لینک مستقیم بازی Euro Truck Simulator 1
را می خواستم
Printable View
لینک مستقیم بازی Euro Truck Simulator 1
را می خواستم
سلام
دوست عزیز بهتر بود اینجا درخواست میدادید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263724&highlight=Euro+Truck+Simulator
یا اینجا که لینک دانلود داره :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=286531&highlight=Euro+Truck+Simulator
به هر حال چون اون تاپیکها قدیمیه این خدمت شما :
کد:http://www.p30day.com/euro-truck-simulator-2009-2221.html
این کامیونها سرعتشون بالا نمیره
نقل قول:
یعنی چی سرعتشون بالا نمیره؟
ماشین های کلاس A بالا ترین سرعت رو دارن
اگر کسی اینجا کرک 1.32 را داره بذاره
نقل قول:
دوست عزیز تا الان کسی کرک 1.32 سالم این بازی رو پیدا نکرده متاسفانه
خیلی کرک هست ولی همه مشکل دارن
میخواستم بدونم با چه برنامه ای به جز ZModeler2 مشه کامیونها را ادیت کرد؟
سلام خسته نباشید. شما میتونید این بازی بهمراه مدهاش رو روی دی وی دی بریزید برام ارسال کنید. اگه میتونید این کارو بکنید من اادرس به شما میدم . درضمن هزینشم بگید چقدر میشه که هنگام تحویل از پستچی هزینه رو پرداخت کنم. متشکرم !
نقل قول:
دوست عزیز بازی حجمی نداره همینطور مد هاش
کلا بازی و مدهاش رو میتونید با حجم 500 مگابایت دانلود کنید که اینطوری فکر میکنم بهتر و سریع تره تا ما برای شما ارسال کنیم
لینک دانلود بازی و مد ها توی صفحه اول پست 6 هستش میتونید دانلود کنید و لذت ببرید
سلام
ميشه لطف كنين بگين چه ماشينايي بجز Iveco و MAN توي اين بازي هستن؟
آخه پست اول گفتين لايسنس توليد كننده اصلي رو داره
ممنون:11:
Daf,Scania,Volvo,Renult,Benz
يه سوال:
اگه اين كاميون ها رو به بازي اضافه كنم امكان داره با افت فريم مواجه بشم؟
بله روی افت فریم تاثیر میذاره مخصوصا اون مد هایی که زیاد روشون کار شده باشهنقل قول:
سلام شما مد بازیeurotruksimulator رو هم دارید؟ من مد این بازی رو دارم چجوری اونو واردبازیکنم؟ قبلا هم چندتا نامه دادم اما جواب برام نیومد ! خواهشمندم حد اقل اینو جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلا دوست عزیز
مد های euro truk simulator هم در صفحه اول پست 6 هستش میتونید برید دانلود کنید
طریقه وارد کردن توی بازی هم به این صورته که شما باید مدی رو که دانلود میکنید از حالت فشرده خارج کنید و فیلی که پسوندش scs هست رو
توی این مسیر بریزید
My Documenst/Euro Truck Simualtor/Mod
بعد که وارد بازی بشید و برید به نمایشگاه کامیون هایی که ریختید توی بازی رو میتونید انتخاب کنید و باهاشون بار ببرید
من اون فایل بازی رو رایت کردم اما بازم روش کلیک میکنم به همون صورته چیکار کنم؟در ضمن فکر کنم برای وارد کردن انواع چیت ها نباید رایت کنم چون نمیتونم وارد کنم.لطفا راهنمایی کنید.
من قبلا این بازی رو نصبیش رو دانلود کردم و راحت نصب میشد و بازی میکردی اما پاکش کردم و الآن دیگه پیدا نمیکنم.لطفا یه راهنمایی یا یه لینک دانلودی به اون صورت که نیازی به این کارا نباشه بدید.ممنون.:10:
نقل قول:
دوست عزیز برای اون لینک شما همون 2 راهی که گفتم فقط هست
ولی توی صفحه اول همین تاپیک پست 6 که مال خود من هست
دو تا لینک برای دانلود بازی هست شما میتونی دومین لینک دانلود بازی رو دانلود کنی که فایل ستاپ داره و نیازی به این کار ها نیست:46:
چراهرکامیونی به بازی اضافه میکنم ارور send /dont send میده ؟ تا حالا ده تا کامیون دانلود کردم دو تاش تو بازی کار میکنه . ایراد کار چیه چرا هیچ کدومش کار نمیکنه مخصوصا خود کامیون ها . این ETS2 هم نمیاد از دست این بازی با این مدهاش راحت بشیم .
نقل قول:
مد ها به ورژن بازی شما نمیخوره
باید بگردی مدهایی رو پیدا کنی که با ورژن بازی شما ساز گار باشه
چرا من وقتی وارد شهر dresden میشم بازی ارور send /dont send میده؟
بازی رو از کجا دانلود کردین؟؟؟نقل قول:
از p30day و از همین جا
هر دوتاشون همین جوریه
شما یه بار درایور گرافیکتون رو آبدیت کنید احتمالا درست میشه
شاید هم مد خراب ریختید که اینطوری میشه
هم درایو گرافیکم رو آپدیت کردم و هم تمام مودها رو پاک کردم ولی درست نشد
من وقتی میخوام یک تریلی رو اسمشو با یک تریلی دیگه عوض کنم بازی ارور میده و کامیون ها این جوری نیستند کسی میدونه چرا؟
نقل قول:
دوست عزیز یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل رو داشت متاسفانه و چند تا کرک مختلف تست کرد آخر سر یکی جواب داد و بازیش درست شد توی صفحه های قبل هستش البته حدود 50 تا 80 صفحه قبل فکر میکنم هست که یه جستجوی کوچولو بکنی پیداش میکنی
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
من منظورتون رو متوجه نشدم یعنی چی که میخوای اسم یه تریلی رو با یه تریلی دیگه عوض کنید؟نقل قول:
این بازی نسخه جدیدش نمیخواد بیاد؟
بعد این ماشین هایی که اضافه میکنیم به بازی رو باید تو بازی بخریم یا رایگانه؟
یعنی اگر من یک تریلر دانلود کردم که باید جایگزین reefer شود ولی من می خواهم جایگزین opentop شودنقل قول:
من کامیون ها رو میتونم با هم جابه جا کنم ولی با تریلر ها ارور میده
من همه فایل ها رو از فشرده بودن خارج کردم اون فایل exe رو هم اجرا کردم اما تا باز میشه ارور میده چیکار کنم؟:41:
نقل قول:
خب همچین چیزی امکان پذیر نیست که همه چیز رو با هم جا به جا کنید
برای نسخه جدید میتونید توی تاپیک خودش بحث کنید :46:نقل قول:
این بازی نسخه جدیدش نمیخواد بیاد؟
بعد این ماشین هایی که اضافه میکنیم به بازی رو باید تو بازی بخریم یا رایگانه؟
کامیون ها رو باید خریداری کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479354
بازی رو از کجا دانلود کردید؟نقل قول:
من همه فایل ها رو از فشرده بودن خارج کردم اون فایل exe رو هم اجرا کردم اما تا باز میشه ارور میده چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول پست ششم و از لینک های دوم.نقل قول:
نقل قول:
خب زیر لینک ها طریقه اجراو نصب هم نوشتم
خوب منم همون کارها رو کردم تک تک از فشرده در آوردم.بعد اون برنامه رو کلیک کردم و صفحه باز شد ولی ارور داد.:41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز میتونی از ارور یه عکس بزاری من ببینم
بفرمایید اینم عکس:نقل قول:
کد:http://s3.uploadbaz.com/files/1/iq0ddg8nd752pt/1.JPG
نقل قول:
این لینکی که من گذاشتم رو یکی از دوستان به من داد و خودش هم بازی رو انجام داده و اینکه مطمئن هستم لینک ها سالمه شما یه بار دیگه اون Setup.Exe رو اجرا کن بزار فایل ها رو خودش بشناسه بعد یه فایل ستاپ بهت میده که با اون میتونی بازی رو نصب کنی
نه شما منظور من رو متوجه نشدیدنقل قول:
یعنی مثلاً من وقتی یک کامیون man رو دانلود میکنم میتونم جایگزین هر کامیونی که خواستم بکنم
ولی تریلر ها رو نمیتونم
بارها و بارها انجام دادم نشد.:41:نقل قول:
من هرچی گشتم کرک ورژن 1.04 رو پیدا نکردم
لطفاً یک نفر این کرک رو بزاره
:46:من امشب دانلودش میکنم نصب میکنم ببینم مشکل اش چیه:46:نقل قول:
نقل قول:
به خاطر اینکه تریلر ها مثل کامیون ها جایگزین نمیشن به تریلر های دیگه اضافه میشن