لینک مستقیم ورژن 006 Ginger DX
کد:http://uploadfa.com/611dpksesbsc/update-GingerDX.v006.zip
Printable View
لینک مستقیم ورژن 006 Ginger DX
کد:http://uploadfa.com/611dpksesbsc/update-GingerDX.v006.zip
این ورژن 006 Ginger DX و 005 انگار یه اشکالی داره باطری تو یه روز با فعالیت کم به 20 درصد میرسه شما هم به این مشکل بر خوردید؟
دوستان کسی میتونه توضیح بده با چی میشه بنچ مارک گرفت؟
دوستان این رام باید از طریق install custom zip نصب بشه؟!
من این رام رو نصب کردم ولی رو آرم cyanogen میمونه و بالا نمیاد مشکل از چیه؟
از تو Xrecovery گزینه Factory Reset رو بزنید.نقل قول:
بعد از نصب رام دیگه؟! الان که دیگه Xrecovery بالا نمیاد باید با update service آپدیت کنم!:41:نقل قول:
سلام دوستان .نقل قول:
کسی نتونست جواب منو بده؟
با استفاده از بازار 10.3 را دانلود کن نصب میشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
آقا من گوشیم رام اصلی روت شده داره.
مشکل با باطری دارم.
مشکلش اینه که از 100 تا 90 خیلی سریع میره
بعد 90 تا 80 یه کم یواش تر
یعنی روند کاهشی داره
50 به پایین خیلی بهتر میشه
تو درصد های انتهایی که خیلی خوب میشه.
چجوری می تونم این مشکل رو حل کنم؟
در ضمن از System Panel استفاده می کنم و برنامه های اضافی رو می بندم و نور صفحه هم 37٪ هستش.
ممنون میشم راهنماییم کنید.............
اینو نصب کن :نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=640975&d=1309370591
GingerDx 6ـو نصب کردم، رام خوبیه
مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر در فیلم برداری که توی رامهای دیگه بود رفع شده
درخشش صفحه نمایش در 100% باز هم کمه در حد 50-60% رام اصلی!
مشکل خاصی درش ندیدم، فقط توی بنچمارک 3d چیزی نشون نمیده ولی در بازی 3d مشکلی نبود!
نتیجه بنچمارک این رام با کلاک cpu 748 :
به نظر منم مصرف باطریش زیادهنقل قول:
با استفاده معمولی 2بار در روز باید بزنمش به شارژ
دیشب که خواستم بخوابم باطریش حدود 35 بود
صبح که بلند شدم دیدم که باطری کلا خالی شده به طوری که حتی یه لحظم روشن نمیشد
با برنامه quadrant advancedنقل قول:
که واستون آپلود کردم:
کد:http://parsaspace.com/files/4570714884/?c=896
بلهنقل قول:
رام 006 Ginger DX با فارسی مشکلی نداره؟ آیا منوهاش هم فارسی شده؟
بله منوی فارسی هم داره
سلام
آقا چند تا سوال , این رامهای 2.3 ما شنیده بودیم مصرف باطریشون پایینتره , اونایی که این GingerDx رو نصب کردند یه تست کنند بی زحمت.
راستی این رامه واسه اور در چه حدیه ؟ یعنی تا چند مگاهرتز پایداره و ریست نداره.
ظاهرش مثل همون فلویو هست ؟ اگه فرق داره اسکرین شات بزارید
اینترنتم زغالیه دیگه , اول باید تحقیق کنم بعدا دانلود کنم :31:
مرســــــــــــــــی :11:
توی ورژن5 که با فارسی مشکلی نداشتنقل قول:
منوی فارسی هم داره
به نظر من که مصرف باطریش بالاستنقل قول:
از نظر آور خوبه
البته آور کردن بیشتر به سخت افزار گوشیتون ربط داره
یه گوشی میبینی تا 800 راحت آور میشه، یه گوشی دیگه میبینی تا 710 به سختی آور میشه
از نظر ظاهر هم چون از LauncherPro استفاده میکنه شبیه فلویو هست
آموزش ارتقای اندورد این گوشی چگونه هست میشه بگین چه جوری این کار را می کنن ؟ راستی مرتب میشه ورژن اندورد این گوشی را اپگرید کرد . منظورم اینه که در اینده ورژن های جدیدتر هم براش میاد ؟؟؟ یا نه تو 2.1 دیگه پروژه بسته میشه ؟؟؟
:20:سوال هاتون رو اینجا مطرح کنید زودتر جواب میگیرید:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456836
آموزش ارتقای اندورد این گوشی(x8) چگونه هست میشه بگین چه جوری این کار را می کنن ؟ راستی مرتب میشه ورژن اندورد این گوشی را اپگرید کرد . منظورم اینه که در اینده ورژن های جدیدتر هم براش میاد ؟؟؟ یا نه تو 2.1 دیگه پروژه بسته میشه ؟؟؟
در صورت وجود لینک دانلود اندورید اخرین ورژن برای x8 لطفا لینکشم معرفی کنید با تشکر
دو تا لینک مربوط به ریکاوری خراب است و فایل دانلود پاک شده استنقل قول:
میخام یه نسخه دیگه از لانچرپرو که روی رام Ginger DX نصب شده رو نصب کنم باید چیکار کنم؟ نصب نمیشه با تیتانیوم پاکش کردم بازم نصب نمیشه!
و چطور میتونم آیکن باطری رو تغییر بدم به آیکنی که در رام فلویو30 بود؟
سلام.
اينجور كه به نظر ميرسه خيلي ها با باتري مشكل دارن.
من كه تا 2 روز راحت شارژ نگه ميدارم. هر روز هم به اندازه 2 ساعت بازي و 3 ساعت موزيك ويديو و mp3 و چندتا اس ام اس كار ميكشم ازش. cpu هم رو 728 اور كردم. به نظرم شب قبل خواب گوشيتون رو خاموش كنيد. مال من اگه روشن بمونه راحت تا 22 درصد تا صبح كم ميشه ازش.به واي فاي دسترسي ندارم ولي اونايي كه استفاده ميكنن مطمئنا مصرفشون ميره بالا بدجور. نور صفحه رو هم رو 30 گذاشتم. بازم باهاش ور بريد ببينيد ميتونيد بيشتر شارژ نگه داريد يا نه.(البته بعيده)
:11:
راستي دوستان به جز بازي هاي تست شده اي كه تو فروم هست بازي گرافيكي ديگه اي تست كردين؟ من TNA wrestling و battle heart رو امتحان كردم ولي نصب نشدن رو floyo 20 ????
شما با رام Ginger DX هر 2روز یه بار شارژ میکنی؟نقل قول:
Brother In Arm 2 رو بازی کردمنقل قول:
فقط توی جاهای شلوغ یه خورده کم میاره و کند میشه
من TNA رو روی Ginger 005 نصب کردم
ولی موقع اجرا Force Close میده............
کسی نیست:41:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505955
خودش مدیریت فایل نداره ؟
رام رسمی خیر - باید خودتون نصب کنید - توی صفحه اول همین تاپیک میتونی پیدا کنینقل قول:
یه برنامه به اسم BlueSoleil هست که این کار رو میکنه ولی فکر کنم ورژن جدیدش گوشی های آندرویدی رو ساپورت میکنه(ورژن 8) توی ورژن 6 اش بازم ببینی شاید شد.نقل قول:
رامم الان floyo 20 هست.نمیدونم شما اینترنت میرید با گوشی یا نه. ولی من که نمیرم مصرف باتریش برام خوبه. 2 ماه اول 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداشت. ولی الان تا 2 روز نگه میداره و نسبت به کارایی که باهاش انجام میدم مصرفش خوبه.(یه جورایی لمش دستمه)نقل قول:
Brother In Arm 2 رو هم دارم ولی مال من همه جاش کند اجرا میشه. مثل اینکه مال هرکس یه جوره. مثلا مال من بازی gt racing moto academy کلا با لگ اجرا میکنه مگه اینکه رو 825 اوور باشه در حالیکه چند نفر از دوستان گفتند روون اجرا میکنن.
:11:
سلام دوستان من میخام بدونم برنامه هایی که در حال اجرا هستن و با نگه داشتن دکمه منو (همون دکمه وسطی) میاد چجوری میشه این برنامه ها رو بست من هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید آخه این برنامه ها که بسته نمیشن خیلی از باتری رو مصرف میکنه گوشیم زود به زود شارژ خالی میکنه
گوشی شما تا چند اور میشه (پایدار) ؟نقل قول:
منظورم از ظاهر موارد دیگه ای بود که به لانچر مربوط نمیشه , مثل اسلاید آنلوکر , علامت آنتن و باطری و بک گراند صفحه ستینگ و..
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
شما یه تسک منیجر نصب کنی کارت راه میفتهنقل قول:
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/systempanel-app-task-manager1.0.6-id2023.html
با نگه داشتن دکمه منو آخرین برنامه های اجرا شده را نشان میدهد و به این معنی نیست که حتما در حال اجرا باشندنقل قول:
یه راه ساده برای بستن برنامه ها - به آدرس زیر بروید:
Setting/Applications/Manage applications/Running
اینجابرنامه های درحال اجرارانشان میدهد
حالا هرکدام رامیخواهید، لمس کنید و Force close را بزنید تا ازحافظه خارج شود
مصرف رام GDX6 نصبت به فلویو حدود 30 درصدی بیشتره!
دیشب با رام GDX6 مقدار مصرف باطریم 2% بود!
برای کاهش مصرف باطری :
- برنامه های سیستمی که لازم ندارید با تیتانیوم فریز کنید مثل Mail و برنامه های گوگلی
- جستجوی شبکه رو محدود به شبکه 2g کنید.
- تسک کیلر و خاموش کردن gps و wifi هم فراموش نشه!
//
برای مشاهده یک تصویر جالب در GDX روی اندروید ورژن چند بار لمس کنید! :31:
من منظورم رام GingerDX هست که باید 2بار در روز بزنمش به شارژنقل قول:
ولی با سری فلویو یک روز در میان شارژش میکنم
تا 748 میتونم آور کنمنقل قول:
اسلاید آنلوکر دقیقا همون اسلاید آنلوکر رام فلویو هست
ولی علامت آنتن و باطری تغییر پیدا کرده و چون از Theme Chooser استفاده میکنه میتونید به سلیقه خودتون هم تغییرشون بدید
همه ی این کارا رو کردمنقل قول:
ولی مصرف باطری بازم...:13:
اگه Mod version رو هم چندبار لمس کنید یه عکسه دیگه نشون میده:31:
سلام دستت درنکنه میگم راه نیست که بشه با بر نامه خود گوشی pc sony ericsson به نت کانکت شد :13:نقل قول:
[/COLOR]بهترین رام از نظر پایداری باطری (به نظر من) در تمام رام هایی که نصب کردم FroyoBread.v022 استنقل قول:
با این رام 2روز باطریم کار میکنه با توجه به استفاده از بیشترین امکانات گوشی (تماس-پیامک-اینترنت-موزیک) خوب کار میکنه
راستی منوهای فارسی تو GDX6 چجوریه و مشکلی با نگارش فارسی نداره
در ضمن اون تصویر چی هست؟ آیا ارزش داره بخاطرش راممو عوض کنم :31: :31: :31:
نقل قول:
ممنونم از راهنمایی اما اگه اینجوریه چرا مصرف باتری من خود به خود زیاده یعنی هیچ کاری نمیکنم اما نگاه میکنم باطری در حال کم شدنه:18:
یه سوال دیگه من این سخنگو برنامه رو نصب میکنم میگه واسه دیتای برنامه باید از اینترنت دانلود کنه و اینترنت شما وصل نیست اما من کانکشن درست کردم و اینترنتن تو مرورگر وصله چرا کار نمیده؟:41:
درضمن گوشی من دبلیو 8 هست:5: و کارایی کاملا مثل ایکس 8 هست آندورید پایه هم 2.1 بود دوستان من با ایکس 8 کار نکردم اگه کسی میخاد بدونه تغییراتی در دبلیو 8 هست بگه براش چک کنم(جواب سوالاتم یادتون نره
سلام عزیزان یه موردی هست میخام عزیزانم لطف کنن ترجمه کنن ببینم چیه چرا که مژده برای خودتون هم هست روش نصب آندورید 3 روی ایکس 8 و دبلیو 8 هست من خودم خوندم میدونم چی میگه اما با برنامه ها که کار نکردم نمیدونم چجوریه لطفه ترجمه کنید کامل و بگید چجوریه کار با این برنامه هایی که گفته ---در پایین متن رو میزارم
1. Install the ROM Manager on your Sony Ericsson W8 or X8. Get it from Android Marketplace Location, then install the clockwork mod recovery.
2. Connect your Sony Ericsson W8 to your PC employing the USB information cable. Copy the “hc_NS_test-8.1.zip” file you downloaded to the SD memory card.
3. Restart your device in the recovery mode using ROM Manager. As soon as in Recovery Mode, go to ROM Manager and select backup / restore to back-up your information.
4. From the Recovery Menu do a total data erase (including Delvik Cache). When completed, go back to Recovery Principal Menu and choose Flash ROM from SD Card. Navigate the location you copied the ” [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ” file and follow the directions for installing Android 3.0 HoneyComb on your Sony Ericsson W8. As soon as the installation is over, just reboot your Sony Ericsson W8 device and here you go, you’ve just upgraded it to the new Android 3.0 HoneyComb
منتظرم دوستان عجله کنید به نفعمونه