلویزیون را ببرید که مین برد را روی آن نصب و تست کند تا مشگلی نداشته باشد.[/QUOTE
گفتن آیسی ایپرام مشکلی نداره رو یه تی وی دیگه تست کردیم روشن شد خود برد مشکل داره گفتم نمیشه یه بورد دیجیتال دار روش نصب کنید گفت نه نمیشه باید فقط برد خودش باشه و در آخر گفت یک نوع فلش اومده روی ال سی دی میخوره به عنوان گیرنده دیجیتال میخان واسمون بیارن تست که شد اگه جواب داد همونو نصب کن
اما فکر نکنم چنین فلشی وجود داشته باشه چون تلویزیونها از پورت یو اس بی بقیه اتصالات را فقط به عنوان یک قطعه دخیره اطلاعات میشناسن
[QUOTE=ambdhm;7918160][QUOTE=matinpour;7915197]دوست عزیزنقل قول:
این فلش وجود دارد ولی فقط در روی کامپیوتر قابلیت اجرا دارد البته تا آنجا که من می دانم
با سلام ، استاد متین پور ال ای دی UA46C5000QR قابلیت فعالسازی دیجیتال دارد یا خیر ؟ با تشکر
ببخشد میخواستم بدونم که C7000 قابلیتDVB داخلی روداره
دوست عزیزنقل قول:
در سایت امارات این مدل قابلیت دیجیتال ندارد ولی معمولا آن سری از تلویزیونهای که در ایران اسمبل شده است این قابلیت را دارد
برای دانلود به این سایت بروید
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیون تان را بطور دقیق و کامل بنویسید
اگر مدل این باشد ua40c7000 که در سایت امارات این مدل دیجیتال ندارد ولی آن دسته از تلویزیونهای که برای ایران اسمبل می شوند این قابلیت را دارند
برای دانلود فریمور تان به این سایت بروید
باز هم ببخشید مدل تلوزیون ua46c7000wr هست میخواستم بدونم قابلیت --- رو داره با خودش
دوست عزیزنقل قول:
در پست بالا توضییح دادم چون همان مدل شماست
با سلام ، آقای متین پور همه گذینه ها را امتحان کردم و در منو کانال یابی گذینه دیجیتال نمایان شده ولی کانال دیجیتال پیدا نمیکند ، علت چی میتونه باشه ؟نقل قول:
سلام دوستان من یک تلویزیون سامسونگ مدل UA32EH5000R دارم میخوام بدونم چطوری میتونم دیجیتالش رو فعال کنم .دوستم همین مدل رو داده بیرون واسش دیجیتالش رو فعال کردن اما من نمیخوام بدم بیرون،میخوام خودم انجام بدم.
حالا میخواستم بدونم میتونم این کار رو انجام بدم یا اینکه بهتره بدمش بیرون.اخه من طبق اموزشهای سایت که گفته سده local set رو تغییر بدم هر چی گشتم تو local set اصلا ed-iran نداشت .ممنون میشم راهنماییم کنید.یک هفته ست که اینترنت رو زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم.
با تشکر
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگنقل قول:
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
دوست عزیزنقل قول:
اگر همه دستور العملها را درست انجام دادید و از اتصالات شامل فیش و کابل و آنتن بدرستی وصل و در جهت درست باشد و در جستجوی کانال هیچ کانالی پیدا نکرده این به منزله این است که تلویزیون شما آیتم دیجیتال را نشان می دهد و خود فاقد سخت افزاری آن است یعنی در حقیقت تلویزیون شما دیجیتال ندارد ولی اگر در جستجو کانال را دریافت می کند ولی نمایش نمی دهد این به منزله این است که شماره کانالهای دریافت شده با عدد 801 به بعد دریافت شده و وقتی که از روی کنترول لیست کانالها را بزنید و آن اعداد را پیدا کنید کانالها را می بینید
با سلام و تشکر از پاسخ شما ، کانال یابی میکند ولی هیچ کانالی دریافت نمیکند . ضمنا اتصالات و آنتن و هم مشکلی ندارند و دستگاه ساخت مالزی است .
ممنون از راهنماييتون.اما براي من تو منوي مخفي بعضي از اين گزينه هايي كه شما نوشتيد رو نداره مثلا تو قسمت tuner گزينه auto نداره و يه چيزي به اسم Custom داره و در قسمت Local set گزينه ed-ina رو نداره و بصورت پيش فرض روي ea_m_asia هستش و همينطور شما گفتيد قسمت Region رو تغيير بديم،متاسفانه من هر چي گشتم اين قسمت رو هم نداره.نميدونم اين مدل سامسونگ مشكل داره يا اينكه من متوجه نشدم چيكار كنم:n13:.اگر باز هم ميتونيد راهنماييم كنيد ممنون ميشم اين كار رو انجام بديد .و در كل از راهنماييهاي شما ممنونم.:33:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از این آیتمها مخفی هستند و فقط با کنترول مخصوص و یا کنترول دست ساز که درهمان پست بالا توضیح دادم نمایان می شوند . واگر در این امر وارد نیستید از یک نفر وارد به این کار کمک بگیرید چون اگر آیتم اشتباهی را دست بزنید ممکن است سیستمتان صدمه ویا دچار مشگل شود.
دوست عزیزنقل قول:
پس یقین بدانید که تلویزیون شما دیجیتال ندارد دیگر به تلویزیو نتان دست نزنید و از ستاب باکس برای کانالهای دیجیتال استفاده کنید .که آلان در بازار مدلهای جدید با قابلیت ضبط فیلم و تماشای دو کانال هم زمان هم دارد.
ممنون آقاي متين پور.من هر قسمتي رو كه تغيير دادم به حالت اولش برگردوندم چون مسيري رو كه رفته بودم قبل از تغيير دادن يادداشت كرده بودم.ميخوام طبق اموزش ساخت كنترل دستي پيش برم چون اينجوري كه ساختش توضيح داده شده كار زياد سختي نيست.باز هم ممنون آقاي متين پورنقل قول:
سلام
من دو ساله که یه LED ua46d5500rr دارم
خیلی تلاش کردم که دیجیتالشو راه بندازم اما نتونستم با نمایندگی تماس گرفتم گفتش که گارانیش با ما نیست و از جای دیگه خریداری شده
ساخت مالزی هم هستش یک بارم frimware ورژن 1015.1 رو روش نصب کردم اما بازم تنظیم نشد اگه راهی بهم نشون بدید ممنون میشم.:n12:
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد مگر اینکه با مین بردهای این مدل که در ایران موجود است تعویض کنید که این کار برایتان گران تمام می شود پس بهتر از که از دستگاه های رایج در بازار استفاده کنید که با صرفه تر است و با آبدیت هم دیجیتال به آن اضافه نمی شود .
اینم سایت تلویزیون تان برای دیدن مشخصات و دانلود فریمور تان
مرسی از راهنماییتون خودمم همین فکر رو میکردم اما فروشنده گفت داره و یه منویی از جستو جوی دیجیتال نشونم داد منم برای اطمینان بیشتر گفتم از شما سوال کنم.نقل قول:
حالا اگه میشه یه مشاورهای هم درباره خرید مبدل دیجیتال بهم بدید مثلا اینکه چه گیرنده ای با کیفیت تره یا اینکه ----- hd بگیرم بهتره؟
دوست عزیزنقل قول:
ریسور های تلویزیون دیجیتال با کیفیت فوق العاده و دو تیونر با قابلیت ضبط در بازار موجود است و همچنین اگر از ریسیورهای فول اچ دی استفاده کنید آنها هم قابلیت در یافت تمامی کانالهای دیجیتال و هم تلویزیون های استانی را دارد انتخاب با شماست
دوستان من یه ال سی دی 46 سامسونگ مدل LA46C550J1R دارم
این دستگاه وردوی LAN داره ولی تو منو هیچ تنظیماتی مربوط به شبکه نداره چیکار میشه کرد ؟؟
با توجه به فایل پی دی اف که از سایت خود سامسونگ گرفتم این گزینه (NETWORK)باید تو مسیر زیر باشه : MENU/SETUP
ولی همون طور که گفتم تو این مسیر گزینه ای به نام NETWORK موجود نیست
مودم رو هم با کابل CAT5E به تی وی متصل کردم ولی باز اتفاق خاصی نیفتاد
دوست عزیزنقل قول:
اگر روی کنترول شما اینترنت tv دارید از مسیر زیر استفاده کنید.
هنگام اجراي Internet@TV براي اولين بار، تنظيمات اوليه به طور اتوماتيك انجام مي شوند. ممكن است به روزآوري چند دقيقه طول بكشد.
1. دكمه MENU را فشار دهيد. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب كاربرد فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
2. دكمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Internet@TV فشار داده، سپس دكمه ENTERE را فشار دهيد.
دكمه @ Internet را روي كنترل از راه دور فشار دهيد تا منوي Internet@TV نمايان شود.
User Agreement‘ .3 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
Statistics & Analysis‘ .4 ’ نمايان مي شود. براي پذيرفتن موافقت نامه، Agree را انتخاب كنيد.
برپا سازي Internet@TV
مي توانيد منوها در مورد ) Single Sign On (SSO ، مديريت سيستم و مشخصات را كنترل و استفاده كنيد.
دکمه ▲ يا ▼ را براي انتخاب Setup فشار داده، سپس دكمه ENTERE
Single Sign On❑❑
مي توانيد از اين منو براي ايجاد و حذف حساب استفاده كنيد.
با استفاده از Single Sign On ، مي توانيد حساب خود را كه شامل اطلاعات حساب سايت محتويات مي شود كنترل كنيد.
به لاگين اضافي نياز نداريد.
حساب فقط براي internet@TV است.
Create Account■■
مي توانيد حساب را ايجاد كرده و با سايت خدماتي مورد نظر پيوند برقرار كنيد.
مي توانيد تا حداكثر 10 حساب را ايجاد كنيد.
تعداد حروف حساب بايستي به 10 محدود شود.
اگر سرويسي وجود ندارد كه نياز به لاگين داشته باشد، نمي توانيد حساب را ايجاد كنيد.
Account Management■■
Service Site● ● : مي توانيد اطلاعات لاگين سايت خدماتي را ثبت كنيد )از قبيل .)YouTube
Change Password● ● : كلمه عبور حساب را تغيير دهيد.
Delete● ● : حساب را حذف كنيد.
ا گر كلمه عبور حساب را فراموش كرديد، دكمه هاي كنترل از راه دور را به ترتيب زير فشار دهيد كه Internet@TV را دوباره تنظيم مي كند:
POWER )خاموش( ← POWER ← 8 ← 4 ← 9 ← MUTE )روشن(.
اگر از اين عملكرد استفاده كنيد، همه حساب ها حذف خواهند شد.
ممنون دوست عزیز ولی رو کنترل من اون دکمه internet نیست
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk